karma is a bitch

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: karma is a bitch

שליחה על ידי אדום זקן »

לא מסכים.
להתעלם רק הופך אותנו ליותר חלשים ופגיעים.
להתעלם יכול להיות אג'נדה של מועדון שרוצה לשמור על פאסון.
לנו אסור להתעלם.
הרי ממי אתה נפגע בסופו של דבר? מזה שאהבת,מזה שכיבדת והוא פגע בך.
ואם הוא פגע בך אז באופן טבעי תחפש לפגוע בו וכמה שיותר חזק.
אוהדי בש צריכים לדעת להגן על עצמם ולא לתת לאף בן זונה להשפיל אותם גם אם קוראים לו יעקב בוזגלו.
עכשיו בואו תענו לי בכנות,האם מאור היה משחק בביתר ועובר את מה שעבר אצלנו,האם יעקב היה יוצא על אוהדי ביתר?
עלינו קל לו לצאת,למה בעיניו אנחנו קבוצה קטנה שהבן שלו הפך למועדון גדול.
תחשבו על זה..

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב:לא מסכים.
להתעלם רק הופך אותנו ליותר חלשים ופגיעים.
להתעלם יכול להיות אג'נדה של מועדון שרוצה לשמור על פאסון.
לנו אסור להתעלם.
הרי ממי אתה נפגע בסופו של דבר? מזה שאהבת,מזה שכיבדת והוא פגע בך.
ואם הוא פגע בך אז באופן טבעי תחפש לפגוע בו וכמה שיותר חזק.
אוהדי בש צריכים לדעת להגן על עצמם ולא לתת לאף בן זונה להשפיל אותם גם אם קוראים לו יעקב בוזגלו.
עכשיו בואו תענו לי בכנות,האם מאור היה משחק בביתר ועובר את מה שעבר אצלנו,האם יעקב היה יוצא על אוהדי ביתר?
עלינו קל לו לצאת,למה בעיניו אנחנו קבוצה קטנה שהבן שלו הפך למועדון גדול.
תחשבו על זה..
מי ישמע

עקץ את המועדון. לכלכו על הזר של אלונה. אלוהים שישמור איזו פגיעה בכבוד. זה בן אדם שלפני אי אלו שנים לכלך על המועדון שעכשיו הוא מלקלק לו. מילא אם העקיצות היו באות מבן אדם רציונאלי, אבל ממנו? הוא לא 100% וכולם יודעים ואף אחד לא לוקח את הדברים שהוא אמר ברצינות. גם אתה לא צריך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: מי ישמע

עקץ את המועדון. לכלכו על הזר של אלונה. אלוהים שישמור איזו פגיעה בכבוד. זה בן אדם שלפני אי אלו שנים לכלך על המועדון שעכשיו הוא מלקלק לו. מילא אם העקיצות היו באות מבן אדם רציונאלי, אבל ממנו? הוא לא 100% וכולם יודעים ואף אחד לא לוקח את הדברים שהוא אמר ברצינות. גם אתה לא צריך.
תקרא את הטור בספורט 1 ותמשיך לספר לי שצריך להתעלם.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: תקרא את הטור בספורט 1 ותמשיך לספר לי שצריך להתעלם.
קראתי, לא שינה את עמדתי.

אם כבר מישהו שצריך להרים את הכפפה מול הבוזגלוס זה המועדון. אבל אנחנו? כאוהדים? מה יש לנו להמשיך להתעסק בזה? אוקיי אז בוזגלו אמר שבאר שבע שיקרה. לא אמור להזיז לנו את השחלות. אם כבר מישהו צריך להגיב (במידה והוא משקר כמובן) זה המועדון, וזה כבר נושא אחר לגמריי.

