שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק

שליחה על ידי South Boy »

The red one כתב: - אני חוזר על בכל תגובה..מה יהיה....
המועדון לא חייב לתקשורת כלום אבל ----אם---- אלונה מתהדרת בשקיפות אז ברגע שהיא מבטיחה את זה היא הופכת להיות אחת שמצפים ממנה משהו! אם היא לא רוצה לתת את כל הפרטים? זכותה המלאה, רק אל תגידי שאת מתנהלת בשקיפות! מה כל כך קשה להבין? באמת..5 תגובות אותו דבר אני מסביר...

לגבי השם של התוסף - גם זה שפירסמו אותו אחרי שמבחנה B גרם לפרשנויות מוטעות ו/או לא מוטעות ופתאום כל אחד מצא לו את דוקטור המחמד. אם זה היה קורה לפני מבחנה B אז במקרה ומבחנה B הייתה יצאת חיובית - היינו יודעים לפניי, ובמקרה שהייתה יוצאת שלילית - היית קצת מחכים על אוקטומפין. זה ההבדל היחיד. לא הייתה באמת משמעות לפירסום של החומר במסע'ת או חמישה ימים אחרי כך.

וגם על זה אני חוזר כבר בכל תגובה - לי לא אכפת שהמועדון לא אמר ככה וככה, אבל לגמריי מבין את הביקורת, בין היתר של שכניק(אבל לא רק!!), על המצב והבנתי למה תופסים על זה גל וחבל שהמועדון נתן פתח לזה.

FR - טוב אחי. הבנתי שאתה חושב אחרת.
אתה באמת חושב שכשאלונה אומרת שקיפות היא מתכוונת לתקשורת? אתה רציני תגיד לי?
המועדון מתנהל בשקיפות מלאה מול הגורמים שלהם המועדון חייב דין וחשבון, לא מסתירים שום דבר ומשתפים פעולה לחלוטין, תעשה את ההפרדה בין התקשורת הלא רלוונטית שאלונה ובאר שבע לא חייבים להם כלום לבין הגורמים שכן.
אם אתה מסביר 5 פעמים את אותו הדבר כנראה שאתה לא מספיק ברור, ועכשיו כשאתה אומר את זה באופן ברור אני גם יכול להגיד לך באופן הכי ברור שאתה מדבר שטויות.
וגם אם היה טעם במה שאתה אומר, זה בערך הדבר הכי לא רלוונטי והכי לא חשוב בכל הפרשה הזאת שהכי פחות מעיד על ההתנהלות של באר שבע, כך שלא מובן לי כמה אפשר להתעסק בשטויות ובדברים לא חשובים.
אז אלונה שיקרה כשדיברה על שקיפות, טוב.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

South Boy כתב:
אתה באמת חושב שכשאלונה אומרת שקיפות היא מתכוונת לתקשורת? אתה רציני תגיד לי?
המועדון מתנהל בשקיפות מלאה מול הגורמים שלהם המועדון חייב דין וחשבון, לא מסתירים שום דבר ומשתפים פעולה לחלוטין, תעשה את ההפרדה בין התקשורת הלא רלוונטית שאלונה ובאר שבע לא חייבים להם כלום לבין הגורמים שכן.
אם אתה מסביר 5 פעמים את אותו הדבר כנראה שאתה לא מספיק ברור, ועכשיו כשאתה אומר את זה באופן ברור אני גם יכול להגיד לך באופן הכי ברור שאתה מדבר שטויות.
וגם אם היה טעם במה שאתה אומר, זה בערך הדבר הכי לא רלוונטי והכי לא חשוב בכל הפרשה הזאת שהכי פחות מעיד על ההתנהלות של באר שבע, כך שלא מובן לי כמה אפשר להתעס בשטויות ובדברים לא חשובים.
אז אלונה שיקרה כשדיברה על שקיפות, טוב.
אח שלי, אלונה אמרה "שקיפות מלאה היא חלק מהעניין ולכן כינסנו את מסיבת העיתונאים" (נתתי את הציטוט המדוייק בעמוד הקודם) - אז צר לי, אבל הטענה שלך לא נכונה. היא כיוונה גם לשקיפות מול התקשורת.

