דן איינבינדר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: דן איינבינדר

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

red ultras כתב: אמרתי אלף פעמים באלף נושאים. רועי קהת 3 רמות מעליו. 3! לגבי אצילי ובוזגלו - לא רצית מספיק. זכותך לחשוב אחרת.
רועי קהת, אצילי ובוזגלו העדיפו הצעות גבוהות יותר מקבוצות עשירות יותר, אתה כותב כאילו נאבקנו עם אשקלון עליהם.
ושוב דבר איתי על קשרי אמצע שהיו על המדף, לא במועדונים גדולים ועשירים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

לא קונה את זה מצטער. השכבת ארגזים על אלחמיד אורן ביטון דור אלו זריהן ואוחנה. אם היית בא בקיץ למכבי חיפה ומבקש לרכוש את קהת הוא היה כאן. עזוב נו זה וויכוח סרק.
אייבינדר כרגע שחקן הרכב, באנקר מה שלא תרצה. זה מספיק לדעתך? האם הוא מסוגל להוביל את הקישור שלנו בשנים הבאות?

מצפה לתשובה גם מ- קרייזירד7, הפועלעולה, ושאר התומכים הגדולים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הוא לא אמור להוביל את הקישור שלנו. הוא שחקן משלים וזה לא מעניין כמה הוא מקבל בעונה.
למה הנושא הזה כל כך פעיל?למה לנושאים של אוגו וראדי לא רצים אחרי משחקים?הם אחראים לא פחות ואפילו יותר על החולשה של האמצע שלנו.
כנ״ל לגבי אוחנה שרק עלות הרכישה שלו זה כמו המשכורת של איינבינדר ל5 שנים.

אגיד לך למה - כי הפכנו לאוהדים מדושני עונג שכל רכש שהוא לא סופרסטאר, הופכים אותו לכלום.
איינבינדר, בניגוד לכל ילדי אשדוד וכו׳, שחקן מנוסה, שחקן שעבר מספר קבוצות בקריירה ובכולם תרם(לפעמים פחות ולפעמים יותר) וזכה בתארים. ועד עכשיו אולי הוא לא אותו סופרסטאר, אבל לאחרים, הוא נותן עונת בכורה לא רעה בכלל ומשאיר את טיפת הדם האחרונה בכל משחק, במוקדמות ליגת האלופות או בליגה מול עכו.
רק לאוהדי הפועל ברצלונה זה כלום. ועם גישה כזאת, כמעט כל שחקני הרכש שיגיעו בעונות הקרובות יחשבו לכישלון או ״לא מספיק טוב להפועל ב״ש״.
השלם גדול מסך חלקיו. וכשהשלם מפורק לחלוטין, לפחות מקצועית, אל תצפה משחקן מסוגו של איינבינדר לעשות קסמים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

red ultras כתב:לא קונה את זה מצטער. השכבת ארגזים על אלחמיד אורן ביטון דור אלו זריהן ואוחנה. אם היית בא בקיץ למכבי חיפה ומבקש לרכוש את קהת הוא היה כאן. עזוב נו זה וויכוח סרק.
אייבינדר כרגע שחקן הרכב, באנקר מה שלא תרצה. זה מספיק לדעתך? האם הוא מסוגל להוביל את הקישור שלנו בשנים הבאות?

מצפה לתשובה גם מ- קרייזירד7, הפועלעולה, ושאר התומכים הגדולים
למי שילמת את הסכומים המדוברים? לקריית שמונה, מכבי פתח תקווה ואשדוד. לא למכבי חיפה שלא צריכה את הכסף, בטח כשמדובר בשחקן שמקבל שם דקות קבועות.
כבר כתבתי אייבנדר הוא לא הובאן ולא יהיה הובאן, הוא שחקן משלים טוב, והוא הישראלי הטוב ביותר שיכלנו להביא לאמצע בקיץ.
מי שמחפש השוואה לשחקנים לא מציאותיים תמיד יהיה שלילי לגביו...

