נותנים לגיטימציה למשתמטים...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

Re: נותנים לגיטימציה למשתמטים...

שליחה על ידי MikiRed »

https://www.maariv.co.il/journalists/Article-569421" onclick="window.open(this.href);return false;

אחד מהעיתונאים האחרונים, שווה לקרוא בסבלנות.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לא משנה אם ביבי צריך להשאר בשלטון או לא. התקשורת בארץ פשוט חולה, וזה מאוד מטריד.
לדוגמא, אמנון אברמוביץ הוא בנאדם מאוד מסוכן ומסית מספר אחת. מי שגורמת לכאוס במדינה זה קודם כל התקשורת, ועד שאנשים יבינו את הבעיה, זה כבר יהיה מאוחר מדי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא חולק על כך שלתקשורת יש חלק. כן חולק על כך שהיא הגורם המרכזי. לצערי, החומר האנושי הירוד עושה את זה ועליו האחריות.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב:לא חולק על כך שלתקשורת יש חלק. כן חולק על כך שהיא הגורם המרכזי. לצערי, החומר האנושי הירוד עושה את זה ועליו האחריות.
על סמך מה אתה קובע שיש חומר אנושי ירוד?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

avivgolan כתב:
על סמך מה אתה קובע שיש חומר אנושי ירוד?
אתה אמיתי עם השאלה הזו? כמובן שאין לי דרך קבוע, זו דעתי ודעתי בלבד, כמו שדעתו שהיא שהתקשורת הגורם המרכזי להסתה.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אני מסכים שאברמוביץ' הוא סכנה לדמוקרטייה.

מעגל את כללי האתיקה העיתונאית לפי השקפת עולמו (ובאמת לא משנה אם דעתו הייתה ימנית ולא שמאלנית).
אדם שבוודאות חטא (שרון ז"ל) הוא אתרג כיוון שיישם את האג'נדה שלו ואת ביבי הוא רודף כמו צייד כיוון שהוא לא באג'נדה שלו והכי גרוע, הוא מגדל אברמוביצ'ים קטנים שלהם הוא משמש כאדמו"ר...
מספיק לראות את פנל הכבשים הפועות ביום שישי בערוץ 2.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

MikiRed כתב:אני מסכים שאברמוביץ' הוא סכנה לדמוקרטייה.

מעגל את כללי האתיקה העיתונאית לפי השקפת עולמו (ובאמת לא משנה אם דעתו הייתה ימנית ולא שמאלנית).
אדם שבוודאות חטא (שרון ז"ל) הוא אתרג כיוון שיישם את האג'נדה שלו ואת ביבי הוא רודף כמו צייד כיוון שהוא לא באג'נדה שלו והכי גרוע, הוא מגדל אברמוביצ'ים קטנים שלהם הוא משמש כאדמו"ר...
מספיק לראות את פנל הכבשים הפועות ביום שישי בערוץ 2.
ואיך הוא מסכן את הדמוקרטיה? כי הוא עיתונאי גרוע שנותן לתפיסת עולמו המדינית להשפיע על דבריו?

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

כיוון שגידל ומגדל דור שלם של עיתונאים שפועלים בניגוד לכללי הדמוקרטיה.
לפני חמישים שנה למדתי שדמוקרטייה זה דאמוס קראטוס (אולי אני טועה בהגייה...), שלטון העם.
מה שהאברמוביצ'ים עושים, ויש להם השפעה, זה נסיון להחליף את השלטון לפלג הצודק, החכם, והלבן. בעיניי זו סכנה לדמוקרטייה.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