ואני יודע שזה לא רלוונטי, כולה אמרתי את דעתי, אתם אלה שממשיכים להתעקש ולהתעקש במקום לשחרר ולא להגיב אם לא נראה לכם. הבנו שאתם לא חושבים כמוני, נקסט.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

The red one כתב: אח שלי, אלונה אמרה "שקיפות מלאה היא חלק מהעניין ולכן כינסנו את מסיבת העיתונאים" (נתתי את הציטוט המדוייק בעמוד הקודם) - אז צר לי, אבל הטענה שלך לא נכונה. היא כיוונה גם לשקיפות מול התקשורת.

ואני יודע שזה לא רלוונטי, כולה אמרתי את דעתי, אתם אלה שממשיכים להתעקש ולהתעקש במקום לשחרר ולא להגיב אם לא נראה לכם. הבנו שאתם לא חושבים כמוני, נקסט.
אני חייב להתעקש על השטות הזאת כי אתה כנראה לא מבין כמה דברים, אם אלונה אמרה ששקיפות מלאה היא חלק מהעניין אז מסיבת העיתונאים שהיא כינסה היא חלק מההתנהלות שהיא רואה כשקיפות, לא התקשורת. יש כאלה שלא היו מכנסים מסיבת עיתונאים ומסרבים לגלות את שם החומר ולחכות שמישהו יגלה וידליף, אלונה לא עשתה את זה והודיעה על הכול בטיימינג שהיא רצתה וזאת שקיפות לכל דבר.
בסופו של דבר המועדון הודיע על הכול, גם על שם החומר וגם על עצם הפרשה עצמה, הם הראשונים שמהם שמענו על הדברים האלה אז כנראה שהם רצו להיות כאלה ולא לתת לתקשורת לדבר בשבילם, מה לעזאזל הפאקינג בעיה ואיך היא לא מסתדרת עם ההצהרה של אלונה על שקיפות אני לא מבין אבל שיהיה.

סמל אישי של משתמש
The red one

South Boy כתב:
אני חייב להתעקש על השטות הזאת כי אתה כנראה לא מבין כמה דברים, אם אלונה אמרה ששקיפות מלאה היא חלק מהעניין אז מסיבת העיתונאים שהיא כינסה היא חלק מההתנהלות שהיא רואה כשקיפות, לא התקשורת. יש כאלה שלא היו מכנסים מסיבת עיתונאים ומסרבים לגלות את שם החומר ולחכות שמישהו יגלה וידליף, אלונה לא עשתה את זה והודיעה על הכול בטיימינג שהיא רצתה וזאת שקיפות לכל דבר.
בסופו של דבר המועדון הודיע על הכול, גם על שם החומר וגם על עצם הפרשה עצמה, הם הראשונים שמהם שמענו על הדברים האלה אז כנראה שהם רצו להיות כאלה ולא לתת לתקשורת לדבר בשבילם, מה לעזאזל הפאקינג בעיה ואיך היא לא מסתדרת עם ההצהרה של אלונה על שקיפות אני לא מבין אבל שיהיה.
סבבה, שבת שלום שתהיה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: - אני חוזר על בכל תגובה..מה יהיה....
המועדון לא חייב לתקשורת כלום אבל ----אם---- אלונה מתהדרת בשקיפות אז ברגע שהיא מבטיחה את זה היא הופכת להיות אחת שמצפים ממנה משהו! אם היא לא רוצה לתת את כל הפרטים? זכותה המלאה, רק אל תגידי שאת מתנהלת בשקיפות! מה כל כך קשה להבין? באמת..5 תגובות אותו דבר אני מסביר...

