לישם את אפשרות go no go במנוי העונה !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

Re: לישם את אפשרות go no go במנוי העונה !

שליחה על ידי Noam98 »

oranu כתב:שאפו להנהלה שהביאה את זה סוף סוף ליישום.

למי שלא יודע, כחלק מאותה מחאה שהייתה לאחר אירועי הכרטיסים לבלומפילד ולונה טורס זאת הייתה אחת הבקשות שלנו לשדרוג.

ביחד עם שירות מנויי החוץ, קדימות לצפוני לרוכשים כרטיסים במשחקים הקודמים וההגרלות השקופות אנחנו לדעתי המועדון עם השירות הטוב ביותר לקהל שלו וזה יש לציין בתור אחד שעבד מאוד קשה בשביל שזה יקרה - המון תודה לאסי רחמים, מגיעה לו מילה טובה

מנכל קשוב, אוהד אמיתי של הקבוצה שמאז אותה פאדיחה עם מכבי חוץ רק למד, והשתפר ותיקן והשתדרג והאיש חי ונושם את המועדון הזה והקהל שלו ואם יש אפשרות לפרגן אז אני יותר משמח לעשות את זה.

כל הכבוד.
מסכים.
מה שיותר מדהים מהיחס לאוהדים, זה השיפור ביחס.
אני לא רואה הרבה מועדונים אחרים מודים בטעות מחליפים דיסקט ואשכרה משנים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שיש כתב:מעולה עכשיו אני רק צריך מנוי......

מנויים למכירה יתפנו, והרבה, כאשר הקבוצה תקלע לתקופות קצת פחות טובות...ואז יהיה מעניין לעקוב אחרי כל אלו שהיום מוכנים לשלם פי שלושה מהמחיר הנקוב :נוגח:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:

מנויים למכירה יתפנו, והרבה, כאשר הקבוצה תקלע לתקופות קצת פחות טובות...ואז יהיה מעניין לעקוב אחרי כל אלו שהיום מוכנים לשלם פי שלושה מהמחיר הנקוב :נוגח:
אתה פה בשביל לעקוב. תציף לנו פוסטים שלהם מ-98'
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

oranu כתב:שאפו להנהלה שהביאה את זה סוף סוף ליישום.

למי שלא יודע, כחלק מאותה מחאה שהייתה לאחר אירועי הכרטיסים לבלומפילד ולונה טורס זאת הייתה אחת הבקשות שלנו לשדרוג.

ביחד עם שירות מנויי החוץ, קדימות לצפוני לרוכשים כרטיסים במשחקים הקודמים וההגרלות השקופות אנחנו לדעתי המועדון עם השירות הטוב ביותר לקהל שלו וזה יש לציין בתור אחד שעבד מאוד קשה בשביל שזה יקרה - המון תודה לאסי רחמים, מגיעה לו מילה טובה

מנכל קשוב, אוהד אמיתי של הקבוצה שמאז אותה פאדיחה עם מכבי חוץ רק למד, והשתפר ותיקן והשתדרג והאיש חי ונושם את המועדון הזה והקהל שלו ואם יש אפשרות לפרגן אז אני יותר משמח לעשות את זה.

כל הכבוד.
כל הכבוד לו שאחרי שבר כל כך גדול (במשחק שאחרי נגד אשדוד הייתה אווירה ממש קשה) הוא הפך את כל העניין לקרקע לשיפור וצמיחה ואפשר להיות גאים. מצטרף לפרגון

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

זה כבר עובד למשחק של מחר? מישהו ניסה?

שלח תגובה