MikiRed כתב:כיוון שגידל ומגדל דור שלם של עיתונאים שפועלים בניגוד לכללי הדמוקרטיה.
לפני חמישים שנה למדתי שדמוקרטייה זה דאמוס קראטוס (אולי אני טועה בהגייה...), שלטון העם.
מה שהאברמוביצ'ים עושים, ויש להם השפעה, זה נסיון להחליף את השלטון לפלג הצודק, החכם, והלבן. בעיניי זו סכנה לדמוקרטייה.
אם היה מנהיג מרד נגד השלטון, נוסח מהפכת אוקטובר 1917 או האביב הערבי, או חלילה מנסה להתנקש באנשי השלטון הנבחר הייתי מסכים.
חוץ מללהג בערוץ השני, בהארץ ובידיעות הוא וחבריו לא עושים דבר. תחקירים נגד נתניהו זה לא מרד.
השפעה ממשית אין, כפי שאתה רואה בקלפי שוב ושוב. ואין כל קשר בין דעותיו שבאות לידי ביטוי בשידור לבין שלטון העם. השלטון יציב למרות שאמנון חושב שביבי פאשיסט ואשתו מגלומנית או משהו דומה. מי שרע לו שיראה ערוץ 20.
הסיפא בנוגע לשבט הלבן היא הבל. תנועת הליכוד, מפלגת העם לשיטת רבים, כמו גם מפלגת הבית היהודי, הימנית ללא ספק, מונהגות בידי שני לבנים מחלב.
זכותו של אברמוביץ לבקר את השלטון או את אלאור, גם אם זה מעצבן רבים, בלי שיצעקו לו שחבל שהוא לא נשרף למוות או לקרוא לו מורד במלכות.
מי שעושה את שני האחרונים הוא שמערער את יסודות הדמוקרטיה הליברלית השברירית שקיימת בארץ.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אריאל2 כתב: אם היה מנהיג מרד נגד השלטון, נוסח מהפכת אוקטובר 1917 או האביב הערבי, או חלילה מנסה להתנקש באנשי השלטון הנבחר הייתי מסכים.
חוץ מללהג בערוץ השני, בהארץ ובידיעות הוא וחבריו לא עושים דבר. תחקירים נגד נתניהו זה לא מרד.
השפעה ממשית אין, כפי שאתה רואה בקלפי שוב ושוב. ואין כל קשר בין דעותיו שבאות לידי ביטוי בשידור לבין שלטון העם. השלטון יציב למרות שאמנון חושב שביבי פאשיסט ואשתו מגלומנית או משהו דומה. מי שרע לו שיראה ערוץ 20.
הסיפא בנוגע לשבט הלבן היא הבל. תנועת הליכוד, מפלגת העם לשיטת רבים, כמו גם מפלגת הבית היהודי, הימנית ללא ספק, מונהגות בידי שני לבנים מחלב.
זכותו של אברמוביץ לבקר את השלטון או את אלאור, גם אם זה מעצבן רבים, בלי שיצעקו לו שחבל שהוא לא נשרף למוות או לקרוא לו מורד במלכות.
מי שעושה את שני האחרונים הוא שמערער את יסודות הדמוקרטיה הליברלית השברירית שקיימת בארץ.
יפה אמרת.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

רק הערה לסדר. המהפכות היום נעשות בתקשורת. לתקשורת יש כח עצום, כמו האקדח ב- 1914. מגרד לי בכל הגוף כשאני רואה (בטעות או בלית ברירה) את החדשות והתחקירים בערוצים 2 או 10. וכן, אני רואה מדי פעם את ערוץ 20, כשיהיו שם גם חדשות, אצפה שם בהנאה ...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מה שעצוב בעיקר זה שאין היום אף גוף תקשורת אובייקטיבי שאפשר לצרוך בלי לחשוב תוך כדי מי מנהל אותו ומהם האינטרסים שלו.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

להגיד שערוץ 10 או 22 מייצגים אגנדה ולהציג את זה בתור משהו פסול ואז להגיד שערוץ 20 הוא דוגמא למשהו אחר זו גניבת דעת.
אתה יכול להגיד שאגנדה אחת לרוחך ואחת לא, אבל ברמה העקרונית אין הבדל.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אין לי בעייה עם הארץ שמציג אג'נדה (שלא לרוחי) יש לי בעייה עם ידיעות ש"אף אחד לא ראה" שהציג אג'נדה "נגד ביבי" אבל התיימר להיות מקצועי.
אין לי בעייה עם ערוץ 20 שמציג אג'נדה (לרוחי), יש לי בעייה עם שני ערוצים ראשיים 10 22 שמתיימרים להיות אובייקטיביים אבל כולם יודעים שהם מדרדרים את העיתונות מטה מטה. רק אתמול הם "גילו" שידיעות סיקר לא באוביקטיביות את ראש הממשלה וחמישה סחטו אותו...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

MikiRed כתב:אין לי בעייה עם הארץ שמציג אג'נדה (שלא לרוחי) יש לי בעייה עם ידיעות ש"אף אחד לא ראה" שהציג אג'נדה "נגד ביבי" אבל התיימר להיות מקצועי.
אין לי בעייה עם ערוץ 20 שמציג אג'נדה (לרוחי), יש לי בעייה עם שני ערוצים ראשיים 10 22 שמתיימרים להיות אובייקטיביים אבל כולם יודעים שהם מדרדרים את העיתונות מטה מטה. רק אתמול הם "גילו" שידיעות סיקר לא באוביקטיביות את ראש הממשלה וחמישה סחטו אותו...
תקשורת מנותקת.
ככל שהם מלכלכים עליו יותר,הם מעצימים אותו יותר ויותר.
ככה ניזון נתניהו,כמו תינוק קטן שמקבל דייסה והולך וגודל ככה גם נתניהו.
כאלה מטומטמים שאין דברים כאלה.
בבחירות האחרונות רק בגלל שירדו לפן האישי הוא השאיר את הרצוג עם אבק.
בארץ ונוכחנו לדעת שגם בארה"ב העם לא מטומטם,הוא בוחר במי שהוא חושב שטוב לו ולא נותן לאף אחד להכתיב לו.

שלח תגובה