אורן ביטון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: רשמי - אורן ביטון חתם ל 5 עונות!

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Totti כתב:מעניין כמה הטיטול שלו ספג היום...
דווקא הפתיע אותי לטובה. ואני ממבקריו.
עשה עבודה סבירה.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

זה שכר לימוד, מה לעשות.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

היה מהפחות חלשים בהגנה. ב-25 דקות האחרונות לקח אחריות ועשה יותר פעולות התקפיות חיוביות מטוני ומאור ביחד בכל המשחק.
עליו אתה נופל?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אחלה אורן ביטון. זה לגמריי משחק של לחרבן במכנסיים אבל עליו עוד אפשר איכשהוא להגיד שהיה סביר.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

אורן ביטון לא מגן ולא יכול להיות מגן ואמרתי את זה גם כשאנשים פה עפו על כמה בישולים שלו.
אין לו מהירות, אין לו פיזיות ואין לו יסודות של מגן.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

התחיל בהתרגשות, השתפר עם הזמן, אבל נאוקמה החלש לא הצליח הפעיל אותו.
מיכה עבר אותו בגול, אבל מיכה עבר כל שחקן באר שבעי היום...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

מגן העתיד. לא נרתע מכלום. ישפר את החלק ההגנתי. יש לו את האמביציה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

izguy83 כתב:מגן העתיד. לא נרתע מכלום. ישפר את החלק ההגנתי. יש לו את האמביציה.
ישבת בעליון או בתחתון אחי? לא מתאים לך כיסוי העיניים
משתגע ולא מבין מה רואים ממנו
כל כך לא חכם הגנתית, אפשר למות
ראבאק-הוא קודם כל מגן!!

E26

שליחה על ידי E26 »

איפה כל מי שמיהר לזרוק את קורהוט בינואר. תלכו כפרה על ההונגרי

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

RedRock כתב:
ישבת בעליון או בתחתון אחי? לא מתאים לך כיסוי העיניים
משתגע ולא מבין מה רואים ממנו
כל כך לא חכם הגנתית, אפשר למות
ראבאק-הוא קודם כל מגן!!
בתחתון.
לא משנה מה תעשה, תמיד יהיו טענות למגן באגף של טוני. אי אפשר גם לסייע בהתקפה וגם לעשות הגנה לבד. בטח לא מול שחקנים כמו מיכה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מספיק כבר בכל פעם שמגן בצד של טוני טועה הגנתית להטיל את האשמה על טוני. מזכיר לי את הטענות לטוני בזמנו כשקורוהוט נתן לשחקן שטח להגביה כל פעם.
אורן ביטון היה במאבק אחד על אחד עם מיכה, לא עם המגן שאז אפשר היה לדבר על טוני, לא לבד מול שני שחקנים שאז אפשר להזכיר את טוני, אחד על אחד עם הקיצוני, כשהבסיס של כל מגן זה לסגור את הקו בטח לשחקן כמו מיכה שכל מה שיש לו זה רגל ימין וביטון פשוט השאיר את הקו פתוח למיכה בעבודת הגנה אומללה.
האשם הכי גדול בשער זה קודם כל אורן ביטון.

התקפית הוא גם אתמול ייצר כמה הרמות מסוכנות, גם בכל מה שקשור למשחק הגובה הוא הפתיע אותי כשהוא זוכה בכמעט כל כדור גובה כולל בכמה מאבקים מול שויינפלד, אבל במשחקים כמו אתמול המגן שלנו נמדד קודם כל הגנתית ואם הוא משאיר את הקו כפי שהשאיר בגול הראשון אז אי אפשר להגיד שהיה לו משחק טוב, ממש לא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב:מספיק כבר בכל פעם שמגן בצד של טוני טועה הגנתית להטיל את האשמה על טוני. מזכיר לי את הטענות לטוני בזמנו כשקורוהוט נתן לשחקן שטח להגביה כל פעם.
אורן ביטון היה במאבק אחד על אחד עם מיכה, לא עם המגן שאז אפשר היה לדבר על טוני, לא לבד מול שני שחקנים שאז אפשר להזכיר את טוני, אחד על אחד עם הקיצוני, כשהבסיס של כל מגן זה לסגור את הקו בטח לשחקן כמו מיכה שכל מה שיש לו זה רגל ימין וביטון פשוט השאיר את הקו פתוח למיכה בעבודת הגנה אומללה.
האשם הכי גדול בשער זה קודם כל אורן ביטון.

