הפועל ב"ש- הונבד בודפשט, רביעי, 12.7, 20:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: הפועל ב"ש- הונבד בודפשט, רביעי, 12.7, 20:00, טרנר

שליחה על ידי הראל »

הדיבורים לגבי ויטור נפצע באימון נכונים ? יותר מדי אני שומע את זה ביומיים האחרונים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הראל כתב:הדיבורים לגבי ויטור נפצע באימון נכונים ? יותר מדי אני שומע את זה ביומיים האחרונים.
אני רוצה להאמין שגם ללא ויטור אנחנו יכולים וצריכים לנצח בבית

כמות השמועות על ארועים שקורים סמוך למשחק פתיחה מדאיגים גם אם לא נכונים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הראל כתב:הדיבורים לגבי ויטור נפצע באימון נכונים ? יותר מדי אני שומע את זה ביומיים האחרונים.
כן, יש לו צליעה קלה אבל הוא אמור לשחק ברביעי.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

צליעה קלה בגלל מה ?
איפה נפגע/נפצע ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הראל כתב:צליעה קלה בגלל מה ?
איפה נפגע/נפצע ?
לא יודע בוודאות אז לא רוצה להגיד סתם..בימים הקרובים נדע יותר

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

באיזה רגל הוא צולע ברגל עם הרצועה הבעייתית? אם זה נכון לא נותן לו לשחק ברביעי אני לא בנוי לעוד חצי עונה בלעדיו.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

מאמין שהצוות המקצועי לא יקח סיכון איתו. אם ישחק כנראה שאין סיכון ממשי.
מה שכן בלעדיו גדל הסיכוי שנעלה במערך שלושה בלמים. יש חשיבות גדולה לא לספוג בבית.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Eelect כתב:מאמין שהצוות המקצועי לא יקח סיכון איתו. אם ישחק כנראה שאין סיכון ממשי.
מה שכן בלעדיו יכול להיות שנעלה במערך שלושה בלמים. יש חשיבות גדולה לא לספוג בבית.
אתה מאמין שהצוות הרפואי לא יקח סיכןם איתו? פששש. הגענו למצב שמשחק במוקדמות ליגת האלופות נתפס כאן כמו גביע הטוטו.

זה משחק של להיות או לחדול לקבוצה הזו, תעיפו את הזחיחות הזו קיבינימאט. אז נצחנו את אינטר...את ההפסדים לתון וספליט הספקתם לשכוח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

Totti כתב: אתה מאמין שהצוות הרפואי לא יקח סיכןם איתו? פששש. הגענו למצב שמשחק במוקדמות ליגת האלופות נתפס כאן כמו גביע הטוטו.

זה משחק של להיות או לחדול לקבוצה הזו, תעיפו את הזחיחות הזו קיבינימאט. אז נצחנו את אינטר...את ההפסדים לתון וספליט הספקתם לשכוח.
לא זחיחות ומצד שני לא היסטרייה, יש איפשהו באמצע.
להחמרת פציעה של ויטור יהיו לא מעט השלכות על העונה שלנו, וכשאנחנו פוגשים יריבה נחותה מאיתנו (אם יוצאים לרגע מהפוליטיקלי קורקט) אפשר להרשות לעצמנו להיות זהירים עם ההחלטה אם לשתף אותו או לא.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Eelect כתב: לא זחיחות ומצד שני לא היסטרייה, יש איפשהו באמצע.
להחמרת פציעה של ויטור יהיו לא מעט השלכות על העונה שלנו, וכשאנחנו פוגשים יריבה נחותה מאיתנו (אם יוצאים לרגע מהפוליטיקלי קורקט) אפשר להרשות לעצמנו להיות זהירים עם ההחלטה אם לשתף אותו או לא.
גם אולימפיקוס פגשה יריבה נחותה ממנה, הגיעה לא מוכנה ביולי, חטפה בראש והשאר היסטוריה. הפערים בנינו ובין ההונגרים קטנים יותר.

זו עמדת מפתח, אולי הכי קריטית בקבוצה. ויטור ישחק גם על קביים. העונה האירופית יכולה להתרסק לרסיסים עם שער חוץ מקרי של הגנה לא מספיק מתואמת.

נקסט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב: גם אולימפיקוס פגשה יריבה נחותה ממנה, הגיעה לא מוכנה ביולי, חטפה בראש והשאר היסטוריה. הפערים בנינו ובין ההונגרים קטנים יותר.

זו עמדת מפתח, אולי הכי קריטית בקבוצה. ויטור ישחק גם על קביים. העונה האירופית יכולה להתרסק לרסיסים עם שער חוץ מקרי של הגנה לא מספיק מתואמת.

נקסט.
באת חד היום

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

Totti כתב: גם אולימפיקוס פגשה יריבה נחותה ממנה, הגיעה לא מוכנה ביולי, חטפה בראש והשאר היסטוריה. הפערים בנינו ובין ההונגרים קטנים יותר.

נקסט.
תודה לך קול שפוי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

נניח ומיגל במצב ששיתופו במשחק מעמיד אותו בסיכון גבוה לפציעה ולהיעדרות ממושכת כמו בעונה שעברה, אתם באמת מעדיפים שישחק?
אני לא יודע אם זה באמת המצב אבל אם אלה אכן פני הדברים אני לא מסכן אותו בשביל משחק אחד חשוב ככל שיהיה במחיר של סיכון גבוה שיפסיד חלק נכבד מהעונה הסדירה, גם כי לאורך תקופה ארוכה אין לנו תחליף למיגל וגם כי עם כל הכבוד שאני רוחש להונגרים יש לנו על הספסל אופציות מספיק טובות כדי להוות גיבוי הולם למיגל בשביל משחק אחד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

South Boy כתב:נניח ומיגל במצב ששיתופו במשחק מעמיד אותו בסיכון גבוה לפציעה ולהיעדרות ממושכת כמו בעונה שעברה, אתם באמת מעדיפים שישחק?
אני לא יודע אם זה באמת המצב אבל אם אלה אכן פני הדברים אני לא מסכן אותו בשביל משחק אחד חשוב ככל שיהיה במחיר של סיכון גבוה שיפסיד חלק נכבד מהעונה הסדירה, גם כי לאורך תקופה ארוכה אין לנו תחליף למיגל וגם כי עם כל הכבוד שאני רוחש להונגרים יש לנו על הספסל אופציות מספיק טובות כדי להוות גיבוי הולם למיגל בשביל משחק אחד.
+1
אסור לתת למיגל לשחק במידה והפציעה שלו תסכן אותו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

South Boy כתב:נניח ומיגל במצב ששיתופו במשחק מעמיד אותו בסיכון גבוה לפציעה ולהיעדרות ממושכת כמו בעונה שעברה, אתם באמת מעדיפים שישחק?
השיח הזה הוא פועל יוצא של בטחון מופרז. "מיגל חש בברכו, שינוח"..."יהיה בסדר"..."אלו רק ההונגרים.."

אני רק מקווה שלא תכה על חטא ברביעי בלילה...זה קרה לגדולים ממך.

שלח תגובה