הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר

שליחה על ידי shacharb »

נתחזק בינואר כתב: לודוגורץ קבוצה טובה בהרבה ולכן המשחק תלוי בה. בין אם אתה מקבל את זה או לא - היא תגיע בצמד המשחקים להרבה יותר מצבים מב"ש, והשאלה תהיה אם היא תבקיע מהם או לא. לא הראתי הרבה הפסדים כי אין. המטרה היא להכיר את הקבוצה, ולב"ש אין את הכלים לשחק נגדם פיזי וחזק. מה שנחשב לפיזי בארץ הוא ממש לא פיזי באירופה. שלא תבין אותי לא נכון - אתם קבוצה יותר פיזית מהם, אבל לא בפער כזה שזו יכולה להיות שיטת משחק.

דווקא בוידיאו הראתי בכמה מקרים שאם לוחצים אותם גבוה הם מאבדים כדור. לא יודע אם ראית הכל, אבל זה גם מופיע וגם כתוב שם (בוידיאו על סאשה אני מתעסק בהגנה שלהם ובחולשות שלה).

לדעתי אין שום סיבה לשחק בארץ עם שלושה בלמים. כמו שכתבו פה, צריך לתסכל אותם. להחזיק בכדור, לשלוט, מרכז שדה חזק ואגפים שישאירו בהגנה את נתנאל וסאשה (כי למרות שהם לא מגנים טובים, התקפה הם עושים מצוין). בחוץ המערך הנכון לדעתי יהיה באמת שלושה בלמים, אבל זה במידה והתוצאה הערב תטיב עם הפועל באר-שבע. לקרוא לשחקן ששווה שלושה וחצי מיליון יורו "צלם" זה די מצחיק.

לודוגורץ קבוצה טובה בהרבה ולכן המשחק תלוי בה. בין אם אתה מקבל את זה או לא - היא תגיע בצמד המשחקים להרבה יותר מצבים מב"ש, והשאלה תהיה אם היא תבקיע מהם או לא. לא הראתי הרבה הפסדים כי אין. המטרה היא להכיר את הקבוצה, ולב"ש אין את הכלים לשחק נגדם פיזי וחזק. לא נכון, אתה מתעלם מעובדות קיימות מה שנחשב לפיזי בארץ הוא ממש לא פיזי באירופה. שלא תבין אותי לא נכון - אתם קבוצה יותר פיזית מהם, אבל לא בפער כזה שזו יכולה להיות שיטת משחק.

דווקא בוידיאו הראתי בכמה מקרים שאם לוחצים אותם גבוה הם מאבדים כדור. לא יודע אם ראית הכל, אבל זה גם מופיע וגם כתוב שם (בוידיאו על סאשה אני מתעסק בהגנה שלהם ובחולשות שלה).
ראיתי את כל הוידאו. לא הרחבת יותר מדי על חולשות. אם היית מביא סרטון מהמשחקים מול קופנהאגן אז היה נחמד.
למרות שב"ש לא קופנהאגן

לדעתי אין שום סיבה לשחק בארץ עם שלושה בלמים. כמו שכתבו פה, צריך לתסכל אותם. להחזיק בכדור, לשלוט, מרכז שדה חזק ואגפים שישאירו בהגנה את נתנאל וסאשה (כי למרות שהם לא מגנים טובים, התקפה הם עושים מצוין). בחוץ המערך הנכון לדעתי יהיה באמת שלושה בלמים, אבל זה במידה והתוצאה הערב תטיב עם הפועל באר-שבע. לקרוא לשחקן ששווה שלושה וחצי מיליון יורו "צלם" זה די מצחיק.
זה ששחקן על הנייר שווה 3.5 מליון יורו, זה לא אומר שמחר קונים אותו. כמו שהראית בסרטון, הגנה הוא לא עושה טוב,
ולא נלחם. זה 3.5 מיליון יורו?? שחקן שעוברים אותו ככה ולא רץ בכלל לנסות לסגור זה צלם
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

yakar כתב:
ראית תקציר , הוא ראה משחק מלא. תאמין לו.
זה לא עניין של לא להאמין לו, ההיפך הוא הנכון.
ז'לגיריס הגיעו לפחות ל5 מצבים של שער בטוח וניצלו 2 מהם.
אני מקווה שנדע לתת גול מהיר ולתת להם לרדוף אחרינו

