שמע, בסה"כ לא אהבתי את המערך. מותר לי. לא קיללתי ולא חיכיתי לו מחוץ למגרש.blueman כתב: שמעון, תראה כולם רואים שכל הקבוצה לא מתפקדת כבר בערך סיבוב, אז בהתחלה עוד ניסו להרגיע ולחזור למקורות, 4-3-3 , אבל זה לא עובד, הקבוצה עדיין ניראית רע, דנו פה לא מעט שצריך שינוי, לחשוב מחוץ לקופסה, להיות נועז ולעשות דברים שלקבוצה השניה יהיה קשה להתמודד, אתמול היה מהלך כזה, במקרה הזה זה הלך פחות טוב, אבל אשדוד זה מגרש קשה, לא בטוח שאם היינו עולים במערך הרגיל זה היה נראה אחרת, עדיף שינויים וחשיבה כזאת מאשר לעלות 4-4-2 כמו אלישע ולזרוק 600 חלוצים בדקה 60, מה גם שהחילופים של בכר היו נכונים, הוא לא התפתה להכניס את בן סהר כדי להגיד הכנסתי חלוץ, והוא חזר למערך הרגיל כשראה שהחדש לא עובד. כדורגל זה לא מדע מדויק ולפעמים תעשה שינוי והוא יצליח וכולם יגידו שאתה גאון, ופעם אחרת תעשה שינוי והוא לא יצליח וכולם יגידו שאתה שחצן, אני מעדיף מאמן שלפחות עושה שינויים, מנסה להפתיע ויצירתי כי רוב הפעמים הדברים האלו יעבדו לטובתנו, נכון שלפעמים גם לא, אבל אי אפשר לבקש להיות יצירתי, לחשוב מחוץ לקופסא ולגוון ואז כשלא הולך להגיד שחצן, הפעם לא הלך, אני בטוח שפעם הבאה ילך.
ולגבי ה"שחצן"
לא קראתי לבכר שחצן, ההרכב שהוא עלה איתו לדעתי הרכב שחצני.
החלטה אחת של בן אדם לא הופכת אותו לשחצן. אם זה היה קורה כל שבוע אז זה משהו אחר.
אני יודע איזה מאמן יש לנו ביד ומעריך אותו מאוד. תאמין לי.