סמל אישי של משתמש
red ultras

CrazyRed7 כתב:הוא לא אמור להוביל את הקישור שלנו. הוא שחקן משלים וזה לא מעניין כמה הוא מקבל בעונה.
למה הנושא הזה כל כך פעיל?למה לנושאים של אוגו וראדי לא רצים אחרי משחקים?הם אחראים לא פחות ואפילו יותר על החולשה של האמצע שלנו.
כנ״ל לגבי אוחנה שרק עלות הרכישה שלו זה כמו המשכורת של איינבינדר ל5 שנים.

אגיד לך למה - כי הפכנו לאוהדים מדושני עונג שכל רכש שהוא לא סופרסטאר, הופכים אותו לכלום.
איינבינדר, בניגוד לכל ילדי אשדוד וכו׳, שחקן מנוסה, שחקן שעבר מספר קבוצות בקריירה ובכולם תרם(לפעמים פחות ולפעמים יותר) וזכה בתארים. ועד עכשיו אולי הוא לא אותו סופרסטאר, אבל לאחרים, הוא נותן עונת בכורה לא רעה בכלל ומשאיר את טיפת הדם האחרונה בכל משחק, במוקדמות ליגת האלופות או בליגה מול עכו.
רק לאוהדי הפועל ברצלונה זה כלום. ועם גישה כזאת, כמעט כל שחקני הרכש שיגיעו בעונות הקרובות יחשבו לכישלון או ״לא מספיק טוב להפועל ב״ש״.
השלם גדול מסך חלקיו. וכשהשלם מפורק לחלוטין, לפחות מקצועית, אל תצפה משחקן מסוגו של איינבינדר לעשות קסמים.
קודם כל בוא לא נגרור את הדיון הזה למקום של הפועל ברצלונה כי אתה טועה בכיוון אחי. אני עדיין זוכר את הריח של הביוב שישבתי עליו באצטדיון בנס ציונה. עדיין זוכר שהלכתי בשדה חיטה בדרך לאצטדיון בלוד ועדיין זוכר שעמדנו בחירייה של קריית גת. אז בוא...

לעצם העניין, אני מדבר על דן ואתה עונה לי אוגו וראדי אז למרות שאתה בוחר להגיב על שאלה בשאלה אענה לך. אוגו הוא אחד הזרים הכי גדולים בתולדות המועדון וגם אם נקלע לתקופה חרא (ממש חרא. אישית ומקצועית) אני עדיין בוחר אותו לפני דן בכל יום נתון. אוגו יעבור את המשבר ויחזור חזק וטוב, אין לי ספק בזה. לגבי ראדי הוא גמר את הסוס וכנראה לא ימשיך בעונה הבאה בניגוד לדן שחתום לעוד כמה שנים.

אייבינדר לא הגיע כשחקן משלים, זה שאתם מתחילים לקלוט שהוא לא יכול להוביל לא משנה את האמת. אתה יכול לחזור אחורה בנושא הזה ולראות שלא אחד ולא שניים מיוזרים היותר מחוברים כאן טענו שברק בונה על דן כציר מרכזי והדבר אף "הובטח" לו עד כמה שניתן.

מה שיש לאייבינדר אף אחד לא ייקח לו - הוא נלחם, מתאמץ, משקיע אבל זה פשוט לא מספיק טוב. האמת הזו צריכה להאמר.
אין לי ברמה האישית כלום נגדו הוא דמות חיובית ובמשחקים מסוימים יכול להשפיע לטובה. האכזבה הגדולה נובעת בעיקר מההתעקשות של בכר עליו. לצערי הכתובת הייתה על הקיר- גם כאן בפורום, כולל אתה בעצמך. כולנו ידענו שזה לא מה שאנחנו צריכים. היינו צריכים להשתדרג בעמדה הכי חשובה במגרש, עמדה שהביאה אותנו עד הלום ובמקום זה קיבלנו "רוח לחימה". אחי, עם רוח לחימה לא הולכים למכולת. צריך יכולת. צריך שחקן שיכול לחשוב מהר ולנווט תחת לחץ. כל עוד דן בהרכב אנחנו נמשיך להראות חסרי רעיונות. זו תקרת הזכוכית שלו, הוא לא מסוגל לתת יותר מזה. מדי פעם איזה גליץ בקרן, מדי פעם איזה שער נחמד. אבל בטווח המון איבודי כדור, המון מסירות לא מדוייקות, המון עבירות באיזורים מסוכנים. משחק רוחב מתסכל, מחשבה איטית, כבדות. מצטער זה פשוט לא זה. הלוואי שהייתי טועה.

