עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי אלדר »

Totti כתב: עזוב אחי, אתה משקר לעצמך וגם קצת לא אןבייקטיבי (לא מאשים אותך, אפילו מבין).

אבל הפערים גדולים.

אם אתה משווה לאשקלון או כפר סבא, אז כמובן שהם מצומצמים. גם משחק גביע כזה או אחר הוא לא אינדיקציה.

בהסתכלות רוחב ובהנתן מצב הליגות הקיים, הפערים גדולים. זה לא היה נכון תמיד- בשנים שאנחנו שיחקנו בליגה, הלאומית/ארצית היו ברמה אחרת.

יודע מה? בוא נקרא לילד בשמו. ליגה שמכבי נתניה מתחילה בה מפורקת לגורמים עם מינוס 9/8 נקודות ולוקחת אליפות בפער; לא יכולה להיות איכותית.

אותה נתניה אגב, נלחמת על ירידה גם אשתקד
אין קשר לאם אחי משחק שם או לא...
אני מסתכל על הליגה כליגה ונאמן לאמת.

חכה ונראה איפה נתניה יהיו בסוף העונה שתבוא ואז תדע לשפוט.

שחקנים שכובשים הם פשוט יודעים לכבוש.
ערן לוי שחקן של מספרים דיא סבע אחרי עונות קשות שם גולים של שחקנים גדולים תחת לחץ בצפיפות שגם נגד נגרים זה קשה.

נתניה היתה מעל הליגה, זה בדיוק מה שקורה לבש ומכבי.
יש רמה של הליגה (ביתר פת וכו) ויש רמה בפני עצמה (בש ומכבי). זה בעיקר קשור לביטחון ואיך אתה עולה מול קבוצות. לנתניה היה את זה בענק.

עכשיו לשאר הליגה, החלק התחתון של הלאומית זה באמת קבוצות שבנויות על פיזיות טקטיקה הגנתית ומתפרצות (הגועל של פעם)... קבוצות הצמרת שיחקו כדורגל שמח ותוסס והיה כיף לראות.
ביתר תא רמלה עושה בית ספר לרוב תחתית ליגת העל בגלל סגנון המשחק שלהם לשלוט בכדור ולשחק כמו קבוצת צמרת בכל מחיר (לא התקדמו יותר כי היו מחמיצנים ברמות הזויות וברור שקשה לך להאמין לזה אבל כשתראה אתה תבין את זה יותר)
הפועל רמת גן ניצחה את הפועל חיפה ועשתה איתה תיקו ב2 משחקי רבע גמר. וחנן ממן שמרטיבים עליו לא הצליח להזיז כדור מהבית ספר שעשו לו הקשרים של ר״ג
בחצי גמר בני יהודה ניצחה 1-0 אבל אם תראה שידור חוזר חוץ מה20 דקות הראשונות עד הגול שבני יהודה שלטו, כל שאר המשחק הם לא נגעו בכדור.
3 משחקים נגד קבוצת ליגת על זה כבר אינדיקציה מסוימת ולא הבלחה.
עכו קבוצה שהיתה כובשת בתחילת המשחק והיתה גומרת משחקים... רג ותא רמלה היו טובות ממנה בסגנון משחק.

*אני לא מסכים עם האמרה שהלאומית היתה טובה יותר כשבש היו שם. הפערים בין אז להיום עצומים מאוד באיכות המשחק. הפועל בש של ה5 עולות היתה עולה מהמקום החמישי. עם כל המסורת והקהל שהיה לנו אז.

אני מאחל לליגה הלאומית העונה להראות כמו שנה שעברה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אלדר כתב:שחקנים שכובשים הם פשוט יודעים לכבוש
ממש לא חד משמעי.

ע"ע אקסברד, קדוסי ועוד שחוררו רשתות בלאומית ובליגת העל נעלמו. יש מי שבדי.אן.אי שלהם הם ראש לשועלים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אלדר כתב: אין קשר לאם אחי משחק שם או לא...
אני מסתכל על הליגה כליגה ונאמן לאמת.