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

שליחה על ידי נתחזק בינואר »

yanivnew91 כתב: דווקא בתקציר שיצא לי לראות זלגיריס החטיאו המון. גם לודו הגיעו לדי הרבה מצבים טובים.
שתי בעיטות מתוך הרחבה, אחת מהן שער, השנייה תוך כדי תנועה ומופיעה בוידיאו.
שלוש נגיחות, אף-אחת מהן לא מסוכנת. היו עוד בעיטות מחוץ לרחבה, אבל לא מצבים טובים. מקור (מנסה להכניס פה תמונה מתוך דו"ח המשחק. אי-אפשר פה כי הוא לא על הרשת אלא במחשב שלי. אלה הדוחות הרשמיים שהקבוצה עובדת איתם
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

maor20094 כתב:
העידוד בשער 5 היה מעולה.
ולא דיברתי רק על העידוד, דיברתי על התחושה וההרגשה.
היו הרבה דברים פחות טובים בוסרמיל כמו אלימות או קללות,
אבל ידעת שמי שבא לוסרמיל בא נטו מאהבה, ולא כדי לעלות תמונה לאינסטוש " עם היפות שלי בטרנר ".
אתה ממש טועה.

א. העידוד בשער 5 לא היה "מעולה". הוא היה טוב מאוד בהתחשב בנסיבות. מעולה זאת הגדרה מרחיקת לכת, בעיקר כשיש לך פרספקטיבה עם טרנר.

ב. תופעת "ילדי שער 5" הייתה קיימת ב-ד-י-ו-ק כמו "תופעת ילדי הדרומי". אני זוכר טוב מאוד איך גם בשער 5 היו ילדים וילדות שבאו רק כדי להגיד שהם היו בגוש בעוד הם לא יודעים את השירים, והעלו תמונות לפייסבוק ולאינסטוש. ואני גם זוכר שעל גבי הפורום הזה היינו מתלוננים עלייהם בדיוק כמו שמתלוננים עכשיו על "ילדי הדרומי"

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

shacharb כתב:
לודוגורץ קבוצה טובה בהרבה ולכן המשחק תלוי בה. בין אם אתה מקבל את זה או לא - היא תגיע בצמד המשחקים להרבה יותר מצבים מב"ש, והשאלה תהיה אם היא תבקיע מהם או לא. לא הראתי הרבה הפסדים כי אין. המטרה היא להכיר את הקבוצה, ולב"ש אין את הכלים לשחק נגדם פיזי וחזק. לא נכון, אתה מתעלם מעובדות קיימות מה שנחשב לפיזי בארץ הוא ממש לא פיזי באירופה. שלא תבין אותי לא נכון - אתם קבוצה יותר פיזית מהם, אבל לא בפער כזה שזו יכולה להיות שיטת משחק.

ראיתי את כל הוידאו. לא הרחבת יותר מדי על חולשות. אם היית מביא סרטון מהמשחקים מול קופנהאגן אז היה נחמד.
למרות שב"ש לא קופנהאגן

זה ששחקן על הנייר שווה 3.5 מליון יורו, זה לא אומר שמחר קונים אותו. כמו שהראית בסרטון, הגנה הוא לא עושה טוב,
ולא נלחם. זה 3.5 מיליון יורו?? שחקן שעוברים אותו ככה ולא רץ בכלל לנסות לסגור זה צלם

ג'ון אוגו וטוני וואקמה יחד מעולם לא נמכרו בסכום בו הוא נמכר (רק 1.33 מיליון, ולא 3 וחצי). לכתוב "אתה מתעלם מעובדות קיימות" מבלי לציין על אילו עובדות מדובר (כשבניגוד אלייך אני מתבסס על דוחות של חברת איסוף נתונים) זה מצחיק.

אני לא מבין מה אתה רוצה מקופנהאגן ואיך זה קשור למשחק הערב. בעיניי זה לא קשור, זה לא בוידיאו, נקודה. מה שכן היה רלוונטי נכנס.
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מצטער נראה לי שאתם קצת היסטריים יתר על המידה. הם לא טובים יותר מאינטר, הם לא יותר טובים מסאותהמפטון, הן לא טובים יותר מאולימפיאקוס.