סמל אישי של משתמש
red ultras

Sir Alex Ferguson כתב: למי שילמת את הסכומים המדוברים? לקריית שמונה, מכבי פתח תקווה ואשדוד. לא למכבי חיפה שלא צריכה את הכסף, בטח כשמדובר בשחקן שמקבל שם דקות קבועות.
כבר כתבתי אייבנדר הוא לא הובאן ולא יהיה הובאן, הוא שחקן משלים טוב, והוא הישראלי הטוב ביותר שיכלנו להביא לאמצע בקיץ.
מי שמחפש השוואה לשחקנים לא מציאותיים תמיד יהיה שלילי לגביו...
מכבי חיפה מכרה את אלירן עטר למכבי תל אביב בפחות מזה. רק אומר. דקות קבועות? בחיאת אחי, על מה אתה מדבר.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אייבנדר הגיע בניסיון להניג את הקישור נכון שאנחנו ראינו כבר המון מחזורים אחורה שזה לא זה אבל גם בכר הבין ולכן הביא את קבאהה. אני אישית כבר שהיה מעומד לא הבנתי ממה ההתלהבות ואני בכל מחזור כמעט מהתחלה התאכזבתי ממנו אבל ביום שהקישור שנבנה בינואר יכנס לעניינים אני אשמח שיש לי את אייבנדר בספסל במקרה הצורך

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני רק יגיד משהו קטן על דן.
לא התלהבתי שהפועל בש רדפו אחריו בינואר שעבר,למה?
כי דן הוא שחקן משלים,לא יכול להנהיג קישור של קבוצה שרצה לאליפות.
אפילו במכבי הגדולה של סוזה הוא היה עוד אחד ברוטציה.
אבל מודה שהבחור הפתיע אותי מאוד בתחילת העונה.
הסיבה שהוא היה טוב זה אך ורק בגלל שהקישור שלנו בראשות אוגו היה דומיננטי מאוד והוא לא היה צריך לקחת את המושכות אלה נכנס לתוך מערכת שעובדת.
היום שהקישור בראשות אוגו לא במיטבו אז מצפים מדן לשות משהו שהוא לא יכול וזה לקחת את המנהיגות על הקישור של אלופת המדינה.
אלופת המדינה!! זו לא ביתר בה כל קוץ הוא פרח,זה הקישור הכי עוצמתי בליגה ב3 השנים האחרונות.
עושים לו כאן עוול חמור,הבן אדם לא בא להנהיג את הקישור אלה הגיע בחלק מ..
אין לי אליו ולו חצי טענה,הבן אדם אף פעם לא היה גרזן,היום מצפים ממנו לכסות על הטעויות של אוגו שהוא פיגורה בפני עצמה וזה לא יקרה.
תרדו ממנו,הבחור עושה מה שהוא יכול והוא לא הבעיה.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

red ultras כתב:
קודם כל בוא לא נגרור את הדיון הזה למקום של הפועל ברצלונה כי אתה טועה בכיוון אחי. אני עדיין זוכר את הריח של הביוב שישבתי עליו באצטדיון בנס ציונה. עדיין זוכר שהלכתי בשדה חיטה בדרך לאצטדיון בלוד ועדיין זוכר שעמדנו בחירייה של קריית גת. אז בוא...

