מכבי תל אביב- הפועל ב"ש, שבת, 21:00, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

Re: מכבי תל אביב- הפועל ב"ש, שבת, 21:00, נתניה

שליחה על ידי Eelect »

bs war כתב:אני אגיד אולי משהו פחות פופולרי.
מבין את הרצון לקחת שם אליפות, זה בהחלט יהיה מתוק, אבל אני חושב שאנחנו קודם כל צריכים לדאוג לא להפסיד, בדומה ל- 0:0 בבלומפילד בעונה שעברה. לשחק חכם ואחראי.
מכבי לא תבוא לשמש תפאורה, זו לא הפועל ב"ש של אלישע, אני אפילו הייתי אומר שהם פייבוריטים.
הפסד שם יכניס אותנו לאותה סיטואציה שהיינו בה שני מחזורים לסיום העונה שעברה, 5 הפרש, רק שהפעם ישארו 9 בקופה ולא 6. ואני לא צריך להזכיר לכם איך היינו עסוקים אז בחגיגות בסמי עופר והכנסנו את עצמנו ללחץ מיותר.
בנוסף הפסד ישים כוכבית מאוד מעצבנת על האליפות הזאת, לא שהיא לא תגיע לנו אבל זו תהיה תחושה חמוצה לדעת שהפסדנו שם במשחק האליפות שלנו.

מבחינתי צריכים לקחת נקודה בכל מחיר וגם לשחק בהתאם, כל דבר מעבר זה בונוס.
פוסט טוב. למרות שאני חושב אחרת.
שמע, אני חושב שאין כאן אפילו אחד בסתר ליבו שמצפה לניצחון קל כשאנחנו דורסים.
זה הולך להיות המשחק הכי קשה שלנו העונה בליגה וחסר למישהו בקבוצה לא להתייחס לזה ככה.
מכבי תירק דם כדי לא לתת לנו את זה, מצד שני זה גם ייצור איזשהו מימד של לחץ אצלהם.
לא מספיק שהם בעמדה להפסיד אליפות, יתכן שהם אלו שבעצמם יתנו חותמת לכך. אפשר לנצל את זה.

יש לנו הרבה נסיבות מקלות להפסיד בנתניה מבלי שזה ייצור איזושהי כוכבית לאליפות שלנו, ככה שתיקו במובן הזה לא שונה בהרבה מהפסד.
אם נתעל את הרצון לנצח שם למוטיבציית-על, זה לכל הפחות יבטיח שנראה טוב, גם אם לא ננצח. אם נחשוב שהניצחון מונח לנו בכיס (הזוי לחשוב ככה), זה לא יגמר טוב.
אם נבוא בגישה של לא להפסיד, זה גם יכול להיגמר לא טוב.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מבין את הרצון לקחת שם אליפות, זה בהחלט יהיה מתוק, אבל אני חושב שאנחנו קודם כל צריכים לדאוג לא להפסיד, בדומה ל- 0:0 בבלומפילד בעונה שעברה. לשחק חכם ואחראי.
מכבי לא תבוא לשמש תפאורה, זו לא הפועל ב"ש של אלישע, אני אפילו הייתי אומר שהם פייבוריטים.
הפסד שם יכניס אותנו לאותה סיטואציה שהיינו בה שני מחזורים לסיום העונה שעברה, 5 הפרש, רק שהפעם ישארו 9 בקופה ולא 6. ואני לא צריך להזכיר לכם איך היינו עסוקים אז בחגיגות בסמי עופר והכנסנו את עצמנו ללחץ מיותר.
בנוסף הפסד ישים כוכבית מאוד מעצבנת על האליפות הזאת, לא שהיא לא תגיע לנו אבל זו תהיה תחושה חמוצה לדעת שהפסדנו שם במשחק האליפות שלנו.

בגדול אתה צודק,אך יחד עם זאת אני סומך על הצוות המקצועי והמנטלי של הקבוצה שיכין אותם טוב להתמודדות הזאת.
גם תיקו זו תוצאה סבבה לגמרי.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

bs war כתב: מכבי לא תבוא לשמש תפאורה, זו לא הפועל ב"ש של אלישע, אני אפילו הייתי אומר שהם פייבוריטים.

מזכים עם רוח הדברים, רק דבר אחד חורה לי. גם עם פור שכיבה וידיים קשורות מכבי לא פייבוריטים עלינו השנה.

המשחק הזה, כמו כל העונה הזו, תלוי בנו ורק בנו! נבוא במצב רוח של סלטיק/אולימפיאקוס/אינטר זה שלנו גם אם יעמדו להם בשער ארבעה ילדי חרא סרבים. הכל יקום ויפול על הגישה שבה נגיע. במצב ששתי הקבוצות במוטיבציית שיא מכבי לא משתווה לנו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אי אפשר לזלזל בדברים שלך, אבל עדיין; התבגרנו, אנחנו קבוצה לגמרי אחרת מזו שעשתה בטיטול בסיטואציה דומה אשתקד.

גם אם נפסיד למכבי(מה שלטעמי לא יקרה) אני לא רואה אותנו שומטים 2 משחקי בית או עושים פחות מ-4 נקודות בשלושה משחקים.

אבל שוב, תיאורתית אתה צודק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

וואקמה חםם רותחח על ראיקוביץ עוד מהמשחק בטרנר
מחכה לחותר שהוא יקבל ממנו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dardasmiley כתב:חלאסססס

נותרו ארבעה משחקים העונה.
מי שלא יכול לשחק עכשיו 3 ברצף, שיחתום ברעננה.
אין רוטציות, אין מנוחות, אין תחארווט
מי שכשיר צריך לשחק.

