karma is a bitch
Re: karma is a bitch
לא מסכים.
להתעלם רק הופך אותנו ליותר חלשים ופגיעים.
להתעלם יכול להיות אג'נדה של מועדון שרוצה לשמור על פאסון.
לנו אסור להתעלם.
הרי ממי אתה נפגע בסופו של דבר? מזה שאהבת,מזה שכיבדת והוא פגע בך.
ואם הוא פגע בך אז באופן טבעי תחפש לפגוע בו וכמה שיותר חזק.
אוהדי בש צריכים לדעת להגן על עצמם ולא לתת לאף בן זונה להשפיל אותם גם אם קוראים לו יעקב בוזגלו.
עכשיו בואו תענו לי בכנות,האם מאור היה משחק בביתר ועובר את מה שעבר אצלנו,האם יעקב היה יוצא על אוהדי ביתר?
עלינו קל לו לצאת,למה בעיניו אנחנו קבוצה קטנה שהבן שלו הפך למועדון גדול.
תחשבו על זה..
לנו אסור להתעלם.
אוהדי בש צריכים לדעת להגן על עצמם ולא לתת לאף בן זונה להשפיל אותם גם אם קוראים לו יעקב בוזגלו.
עכשיו בואו תענו לי בכנות,האם מאור היה משחק בביתר ועובר את מה שעבר אצלנו,האם יעקב היה יוצא על אוהדי ביתר?
תחשבו על זה..
- The red one
מי ישמעאדום זקן כתב:לא מסכים.
לנו אסור להתעלם.
תחשבו על זה..
עקץ את המועדון. לכלכו על הזר של אלונה. אלוהים שישמור איזו פגיעה בכבוד. זה בן אדם שלפני אי אלו שנים לכלך על המועדון שעכשיו הוא מלקלק לו. מילא אם העקיצות היו באות מבן אדם רציונאלי, אבל ממנו? הוא לא 100% וכולם יודעים ואף אחד לא לוקח את הדברים שהוא אמר ברצינות. גם אתה לא צריך.
תקרא את הטור בספורט 1 ותמשיך לספר לי שצריך להתעלם.The red one כתב: מי ישמע
עקץ את המועדון. לכלכו על הזר של אלונה. אלוהים שישמור איזו פגיעה בכבוד. זה בן אדם שלפני אי אלו שנים לכלך על המועדון שעכשיו הוא מלקלק לו. מילא אם העקיצות היו באות מבן אדם רציונאלי, אבל ממנו? הוא לא 100% וכולם יודעים ואף אחד לא לוקח את הדברים שהוא אמר ברצינות. גם אתה לא צריך.
- The red one
קראתי, לא שינה את עמדתי.אדום זקן כתב: תקרא את הטור בספורט 1 ותמשיך לספר לי שצריך להתעלם.
אם כבר מישהו שצריך להרים את הכפפה מול הבוזגלוס זה המועדון. אבל אנחנו? כאוהדים? מה יש לנו להמשיך להתעסק בזה? אוקיי אז בוזגלו אמר שבאר שבע שיקרה. לא אמור להזיז לנו את השחלות. אם כבר מישהו צריך להגיב (במידה והוא משקר כמובן) זה המועדון, וזה כבר נושא אחר לגמריי.
אתה לא מבין שהם רק דיבורים? מסתובבת תמונה ברשת מהניתוח שמאור עשה ב-2015 שאלונה באה לבקר אותו והוא שיבח אותה ברשתות החברתיות על התנהלות יוצאת דופן. ועכשיו פתאום הם יוצאים נגד ומצד שני מהללים את יענקל'ה שהגיע לבקר, בדיוק כמו שאלונה (שעכשיו היא הרעה בסיפור) הגיעה לבקר. הם חביתות! וברגע שיענקל'ה ויעקב יתפוצצו (והרי כולנו יודעים שזה יקרה) אז הוא שוב ילכלך עליו כמו אז שהוא טען שהוא יותר גרוע מחיזבאללה.
אסי בוזגלו ממשיך בשלו להכפיש את האוהדים שלנו
מחק אותי מהדף לא יכול לעמוד מול אנשים ששמים לאפס מראה מול הפנים
זה שי !
מחק אותי מהדף לא יכול לעמוד מול אנשים ששמים לאפס מראה מול הפנים
זה שי !

המטרה ברורה והיא להמשיך לקבל כסף ותנאים ממכבי חיפה.
איך עושים את זה?
מטנפים על מועדון כמו ב"ש שידוע ביחס החם של אלונה והמועדון לשחקנים והסביבה ולהראות שהם לא כזה חמים ואנושיים לענות יעקב "מאמא טרזה" שחר ואז גם הוא למרות שידוע ביחס הרע שלו לעובדים תחתיו יעדיף לשלם ולקצור את הפירות של השם הטוב שלו שנפגע בשנים האחרונות.
