נתחזק בינואר כתב: לודוגורץ קבוצה טובה בהרבה ולכן המשחק תלוי בה. בין אם אתה מקבל את זה או לא - היא תגיע בצמד המשחקים להרבה יותר מצבים מב"ש, והשאלה תהיה אם היא תבקיע מהם או לא. לא הראתי הרבה הפסדים כי אין. המטרה היא להכיר את הקבוצה, ולב"ש אין את הכלים לשחק נגדם פיזי וחזק. מה שנחשב לפיזי בארץ הוא ממש לא פיזי באירופה. שלא תבין אותי לא נכון - אתם קבוצה יותר פיזית מהם, אבל לא בפער כזה שזו יכולה להיות שיטת משחק.
דווקא בוידיאו הראתי בכמה מקרים שאם לוחצים אותם גבוה הם מאבדים כדור. לא יודע אם ראית הכל, אבל זה גם מופיע וגם כתוב שם (בוידיאו על סאשה אני מתעסק בהגנה שלהם ובחולשות שלה).
לדעתי אין שום סיבה לשחק בארץ עם שלושה בלמים. כמו שכתבו פה, צריך לתסכל אותם. להחזיק בכדור, לשלוט, מרכז שדה חזק ואגפים שישאירו בהגנה את נתנאל וסאשה (כי למרות שהם לא מגנים טובים, התקפה הם עושים מצוין). בחוץ המערך הנכון לדעתי יהיה באמת שלושה בלמים, אבל זה במידה והתוצאה הערב תטיב עם הפועל באר-שבע. לקרוא לשחקן ששווה שלושה וחצי מיליון יורו "צלם" זה די מצחיק.
לודוגורץ קבוצה טובה בהרבה ולכן המשחק תלוי בה. בין אם אתה מקבל את זה או לא - היא תגיע בצמד המשחקים להרבה יותר מצבים מב"ש, והשאלה תהיה אם היא תבקיע מהם או לא. לא הראתי הרבה הפסדים כי אין. המטרה היא להכיר את הקבוצה, ולב"ש אין את הכלים לשחק נגדם פיזי וחזק. לא נכון, אתה מתעלם מעובדות קיימות מה שנחשב לפיזי בארץ הוא ממש לא פיזי באירופה. שלא תבין אותי לא נכון - אתם קבוצה יותר פיזית מהם, אבל לא בפער כזה שזו יכולה להיות שיטת משחק.
דווקא בוידיאו הראתי בכמה מקרים שאם לוחצים אותם גבוה הם מאבדים כדור. לא יודע אם ראית הכל, אבל זה גם מופיע וגם כתוב שם (בוידיאו על סאשה אני מתעסק בהגנה שלהם ובחולשות שלה).
ראיתי את כל הוידאו. לא הרחבת יותר מדי על חולשות. אם היית מביא סרטון מהמשחקים מול קופנהאגן אז היה נחמד.
למרות שב"ש לא קופנהאגן
לדעתי אין שום סיבה לשחק בארץ עם שלושה בלמים. כמו שכתבו פה, צריך לתסכל אותם. להחזיק בכדור, לשלוט, מרכז שדה חזק ואגפים שישאירו בהגנה את נתנאל וסאשה (כי למרות שהם לא מגנים טובים, התקפה הם עושים מצוין). בחוץ המערך הנכון לדעתי יהיה באמת שלושה בלמים, אבל זה במידה והתוצאה הערב תטיב עם הפועל באר-שבע. לקרוא לשחקן ששווה שלושה וחצי מיליון יורו "צלם" זה די מצחיק.
זה ששחקן על הנייר שווה 3.5 מליון יורו, זה לא אומר שמחר קונים אותו. כמו שהראית בסרטון, הגנה הוא לא עושה טוב,
ולא נלחם. זה 3.5 מיליון יורו?? שחקן שעוברים אותו ככה ולא רץ בכלל לנסות לסגור זה צלם