מ.ס אשדוד- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, הי"א

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: מ.ס אשדוד- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, הי"א

שליחה על ידי שמעון א »

blueman כתב: שמעון, תראה כולם רואים שכל הקבוצה לא מתפקדת כבר בערך סיבוב, אז בהתחלה עוד ניסו להרגיע ולחזור למקורות, 4-3-3 , אבל זה לא עובד, הקבוצה עדיין ניראית רע, דנו פה לא מעט שצריך שינוי, לחשוב מחוץ לקופסה, להיות נועז ולעשות דברים שלקבוצה השניה יהיה קשה להתמודד, אתמול היה מהלך כזה, במקרה הזה זה הלך פחות טוב, אבל אשדוד זה מגרש קשה, לא בטוח שאם היינו עולים במערך הרגיל זה היה נראה אחרת, עדיף שינויים וחשיבה כזאת מאשר לעלות 4-4-2 כמו אלישע ולזרוק 600 חלוצים בדקה 60, מה גם שהחילופים של בכר היו נכונים, הוא לא התפתה להכניס את בן סהר כדי להגיד הכנסתי חלוץ, והוא חזר למערך הרגיל כשראה שהחדש לא עובד. כדורגל זה לא מדע מדויק ולפעמים תעשה שינוי והוא יצליח וכולם יגידו שאתה גאון, ופעם אחרת תעשה שינוי והוא לא יצליח וכולם יגידו שאתה שחצן, אני מעדיף מאמן שלפחות עושה שינויים, מנסה להפתיע ויצירתי כי רוב הפעמים הדברים האלו יעבדו לטובתנו, נכון שלפעמים גם לא, אבל אי אפשר לבקש להיות יצירתי, לחשוב מחוץ לקופסא ולגוון ואז כשלא הולך להגיד שחצן, הפעם לא הלך, אני בטוח שפעם הבאה ילך.
שמע, בסה"כ לא אהבתי את המערך. מותר לי. לא קיללתי ולא חיכיתי לו מחוץ למגרש.

ולגבי ה"שחצן"
לא קראתי לבכר שחצן, ההרכב שהוא עלה איתו לדעתי הרכב שחצני.
החלטה אחת של בן אדם לא הופכת אותו לשחצן. אם זה היה קורה כל שבוע אז זה משהו אחר.
אני יודע איזה מאמן יש לנו ביד ומעריך אותו מאוד. תאמין לי.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

Noam98 כתב:לא מפריע לי תוכן ההודעות כמו שמפריע לי הקיום שלהן.
רבאק איך אפשר בכלל להיות בטלפון בזמן משחק?!
בדיוק מה שרציתי להגיד, וכנראה יצא לי קצת עקום.
Guevara כתב:רק אם הוא לא היה משנה והולך עם הראש בקיר למרות היכולת ההזויה בסיבוב הזה, רק אז זה היה ניסיון הזוי. כשיש רוטציה חלאס עם הניסיונות ההזויים והשחצניים האלה, כשאין רוטציה תן לסגל לנוח אתה שוחק אותו. הבנאדם לא הרוויח את הקרדיט שלכם כבר? לא תסמכו עליו שהוא יודע יותר טוב מכם מה קורה באימונים ואיך לנסות להוציא את המיטב מהשחקנים שעומדים לרשותו, תוך כדי הסתכלות למשחקים הבאים? כל אחד ביציע אתמול היה קפאלו מדקה 50, קהל *** שסותם תפה כל המשחק ורק מלחיץ את השחקנים על כל פס שלא הלך טוב.
נכון, הקבוצה לא משחקת טוב בסיבוב האחרון. אבל אנחנו הקהל? בושה וחרפה של תצוגת קהל שאמור לדחוף את השחקנים כשלא כל כך הולך עושה בדיוק ההיפך.
+++

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

שמעון א כתב: שמע, בסה"כ לא אהבתי את המערך. מותר לי. לא קיללתי ולא חיכיתי לו מחוץ למגרש.

ולגבי ה"שחצן"
לא קראתי לבכר שחצן, ההרכב שהוא עלה איתו לדעתי הרכב שחצני.
החלטה אחת של בן אדם לא הופכת אותו לשחצן. אם זה היה קורה כל שבוע אז זה משהו אחר.
אני יודע איזה מאמן יש לנו ביד ומעריך אותו מאוד. תאמין לי.
אני יודע. לא חושב שזה לא בסדר שהבאת ביקורת, וזה בסדר גם לא להסכים עם מערך כזה או אחר. חושב שבמצב שהקבוצה ניראית לבכר לא היו יותר מידי ברירות, וגם אם עלה עם מערך ״שחצני״ זה רק בגלל המצב שהקבוצה נמצאת בו והרצון לנסות לחשוב יצירתי.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אנחנו צריכים לנסות לשחק עם שני חלוצים כשפותחים מולנו עם שלושה בלמים. החלוץ הבודד שלנו נראה אובד ואבוד מול שלושה בלמים ותמיד יש ליריבה את האופציה להוציא בלם אחד לעזרה בסגירה של המגן מול שחקן הקו שלנו וברדה/שהר נשאר מול שני בלמים.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

