2-1 על הונבד :: סיכום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: 2-1 על הונבד :: סיכום

שליחה על ידי izguy83 »

הפועלעולה כתב:מצד שני, אם נעמיד מולם הגנה קשוחה אני לא רואה אותם עושים כלום, כמו אותה שריף.
זה בערך כמו לשחק בצורה הגנתית מול בני סכנין. אין להם כלים לזה.

אבל כן... צריך פשוט לבוא ולשבור אותם. אנחנו שווים מולם 2 גולים, אין ספק לגבי זה.
נגד שריף שיחקת ככה והם באמת לא הגיעו לשער.
עד שהגיעה דקה 92 והיית צריך להתפלל לאלילת המזל שבעיטה חופשית מ20 מטר לא תשב בחיבור.
בקיצור, אסור לבנות על זה.
אפשר וצריך לשחק מבוקר, אבל לא הבונקר הדוחה שעשינו מול שריף.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מה עם הטבח??? יהיה כשיר??
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

רק אני חושב שקורהוט במשחק סופר ענק??
אם לא וואקמה קורהוט היה המצטיין היום

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

אלדר כתב:רק אני חושב שקורהוט במשחק סופר ענק??
אם לא וואקמה קורהוט היה המצטיין היום
היה אדיר, הוא ומיגל אלוהינו שבשמיים ובארץ.
חבל שדוידזאדה לא בא במקומו היה מפנה לנו עוד מקום של זר, אין ספק שהם פחות או יותר אותה רמה.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

הראל כתב:אוחנה היה צריך להכנס הרבה יותר מוקדם .
בטח כשלכולם נגמר האוויר בדקה ה60

העידוד במחצית השנייה , 10 דק' אחרי הגול היה רע , היה צריך אותנו , את הקהל את העידוד .
זה נראה שיש לאירגון פליליסט שלא חוזר על עצמו , אבל לפעמים בדקות מסויימות צריכים שירים שדוחפים כאלה ששרים אחרי גול הוא בגל של התקפות כמו 300 קמש , לא נולד , השתגעתי בגללה , יאללהההה הפועלללל .
צריך לדחוף לא לשיר שירים רגועים שרק 200 איש מכירים (ועוד פעם יחזור הדיון שצריך להכיר , זה לא הזמן לעשות חינוך , צריך לדחוף ולעודד במה שכן מכירים).
תקשיב, העידוד היה חלש במצטבר בערך 60 דק'. הרגעים הטובים (והם היו מטורפים, לצערי מעט מדי מהם) התנקזו לחצי שעה סהכ עשר דקות ראשונות בערך ועוד עשר דק אחרי כל אחד מהשערים - סהכ חצי שעה נטו. ובין לבין פשוט מוות. תסכול אמיתי, כשאני יושב בשורה 17 בדרומי ועשר שורות מתחתי, במה שאמור להיות הגוש, פשוט בוהה בעיני עגל בנעשה על כר הדשא. תתעוררו זריז כי האפטיות הזאת פשוט תוביל אותנו לעונה רעה.

לא בא לחנך פה אף אחד, אומר את תחושתי הפרטית בלבד. זה לא אותו רעב וזה לא אותן אנרגיות של לפני שנתיים, לא יעזור כלום. חסרה לי הביישנות של לפני שנתיים כשלא ידענו למה לצפות.
אין קשר לפלייליסט, או ל200 איש שמכירים והשאר כביכול לא. להסתכל על הפרצוף של האנשים מסביבי בסיום,ולהרגיש שהפסדנו. אבל ניצחנו. בדיוק כמו שנה שעברה, יותר טוב אפילו. וזה הלך קשה, והפערים הם בן הציפייה לבין הפרקטיקה. מי שציפה לתבוסה קלילה, מאוכזב. כאילו אנחנו לא בפתיחת עונה או כאילו שיחקנו מול הפועל עפולה. פשוט בדיחה.
אין קשר לשירים או לפלייליסט, התחושה היא שאנשים פשוט זחוחים, נובורישים. מקבלים דברים כמובן מאליו, שוכחים מאן באנו. שבעים. כאילו לקחנו פה עשרים אליפויות וכאילו אנחנו כל שנה מפרקים קבוצות בסיבוב השני של הצמפיונס. פה זה באר שבע ופה לא מקבלים כלום במובן מאליו.
העוצמות שהקבוצה משדרת הן נטו תולדה של אנרגיה מתפרצת ורעב, שאנחנו במידה רבה קובעים את הרף שלו. והאפטיות הזאת מחלחלת.
נערך לאחרונה על ידי RedBend ב 13 יולי 2017, 00:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

Totti כתב: אוי ואבוי יניב, אוי ואבוי.
מה שהיה בטירספול זה פועל יוצא של חרדות ספליט ותון ואסור לו לחזור.

אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה ואיכותית. צריך להתחיל בכוח, לתת גול ולמחוק את "יתרון" שער החוץ שלהם כמה שיותר מהר.
כל מילה אחי. יפה מאוד

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

מקווה מאוד שקוואנקה לא מתכנן לנו עונה סטייל עונת הקאמבק של מליקסון.

אנחנו זקוקים לו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לא הייתי משווה בין הצוות המקצועי החובבני שעבד בתקופת א', לזה שעובד היום. קשה לי לראות את זה קורה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לא אהבתי בכלל את הראיונות של ברק ודן: אנחנו נעבור אותם.

הלווו, תרגיעו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedBend כתב: תקשיב, העידוד היה חלש במצטבר בערך 60 דק'. הרגעים הטובים (והם היו מטורפים, לצערי מעט מדי מהם) התנקזו לחצי שעה סהכ עשר דקות ראשונות בערך ועוד עשר דק אחרי כל אחד מהשערים - סהכ חצי שעה נטו. ובין לבין פשוט מוות. תסכול אמיתי, כשאני יושב בשורה 17 בדרומי ועשר שורות מתחתי, במה שאמור להיות הגוש, פשוט בוהה בעיני עגל בנעשה על כר הדשא. תתעוררו זריז כי האפטיות הזאת פשוט תוביל אותנו לעונה רעה.

לא בא לחנך פה אף אחד, אומר את תחושתי הפרטית בלבד. זה לא אותו רעב וזה לא אותן אנרגיות של לפני שנתיים, לא יעזור כלום. חסרה לי הביישנות של לפני שנתיים כשלא ידענו למה לצפות.
אין קשר לפלייליסט, או ל200 איש שמכירים והשאר כביכול לא. להסתכל על הפרצוף של האנשים מסביבי בסיום,ולהרגיש שהפסדנו. אבל ניצחנו. בדיוק כמו שנה שעברה, יותר טוב אפילו. וזה הלך קשה, והפערים הם בן הציפייה לבין הפרקטיקה. מי שציפה לתבוסה קלילה, מאוכזב. כאילו אנחנו לא בפתיחת עונה או כאילו שיחקנו מול הפועל עפולה. פשוט בדיחה.
אין קשר לשירים או לפלייליסט, התחושה היא שאנשים פשוט זחוחים, נובורישים. מקבלים דברים כמובן מאליו, שוכחים מאן באנו. שבעים. כאילו לקחנו פה עשרים אליפויות וכאילו אנחנו כל שנה מפרקים קבוצות בסיבוב השני של הצמפיונס. פה זה באר שבע ופה לא מקבלים כלום במובן מאליו.
העוצמות שהקבוצה משדרת הן נטו תולדה של אנרגיה מתפרצת ורעב, שאנחנו במידה רבה קובעים את הרף שלו. והאפטיות הזאת מחלחלת.
האכזבה היא נגזרת להתפתחויות על כר הדשא.
מי שצפה במשחק מבין שהתוצאה הייתה צריכה להיות גבוהה יותר ולכן לגיטימי שאנשים יהיו מתוסכלים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Totti כתב:לא אהבתי בכלל את הראיונות של ברק ודן: אנחנו נעבור אותם.

הלווו, תרגיעו.
לא אופייני לברק.

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

CrazyRed7 כתב:לגבי החילופים -
לא מובן לי למה הוציא את ראדי והכניס את גאדיר לימין. איבדנו את הסדר שלנו בלי ראדי.
מילא היה מכניס את אוחנה במקומו..חילוף גרוע מאוד
+1000000

אוחנה היה חייב להכנס מוקדם יותר, השארנו את האמצע בלי ראדי, ואינבינדר לא ממש החזיק את האמצע לבד,
ובכלל מה אתם רואים בגדיר שאני לא רואה- מלבד המהירות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

לגאדיר אין מה לחפש באגף, ובכללי לא חושב שיש לו מה לחפש שמשחקים נגד קו הגנה נמוך.
מישהו יודע מה קרה לבן ביטון בגול? נראה כאילו חטף זעזוע מוח

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yedidel כתב:לגאדיר אין מה לחפש באגף, ובכללי לא חושב שיש לו מה לחפש שמשחקים נגד קו הגנה נמוך.
מישהו יודע מה קרה לבן ביטון בגול? נראה כאילו חטף זעזוע מוח
באמת היה נראה מסוחרר...

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

Totti כתב:לא אהבתי בכלל את הראיונות של ברק ודן: אנחנו נעבור אותם.

הלווו, תרגיעו.
להזכירכם:

https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/522/394.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"אלישע לוי: "לא קשה לי עם המילה אליפות"

הביטחון הזה של ברק הוא שהביא אותנו למקום שאנו נמצאים בו היום
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

שלח תגובה