דיא סבע
Re: דיא סבע
תותח על בליגה שלנו... אחרי המשחק היום, הסיכוי שלו לעבור יורד..
בעולם מושלם מביאים אותו ואת סאבו בהשאלה בנוסף להרוש, ומשנים את הקיץ הזה ב180 מעלות.
אולי אם נגיע לבתים. סבע לחו"ל כבר לא יצא כנראה וזה נותן לנו זמן.
אולי אם נגיע לבתים. סבע לחו"ל כבר לא יצא כנראה וזה נותן לנו זמן.
- ForeverRed
שי ברדה: "לפני המשחק הוא (סבע) אמר שאם הוא ישחק בישראל זה יהיה רק בנתניה".
אז אמר, מחר יגיד משהו אחר.ForeverRed כתב:שי ברדה: "לפני המשחק הוא (סבע) אמר שאם הוא ישחק בישראל זה יהיה רק בנתניה".
בספורט 5 כתוב שהוא הוצע למכבי חיפה ע"י גורם בכדורגל הישראלי, אך שחר הבהיר שהוא לא ישלם את הסכום שסגל רוצה.
דיא אמר חד משמעית בראיון "בימים האלו להגיע למכבי חיפה זה לגמור את הקרירה" (ציטוט לא מדויק)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אחד הדיווחים המגוכחים והמוזרים שיצא לי לראות לאחרונהxboy כתב:בספורט 5 כתוב שהוא הוצע למכבי חיפה ע"י גורם בכדורגל הישראלי, אך שחר הבהיר שהוא לא ישלם את הסכום שסגל רוצה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני לא חושב שיש לנו את הסכומים כדי להנחית אותו או כל שחקן שעולה 2 מיליון יורו בטח אחרי כל הכסף שבוזבז על פיצויים/השלמות שכר/שחקנים שעדיין אצלנו מקבלים משכורת גבוהה ולא בתוכניות וכו׳.
מבאס את צריך לקבל את המצב ולהתעסק במציאות ולא בפנטזיות.
נטו 2 מיליון לא, אבל יש לנו סחורה שנתניה צפויה לרצות מאוד שיכולה לצמצם את העלויות משמעותית.CrazyRed7 כתב:אני לא חושב שיש לנו את הסכומים כדי להנחית אותו או כל שחקן שעולה 2 מיליון יורו בטח אחרי כל הכסף שבוזבז על פיצויים/השלמות שכר/שחקנים שעדיין אצלנו מקבלים משכורת גבוהה ולא בתוכניות וכו׳.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עד עכשיו הןכח שאנחנו לא יודעים לשווק את הסחורה שלנו( יכול להיות שבגלל המשכורות המנופחות אנחנו נתקעים איתם כי לא רוצים להשליםשכר)Totti כתב: נטו 2 מיליון לא, אבל יש לנו סחורה שנתניה צפויה לרצות מאוד שיכולה לצמצם את העלויות משמעותית.
- ForeverRed
זה יפה בתאוריה.Totti כתב: נטו 2 מיליון לא, אבל יש לנו סחורה שנתניה צפויה לרצות מאוד שיכולה לצמצם את העלויות משמעותית.
לא תופס במבחן המציאות.
- ForeverRed
מתוך ראיון עם אייל סגל:
תכננתם שדיא סבע נמכר וערן לוי נשאר. עכשיו אתם עלולים להישאר בלי שניהם.
"אני מעריך שתוך כמה ימים נדע לכאן או לכאן. אני צריך שסבע יגיד לי שהוא מחויב לי במאה אחוז לפחות עד ינואר. כלומר, גם אם אקבל הצעה דקה לאחר הפגישה, אני אפילו לא אסכים לפתוח אותה. זה נקרא מחויב".
למה הוא רוצה לעזוב?
"כי הוא מבין שהוא תיכף בן 26 ושיש לו הזדמנות להגשים את עצמו. ראיתי את ההצעות המטורפות שהוא קיבל מקבוצות בחו"ל, בין 600 אלף למיליון יורו בעונה, מהליגה השנייה בסין. לא אהרוס לו בגלל 100 או 150 אלף יורו למועדון. אנחנו יכולים ורוצים לשדרג לו את השכר, בתנאי שדיא יהיה כל כולו איתנו, ולפחות עד ינואר. לא רוצה לעשות את הטעות שעשיתי עם אלחסן קייטה: חמישה משחקים אחרי שהוא התחיל פה הגיעה הצעה מקבוצה בלגית על חצי מיליון יורו, ואני כמו אידיוט אמרתי לא, אבל מאותו רגע הוא נגמר לי. יש פה איזה משחק שחייבים להבין. לא לכל הצעה אומרים לא, אחרת אתה קורע את השחקן".
"אני מעריך שתוך כמה ימים נדע לכאן או לכאן. אני צריך שסבע יגיד לי שהוא מחויב לי במאה אחוז לפחות עד ינואר. כלומר, גם אם אקבל הצעה דקה לאחר הפגישה, אני אפילו לא אסכים לפתוח אותה. זה נקרא מחויב".
למה הוא רוצה לעזוב?
"כי הוא מבין שהוא תיכף בן 26 ושיש לו הזדמנות להגשים את עצמו. ראיתי את ההצעות המטורפות שהוא קיבל מקבוצות בחו"ל, בין 600 אלף למיליון יורו בעונה, מהליגה השנייה בסין. לא אהרוס לו בגלל 100 או 150 אלף יורו למועדון. אנחנו יכולים ורוצים לשדרג לו את השכר, בתנאי שדיא יהיה כל כולו איתנו, ולפחות עד ינואר. לא רוצה לעשות את הטעות שעשיתי עם אלחסן קייטה: חמישה משחקים אחרי שהוא התחיל פה הגיעה הצעה מקבוצה בלגית על חצי מיליון יורו, ואני כמו אידיוט אמרתי לא, אבל מאותו רגע הוא נגמר לי. יש פה איזה משחק שחייבים להבין. לא לכל הצעה אומרים לא, אחרת אתה קורע את השחקן".
אז יש משו בקופסאForeverRed כתב:מתוך ראיון עם אייל סגל:
למה הוא רוצה לעזוב?
- yanivnew91
ענבל מנור מעלה ספקולציה בטוויטר:
"מוגרבי לא חגג נגד נתניה? יש לי בראש משחק מלפני שנתיים שבו הוא כבש ורץ להתגרות. מסיק שהוא סגור בנתניה(וסבע בב"ש)"
"מוגרבי לא חגג נגד נתניה? יש לי בראש משחק מלפני שנתיים שבו הוא כבש ורץ להתגרות. מסיק שהוא סגור בנתניה(וסבע בב"ש)"