אתה לא מבין שהם רק דיבורים? מסתובבת תמונה ברשת מהניתוח שמאור עשה ב-2015 שאלונה באה לבקר אותו והוא שיבח אותה ברשתות החברתיות על התנהלות יוצאת דופן. ועכשיו פתאום הם יוצאים נגד ומצד שני מהללים את יענקל'ה שהגיע לבקר, בדיוק כמו שאלונה (שעכשיו היא הרעה בסיפור) הגיעה לבקר. הם חביתות! וברגע שיענקל'ה ויעקב יתפוצצו (והרי כולנו יודעים שזה יקרה) אז הוא שוב ילכלך עליו כמו אז שהוא טען שהוא יותר גרוע מחיזבאללה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אסי בוזגלו ממשיך בשלו להכפיש את האוהדים שלנו
מחק אותי מהדף לא יכול לעמוד מול אנשים ששמים לאפס מראה מול הפנים
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

המטרה ברורה והיא להמשיך לקבל כסף ותנאים ממכבי חיפה.
איך עושים את זה?
מטנפים על מועדון כמו ב"ש שידוע ביחס החם של אלונה והמועדון לשחקנים והסביבה ולהראות שהם לא כזה חמים ואנושיים לענות יעקב "מאמא טרזה" שחר ואז גם הוא למרות שידוע ביחס הרע שלו לעובדים תחתיו יעדיף לשלם ולקצור את הפירות של השם הטוב שלו שנפגע בשנים האחרונות.
הבוזאגלואים עושים הכל בשביל לשמור על החוזה לא באמת איכפת להם משום דבר אחר שהיה או לא מול הקהל

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

רשמתי לו הודעה מאוד מאוד מכובדת ,
שהתמצית שלה היא שהוא יאכל תדייסה שהוא בישל.
חסם אותי גם , משפחה של משוגעים

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הם מלקקים לחיפה ולשחר כדי שעדיין יעסיק את מאור כשיקן בקבוצה.

אם לא היה את הסעיף שהחוזה מבוטל בגלל פציעה לא העו כאלה ליקוקים למועדון
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: קראתי, לא שינה את עמדתי.

אם כבר מישהו שצריך להרים את הכפפה מול הבוזגלוס זה המועדון. אבל אנחנו? כאוהדים? מה יש לנו להמשיך להתעסק בזה? אוקיי אז בוזגלו אמר שבאר שבע שיקרה. לא אמור להזיז לנו את השחלות. אם כבר מישהו צריך להגיב (במידה והוא משקר כמובן) זה המועדון, וזה כבר נושא אחר לגמריי.

אתה לא מבין שהם רק דיבורים? מסתובבת תמונה ברשת מהניתוח שמאור עשה ב-2015 שאלונה באה לבקר אותו והוא שיבח אותה ברשתות החברתיות על התנהלות יוצאת דופן. ועכשיו פתאום הם יוצאים נגד ומצד שני מהללים את יענקל'ה שהגיע לבקר, בדיוק כמו שאלונה (שעכשיו היא הרעה בסיפור) הגיעה לבקר. הם חביתות! וברגע שיענקל'ה ויעקב יתפוצצו (והרי כולנו יודעים שזה יקרה) אז הוא שוב ילכלך עליו כמו אז שהוא טען שהוא יותר גרוע מחיזבאללה.
המועדון לא מעניין.
אתה לא מבין דבר פשוט מאוד.
כשכל היום מפמפמים לך שההוא מאנייק מבלי שהוא יגיב זה מחלחל.
זה מה שהם עושים ומנסים לעשות בכל הכח.
הם שמו להם את הפועל בש כמטרה ואני שוב חוזר ואומר שאם היה מדובר בביתר ים הם לא היו מעזים.
הם באים עלינו מלמעלה,דהיינו מתנשאים עליך "אנחנו בנינו אותכם".
אם בסבבה שלך לא להגיב לו אז אחלה,אצלי הוא עוד יותר מדליק את הפיוז.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: המועדון לא מעניין.
אתה לא מבין דבר פשוט מאוד.
כשכל היום מפמפמים לך שההוא מאנייק מבלי שהוא יגיב זה מחלחל.
זה מה שהם עושים ומנסים לעשות בכל הכח.
הם שמו להם את הפועל בש כמטרה ואני שוב חוזר ואומר שאם היה מדובר בביתר ים הם לא היו מעזים.
הם באים עלינו מלמעלה,דהיינו מתנשאים עליך "אנחנו בנינו אותכם".
אם בסבבה שלך לא להגיב לו אז אחלה,אצלי הוא עוד יותר מדליק את הפיוז.
סבבה, אז שמו להם אותנו כמטרה. אז הם אומרים שבוזגלו בנה אותנו. אז הם מתנשאים. אז? זה באמת משנה למישהו מפה משהו? הרי אנחנו יודעים את האמת (למרות שמעניינת הטענה הזו שהוא אומר שהוא מעולם לא הטיל וטו על מכירת החולצות של בוזגלו)