בבית שלנו? מול הקהל שלנו? ועם המאמן שלנו? לא חושב שהפרשי הכוחות כל כך משמעותיים.

אני קורא את השחצנות של המאמן והשחקנים שלהם ומדמיין בראש את פטר בוס ימ''ש ... אסור אסור אסור לעלות בפחד.

נתחזק בינואר נדמה לי שעבדת יותר מדי לילות, לודוגורץ לא המפלצת שאתה טוען שהיא. היא לא מארחות היבשת.
בבית שלנו הכל תלוי בנו, נבוא מפוקסים, נבוא חדים, נבוא ממושמעים ונגמד אותם חזרה לפרופורציות הרלוונטיות.

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

dardasmiley כתב:מצטער נראה לי שאתם קצת היסטריים יתר על המידה. הם לא טובים יותר מאינטר, הם לא יותר טובים מסאותהמפטון, הן לא טובים יותר מאולימפיאקוס.

בבית שלנו? מול הקהל שלנו? ועם המאמן שלנו? לא חושב שהפרשי הכוחות כל כך משמעותיים.

אני קורא את השחצנות של המאמן והשחקנים שלהם ומדמיין בראש את פטר בוס ימ''ש ... אסור אסור אסור לעלות בפחד.

נתחזק בינואר נדמה לי שעבדת יותר מדי לילות, לודוגורץ לא המפלצת שאתה טוען שהיא. היא לא מארחות היבשת.
בבית שלנו הכל תלוי בנו, נבוא מפוקסים, נבוא חדים, נבוא ממושמעים ונגמד אותם חזרה לפרופורציות הרלוונטיות.
ידעתי שזה יילך לשם, ואני מניח שלשם גם שחר חותר - שיהיה ברור, לדעתי ב"ש עוברת. אבל זה עדיין תלוי בלודוגורץ.

היא לא מפלצת והיא לא מאריות היבשת. היא פחות טובה מסאות'המפטון (וטובה יותר מאולימפיאקוס) ובכל זאת - טובה בכמה רמות מהפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

נתחזק בינואר כתב:

ג'ון אוגו וטוני וואקמה יחד מעולם לא נמכרו בסכום בו הוא נמכר (רק 1.33 מיליון, ולא 3 וחצי). לכתוב "אתה מתעלם מעובדות קיימות" מבלי לציין על אילו עובדות מדובר (כשבניגוד אלייך אני מתבסס על דוחות של חברת איסוף נתונים) זה מצחיק.

אני לא מבין מה אתה רוצה מקופנהאגן ואיך זה קשור למשחק הערב. בעיניי זה לא קשור, זה לא בוידיאו, נקודה. מה שכן היה רלוונטי נכנס.
אוגו וואקמה ביחד לא, אבל פרסי אחד קטן כן (בלי להתייחס לקומבינה שעשה עם החזיר ההולנדי)
רק לפני שבועיים נדחתה הצעה של כמה מיליוני יורו על וואקמה.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

שמתי לב שהמון עמודי פייסבוק יישרו קו ען האירגון והעלו פוסטים מדרבנים לקהל

סמל אישי של משתמש
Cameo

שליחה על ידי Cameo »

shacharb כתב:
עזוב, לא מסכים איתך, וגם מה שכתבת על פיזיות ומי כן ומי לא הוא לא נכון לדעתי.
אני לא מוריד ראש מולם.
במשחק מול אינטר פה בבאר שבע לא נפלנו במשחק פיזי, לפחות לא במחצית השנייה, לכן גם ניצחנו.
ואל תגיד לי הרכב משני, ולא התאמצו, כי נמאס לשמוע תירוצים של מכבי ת"א.
גאוות יחידה זה נחמד, אבל צריך גם להיות ריאליים.
אין צורך בלפמפם פטריוטיזם באר שבעי כאילו אתה מיוחד, אף אחד לא מוריד ראש מולם (מה, 15 אלף צופים בטרנר הם מזוכיסטים?)
הבחור העריך את הקבוצה שלהם כטובה יותר והציג לך נתונים לגבות את הטענות שלו.
זה שמדובר בכדורגל ואנחנו משחקים נגד קבוצה פגיעה ושניתן לעבור אותה זה כולם יודעים.
נערך לאחרונה על ידי Cameo ב 26 יולי 2017, 13:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

