CrazyRed7 כתב:הוא לא אמור להוביל את הקישור שלנו. הוא שחקן משלים וזה לא מעניין כמה הוא מקבל בעונה.
למה הנושא הזה כל כך פעיל?למה לנושאים של אוגו וראדי לא רצים אחרי משחקים?הם אחראים לא פחות ואפילו יותר על החולשה של האמצע שלנו.
כנ״ל לגבי אוחנה שרק עלות הרכישה שלו זה כמו המשכורת של איינבינדר ל5 שנים.
אגיד לך למה - כי הפכנו לאוהדים מדושני עונג שכל רכש שהוא לא סופרסטאר, הופכים אותו לכלום.
איינבינדר, בניגוד לכל ילדי אשדוד וכו׳, שחקן מנוסה, שחקן שעבר מספר קבוצות בקריירה ובכולם תרם(לפעמים פחות ולפעמים יותר) וזכה בתארים. ועד עכשיו אולי הוא לא אותו סופרסטאר, אבל לאחרים, הוא נותן עונת בכורה לא רעה בכלל ומשאיר את טיפת הדם האחרונה בכל משחק, במוקדמות ליגת האלופות או בליגה מול עכו.
רק לאוהדי הפועל ברצלונה זה כלום. ועם גישה כזאת, כמעט כל שחקני הרכש שיגיעו בעונות הקרובות יחשבו לכישלון או ״לא מספיק טוב להפועל ב״ש״.
השלם גדול מסך חלקיו. וכשהשלם מפורק לחלוטין, לפחות מקצועית, אל תצפה משחקן מסוגו של איינבינדר לעשות קסמים.
קודם כל בוא לא נגרור את הדיון הזה למקום של הפועל ברצלונה כי אתה טועה בכיוון אחי. אני עדיין זוכר את הריח של הביוב שישבתי עליו באצטדיון בנס ציונה. עדיין זוכר שהלכתי בשדה חיטה בדרך לאצטדיון בלוד ועדיין זוכר שעמדנו בחירייה של קריית גת. אז בוא...
לעצם העניין, אני מדבר על דן ואתה עונה לי אוגו וראדי אז למרות שאתה בוחר להגיב על שאלה בשאלה אענה לך. אוגו הוא אחד הזרים הכי גדולים בתולדות המועדון וגם אם נקלע לתקופה חרא (ממש חרא. אישית ומקצועית) אני עדיין בוחר אותו לפני דן בכל יום נתון. אוגו יעבור את המשבר ויחזור חזק וטוב, אין לי ספק בזה. לגבי ראדי הוא גמר את הסוס וכנראה לא ימשיך בעונה הבאה בניגוד לדן שחתום לעוד כמה שנים.
אייבינדר לא הגיע כשחקן משלים, זה שאתם מתחילים לקלוט שהוא לא יכול להוביל לא משנה את האמת. אתה יכול לחזור אחורה בנושא הזה ולראות שלא אחד ולא שניים מיוזרים היותר מחוברים כאן טענו שברק בונה על דן כציר מרכזי והדבר אף "הובטח" לו עד כמה שניתן.
מה שיש לאייבינדר אף אחד לא ייקח לו - הוא נלחם, מתאמץ, משקיע אבל זה פשוט לא מספיק טוב. האמת הזו צריכה להאמר.
אין לי ברמה האישית כלום נגדו הוא דמות חיובית ובמשחקים מסוימים יכול להשפיע לטובה. האכזבה הגדולה נובעת בעיקר מההתעקשות של בכר עליו. לצערי הכתובת הייתה על הקיר- גם כאן בפורום, כולל אתה בעצמך. כולנו ידענו שזה לא מה שאנחנו צריכים. היינו צריכים להשתדרג בעמדה הכי חשובה במגרש, עמדה שהביאה אותנו עד הלום ובמקום זה קיבלנו "רוח לחימה". אחי, עם רוח לחימה לא הולכים למכולת. צריך יכולת. צריך שחקן שיכול לחשוב מהר ולנווט תחת לחץ. כל עוד דן בהרכב אנחנו נמשיך להראות חסרי רעיונות. זו תקרת הזכוכית שלו, הוא לא מסוגל לתת יותר מזה. מדי פעם איזה גליץ בקרן, מדי פעם איזה שער נחמד. אבל בטווח המון איבודי כדור, המון מסירות לא מדוייקות, המון עבירות באיזורים מסוכנים. משחק רוחב מתסכל, מחשבה איטית, כבדות. מצטער זה פשוט לא זה. הלוואי שהייתי טועה.