שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק

שליחה על ידי גדי »

South Boy כתב:טעות איומה, גם אם היה סיכוי קלוש שזה קשור לנבחרת החלאות האלה יעשו הכול בלי לבחול באמצעים כדי להתנער לחלוטין מהפרשה.
היו צריכים להעביר את החומר רק אחרי הבדיקה של הבקבוקון השני, אין להם שום זכות להכריח את המועדון למסור לידיהם את החומר עד אז.
כמו שכבר נכתב אז מבחינת שיר זה בכלל לא משנה איפה זה התקבל. לא שיש בכלל ספק לאור הזמנים של הבדיקה.

זה נראה שהמצב באמת קשה כי אם זה היה עניין זניח של אקמול במינון טיפה גבוה אז שיר לא היה נשאר בארץ.
הלוואי ואני טועה. הלוואי. כמה אושר הוא הביא לי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

yedidel כתב:מדובר פה על רכיב שמתגלה בבדיקה, לא על תוסף או סם או מה שלא יהיה. אין שום דרך לאופא לשפוט האם הרכיב הזה נכנס מהתוסף ההוא באימון או מהשאחטה ההיא בלילה
פוליגרף.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

איזה אנשים מטומטמים....צריך לשלול לנו את התארים בשנתיים האחרונות

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גדי כתב:
כמו שכבר נכתב אז מבחינת שיר זה בכלל לא משנה איפה זה התקבל. לא שיש בכלל ספק לאור הזמנים של הבדיקה.

זה נראה שהמצב באמת קשה כי אם זה היה עניין זניח של אקמול במינון טיפה גבוה אז שיר לא היה נשאר בארץ.
הלוואי ואני טועה. הלוואי. כמה אושר הוא הביא לי.
מאוד יכול להיות שזה תוסף תזונה שהוא קיבל בנבחרת, כי יש חומרים שנשארים בגוף שלוש חודשים אחריי השימוש בהם והתגלו שאריות של חומר, אם זה היה תוסף תזונה שהוא קיבל במסגרת המועדון לא היו שאריות של החומר אלא היו מתגלה חומר עצמו.
לא יודע, יש לי תחושה שזה קשור לנבחרת, מקווה מאוד שלא הייתה רשלנות של מי מהצוות המקצועי שלנו, אם הייתה רשלנות של הצוות המקצועי צריך להעיף את האחראי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

-מאמין שצדק החליט על דעת עצמו לקחת אקסטרא מאותם תוספים שהוא מקבל מהמועדון וחשב שהכל יהיה בסדר כי הכל מאושר.
-מכיוון שמדובר בתוספי מזון, מאמין שהסיפור יהיה מאוד מקביל לסיפור של סאקו בליברפול, משמע הוא לא ישחק ב4-5 חודשים הקרובים, בזמן החקירה של אופא וכהחלטה מניעתית ואקטיבית של המועדון (לא בגלל איזושהי הרחקה של אופא). ושבתום החקירה הוא לא יקבל עונש נוסף ויחזור לשחק. סה"כ מדובר בתוספי תזונה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

nir767676 כתב:-מאמין שצדק החליט על דעת עצמו לקחת אקסטרא מאותם תוספים שהוא מקבל מהמועדון וחשב שהכל יהיה בסדר כי הכל מאושר.
-מכיוון שמדובר בתוספי מזון, מאמין שהסיפור יהיה מאוד מקביל לסיפור של סאקו בליברפול, משמע הוא לא ישחק ב4-5 חודשים הקרובים, בזמן החקירה של אופא וכהחלטה מניעתית ואקטיבית של המועדון (לא בגלל איזושהי הרחקה של אופא). ושבתום החקירה הוא לא יקבל עונש נוסף ויחזור לשחק. סה"כ מדובר בתוספי ת****.
למה ששיר צדק ייקח על דעת עצמו תוספי תזונה מעבר למה שהמליצו לו?
זה נשמע לך הגיוני?

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

דר אדום בנשמה כתב: למה ששיר צדק ייקח על דעת עצמו תוספי ת**** מעבר למה שהמליצו לו?
זה נשמע לך הגיוני?
כן

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: למה ששיר צדק ייקח על דעת עצמו תוספי ת**** מעבר למה שהמליצו לו?
זה נשמע לך הגיוני?
כן. כששחקנים בתקופה רעה הם עשויים לקחת יותר תוספים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

CrazyRed7 כתב: כן. כששחקנים בתקופה רעה הם עשויים לקחת יותר תוספים.
שיר צדק מקצוען והוא לא יעשה משהו כזה מעצמו.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

דר אדום בנשמה כתב:מאוד יכול להיות שזה תוסף ת**** שהוא קיבל בנבחרת, כי יש חומרים שנשארים בגוף שלוש חודשים אחריי השימוש בהם והתגלו שאריות של חומר, אם זה היה תוסף ת**** שהוא קיבל במסגרת המועדון לא היו שאריות של החומר אלא היו מתגלה חומר עצמו.
לא יודע, יש לי תחושה שזה קשור לנבחרת, מקווה מאוד שלא הייתה רשלנות של מי מהצוות המקצועי שלנו, אם הייתה רשלנות של הצוות המקצועי צריך להעיף את האחראי.
מה שכתבת לא הגיוני.
בכל מקרה מגלים שאריות של חומר. אין משמעות לגילוי"החומר עצמו". אין הבדל בין השניים.
יש משמעות לריכוז החומר, וזה כנראה תלוי במשך הזמן שעובר מרגע שנלקח, וגם בסוג החומר והתגובה של הגוף אליו.
חומרים שונים מתמוססים/יוצאים מהגוף לאורך תקופות זמן שונות.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
BaRdA10

