ציטוטים 2016/17

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: ציטוטים 2016/17

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב:אם להיות כנים - אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת אם הוא טועה או צודק
אפשר להגיד את זה על כל קבוצה.
למכבי עד שהגיע הקנדי היו 10 שנים שחורות.
בית״ר מאז הכסף של גאידמק לא פאקטור.
חיפה סופרת כבר כמה?7 שנים בלי אליפות?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

דר אדום בנשמה כתב:טוב בואו נחזור לנושא הציטוטים, הנה ציטוט מעוד מכביסט מעצבן:
"יכול להיות שזה יגמר גם עוד 6-7 שנים, אבל זה יגמר

הם לא איזה אימפריה.

קצת אוהדים יצאו מהחורים, ממלאים את טרנר. אז מה?

גם לנתניה הייתה תקופה שהיא הייתה אימפריה, גם הפועל פ"ת

זה בול אותו דבר.

כל הכבוד לאלונה והכל היא מנהלת את ב" ברמה גבוהה מאוד, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה. כל קבוצה נכנסת למשברים.

גם טביב הגיע להפועל היה בליגת אלופות, עשה מל כסף וברח. אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה.

לזכותנו יאמר שהיינו לפני גולדהאר ונהיה גם אחריו. ובגלל זה אנחנו משהו שהם בחיים לא יהיו."

חלקם אשכרה חושבים שאין לנו קהל ושרוב הקהל שלנו זה אוהדי הצלחות.
שמישהו יהרוג אותי וזהו, נמאס לי מחלקם.
למרות שאני מוכרח להגיד שיש כמה שמדברים לטובתנו והמעצבן ההוא הגיב לאוהד מכביסט שכתב דווקא לשבחה של אלונה ככה שלא הכל רע, אבל עדיין תגובות כאלו גורמות לי לרצות להקיא...
רוב הקהל שלנו זה אוהדי הצלחות. לראייה העונות האחרונות בוסרמיל. למרות שהיינו בצמרת לא הצלחנו למלא את שער 9 אפילו במשחקים נגד מכבי. כרגע הגל שוטף איתו את כל האוהדי הצלחות / כורסא מהבתים לאצטדיונים... בשנים הפחות טובות שיגיעו (בע"ה לא בקרוב) נראה אותם חוזרים לחורים.
כמובן שככל שיימשך הרצף הטוב נצבור עוד אוהדים "מסורים" (בעיקר ילדים) שיגדלו לתוך המסורת שנבנית.
אגב, אין לי טענות לאוהדי כורסא שיצאו מהחורים, לפחות לא לאלה המבוגרים יותר, שחלקם באמת סבלו הרבה שנים שחורות עד שמאסו בקבוצה והחליטו לחזור רק כש...
אני מכיר מישהו שבגמר ההוא נגד ר"ג אמר שמאותו יום 10 שנים הוא לא יגיע יותר למגרשים, הוא חזר רק לטרנר.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

nitsande כתב: רוב הקהל שלנו זה אוהדי הצלחות. לראייה העונות האחרונות בוסרמיל. למרות שהיינו בצמרת לא הצלחנו למלא את שער 9 אפילו במשחקים נגד מכבי. כרגע הגל שוטף איתו את כל האוהדי הצלחות / כורסא מהבתים לאצטדיונים... בשנים הפחות טובות שיגיעו (בע"ה לא בקרוב) נראה אותם חוזרים לחורים.
כמובן שככל שיימשך הרצף הטוב נצבור עוד אוהדים "מסורים" (בעיקר ילדים) שיגדלו לתוך המסורת שנבנית.
אגב, אין לי טענות לאוהדי כורסא שיצאו מהחורים, לפחות לא לאלה המבוגרים יותר, שחלקם באמת סבלו הרבה שנים שחורות עד שמאסו בקבוצה והחליטו לחזור רק כש...
אני מכיר מישהו שבגמר ההוא נגד ר"ג אמר שמאותו יום 10 שנים הוא לא יגיע יותר למגרשים, הוא חזר רק לטרנר.
לא מילאנו בגלל האצטדיון. באר שבע בטרנר לא הייתה קבוצה מצליחה יותר מאשר זאת שסיימה את העונה בוסרמיל. ושוב אני אזכיר שמכבי חיפה לא הייתה ממלאת את קרית אליעזר גם בעונות טובות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

צריך לעשות את ההפרדה בין אוהדי הצלחות לכאלה שכל חייהם נשמו את הקבוצה והתרחקו עם השנים. קשה להאשים אותם.
האנשים שאני מדבר עליהם, מרגע שחזרו למעגל הזה כבר לא יוכלו לשחרר כל כך מהר.