חכה ונראה איפה נתניה יהיו בסוף העונה שתבוא ואז תדע לשפוט.

שחקנים שכובשים הם פשוט יודעים לכבוש.
ערן לוי שחקן של מספרים דיא סבע אחרי עונות קשות שם גולים של שחקנים גדולים תחת לחץ בצפיפות שגם נגד נגרים זה קשה.

נתניה היתה מעל הליגה, זה בדיוק מה שקורה לבש ומכבי.
יש רמה של הליגה (ביתר פת וכו) ויש רמה בפני עצמה (בש ומכבי). זה בעיקר קשור לביטחון ואיך אתה עולה מול קבוצות. לנתניה היה את זה בענק.

עכשיו לשאר הליגה, החלק התחתון של הלאומית זה באמת קבוצות שבנויות על פיזיות טקטיקה הגנתית ומתפרצות (הגועל של פעם)... קבוצות הצמרת שיחקו כדורגל שמח ותוסס והיה כיף לראות.
ביתר תא רמלה עושה בית ספר לרוב תחתית ליגת העל בגלל סגנון המשחק שלהם לשלוט בכדור ולשחק כמו קבוצת צמרת בכל מחיר (לא התקדמו יותר כי היו מחמיצנים ברמות הזויות וברור שקשה לך להאמין לזה אבל כשתראה אתה תבין את זה יותר)
הפועל רמת גן ניצחה את הפועל חיפה ועשתה איתה תיקו ב2 משחקי רבע גמר. וחנן ממן שמרטיבים עליו לא הצליח להזיז כדור מהבית ספר שעשו לו הקשרים של ר״ג
בחצי גמר בני יהודה ניצחה 1-0 אבל אם תראה שידור חוזר חוץ מה20 דקות הראשונות עד הגול שבני יהודה שלטו, כל שאר המשחק הם לא נגעו בכדור.
3 משחקים נגד קבוצת ליגת על זה כבר אינדיקציה מסוימת ולא הבלחה.
עכו קבוצה שהיתה כובשת בתחילת המשחק והיתה גומרת משחקים... רג ותא רמלה היו טובות ממנה בסגנון משחק.

*אני לא מסכים עם האמרה שהלאומית היתה טובה יותר כשבש היו שם. הפערים בין אז להיום עצומים מאוד באיכות המשחק. הפועל בש של ה5 עולות היתה עולה מהמקום החמישי. עם כל המסורת והקהל שהיה לנו אז.

אני מאחל לליגה הלאומית העונה להראות כמו שנה שעברה.
אני לא אשכנע אותך ואתה לא תשכנע אותי. ברור לי שעל פניו אץה מחזיק ביותר ידע משלי, כי כמות המשחקים שראינו לא שווה.

אמרתי בהודעה הקודמת; אל תשתמש במשחקי גביע כדעה תומכת לפערים הנמוכים- המושג לגביע אין חוקים לא נולד סתם.

לעולם לא נצליח לבדוק את זה, אבל הפועל חיפה מנצחת 6/10 משחקים נגד הפועל רמת גן.

הפועל אשקלון פתחה את העונה אשתקד עם סגל ליגה לאומית וחטפה תבוסות מכל הבא ליד. בינואר, חיזקו אותה כמות שחקנים גדולה, בעיקר זרים והם התייצבו.

אפשר להמשיך ולדון בזה בלי סוף, שנינו נתבצר בעמדותינו. דבר אחד בטוח, כל עוד חברותיה לתחתית של נתניה יצטיידו בסגלים חלשים כל כך, מצבה טוב. אך בפן אובייקטיבי לחלוטין; מדובר על סגל חלש מאוד. כמו 3/4 ליגה, אבל חלש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Totti כתב: אני לא אשכנע אותך ואתה לא תשכנע אותי. ברור לי שעל פניו אץה מחזיק ביותר ידע משלי, כי כמות המשחקים שראינו לא שווה.

אמרתי בהודעה הקודמת; אל תשתמש במשחקי גביע כדעה תומכת לפערים הנמוכים- המושג לגביע אין חוקים לא נולד סתם.