לגבי השם של התוסף - גם זה שפירסמו אותו אחרי שמבחנה B גרם לפרשנויות מוטעות ו/או לא מוטעות ופתאום כל אחד מצא לו את דוקטור המחמד. אם זה היה קורה לפני מבחנה B אז במקרה ומבחנה B הייתה יצאת חיובית - היינו יודעים לפניי, ובמקרה שהייתה יוצאת שלילית - היית קצת מחכים על אוקטומפין. זה ההבדל היחיד. לא הייתה באמת משמעות לפירסום של החומר במסע'ת או חמישה ימים אחרי כך.

וגם על זה אני חוזר כבר בכל תגובה - לי לא אכפת שהמועדון לא אמר ככה וככה, אבל לגמריי מבין את הביקורת, בין היתר של שכניק(אבל לא רק!!), על המצב והבנתי למה תופסים על זה גל וחבל שהמועדון נתן פתח לזה.

FR - טוב אחי. הבנתי שאתה חושב אחרת.

ואם כבר ענייני שקיפות וכו' - בנתיים הדיבור שיש תאריך (11/10) אבל משום מה המועדון לא מפרסם. אז או שאין תאריך וזה סתם שמועות, או שמנסים להזיז בגלל חול המועד..לא יודע..מעניין..
וכן, זה לא משנה אם נדע את התאריך היום או מחרתיים. סתם מסקרנות.
אז גם אתה וגם החברים שלך בתקשורת נאיביים.
הפועל בש כמועדון דואג קודם כל לאינטרסים של עצמו,זה שמיתגו אותו כמועדון צח כשלג זה האמא של הנאיביות.
נתפסת על המילה שקיפות ולא עזבת.
אני בניגוד לאחרים כאן בטוח שהמועדון יודע מה מקור החומר ומה בדיוק קרה שם וזה גם די ברור לי שהאינפורמציה שהמועדון משחרר היא לטובת האינטרסים שלו ותו לא.
וכן אני ימשיך להיתפס על שכניק כי בניגוד לשאר הוא כתב את הדברים האחרים לא.
לא ראיתי אותו רץ ואץ לרשום בדיוק את אותה כתבה אחרי ההצהרה של מכבי מטרנה תל אביב על העובדה שסוני ווימס נכשל בבדיקה כשכל הכוונה הייתה להשתחרר מהחוזה הגבוה שלו,כי אם היה נותן תפוקה את אף אחד זה לא היה מעניין אם היה לוקח שאכטה או לא.
הויכוח כאן הוא שכניק ואתה עקשן כמו פרד ולא מבין את זה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

תקראו את הטור של אורן יוסיפוביץ ותבינו מה ההבדל בין טוקבק של וואן לבין מה שכבר לא קיים פה כמעט וזו עיתונות אמיתית.
ולא, אין שום סיבה להיות אופטימי ממה שהוא כתב. להיפך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

גדי כתב:תקראו את הטור של אורן יוסיפוביץ ותבינו מה ההבדל בין טוקבק של וואן לבין מה שכבר לא קיים פה כמעט וזו עיתונות אמיתית.
ולא, אין שום סיבה להיות אופטימי ממה שהוא כתב. להיפך.
לא מבין מה כולם עפו על הטור הזה.

את אותה כתבה, עם מומחים אחרים, עם פסימיות נוטפת מכל עבר, עשו גם שעתיים ושלוש אחרי שפירסמו את שם החומר.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

The red one כתב: לא מבין מה כולם עפו על הטור הזה.

את אותה כתבה, עם מומחים אחרים, עם פסימיות נוטפת מכל עבר, עשו גם שעתיים ושלוש אחרי שפירסמו את שם החומר.
אתה באמת לא מבין?
איפה ראית ראיונות עם עורכי דין המתמחים בנושא של סמים בספורט?

ראיתי יד היום ראיונות עם מולי אפשטיין שהוא כמובן סמכות רצינית וגם סקירה של מקרים דומים.

