אין קשר לאם אחי משחק שם או לא...Totti כתב: עזוב אחי, אתה משקר לעצמך וגם קצת לא אןבייקטיבי (לא מאשים אותך, אפילו מבין).
אבל הפערים גדולים.
אם אתה משווה לאשקלון או כפר סבא, אז כמובן שהם מצומצמים. גם משחק גביע כזה או אחר הוא לא אינדיקציה.
בהסתכלות רוחב ובהנתן מצב הליגות הקיים, הפערים גדולים. זה לא היה נכון תמיד- בשנים שאנחנו שיחקנו בליגה, הלאומית/ארצית היו ברמה אחרת.
יודע מה? בוא נקרא לילד בשמו. ליגה שמכבי נתניה מתחילה בה מפורקת לגורמים עם מינוס 9/8 נקודות ולוקחת אליפות בפער; לא יכולה להיות איכותית.
אותה נתניה אגב, נלחמת על ירידה גם אשתקד
אני מסתכל על הליגה כליגה ונאמן לאמת.
חכה ונראה איפה נתניה יהיו בסוף העונה שתבוא ואז תדע לשפוט.
שחקנים שכובשים הם פשוט יודעים לכבוש.
ערן לוי שחקן של מספרים דיא סבע אחרי עונות קשות שם גולים של שחקנים גדולים תחת לחץ בצפיפות שגם נגד נגרים זה קשה.
נתניה היתה מעל הליגה, זה בדיוק מה שקורה לבש ומכבי.
יש רמה של הליגה (ביתר פת וכו) ויש רמה בפני עצמה (בש ומכבי). זה בעיקר קשור לביטחון ואיך אתה עולה מול קבוצות. לנתניה היה את זה בענק.
עכשיו לשאר הליגה, החלק התחתון של הלאומית זה באמת קבוצות שבנויות על פיזיות טקטיקה הגנתית ומתפרצות (הגועל של פעם)... קבוצות הצמרת שיחקו כדורגל שמח ותוסס והיה כיף לראות.
ביתר תא רמלה עושה בית ספר לרוב תחתית ליגת העל בגלל סגנון המשחק שלהם לשלוט בכדור ולשחק כמו קבוצת צמרת בכל מחיר (לא התקדמו יותר כי היו מחמיצנים ברמות הזויות וברור שקשה לך להאמין לזה אבל כשתראה אתה תבין את זה יותר)
הפועל רמת גן ניצחה את הפועל חיפה ועשתה איתה תיקו ב2 משחקי רבע גמר. וחנן ממן שמרטיבים עליו לא הצליח להזיז כדור מהבית ספר שעשו לו הקשרים של ר״ג
בחצי גמר בני יהודה ניצחה 1-0 אבל אם תראה שידור חוזר חוץ מה20 דקות הראשונות עד הגול שבני יהודה שלטו, כל שאר המשחק הם לא נגעו בכדור.
3 משחקים נגד קבוצת ליגת על זה כבר אינדיקציה מסוימת ולא הבלחה.
עכו קבוצה שהיתה כובשת בתחילת המשחק והיתה גומרת משחקים... רג ותא רמלה היו טובות ממנה בסגנון משחק.
*אני לא מסכים עם האמרה שהלאומית היתה טובה יותר כשבש היו שם. הפערים בין אז להיום עצומים מאוד באיכות המשחק. הפועל בש של ה5 עולות היתה עולה מהמקום החמישי. עם כל המסורת והקהל שהיה לנו אז.
אני מאחל לליגה הלאומית העונה להראות כמו שנה שעברה.