לעולם לא נצליח לבדוק את זה, אבל הפועל חיפה מנצחת 6/10 משחקים נגד הפועל רמת גן.

הפועל אשקלון פתחה את העונה אשתקד עם סגל ליגה לאומית וחטפה תבוסות מכל הבא ליד. בינואר, חיזקו אותה כמות שחקנים גדולה, בעיקר זרים והם התייצבו.

אפשר להמשיך ולדון בזה בלי סוף, שנינו נתבצר בעמדותינו. דבר אחד בטוח, כל עוד חברותיה לתחתית של נתניה יצטיידו בסגלים חלשים כל כך, מצבה טוב. אך בפן אובייקטיבי לחלוטין; מדובר על סגל חלש מאוד. כמו 3/4 ליגה, אבל חלש.
תבוא איתי למשחקים אח
אולי נהיה בסוף משנה סקאוט לדודו עזריה בליגות נמוכות :)

לי אין דרך להוכיח ולך יש את כל הסיבות לא להאמין
אני מקווה שאני יהנה גם השנה מעונה טובה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אורי אדום בנשמה כתב:
ממש לא חד משמעי.

ע"ע אקסברד, קדוסי ועוד שחוררו רשתות בלאומית ובליגת העל נעלמו. יש מי שבדי.אן.אי שלהם הם ראש לשועלים.
די לשים לב לכל דבר.. :)
מתוך חפירה שלמה שכתבתי הוצאת פגם חח אתה משהו מיוחד.
ומסכים איתך לגבי התיקון לחלוצים