הבוזאגלואים עושים הכל בשביל לשמור על החוזה לא באמת איכפת להם משום דבר אחר שהיה או לא מול הקהל
איך עושים את זה?
מטנפים על מועדון כמו ב"ש שידוע ביחס החם של אלונה והמועדון לשחקנים והסביבה ולהראות שהם לא כזה חמים ואנושיים לענות יעקב "מאמא טרזה" שחר ואז גם הוא למרות שידוע ביחס הרע שלו לעובדים תחתיו יעדיף לשלם ולקצור את הפירות של השם הטוב שלו שנפגע בשנים האחרונות.
הבוזאגלואים עושים הכל בשביל לשמור על החוזה לא באמת איכפת להם משום דבר אחר שהיה או לא מול הקהל
רשמתי לו הודעה מאוד מאוד מכובדת ,
שהתמצית שלה היא שהוא יאכל תדייסה שהוא בישל.
חסם אותי גם , משפחה של משוגעים
שהתמצית שלה היא שהוא יאכל תדייסה שהוא בישל.
חסם אותי גם , משפחה של משוגעים
הם מלקקים לחיפה ולשחר כדי שעדיין יעסיק את מאור כשיקן בקבוצה.
אם לא היה את הסעיף שהחוזה מבוטל בגלל פציעה לא העו כאלה ליקוקים למועדון
אם לא היה את הסעיף שהחוזה מבוטל בגלל פציעה לא העו כאלה ליקוקים למועדון
המועדון לא מעניין.The red one כתב: קראתי, לא שינה את עמדתי.
אם כבר מישהו שצריך להרים את הכפפה מול הבוזגלוס זה המועדון. אבל אנחנו? כאוהדים? מה יש לנו להמשיך להתעסק בזה? אוקיי אז בוזגלו אמר שבאר שבע שיקרה. לא אמור להזיז לנו את השחלות. אם כבר מישהו צריך להגיב (במידה והוא משקר כמובן) זה המועדון, וזה כבר נושא אחר לגמריי.
אתה לא מבין שהם רק דיבורים? מסתובבת תמונה ברשת מהניתוח שמאור עשה ב-2015 שאלונה באה לבקר אותו והוא שיבח אותה ברשתות החברתיות על התנהלות יוצאת דופן. ועכשיו פתאום הם יוצאים נגד ומצד שני מהללים את יענקל'ה שהגיע לבקר, בדיוק כמו שאלונה (שעכשיו היא הרעה בסיפור) הגיעה לבקר. הם חביתות! וברגע שיענקל'ה ויעקב יתפוצצו (והרי כולנו יודעים שזה יקרה) אז הוא שוב ילכלך עליו כמו אז שהוא טען שהוא יותר גרוע מחיזבאללה.
אתה לא מבין דבר פשוט מאוד.
כשכל היום מפמפמים לך שההוא מאנייק מבלי שהוא יגיב זה מחלחל.
זה מה שהם עושים ומנסים לעשות בכל הכח.
הם שמו להם את הפועל בש כמטרה ואני שוב חוזר ואומר שאם היה מדובר בביתר ים הם לא היו מעזים.
הם באים עלינו מלמעלה,דהיינו מתנשאים עליך "אנחנו בנינו אותכם".
אם בסבבה שלך לא להגיב לו אז אחלה,אצלי הוא עוד יותר מדליק את הפיוז.
- The red one
סבבה, אז שמו להם אותנו כמטרה. אז הם אומרים שבוזגלו בנה אותנו. אז הם מתנשאים. אז? זה באמת משנה למישהו מפה משהו? הרי אנחנו יודעים את האמת (למרות שמעניינת הטענה הזו שהוא אומר שהוא מעולם לא הטיל וטו על מכירת החולצות של בוזגלו)אדום זקן כתב: המועדון לא מעניין.
אתה לא מבין דבר פשוט מאוד.
כשכל היום מפמפמים לך שההוא מאנייק מבלי שהוא יגיב זה מחלחל.
זה מה שהם עושים ומנסים לעשות בכל הכח.
הם שמו להם את הפועל בש כמטרה ואני שוב חוזר ואומר שאם היה מדובר בביתר ים הם לא היו מעזים.
הם באים עלינו מלמעלה,דהיינו מתנשאים עליך "אנחנו בנינו אותכם".
אם בסבבה שלך לא להגיב לו אז אחלה,אצלי הוא עוד יותר מדליק את הפיוז.