לעצם העניין, אני מדבר על דן ואתה עונה לי אוגו וראדי אז למרות שאתה בוחר להגיב על שאלה בשאלה אענה לך. אוגו הוא אחד הזרים הכי גדולים בתולדות המועדון וגם אם נקלע לתקופה חרא (ממש חרא. אישית ומקצועית) אני עדיין בוחר אותו לפני דן בכל יום נתון. אוגו יעבור את המשבר ויחזור חזק וטוב, אין לי ספק בזה. לגבי ראדי הוא גמר את הסוס וכנראה לא ימשיך בעונה הבאה בניגוד לדן שחתום לעוד כמה שנים.

אייבינדר לא הגיע כשחקן משלים, זה שאתם מתחילים לקלוט שהוא לא יכול להוביל לא משנה את האמת. אתה יכול לחזור אחורה בנושא הזה ולראות שלא אחד ולא שניים מיוזרים היותר מחוברים כאן טענו שברק בונה על דן כציר מרכזי והדבר אף "הובטח" לו עד כמה שניתן.

מה שיש לאייבינדר אף אחד לא ייקח לו - הוא נלחם, מתאמץ, משקיע אבל זה פשוט לא מספיק טוב. האמת הזו צריכה להאמר.
אין לי ברמה האישית כלום נגדו הוא דמות חיובית ובמשחקים מסוימים יכול להשפיע לטובה. האכזבה הגדולה נובעת בעיקר מההתעקשות של בכר עליו. לצערי הכתובת הייתה על הקיר- גם כאן בפורום, כולל אתה בעצמך. כולנו ידענו שזה לא מה שאנחנו צריכים. היינו צריכים להשתדרג בעמדה הכי חשובה במגרש, עמדה שהביאה אותנו עד הלום ובמקום זה קיבלנו "רוח לחימה". אחי, עם רוח לחימה לא הולכים למכולת. צריך יכולת. צריך שחקן שיכול לחשוב מהר ולנווט תחת לחץ. כל עוד דן בהרכב אנחנו נמשיך להראות חסרי רעיונות. זו תקרת הזכוכית שלו, הוא לא מסוגל לתת יותר מזה. מדי פעם איזה גליץ בקרן, מדי פעם איזה שער נחמד. אבל בטווח המון איבודי כדור, המון מסירות לא מדוייקות, המון עבירות באיזורים מסוכנים. משחק רוחב מתסכל, מחשבה איטית, כבדות. מצטער זה פשוט לא זה. הלוואי שהייתי טועה.
הכי מדויק שיש

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

עכשיו ראיתי את התקציר בפעם הראשונה.
הגול של מכבי שנפסל- דוידזאדה כרגיל מרים לשום מקום, ישר לאייבינדר שנמצא די פנוי על סף הרחבה,
דן לא מצליח להשתלט על כדור פשוט, עטר שולח רגל ומוריד לריקן.

אוהב מאוד ומעריך את שחקן הזה, אבל הוא לוקה בדברים שהם הבסיס של הבסיס.
וזה לא דבר שהולך להשתנות לצערי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ההשוואה שעושים כאן בין איינבינדר לשחקנים אחרים שהגיעו בקיץ היא מנותקת מהמציאות.

בעוד שרוב האחרים הגיעו כשחקנים משלימים שאמורים לתרום בעתיד, איינבינדר נכנס למשבצת של שחקן מוביל שאמור לתרום כבר בהווה, או לכל הפחות לשמש כשחקן הרכב ראוי ולגיטימי, מה שלא ממש קורה.

כל ניסיון להציג אותו כשעיר לעזאזל שנטפלים אליו בזמן שהאחרים מאכזבים באותה רמה הוא מגוכך, בדיוק כמו ההשוואה הכספית שעלתה פה, שכן את הצעירים שלנו נוכל למכור בעתיד ולהרוויח כמה גרושים. את איינבינדר כנראה שלא.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב:ההשוואה שעושים כאן בין איינבינדר לשחקנים אחרים שהגיעו בקיץ היא מנותקת מהמציאות.