מעבר לכך, לא זכור לי קהל ישראלי שמילא איצטדיונים בתקופות של שפל (לאורך זמן, לא לשנה שנתיים). גם לא מכבי חיפה ומכבי תל אביב.
ואלה קבוצות שבכל שנה מכוונות לכל התארים ומעמידות תקציבי עתק, גם כשפחות הולך.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב: אפשר להגיד את זה על כל קבוצה.
למכבי עד שהגיע הקנדי היו 10 שנים שחורות.
בית״ר מאז הכסף של גאידמק לא פאקטור.
חיפה סופרת כבר כמה?7 שנים בלי אליפות?
מקובל. אפשר להגיד את זה על כל קבוצה - גם עלינו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

נראה אותם
שאוהדי מכבי יעברו מה שאנחנו עברנו
שאוהדי מכבי יבואו כל שבועיים לווסרמיל
שאוהדי מכבי יגיעו לכל משחק חוץ מינימום שעה נסיעה
שכחו שהיו מביאים למשחקי בית בקושי 6000 צופים עם אצטדיון כמו בלומפילד. עם כל ה 471 אליפיות וגביעים שיש להם. שילכו כפרה על מורן ברוס-לי

אוהדי הצלחות יש בכל קבוצה
מאחל לנו שכל החיים יהיו מסביבנו כמה שיותר אוהדי הצלחות...
זה אומר שאנחנו מצליחים!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

טרנר עשה את המהפך בכמות הקהל.לא האליפות.
לא היה כיף לבוא לוסרמיל. במיוחד אחרי שהכרנו מגרשים אחרים בארץ. לי היה חבר שהיה בא איתי רק למשחקי חוץ.

דרך אגב ,אפשר לראות גם איך מכבי למרות המגרש הלא רע בנתניה במספרים שמזכירים אותנו בוסרמיל.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

טרנר עשה את השינוי בכמות הקהל רק בגלל שהוא הלך יד ביד עם הצלחה וזינוק מטאורי שלנו.
תוריד אחד מהמרכיבים ואנחנו עדיין מביאים 8000 בקושי למשחק נגד מכבי.
וכן כמו שאמרתי, מבין את ה"אוהדי כורסא" שהתרחקו מהקבוצה בגלל שפלים מתמשכים.
אוהדי הצלחות זה כבר משהו אחר...
אבל כמו שאמרתי רק בעזרת הצלחות אפשר לסחוף אחריך דור שלם.
אני גדלתי במצפה רמון, כשאני הייתי בגיל יסודי מכבי וחיפה היו הגדולות של הכדורגל הישראלי (תחילת שנות ה90)...
כולם אהדו את אחת משתיהן, כמה יחידי סגולה אהדו את ב"ש, בית"ר (שגם לא הייתה רעה) ורחמנא ליצלן הפועל חיפה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

The red one כתב:אם להיות כנים - אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת אם הוא טועה או צודק
הם בהכחשה. ראה מכבי ת"א בכדורסל.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

nitsande כתב: רוב הקהל שלנו זה אוהדי הצלחות. לראייה העונות האחרונות בוסרמיל. למרות שהיינו בצמרת לא הצלחנו למלא את שער 9 אפילו במשחקים נגד מכבי. כרגע הגל שוטף איתו את כל האוהדי הצלחות / כורסא מהבתים לאצטדיונים... בשנים הפחות טובות שיגיעו (בע"ה לא בקרוב) נראה אותם חוזרים לחורים.
כל האוהדים בארץ הם אוהדי הצלחות, ראה ביתר ירושלים שבקושי באים 5000, או שלפני 5 שנים אוהדי מכבי בקושי הביאו 7000 וזרקו חיתולים לבנים.
האוהדים שהכי סובלים בארץ זה אוהדי ב"ש, 40 שנה של יובש, ועדיין היו מביאים למשחקי ליגה לאומית משעממים 5000.
זה ברור וצפוי שאין לנו גרעין של 16 אלף, יש לנו גרעין של חצי מזה, ועם ההצלחות והאצטדיון החדש עשו את שלהם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אחרי האליפות הם אמרו הבלחה.
היום הם כבר בסטרס שתבוא הנפילה.
שימשיכו לראות את הקבוצה הכי טובה במדינה בפער מהם נותת כבוד למדינה ומציגה כדורגל אירופאי משובח.