שחקן שמגיע למשחק מול אליפות אצל היריבה הכי גדולה ואומר אני עייף שילך לשחק מתקות בים!
+1

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב: אני רק רוצה להיות בחדר שבכר אומר לאוגו שהוא לא פותח.
הוא ממסמר אותו כמו תמונה לקיר.
תשמור לי מקום.
:מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אסי, דגים כתב: תמיד הוא אמר שהוא מכוון לאירופה
דווקא הלך דרומה הפנדל הזה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מישהו כתב משהו מעניין בפורום בפייסבוק.
במשחק הקודם מול מכבי בנתניה הגענו בידיעה שאם נפסיד, עדיין ניהיה בפור 5...
אסור לבוא שוב בגישה הזאת. חייבים להילחם כמו אריות. 5 נק כשישארו 9 נק בקופה זה ממש לא גמור, גם אם יש 2 משחקים בטרנר.
אנחנו לא משחקים מול קונוסים בפלייאוף, לא יהיה קל.

סומך על בכר והצוות שיכינו את הקבוצה כמו שצריך למשחק הזה.

העונה הזאת התחילה בנתניה בניצחון עם מהפך אדיר 4-2 באלוף האלופים על מכבי חיפה... בע"ה, במוצ"ש נסיים את העונה שם בניצחון וזכיה באליפות. מגיע לקבוצה לשלנו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שמעון א כתב:מישהו כתב משהו מעניין בפורום בפייסבוק.
במשחק הקודם מול מכבי בנתניה הגענו בידיעה שאם נפסיד, עדיין ניהיה בפור 5...
אסור לבוא שוב בגישה הזאת. חייבים להילחם כמו אריות. 5 נק כשישארו 9 נק בקופה זה ממש לא גמור, גם אם יש 2 משחקים בטרנר.
אנחנו לא משחקים מול קונוסים בפלייאוף, לא יהיה קל.
וזו בדיוק הסיבה שתיקו הוא תוצאה מצוינת ולא כמו שטען מי שטען מעלה הפסד.
צריך לתת הכל כדי לנצח ולגמור את הסיפור (+כל הנימוקים שפורטו בפוסטים הקודמים שעם רובם אני מסכים), למרות זאת תיקו גם הוא תוצאה טובה מאוד.
צריך לעבוד מהמוח ולא מהלב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

delta7 כתב: וזו בדיוק הסיבה שתיקו הוא תוצאה מצוינת ולא כמו שטען מי שטען מעלה הפסד.
צריך לתת הכל כדי לנצח ולגמור את הסיפור (+כל הנימוקים שפורטו בפוסטים הקודמים שעם רובם אני מסכים), למרות זאת תיקו גם הוא תוצאה טובה מאוד.
צריך לעבוד מהמוח ולא מהלב.
ברור שתיקו טוב.
אבל צריך לשחק על מנת לנצח ולא על מנת לסיים בתיקו.
אם נסיים בתיקו אז נעביר את ההכרעה הסופית לטרנר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מבלי קשר למשאלות הלב שלנו,אתמול קיבלנו טעימה מה זה אגו של מכבי שקבוצת הנוער שלה ניצחה את מכבי חיפה ולא נתנה לה לחגוג עליה אליפות.
זה הDNA של המועדון הזה ולכן הולך להיות קרב רציני בשבת.
אם הח'ברה יבואו מפוקסים כמו שהם יודעים לבוא למשחקים החשובים אז יהיה טוב.

סמל אישי של משתמש
adomi2

שליחה על ידי adomi2 »

עד שהיה נראה שבפעם הראשונה נגיע למשחק מול מכבי בהרכב מלא:
בוזגלו גומר את העונה.
מישהו זוכר מתי הפעם האחרונה שהיה לנו סגל מלא למכבי?

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

South Boy כתב:אני חושב ששיטת הניקוד שמיושמת במכבי היא הטובה ביותר וההוגנת ביותר.
הפסדתי אולי ארבעה משחקי ליגה השנה וגם ברובם זה היה כי פשוט לא יכולתי לקנות כרטיס, לא שאני חושב שאני אוהד יותר טוב מאחרים אבל אני חושב שמי שהיה שם תמיד ראוי קצת יותר להנות מהתקופה הזאת.
האמת שאני מנסה להשיג כרטיס ליציע שלהם שצמוד ליציע האורחים כמו שעשיתי שנים בבלומפילד אבל אני רואה שהבכיינים האלה מנסים להלחם בזה (כאילו הם לא עשו את זה בכל דרבי אפשרי כולל השנה) ואומרים שלא יתירו כניסה ליציעי מכבי לאוהדי האורחת. אם אני משיג כרטיס כחוק, מגיע בלבוש נייטרלי ולא עושה בעיות ביציע יש להם זכות עפ"י חוק להוציא אותי בכלל?
הכל טוב אח, תגיע...
תקנו לכל יציע שלהם שקיים, נראה את הסדרנים מנסים להוציא 300-400 איש, יהיה מהומת אלוהים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

תרגעו.
קנו כרטיס למערבי, תגיעו עם חולצה לבנה/שחורה, תהיו מוכנים (מניח שיעשו בדיקות בכניסה, אל תבואו עם שומר מסך של המועדון בפלאפון בוא נגיד ככה) אל תעשו בלאגנים ותראו את המשחק כמו גדולים.

אם הכל ילך לכיוון שלנו, עד דקה 80 חצי מהיציע יהיה בחוץ ואז תוכלו להצטרף לחגיגות.. אף אחד לא יוציא אתכם ולא נעליים. הרתעה נטו, שום דבר אחר.
אני אגב, קניתי כבר כרטיס למערבי ליד האוהדים שלנו :חיוך גדול: אם יהיו הרבה אוהדים שלנו, מאמין שבסופו של דבר יעבירו אותנו, כמו בבלומפילד לפני שנתיים.

שלח תגובה