מעבר לזה יש גם את עניין הסיגנון. צר לי שאתה לא מבחין בהבדלים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

כל שאר הכתבות לא חידשו כלום העתיקו אחד מהשני בלי לחקור.
סוף סוף מישהו ראיין ממוחים מאירופה והביא דוגמאות עבר והסבר לכל מקרה שיכול להיות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זה בדיוק הבעיה שאתה לא מבין.
אבל מהיכרות קצרה איתך כאן בפורום אתה מבין מצויין,סתם נהנה להיות האדם עם הדעה ה"חריגה".
אתה נהנה מזה רצח.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: זה בדיוק הבעיה שאתה לא מבין.
אבל מהיכרות קצרה איתך כאן בפורום אתה מבין מצויין,סתם נהנה להיות האדם עם הדעה ה"חריגה".
אתה נהנה מזה רצח.
לפעמים כן, במקרה הזה לא

נכון- השקיע במומחה אירופי, אבל בגדןל את הדברים האלה גם קראנו כמה שעות אחרי שפירסמו את החומר ואתה יודע את זה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מישהו שמע על הבדיקות דם שערכו לכל שחקני הסגל בשבוע שעבר?
תמונה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

נווה אם כל הסובבים אותך אומרים לך שאתה שיכור, כנראה שאתה שיכור.

זה שאתה אוהב להיות אובייקטיבי (לפעמים טו מאצ) זה בסדר ואני דווקא בעד אבל אתה גם לא יכול להיתפס על פרט כל כך שולי ולהפוך אותו למרכז הדיון.

אלונה אמרה שקיפות ושקיפות מבחינתה זה לדווח על כל מה שצריך בתזמון שמתאים לה, לא בתזמון שמתאים לתקשורת או לגורמים אחרים.

סאות בוי רשם את זה ואני מסכים איתו -
בסופו של דבר כל מה שצריכים לדווח עליו דווח, השחקן, סוג החומר,ההתנהלות מול אופא, ההחלטה לא לשחק למרות שזה לא היה סופי וכו'.

אלונה ברקת הצהירה על שקיפות ושמרה את הקלפים קרוב לחזה כל עוד היה צורך בכך ופתחה הכל לתקשורת כשזה התאים לה ולאינטרסים של המועדון.
לא עבר כל כך הרבה זמן עד שהכל פורסם וחיכו לאישור של המבחנה השנייה (שזה סופר לגיטימי) לפני שמדביקים תוויות של חומרים אסורים לשחקן.
לא הייתה שום סיבה לפרסם את סוג החומר לפני האישור הסופי כי אז הייתה נדבקת לשיר סטיגמה וכבר היו דנים על מה החומר הזה עושה, כיצד משפיע ואיך לוקחים אותו

ואם היו מוצאים אצלו שרידי קוקאין (בכוונה מקצין) ועוד לא פתחו את המבחנה השנייה היית מסכים איתי שכל עוד זה לא סופי לא מפרסמים? יופי, אז מאותה סיבה לא פרסמו את האוקטופמין למרות שהוא לא ברמת החומרה הגבוהה ביותר, כי פרסום כזה הוא בעל משמעות לטווח הארוך מבחינה תדמיתית לשחקן ולמועדון, ואם התוצאה במבחנה השנייה הייתה שונה אז היינו חוסכים לעצמינו את כל זה.
את הגילוי הראשוני אי אפשר היה להסתיר כי זה היה יוצא ממקור אחר והמועדון העדיף להוציא את זה בעצמו (ובצדק) בכדי לשלוט במידע ולהיות המקור הראשוני לתקשורת וככה למנוע הנפצות ותיאוריות מיותרות.
על סוג החומר חל חיסיון רפואי עד האישור של המבחנה השנייה וטוב עשה המועדון שלא פרסם עד אישור סופי.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

משהו שרק אורן התייחס אליו וקצת שכחתם פה. כל הפרשה היא עם חיסיון רפואי, ולכן כל דבר חייב אישור של שיר, כלומר אפילו פירסום החומר חייב באישור של שיר ואלונה טוענת לשקיפות בדברים שקשורים למועדון ולא למידע הרפואי של שיר

סמל אישי של משתמש
The red one

הופתעתי קצת אתמול מהעובדה שראדי ובכר לא ניסו אפילו להסתיר את זה שהורו להם לא לדבר על הנושא

שלח תגובה