חבורת ילדים מסכנים שה״ווינריות״ שלהם מתבטאת בלהחליש את היריבים.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

nitsande כתב:טרנר עשה את השינוי בכמות הקהל רק בגלל שהוא הלך יד ביד עם הצלחה וזינוק מטאורי שלנו.
תוריד אחד מהמרכיבים ואנחנו עדיין מביאים 8000 בקושי למשחק נגד מכבי.
וכן כמו שאמרתי, מבין את ה"אוהדי כורסא" שהתרחקו מהקבוצה בגלל שפלים מתמשכים.
אוהדי הצלחות זה כבר משהו אחר...
אבל כמו שאמרתי רק בעזרת הצלחות אפשר לסחוף אחריך דור שלם.
אני גדלתי במצפה רמון, כשאני הייתי בגיל יסודי מכבי וחיפה היו הגדולות של הכדורגל הישראלי (תחילת שנות ה90)...
כולם אהדו את אחת משתיהן, כמה יחידי סגולה אהדו את ב"ש, בית"ר (שגם לא הייתה רעה) ורחמנא ליצלן הפועל חיפה.
16000 נגד מכבי בטדי במחזור 2 אחרי שעונה לפני כן סיימנו מקום 3 וקיבלנו בראש בגביע, אף אחד לא ידע שניקח אליפות.

תפסיקו לעבוד עצמכם, ב 2 עונות מוצלחות היינו מביאים ממוצע 6000 לוסרמיל אולי פחות.

לטרנר נקנו 8000 מנויים בפחות משבועיים.

האיצטדיון, התמחור הזול והחיזוק בפגרה הביא את הקהל ולא שום הצלחות, קהל שמילא את טרנר בכל משחק בית כשהוא כבר 40 שנה בלי אליפות ועם גביע אחד לפני 20 לא הגיע בעקבות הצלחה, כי לא היית כזו, הוא הגיע בגלל ציפייה, הרצון להצליח (כמו חיפה בשנתיים שלהם בסמי עופר עם 18 אלף מנויים, הם רוצים אליפות ועם תקציב 2 בליגה כל שנה, אם הם יהיו עם בעלים כמו טביב ותקציב של 40 מיליון גם הם יביאו הרבה פחות כשהציפיות יהיו למקומות 3-6).

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

מלא חומר משובח מהדיון היום

"עזבו עזבו עלק בין הטובות בהיסטוריה בין המזליקיות בהיסטוריה,בעיטה שנייה למסגרת גול הקבוצה הזאת איכותית עם תוספת של מזל שלא יאמן כל משחק קשה המזל אתם"

"הם לא קבוצה איכותית.

יש להם את וואקמה שהוא רמה שתיים מעל הליגה
אבל זהו"

"בושה להשוות אותם לשושלת של מכבי אני מתבייש,מכבי נתנה חמישיות לביתר 6 לחיפה רביעיות להפועל תא 4 לקש שהיו מעולים,לא מדבר על החמישיות נגד פחי האשפה של סכנין והשאר כמו שהם נותנים לאשדוד.
יש להם עולם להגיע לרמה של מכבי."

"איזה התקפה אדירה? בן שהר? בוזגלו? לוסיו? מליקסון? זאת התקפה אדירה?

אף אחד מהם לא הייתי לוקח למכבי"

ועוד...

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

אוי זה פשוט ענק, למה מגיע לי כל הטוב הזה?
הלוואי שננצח כל שבוע ככה רק בשביל התגובות האלה, פרייסלס.
תמשיכו תמשיכו לבכות!!

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

"שמישהו יתן לי תצוגה אחת במשחק רציני של בש בשנתיים האחרונות? הכל תמיד צמוד ודחוק שום דבר מרשים"

זה כנראה אחרי נפילה במדרגות ויתד של ברזל ישירות להיפוקמפוס

שלח תגובה