הפועל ב"ש- הונבד בודפשט, רביעי, 12.7, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- הונבד בודפשט, רביעי, 12.7, 20:00, טרנר
הדיבורים לגבי ויטור נפצע באימון נכונים ? יותר מדי אני שומע את זה ביומיים האחרונים.
אני רוצה להאמין שגם ללא ויטור אנחנו יכולים וצריכים לנצח בביתהראל כתב:הדיבורים לגבי ויטור נפצע באימון נכונים ? יותר מדי אני שומע את זה ביומיים האחרונים.
כמות השמועות על ארועים שקורים סמוך למשחק פתיחה מדאיגים גם אם לא נכונים
כן, יש לו צליעה קלה אבל הוא אמור לשחק ברביעי.הראל כתב:הדיבורים לגבי ויטור נפצע באימון נכונים ? יותר מדי אני שומע את זה ביומיים האחרונים.
לא יודע בוודאות אז לא רוצה להגיד סתם..בימים הקרובים נדע יותרהראל כתב:צליעה קלה בגלל מה ?
איפה נפגע/נפצע ?
באיזה רגל הוא צולע ברגל עם הרצועה הבעייתית? אם זה נכון לא נותן לו לשחק ברביעי אני לא בנוי לעוד חצי עונה בלעדיו.
מאמין שהצוות המקצועי לא יקח סיכון איתו. אם ישחק כנראה שאין סיכון ממשי.
מה שכן בלעדיו גדל הסיכוי שנעלה במערך שלושה בלמים. יש חשיבות גדולה לא לספוג בבית.
מה שכן בלעדיו גדל הסיכוי שנעלה במערך שלושה בלמים. יש חשיבות גדולה לא לספוג בבית.
אתה מאמין שהצוות הרפואי לא יקח סיכןם איתו? פששש. הגענו למצב שמשחק במוקדמות ליגת האלופות נתפס כאן כמו גביע הטוטו.Eelect כתב:מאמין שהצוות המקצועי לא יקח סיכון איתו. אם ישחק כנראה שאין סיכון ממשי.
מה שכן בלעדיו יכול להיות שנעלה במערך שלושה בלמים. יש חשיבות גדולה לא לספוג בבית.
זה משחק של להיות או לחדול לקבוצה הזו, תעיפו את הזחיחות הזו קיבינימאט. אז נצחנו את אינטר...את ההפסדים לתון וספליט הספקתם לשכוח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא זחיחות ומצד שני לא היסטרייה, יש איפשהו באמצע.Totti כתב: אתה מאמין שהצוות הרפואי לא יקח סיכןם איתו? פששש. הגענו למצב שמשחק במוקדמות ליגת האלופות נתפס כאן כמו גביע הטוטו.
זה משחק של להיות או לחדול לקבוצה הזו, תעיפו את הזחיחות הזו קיבינימאט. אז נצחנו את אינטר...את ההפסדים לתון וספליט הספקתם לשכוח.
להחמרת פציעה של ויטור יהיו לא מעט השלכות על העונה שלנו, וכשאנחנו פוגשים יריבה נחותה מאיתנו (אם יוצאים לרגע מהפוליטיקלי קורקט) אפשר להרשות לעצמנו להיות זהירים עם ההחלטה אם לשתף אותו או לא.
גם אולימפיקוס פגשה יריבה נחותה ממנה, הגיעה לא מוכנה ביולי, חטפה בראש והשאר היסטוריה. הפערים בנינו ובין ההונגרים קטנים יותר.Eelect כתב: לא זחיחות ומצד שני לא היסטרייה, יש איפשהו באמצע.
להחמרת פציעה של ויטור יהיו לא מעט השלכות על העונה שלנו, וכשאנחנו פוגשים יריבה נחותה מאיתנו (אם יוצאים לרגע מהפוליטיקלי קורקט) אפשר להרשות לעצמנו להיות זהירים עם ההחלטה אם לשתף אותו או לא.
זו עמדת מפתח, אולי הכי קריטית בקבוצה. ויטור ישחק גם על קביים. העונה האירופית יכולה להתרסק לרסיסים עם שער חוץ מקרי של הגנה לא מספיק מתואמת.
נקסט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- yanivnew91
באת חד היוםTotti כתב: גם אולימפיקוס פגשה יריבה נחותה ממנה, הגיעה לא מוכנה ביולי, חטפה בראש והשאר היסטוריה. הפערים בנינו ובין ההונגרים קטנים יותר.
זו עמדת מפתח, אולי הכי קריטית בקבוצה. ויטור ישחק גם על קביים. העונה האירופית יכולה להתרסק לרסיסים עם שער חוץ מקרי של הגנה לא מספיק מתואמת.
נקסט.
תודה לך קול שפוי.Totti כתב: גם אולימפיקוס פגשה יריבה נחותה ממנה, הגיעה לא מוכנה ביולי, חטפה בראש והשאר היסטוריה. הפערים בנינו ובין ההונגרים קטנים יותר.
נקסט.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
נניח ומיגל במצב ששיתופו במשחק מעמיד אותו בסיכון גבוה לפציעה ולהיעדרות ממושכת כמו בעונה שעברה, אתם באמת מעדיפים שישחק?
אני לא יודע אם זה באמת המצב אבל אם אלה אכן פני הדברים אני לא מסכן אותו בשביל משחק אחד חשוב ככל שיהיה במחיר של סיכון גבוה שיפסיד חלק נכבד מהעונה הסדירה, גם כי לאורך תקופה ארוכה אין לנו תחליף למיגל וגם כי עם כל הכבוד שאני רוחש להונגרים יש לנו על הספסל אופציות מספיק טובות כדי להוות גיבוי הולם למיגל בשביל משחק אחד.
אני לא יודע אם זה באמת המצב אבל אם אלה אכן פני הדברים אני לא מסכן אותו בשביל משחק אחד חשוב ככל שיהיה במחיר של סיכון גבוה שיפסיד חלק נכבד מהעונה הסדירה, גם כי לאורך תקופה ארוכה אין לנו תחליף למיגל וגם כי עם כל הכבוד שאני רוחש להונגרים יש לנו על הספסל אופציות מספיק טובות כדי להוות גיבוי הולם למיגל בשביל משחק אחד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+1South Boy כתב:נניח ומיגל במצב ששיתופו במשחק מעמיד אותו בסיכון גבוה לפציעה ולהיעדרות ממושכת כמו בעונה שעברה, אתם באמת מעדיפים שישחק?
אסור לתת למיגל לשחק במידה והפציעה שלו תסכן אותו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
השיח הזה הוא פועל יוצא של בטחון מופרז. "מיגל חש בברכו, שינוח"..."יהיה בסדר"..."אלו רק ההונגרים.."South Boy כתב:נניח ומיגל במצב ששיתופו במשחק מעמיד אותו בסיכון גבוה לפציעה ולהיעדרות ממושכת כמו בעונה שעברה, אתם באמת מעדיפים שישחק?
אני רק מקווה שלא תכה על חטא ברביעי בלילה...זה קרה לגדולים ממך.