בעוד שרוב האחרים הגיעו כשחקנים משלימים שאמורים לתרום בעתיד, איינבינדר נכנס למשבצת של שחקן מוביל שאמור לתרום כבר בהווה, או לכל הפחות לשמש כשחקן הרכב ראוי ולגיטימי, מה שלא ממש קורה.

כל ניסיון להציג אותו כשעיר לעזאזל שנטפלים אליו בזמן שהאחרים מאכזבים באותה רמה הוא מגוכך, בדיוק כמו ההשוואה הכספית שעלתה פה, שכן את הצעירים שלנו נוכל למכור בעתיד ולהרוויח כמה גרושים. את איינבינדר כנראה שלא.
ה״צעירים״ שלך לא צעירים. ובקצב הזה אתה רק תפסיד עליהם מיליונים, כי אף אחד לא ישלם על הסחורה הפגומה הזאת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

red ultras כתב:
מכבי חיפה מכרה את אלירן עטר למכבי תל אביב בפחות מזה. רק אומר. דקות קבועות? בחיאת אחי, על מה אתה מדבר.
עטר רצה לעזוב, עטר עשה בעיות בחדר הלבשה ולכן נמכר. על קהת בנו בקיץ ולא היו איתו שום בעיות ולכן לא היו מוכרים לנו אותו.
קהת אגב הוא שחקן בסגנון אחר לגמרי מאייבנדר, בקריית שמונה של בכר פרח בעמדת הקשר מאחורי החלוץ.

אייבנדר הוא לא מיגל ולא טוני ולא מליקסון ולא אוגו, מי שחושב שבכר ראה אותו ככזה טועה ומטעה. ברק ראה אותו כקשר הישראלי הכי טוב מבין אלה בשוק ולכן החתים אותו, אבל מתחילת הדרך אצלנו ראינו שברק לא מתייחס לדן כמו שמתייחס אל אוגו, כלומר באנקר בהרכב בכל משחק, אלא כקשר ברוטציה, קשר חשוב, אבל אחד שגם יכול לאבד את המקום בהרכב לשחקנים כמו ראדי, אוחנה ואפילו בראון בתקופה מסוימת.

להשתמש במשכורת של אייבנדר כהוכחה שהוא הוחתם להיות איזה באנקר בהרכב זה פשוט לא נכון, והעובדה שהוא סופסל לא מעט העונה מוכיחה זאת.
גם שהר חתם עכשיו על חוזה גבוה וגם הוא לא באנקר לדעתי שכן גם הוא מצא את עצמו על הספסל לטובת פקהארט גם כשהיה בריא.

דן הוא רכש בסדר גמור, מבחינתי הוא נותן בדיוק מה שחשבתי שיתן כשחתם בקיץ עם היתרונות והחסרונות הידועים שלו, ותג המחיר שלו בשוק הישראלי הנוכחי לא ישנה את זה מבחינתי (וכן, גם אני חושב שהיה עדיף להשאיר את הובאן או להביא קשר אמצע זר ברמה גבוהה יותר אבל ברגע שהחליטו ללכת על זרים בעמדה אחרת דן הוא הישראלי הבולט שהיה זמין בשוק).

E26

שליחה על ידי E26 »

Sir Alex Ferguson כתב: עטר רצה לעזוב, עטר עשה בעיות בחדר הלבשה ולכן נמכר. על קהת בנו בקיץ ולא היו איתו שום בעיות ולכן לא היו מוכרים לנו אותו.
קהת אגב הוא שחקן בסגנון אחר לגמרי מאייבנדר, בקריית שמונה של בכר פרח בעמדת הקשר מאחורי החלוץ.

