פוסט טוב. למרות שאני חושב אחרת.bs war כתב:אני אגיד אולי משהו פחות פופולרי.
מבין את הרצון לקחת שם אליפות, זה בהחלט יהיה מתוק, אבל אני חושב שאנחנו קודם כל צריכים לדאוג לא להפסיד, בדומה ל- 0:0 בבלומפילד בעונה שעברה. לשחק חכם ואחראי.
מכבי לא תבוא לשמש תפאורה, זו לא הפועל ב"ש של אלישע, אני אפילו הייתי אומר שהם פייבוריטים.
הפסד שם יכניס אותנו לאותה סיטואציה שהיינו בה שני מחזורים לסיום העונה שעברה, 5 הפרש, רק שהפעם ישארו 9 בקופה ולא 6. ואני לא צריך להזכיר לכם איך היינו עסוקים אז בחגיגות בסמי עופר והכנסנו את עצמנו ללחץ מיותר.
בנוסף הפסד ישים כוכבית מאוד מעצבנת על האליפות הזאת, לא שהיא לא תגיע לנו אבל זו תהיה תחושה חמוצה לדעת שהפסדנו שם במשחק האליפות שלנו.
מבחינתי צריכים לקחת נקודה בכל מחיר וגם לשחק בהתאם, כל דבר מעבר זה בונוס.
שמע, אני חושב שאין כאן אפילו אחד בסתר ליבו שמצפה לניצחון קל כשאנחנו דורסים.
זה הולך להיות המשחק הכי קשה שלנו העונה בליגה וחסר למישהו בקבוצה לא להתייחס לזה ככה.
מכבי תירק דם כדי לא לתת לנו את זה, מצד שני זה גם ייצור איזשהו מימד של לחץ אצלהם.
לא מספיק שהם בעמדה להפסיד אליפות, יתכן שהם אלו שבעצמם יתנו חותמת לכך. אפשר לנצל את זה.
יש לנו הרבה נסיבות מקלות להפסיד בנתניה מבלי שזה ייצור איזושהי כוכבית לאליפות שלנו, ככה שתיקו במובן הזה לא שונה בהרבה מהפסד.
אם נתעל את הרצון לנצח שם למוטיבציית-על, זה לכל הפחות יבטיח שנראה טוב, גם אם לא ננצח. אם נחשוב שהניצחון מונח לנו בכיס (הזוי לחשוב ככה), זה לא יגמר טוב.
אם נבוא בגישה של לא להפסיד, זה גם יכול להיגמר לא טוב.