מי שלא חיבב אותנו - ימשיך לא לחבב
מי שמצדד בנו - ימשיך לצדד

בזבוז זמן ואנרגיה שאני בטוח שיש לך הרבה דברים אחרים ל"בזבז" אותם על.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: סבבה, אז שמו להם אותנו כמטרה. אז הם אומרים שבוזגלו בנה אותנו. אז הם מתנשאים. אז? זה באמת משנה למישהו מפה משהו? הרי אנחנו יודעים את האמת (למרות שמעניינת הטענה הזו שהוא אומר שהוא מעולם לא הטיל וטו על מכירת החולצות של בוזגלו)

הוא שקרן.
במו אזניי שמעתי אותו אומר באחת מתכניות הרדיו בשנה שעברה שזה לגיטמי בכל העולם לקחת תמלוגים מחולצות
אבל אף אחד לא מעמיד אותו במקום.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב: סבבה, אז שמו להם אותנו כמטרה. אז הם אומרים שבוזגלו בנה אותנו. אז הם מתנשאים. אז? זה באמת משנה למישהו מפה משהו? הרי אנחנו יודעים את האמת (למרות שמעניינת הטענה הזו שהוא אומר שהוא מעולם לא הטיל וטו על מכירת החולצות של בוזגלו)

הוא לא הטיל ותו. הוא רק דרש אחוזים על כל חולצה וחולצה מס׳ 11 עם השם בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

וואלה עד כה חשבתי שזה נכון לא להגיב, אבל אני רואה שהחיידק הזה לא נרגע (עדות לכמה העבודה שהוא לא בקבוצה עדיין מכביאה לו)

האסטרטגיה התקשורתית של הקבוצה ברורה ויועץ התקשורת דבק בה כבר שלוש שנים כמעט, רוצה לומר אנחנו מותג גדול, יוקרתי ועוצמתי ומכאן שגם לא נגיש ומתעסק אך ורק במטרה אחת - לכן לא אמרו מילה בפרשת שיר צדק למעט מסיבת העיתונאים, לכן ברק בכר לא התראיין בתום הגרלת הבתים בליגה האירופית.

אבל... לא בטוח שבהקשרים האלה שווה להפקיר את הזירה התקשורתית. אולי שווה היה לצאת באיזה תדרוך לכתבים (לא מסיבת עיתונאים מצולמת) כמו שעשה בזמנו אלישע לוי, עם אמברגו, ולהתפוצץ בכל אמצעי התקשורת, לספר את כל האמת ורק את האמת. ולא להתייחס יותר.

ואולי כן נכון גם לטפטף באמצעות מקורבים לא לציטוט התייחסויות כאלה ואחרות לאירועים.

נראה קצת שהפקרנו את השדה התקשורתי, ייתכן שזה הדבר הנכון לעשות, אבל מקווה שלא נפסיד בקרב התודעתי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אדום זקן כתב: תקרא את הטור בספורט 1 ותמשיך לספר לי שצריך להתעלם.
לינק?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: הוא לא הטיל ותו. הוא רק דרש אחוזים על כל חולצה וחולצה מס׳ 11 עם השם בוזגלו.
בערך כמו ש"לא הציעו לו חוזה", כי ההצעה הגיעה מאסי ולא מאלי או אלונה, ובמקרים אחרים המו"מ הסתיים עוד בטרם התחיל לאחר שהכשיל אותו במודע עם דרישות לא הגיוניות.

משחק עם העובדות איך שבא לו.
איש בזוי.

שלח תגובה