blueman כתב: אני יודע. לא חושב שזה לא בסדר שהבאת ביקורת, וזה בסדר גם לא להסכים עם מערך כזה או אחר. חושב שבמצב שהקבוצה ניראית לבכר לא היו יותר מידי ברירות, וגם אם עלה עם מערך ״שחצני״ זה רק בגלל המצב שהקבוצה נמצאת בו והרצון לנסות לחשוב יצירתי.
מקבל מה שאתה אומר.
יכול להיות שהגזמתי עם המילים שבחרתי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

simply-red כתב:אנחנו צריכים לנסות לשחק עם שני חלוצים כשפותחים מולנו עם שלושה בלמים. החלוץ הבודד שלנו נראה אובד ואבוד מול שלושה בלמים ותמיד יש ליריבה את האופציה להוציא בלם אחד לעזרה בסגירה של המגן מול שחקן הקו שלנו וברדה/שהר נשאר מול שני בלמים.
+1

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

simply-red כתב:אנחנו צריכים לנסות לשחק עם שני חלוצים כשפותחים מולנו עם שלושה בלמים. החלוץ הבודד שלנו נראה אובד ואבוד מול שלושה בלמים ותמיד יש ליריבה את האופציה להוציא בלם אחד לעזרה בסגירה של המגן מול שחקן הקו שלנו וברדה/שהר נשאר מול שני בלמים.
מסכים לגמרי.
אם יש משהו נכון במה שאמרה בתיה זה העובדה שבן מאז שבוזגלו נפצע/איבד חשק הןא באמת כמעט ולא מקבל כדורים מאחר שהיחיד שיכול לתת כדור תוך כדי תנועה באגף זה בוזגלו.
מעבר ל2 חלוצים הוכיח עצמו בדיוק בשלב הזה של העונה שעברה,ברדה טיפה מאחור,בן מקדימה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אדום זקן כתב: מסכים לגמרי.
אם יש משהו נכון במה שאמרה בתיה זה העובדה שבן מאז שבוזגלו נפצע/איבד חשק הןא באמת כמעט ולא מקבל כדורים מאחר שהיחיד שיכול לתת כדור תוך כדי תנועה באגף זה בוזגלו.
מעבר ל2 חלוצים הוכיח עצמו בדיוק בשלב הזה של העונה שעברה,ברדה טיפה מאחור,בן מקדימה.
מסכים רק הפוך, ברדה בשפיץ ובן מעט מאחור. ברדה משחק עם הגב לשער טוב יותר משהר, ושהר יעיל יותר כשהוא מגיע עם הפנים לשער, כך הוא יכול להיכנס לשטחים שברדה יפנה לו.
בכלל, עם שני חלוצים יהיה קל יותר לייצר איומים על השער מכל הקרוסים מהאגפים,תביה לנו יותר מסה ברחבה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

דן ביטון השתפר מאוד
הילד שחקן
זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אגב הבישול של אוחנה לגמרי בישול. מקרי אולי, אבל הוא התאבד על הכדור הזה והגיע לפני גבוהים ממנו

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

זה שי ! כתב:דן ביטון השתפר מאוד
הילד שחקן
זה שי!
מאוד מזכיר לי את אצילי בסגנון המשחק שלו, חייב לשפר כמה דברים אם הוא רוצה להגיע לרמות הגבוהות.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

yedidel כתב:אגב הבישול של אוחנה לגמרי בישול. מקרי אולי, אבל הוא התאבד על הכדור הזה והגיע לפני גבוהים ממנו
עד עכשיו יש לאוחנה 4 שערים ובישול אחד, נכון?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

שמעון א כתב: עד עכשיו יש לאוחנה 4 שערים ובישול אחד, נכון?
2. נפרגן לו גם עם בני יהודה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אה נכון שכחתי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

באופן כללי אני פחות אוהב ניסויים בתחילת משחק. אני חושב שעדיף לפתוח רגיל ולשנות בהמשך בהתאם לצורך.

הבעיה במערך אתמול הייתה שהוא לא היה מספיק גמיש וכדי לשנות נדרש חילוף של שחקן הגנה. מיותר מאוד. אבל מי שלא עושה לא טועה.

שלח תגובה