אייבנדר הוא לא מיגל ולא טוני ולא מליקסון ולא אוגו, מי שחושב שבכר ראה אותו ככזה טועה ומטעה. ברק ראה אותו כקשר הישראלי הכי טוב מבין אלה בשוק ולכן החתים אותו, אבל מתחילת הדרך אצלנו ראינו שברק לא מתייחס לדן כמו שמתייחס אל אוגו, כלומר באנקר בהרכב בכל משחק, אלא כקשר ברוטציה, קשר חשוב, אבל אחד שגם יכול לאבד את המקום בהרכב לשחקנים כמו ראדי, אוחנה ואפילו בראון בתקופה מסוימת.

להשתמש במשכורת של אייבנדר כהוכחה שהוא הוחתם להיות איזה באנקר בהרכב זה פשוט לא נכון, והעובדה שהוא סופסל לא מעט העונה מוכיחה זאת.
גם שהר חתם עכשיו על חוזה גבוה וגם הוא לא באנקר לדעתי שכן גם הוא מצא את עצמו על הספסל לטובת פקהארט גם כשהיה בריא.

דן הוא רכש בסדר גמור, מבחינתי הוא נותן בדיוק מה שחשבתי שיתן כשחתם בקיץ עם היתרונות והחסרונות הידועים שלו, ותג המחיר שלו בשוק הישראלי הנוכחי לא ישנה את זה מבחינתי (וכן, גם אני חושב שהיה עדיף להשאיר את הובאן או להביא קשר אמצע זר ברמה גבוהה יותר אבל ברגע שהחליטו ללכת על זרים בעמדה אחרת דן הוא הישראלי הבולט שהיה זמין בשוק).

אני מנסה להבין אותך אבל אתה קשה לפיצוח.
אם אתה משתכר במקום עבודה שלך 100K ועובד שזה עתה התקבל למקום עבודתך ושמוגדר בתפקיד זהה לשלך מקבל 200K כלומר פי 2, משמע הביאו מישהו שאמור לשדרג את העבודה בתפקיד/תחום שלך.
אז נכון שדן הגיע בסיטואציה מסויימת שהיא במקום הובאן בכדי לפנות משבצת זר למקום אחר, אבל אני בטוח במליון אחוז שבכר בנה עליו למלא את החלל של הובאן וזה לא קורה בפועל.
אפשר לתת מליון דוגמאות נוספות, אבל אל תסבן ותסובב את זה שדן לא הובא לכאן להיות באנקר. הוא כן, ועד כה בתחום הזה זה כישלון.
גם אני מאוד קוותי שדן ימלא את החלל של הובאן ויהיה אחד כזה שיביא שינוי ויחזיק את האמצע אבל ככל שהעונה מתקדמת כל הדיונים שלי על דן עם חברים אוהדי מכבי למשל מוכיחים שהם צדקו לכל אורך הדרך.
הדעה שלהם הייתה שהוא שחקן סגל לגיטימי לקבוצה אלופה אבל ממש לא אחד שיחזיק אמצע ויוביל קבוצה.
וכמו שרשמתי בתגובות קודמות שלי בדיון הזה, אני מאוד אוהב ומעריך את דן על היותו אדם מקסים וצנוע, אישיות בחדר הלבשה, מאוד אינטילגנט וסוג של לידר, אבל למרות כל זה היכולות שלו לא מתאימות לשאיפות שלנו. מצטער

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: עטר רצה לעזוב, עטר עשה בעיות בחדר הלבשה ולכן נמכר. על קהת בנו בקיץ ולא היו איתו שום בעיות ולכן לא היו מוכרים לנו אותו.

מצטער, לא מקבל את הטיעון הזה.
איינבינדר הוא אולי הישראלי הטוב ביותר שהיה זמין בשוק, אבל בכר הלך עליו כי הוא חד משמעית האמין שהוא מספיק טוב כדי להיכנס לנעליים של הובאן ולהחזיק את העמדה הזאת.

לא כל שחקן שהוא הטוב ביותר בעמדתו מתאים בהכרח להפועל באר שבע. אם בכר היה חושב שאיינבינדר יתקשה להביא ערך מוסף כשחקן הרכב קבוע הוא היה הולך על זר לעמדה הזאת.

שלח תגובה