מי שלא חיבב אותנו - ימשיך לא לחבב
מי שמצדד בנו - ימשיך לצדד
בזבוז זמן ואנרגיה שאני בטוח שיש לך הרבה דברים אחרים ל"בזבז" אותם על.
הוא שקרן.The red one כתב: סבבה, אז שמו להם אותנו כמטרה. אז הם אומרים שבוזגלו בנה אותנו. אז הם מתנשאים. אז? זה באמת משנה למישהו מפה משהו? הרי אנחנו יודעים את האמת (למרות שמעניינת הטענה הזו שהוא אומר שהוא מעולם לא הטיל וטו על מכירת החולצות של בוזגלו)
במו אזניי שמעתי אותו אומר באחת מתכניות הרדיו בשנה שעברה שזה לגיטמי בכל העולם לקחת תמלוגים מחולצות
אבל אף אחד לא מעמיד אותו במקום.
הוא לא הטיל ותו. הוא רק דרש אחוזים על כל חולצה וחולצה מס׳ 11 עם השם בוזגלו.The red one כתב: סבבה, אז שמו להם אותנו כמטרה. אז הם אומרים שבוזגלו בנה אותנו. אז הם מתנשאים. אז? זה באמת משנה למישהו מפה משהו? הרי אנחנו יודעים את האמת (למרות שמעניינת הטענה הזו שהוא אומר שהוא מעולם לא הטיל וטו על מכירת החולצות של בוזגלו)
וואלה עד כה חשבתי שזה נכון לא להגיב, אבל אני רואה שהחיידק הזה לא נרגע (עדות לכמה העבודה שהוא לא בקבוצה עדיין מכביאה לו)
האסטרטגיה התקשורתית של הקבוצה ברורה ויועץ התקשורת דבק בה כבר שלוש שנים כמעט, רוצה לומר אנחנו מותג גדול, יוקרתי ועוצמתי ומכאן שגם לא נגיש ומתעסק אך ורק במטרה אחת - לכן לא אמרו מילה בפרשת שיר צדק למעט מסיבת העיתונאים, לכן ברק בכר לא התראיין בתום הגרלת הבתים בליגה האירופית.
אבל... לא בטוח שבהקשרים האלה שווה להפקיר את הזירה התקשורתית. אולי שווה היה לצאת באיזה תדרוך לכתבים (לא מסיבת עיתונאים מצולמת) כמו שעשה בזמנו אלישע לוי, עם אמברגו, ולהתפוצץ בכל אמצעי התקשורת, לספר את כל האמת ורק את האמת. ולא להתייחס יותר.
ואולי כן נכון גם לטפטף באמצעות מקורבים לא לציטוט התייחסויות כאלה ואחרות לאירועים.
נראה קצת שהפקרנו את השדה התקשורתי, ייתכן שזה הדבר הנכון לעשות, אבל מקווה שלא נפסיד בקרב התודעתי.
האסטרטגיה התקשורתית של הקבוצה ברורה ויועץ התקשורת דבק בה כבר שלוש שנים כמעט, רוצה לומר אנחנו מותג גדול, יוקרתי ועוצמתי ומכאן שגם לא נגיש ומתעסק אך ורק במטרה אחת - לכן לא אמרו מילה בפרשת שיר צדק למעט מסיבת העיתונאים, לכן ברק בכר לא התראיין בתום הגרלת הבתים בליגה האירופית.
אבל... לא בטוח שבהקשרים האלה שווה להפקיר את הזירה התקשורתית. אולי שווה היה לצאת באיזה תדרוך לכתבים (לא מסיבת עיתונאים מצולמת) כמו שעשה בזמנו אלישע לוי, עם אמברגו, ולהתפוצץ בכל אמצעי התקשורת, לספר את כל האמת ורק את האמת. ולא להתייחס יותר.
ואולי כן נכון גם לטפטף באמצעות מקורבים לא לציטוט התייחסויות כאלה ואחרות לאירועים.
נראה קצת שהפקרנו את השדה התקשורתי, ייתכן שזה הדבר הנכון לעשות, אבל מקווה שלא נפסיד בקרב התודעתי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לינק?אדום זקן כתב: תקרא את הטור בספורט 1 ותמשיך לספר לי שצריך להתעלם.
- ForeverRed
בערך כמו ש"לא הציעו לו חוזה", כי ההצעה הגיעה מאסי ולא מאלי או אלונה, ובמקרים אחרים המו"מ הסתיים עוד בטרם התחיל לאחר שהכשיל אותו במודע עם דרישות לא הגיוניות.CrazyRed7 כתב: הוא לא הטיל ותו. הוא רק דרש אחוזים על כל חולצה וחולצה מס׳ 11 עם השם בוזגלו.
משחק עם העובדות איך שבא לו.
איש בזוי.