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

"היי חברים.
בחודש האחרון אני עובר פרק נוסף בקריירה שלי.
פרק קשה ולא נעים. נכתבו המון דברים בכל האתרים ונאמרו דברים בתכניות הספורט.
אני מקבל פניות כבר זמן רב בבקשה להתראיין.
אבל חלקכם מכיר אותי, אחד כזה שמעדיף פחות לדבר בתקשורת.
החלטתי להגיב כאן מאחר שהסיפור שלי הוא מעבר לתכניות הספורט ולכדורגל. הוא על דרך חיים , על ערכים , על אנשים בוגרים.
התגובה שלי כאן פונה בעיקר לאלו שלא מבינים ולא מתעניינים בכדורגל. כי מי שמבין יודע את כל האמת על מה שהולך כאן.
אז ככה:
שמי גל אראל בן 28. כבר 10 שנים בליגת העל למעט גיחה של שנה לספרד ופולין .שיחקתי מעל 200 משחקים בליגת העל . חוויתי משחקי עונה מטורפים. חוויתי קרבות תחתית. חוויתי משחקים באירופה חוויתי אפילו את חצי גמר הגביע הפולני. חוויתי פציעות. חוויתי רגעי אושר חוויתי אכזבות. הכל זה חלק מהמשחק.
אבל מעולם לא חוויתי השפלות. עד עכשיו.
באמצע עונה שעברה עברתי להפועל עכו כדי לעזור לה לעלות חזרה לליגת העל , חתמתי לשנה וחצי (הם היו מאוד מאושרים שאני חותם לשנה וחצי)
שלומי דורה חבריי ואני עמדנו במשימה ועלינו חזרה לליגת העל.
לפני תחילת האימונים השנה קרא לי לפגישה היושב ראש דודי רוזנפלד ושאל אותי אם אהיה מוכן לקצץ בחוזה שלי כי יהיה לו קשה לעמוד בחוזה הזה כמובן שסירבתי. דודי מיהר לציין שלדעתו! ואני מדגיש.. לדעתו( האיש "החזק "במערכת )לא רק שאני לא צריך לקצץ אלא מגיעה לי העלאה.. משהו מוזר לא ?
זהו. שיחה של 10 דקות . כעבור שבוע פגשתי צד שלישי מוכר לכולנו ולהפתעתי הוא אמר לי "אתה תצטרך לקצץ " כמובן שנדהמתי!
קיבלתי פצצה לפנים.
צד שלישי אומר לי שאקצץ בחוזה?
באיזה סמכות ? איך וכיצד הוא נחשף לחוזה שלי ?
הבנתי מהר מאוד לאן פני הדברים הולכים , מאותו רגע החלו הדברים להתגלגל מהר מאוד.
אני וחבריי בורחל ומישאלוף קיבלנו הודעה כי אנו לא בתכניות המקצועיות .
אז כיריית פתיחה הוציאו אותנו מקבוצת הווטסאפ.
לאחר מיכן הורו לנו לא להגיע לאימוני הקבוצה אלא להתאמן לבד. כאילו הפכנו מצורעים.
כדי להקשות על העניין החליטו שיודיעו לנו על אימונים בשעה 11בלילה על אימון בוקר למחרת
ואז התקבלה בהנהלה עוד החלטה אמיצה , אימונים בשעה 15:00 בשיא החום.
וזה הלך והתדרדר לכדי כך שמישהו דאג שבאימונים שלנו בחדר הכושר לא יופעל המזגן. אפילו ביקשו מאיתנו לפנות את הדברים שלנו מהחדר הלבשה.
אחרי כל אימון כאשר נכנסתי לאוטו , ניסיתי להבין איך אנשים משכילים ,בוגרים ,בעלי משפחות מקבלים החלטות נמוכות כאלו .
להזכירכם כל זאת בגלל שאני לא ב"תכניות המקצועיות". שזה השקר הגדול! הרי שלומי דורה הוא המאמן . הוא הסמכות המקצועית. ואני רושם את זה כאן שחור על גבי לבן.. שלומי דורה רוצה אותי! מאוד ! אז כנראה שמישהו אחר קובע ?
בינתיים מוחתמים בעכו שחקנים רבים בעל מכנה משותף. אפילו מונה מנהל מקצועי מרומניה. שגם לו אותו מכנה משותף...
אגב יומיים לפני היציאה למחנה האימון עוד ניסה שלומי דורה למצוא דרך שאצא איתם .שאנסה להתגמש. אז נתתי לשלומי דורה אור ירוק שאני מוכן להתגמש רק כדי להוכיח שזה לא עניין מקצועי .
ברקע היושב ראש רוזנפלד ממשיך להתראיין ברדיו ולשקר לכולם שזה על רקע מקצועי וכל שחקן ששלומי דורה ירצה יוחתם. שזה שקר אחד גדול!
יש לי עוד המון דברים שאני מעדיף לשמור אצלי כדי לשמור על כבודם של אנשים למרות שלא מגיע להם.
בגילי הצעיר עברתי מספיק כדי להבין שקורה שקבוצה רוצה להשתחרר משחקן או מחוזה , אך יש דרכים מכובדות וראויות וחוקיות לעשות .
גם לי זה קרה בספרד וזה נגמר בידידות ובמקצועיות.
אנחנו שואפים לחברה טובה יותר , לתרבות , ליושר יש ביננו כאלה שלא נוהגים כך וחבל.

הפוסט הזה נכתב כדי לספר את האמת.
אולי כדי לתקן עוולות.
אולי כדי למנוע מקרים כאלו בעתיד.
אני רק רוצה לחזור לשחק ."

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

עצוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

מעריך אותו מאוד על הפוסט שכתב.
מקווה שימצא פתרון בהקדם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

בושה וחרפה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אג׳ידה שוחרר מחדרה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

הצד הרע של דודו דהאן. צריך להרחיק אותו מהכדורגל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב:הצד הרע של דודו דהאן. צריך להרחיק אותו מהכדורגל.
יש לו צדדים טובים?

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

ForeverRed כתב: יש לו צדדים טובים?
ההוא שסתם לכמה באר שבעים חור בלב אחרי 3 שנים (וחצי)

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב: יש לו צדדים טובים?
כן, לא מעט כאלה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אוקיי אז דודו הלך לעזור לעכו. מה כל כך פסול בזה? במקום שהם ירדו ליגה הוא עזר להם לבנות סגל לא רע בכלל.

אז היושב ראש שלהם שיתף אותו במידע פנימי.. לא רואה יותר מידי פסול.

שלח תגובה