dardasmiley כתב:
אוגו וואקמה ביחד לא, אבל פרסי אחד קטן כן (בלי להתייחס לקומבינה שעשה עם החזיר ההולנדי)
רק לפני שבועיים נדחתה הצעה של כמה מיליוני יורו על וואקמה.
הייתה עסקה? אין סיבה שניפול לרמות האלה בדיון. מדובר בשחקן ששווה הרבה מאוד כסף, והנתונים ההתקפיים שלו הם משהו שאפשר לקנא בו (ממליץ לצפות בתקציר משחק הגומלין מול ז'לגיריס). לקרוא לו צלם זה לא מכבד וגם מראה על הבנה לא עמוקה במיוחד בכדורגל (מרסלו שיחק בהרכב של ריאל 4 שנים לפני שלמד לעשות הגנה), וזו הסיבה בגללה הדו"ח קיבל את האופי שלו - יש זלזול מוגזם בלודוגורץ, וחשוב להבהיר שהיא עדיין הקבוצה הטובה יותר. השגתי את המטרה חזק מדי ועכשיו אתם מגוננים על ב"ש כאנדרדוג לא מוחלט? מצוין, עשיתי את שלי. למדנו שזו קבוצה מסוכנת

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אתם מתעסקים יותר מדי בדברים לא רלוונטיים כמו תג מחיר.
בשורה התחתונה לודוגורץ קבוצה יותר מהירה יותר טכנית ויותר מאיימת התקפית מאיתנו עם חוסר איזון רציני בין ההתקפה להגנה, אנחנו יותר מאוזנים גם אם פחות טובים מהם התקפית. זה יכול לאפשר לנו לשחק על החולשות שלהם, אבל על הנייר הם פשוט קבוצה יותר טובה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

עדיין לדעתי אנחנו דווקא כן קבוצה אגרסיבית ודי פיזית.

זוכר ציטוט של סאוט' שהיו פה בארץ שהם היו ממש מופתעים מרמת הפיזיות שלנו (משהו על חיות לא זוכר)

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

לא אוהב את הדיבורים על שנה שעברה, כמה שחקנים שהיו ידועים בפיזיות שלהם נפצעו או עזבו, אנחנו נעלה היום בהרכב די רך פיזית מחוסר ברירה אז צריך להתחשב גם בזה כשמדברים על היכולות הפיזיות שלנו לעצור אותם.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

נתחזק בינואר כתב: ידעתי שזה יילך לשם, ואני מניח שלשם גם שחר חותר - שיהיה ברור, לדעתי ב"ש עוברת. אבל זה עדיין תלוי בלודוגורץ.

היא לא מפלצת והיא לא מאריות היבשת. היא פחות טובה מסאות'המפטון (וטובה יותר מאולימפיאקוס) ובכל זאת - טובה בכמה רמות מהפועל ב"ש.
בארץ זה תלוי בנו, בסה"כ זה תלוי יותר בהם. לא אמרתי לאורך כל הדרך שאנחנו יותר טובים. לא מסכים שהם יותר טובים מאולימפיאקוס. לא מסכים שהם טובים בכמה רמות מבאר שבע. הם יותר טובים, אבל נראה איך יתמודדו במשחק פיזי (יותר משלהם, לפני שתקפוץ עליי שוב ותגיד שב"ש לא באמת פיזית) ומשחק שכנראה ב"ש תשחק יותר לאט ותנסה לעצור את משחק האגפים שלהם.
אני לא ילד שנלחם על הכבוד של הקבוצה שלי, ואני לא מהנעלבים שלא מסכים אוטומטית שלא מעריכים מספיק את הקבוצה שאני אוהד. אני מנסה להסתכל על העובדות כרגע בשטח. אנחנו קצת יותר פגיעים משנה שעברה, לשלב הזה של העונה. משחק ההגנה שלנו פחות טוב, אבל עדיין אנחנו צריכים, וחייבים לנצח אצלינו בבית. אם נצליח, אז בכר יביא לגומלין את המנעולים של הכור, ואת האחים יולזרי לגיבוי.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

שלח תגובה