שליחה על ידי BaRdA10 »

למה אי אפשר לכתוב ת ז ו נ ה וזה עושה ת**** ?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

BaRdA10 כתב:למה אי אפשר לכתוב ת ז ו נ ה וזה עושה ת**** ?
בגלל שזה מתוך המילה ז-ו-נ-ה והפורום מצנזר אוטומטית קללות

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

מזל שמצנזרים. לא היינו רוצים שאוהדי כדורגל ידעו מילים כמו *** וזונה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

החומר שנמצא אצל שיר בוודאות נלקח במסגרת הפעילות במועדון ולא בנבחרת, לא יכול לפרט פה פשוט תסמכו על המילה שלי.

כרגע אין הוכחה חותכת (וגם לא תהיה) אם זה מתוסף תזונה שקיבל מהמועדון או משהו שלקח עצמאית (כי אי אפשר באמת להוכיח).
בסופו של יום זאת מילה של שיר (שאמר שלקח רק מהמועדון והנבחרת ואני מאמין לו) וחוץ מפוליגרף אין משהו שיוכיח אחרת וזה לא תופס מבחינה משפטית.

בכל מקרה החומר המדובר לא רלוונטי לתקופה שבה שיר שיחק והתאמן בנבחרת כי גם אם לקח אותו שם זה חומר שלא היה אמור להופיע בבדיקות במועד המשחק מול מאריבור, הוא מתפוגג באופן מאוד מהיר יחסית ועניין הנבחרת ירד מהפרק.

99% שמדובר בתוסף תזונה מקולקל שהמינון של החומר הזה היה מאוד גבוה בו ובחוסר פרופורציות ובניגוד מוחלט לנתונים הרשמיים של התוסף.

מעכשיו אני בטוח שבמועדון ישלחו לבדיקת מעבדה מיוחדת כל תוסף שמביאים לשחקנים לפני שהם לוקחים אותו.
אני לא יודע מה עושים במועדונים הגדולים באירופה אבל אין לי ספק שאצלם היו עולים על הבעיה עוד לפני.

צריכים להתמקצע בנושא הזה ולקנות תוספים של מותגים אמינים שמעבירים בעצמם בדיקות מעבדה מותאמות לדרישות אופא לפני שמוצאים אותם לשוק בכלל, בטוח יש כאלה ולא סתם אין כמעט פאדיחות כאלה בכל מועדוני העל, יש להם שיטת עבודה זהירה יותר שמזהה את הסיטואציות האלה לפני, ככה צריך להיות גם כאן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

oranu כתב:החומר שנמצא אצל שיר בוודאות נלקח במסגרת הפעילות במועדון ולא בנבחרת, לא יכול לפרט פה פשוט תסמכו על המילה שלי.

כרגע אין הוכחה חותכת (וגם לא תהיה) אם זה מתוסף ת**** שקיבל מהמועדון או משהו שלקח עצמאית (כי אי אפשר באמת להוכיח).
בסופו של יום זאת מילה של שיר (שאמר שלקח רק מהמועדון והנבחרת ואני מאמין לו) וחוץ מפוליגרף אין משהו שיוכיח אחרת וזה לא תופס מבחינה משפטית.

בכל מקרה החומר המדובר לא רלוונטי לתקופה שבה שיר שיחק והתאמן בנבחרת כי גם אם לקח אותו שם זה חומר שלא היה אמור להופיע בבדיקות במועד המשחק מול מאריבור, הוא מתפוגג באופן מאוד מהיר יחסית ועניין הנבחרת ירד מהפרק.

99% שמדובר בתוסף ת**** מקולקל שהמינון של החומר הזה היה מאוד גבוה בו ובחוסר פרופורציות ובניגוד מוחלט לנתונים הרשמיים של התוסף.

מעכשיו אני בטוח שבמועדון ישלחו לבדיקת מעבדה מיוחדת כל תוסף שמביאים לשחקנים לפני שהם לוקחים אותו.
אני לא יודע מה עושים במועדונים הגדולים באירופה אבל אין לי ספק שאצלם היו עולים על הבעיה עוד לפני.

צריכים להתמקצע בנושא הזה ולקנות תוספים של מותגים אמינים שמעבירים בעצמם בדיקות מעבדה מותאמות לדרישות אופא לפני שמוצאים אותם לשוק בכלל, בטוח יש כאלה ולא סתם אין כמעט פאדיחות כאלה בכל מועדוני העל, יש להם שיטת עבודה זהירה יותר שמזהה את הסיטואציות האלה לפני, ככה צריך להיות גם כאן.
מה זאת אומרת אי אפשר להוכיח אם זה מתוסף תזונה שהוא קיבל מהמועדון או ממשהו שהוא לקח באופן עצמאי?
אפשר להוכיח את זה, אם זה משהו שהוא קיבל במסגרת המועדון אז זה בוודאות יראה שיש את זה בתוספי תזונה לא מקולקלים, אבל אם הוא קיבל את זה באופן פרטי לא יהיה שום סימן בתוספי התזונה שהמועדון נותן, ככה שאו שהמועדון הביא לו או שהוא לקח לבד.
זה נשמע לי קצת מוזר מה שאתה מספר, אני מקווה שזה לא כמו ההודעה הקודמת ששלחת כאן.

שלח תגובה