התקפית הוא גם אתמול ייצר כמה הרמות מסוכנות, גם בכל מה שקשור למשחק הגובה הוא הפתיע אותי כשהוא זוכה בכמעט כל כדור גובה כולל בכמה מאבקים מול שויינפלד, אבל במשחקים כמו אתמול המגן שלנו נמדד קודם כל הגנתית ואם הוא משאיר את הקו כפי שהשאיר בגול הראשון אז אי אפשר להגיד שהיה לו משחק טוב, ממש לא.
לא מבין אותך משה.
שים כל מגן בליגה מול מיכה 10 פעמים במשחק. יש כאלה שיעצרו אותו 5 פעמים, יש כאלה שיעצרו אותו 6 פעמים ויש כאלה שיעצרו אותו 9 פעמים. הכל אחת מהפעמים שלא יעצרו אותו, הוא כנראה יכניס כדור רוחב טוב.
זה כמו לא להגיד שויטור לא טוב כי קיארטנסון עשה עליו גול במשחק האליפות.
וכן, לטוני יש חלק בזה שהאגף הזה מופקר הגנתית. לבוזגלו ידעתם יופי לבוא בטענות על ירידה להגנה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ובשביל רק לחזק את מה שכתב זה שמעליי , באגף השני מליקסון הציל מצבים כאילו הוא מגן ימני ולקראת הסוף הציל אחד על אחד כאילו הוא אחד הבלמים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב: לא מבין אותך משה.
שים כל מגן בליגה מול מיכה 10 פעמים במשחק. יש כאלה שיעצרו אותו 5 פעמים, יש כאלה שיעצרו אותו 6 פעמים ויש כאלה שיעצרו אותו 9 פעמים. הכל אחת מהפעמים שלא יעצרו אותו, הוא כנראה יכניס כדור רוחב טוב.
זה כמו לא להגיד שויטור לא טוב כי קיארטנסון עשה עליו גול במשחק האליפות.
וכן, לטוני יש חלק בזה שהאגף הזה מופקר הגנתית. לבוזגלו ידעתם יופי לבוא בטענות על ירידה להגנה.
מכבי הייתה חלשה אתמול. ספר לי בבקשה כמה מאבקים היו בין מיכה לאורן ביטון כל המשחק? כמה פעמים ביטון התמודד עם קיצוני או מגן של מכבי תל אביב באיזור המסוכן?

ושוב, מיכה יכול לעשות איזה מהלך איכותי ולבשל, זה קורה, אבל כשביטון משאיר לו את הקו פנוי, עבודה בסיסית של מגן, אז מדובר בטעות קשה של ביטון ולא באיזה מהלך גדול של מיכה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב: מכבי הייתה חלשה אתמול. ספר לי בבקשה כמה מאבקים היו בין מיכה לאורן ביטון כל המשחק? כמה פעמים ביטון התמודד עם קיצוני או מגן של מכבי תל אביב באיזור המסוכן?

ושוב, מיכה יכול לעשות איזה מהלך איכותי ולבשל, זה קורה, אבל כשביטון משאיר לו את הקו פנוי, עבודה בסיסית של מגן, אז מדובר בטעות קשה של ביטון ולא באיזה מהלך גדול של מיכה.
מכבי תקפו אותנו כל המשחק. לא בעטנו לשער מחצית ראשונה כשהם עם 8 בעיטות. היו לאורן מספיק מאבקים אתמול. מיכה, עטר, בלקמן וכו'. כל פעם הוא לבד. לא מקבל עזרה מטוני וגם לא מהקשרים (ואז אני לא מבין למה פותחים עם 3 קשרים באמצע. לא מועיל התקפית וגם לא הגנתית). וזה מבלי לדבר על הדאבלים שעושים עליו ועל בן באגף השני פעם אחר פעם.
וחוץ מזה, הוא צעיר. הוא ילמד, הוא ישתפר. תקרת הזכוכית שלו מאוד גבוהה ביחס לחצי שנה הראשונה שלו כאן.

שלח תגובה