דיא סבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

Re: דיא סבע

שליחה על ידי MikiRed »

תותח על בליגה שלנו... אחרי המשחק היום, הסיכוי שלו לעבור יורד..

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בעולם מושלם מביאים אותו ואת סאבו בהשאלה בנוסף להרוש, ומשנים את הקיץ הזה ב180 מעלות.
אולי אם נגיע לבתים. סבע לחו"ל כבר לא יצא כנראה וזה נותן לנו זמן.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

הלוואי היה בא.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שי ברדה: "לפני המשחק הוא (סבע) אמר שאם הוא ישחק בישראל זה יהיה רק בנתניה".

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב:שי ברדה: "לפני המשחק הוא (סבע) אמר שאם הוא ישחק בישראל זה יהיה רק בנתניה".
אז אמר, מחר יגיד משהו אחר.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

בספורט 5 כתוב שהוא הוצע למכבי חיפה ע"י גורם בכדורגל הישראלי, אך שחר הבהיר שהוא לא ישלם את הסכום שסגל רוצה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דיא אמר חד משמעית בראיון "בימים האלו להגיע למכבי חיפה זה לגמור את הקרירה" (ציטוט לא מדויק)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

xboy כתב:בספורט 5 כתוב שהוא הוצע למכבי חיפה ע"י גורם בכדורגל הישראלי, אך שחר הבהיר שהוא לא ישלם את הסכום שסגל רוצה.
אחד הדיווחים המגוכחים והמוזרים שיצא לי לראות לאחרונה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני לא חושב שיש לנו את הסכומים כדי להנחית אותו או כל שחקן שעולה 2 מיליון יורו בטח אחרי כל הכסף שבוזבז על פיצויים/השלמות שכר/שחקנים שעדיין אצלנו מקבלים משכורת גבוהה ולא בתוכניות וכו׳.
מבאס את צריך לקבל את המצב ולהתעסק במציאות ולא בפנטזיות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

CrazyRed7 כתב:אני לא חושב שיש לנו את הסכומים כדי להנחית אותו או כל שחקן שעולה 2 מיליון יורו בטח אחרי כל הכסף שבוזבז על פיצויים/השלמות שכר/שחקנים שעדיין אצלנו מקבלים משכורת גבוהה ולא בתוכניות וכו׳.
מבאס את צריך לקבל את המצב ולהתעסק במציאות ולא בפנטזיות.
נטו 2 מיליון לא, אבל יש לנו סחורה שנתניה צפויה לרצות מאוד שיכולה לצמצם את העלויות משמעותית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב: נטו 2 מיליון לא, אבל יש לנו סחורה שנתניה צפויה לרצות מאוד שיכולה לצמצם את העלויות משמעותית.
עד עכשיו הןכח שאנחנו לא יודעים לשווק את הסחורה שלנו( יכול להיות שבגלל המשכורות המנופחות אנחנו נתקעים איתם כי לא רוצים להשליםשכר)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Totti כתב: נטו 2 מיליון לא, אבל יש לנו סחורה שנתניה צפויה לרצות מאוד שיכולה לצמצם את העלויות משמעותית.
זה יפה בתאוריה.
לא תופס במבחן המציאות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

מתוך ראיון עם אייל סגל:

תכננתם שדיא סבע נמכר וערן לוי נשאר. עכשיו אתם עלולים להישאר בלי שניהם.
"אני מעריך שתוך כמה ימים נדע לכאן או לכאן. אני צריך שסבע יגיד לי שהוא מחויב לי במאה אחוז לפחות עד ינואר. כלומר, גם אם אקבל הצעה דקה לאחר הפגישה, אני אפילו לא אסכים לפתוח אותה. זה נקרא מחויב".

למה הוא רוצה לעזוב?
"כי הוא מבין שהוא תיכף בן 26 ושיש לו הזדמנות להגשים את עצמו. ראיתי את ההצעות המטורפות שהוא קיבל מקבוצות בחו"ל, בין 600 אלף למיליון יורו בעונה, מהליגה השנייה בסין. לא אהרוס לו בגלל 100 או 150 אלף יורו למועדון. אנחנו יכולים ורוצים לשדרג לו את השכר, בתנאי שדיא יהיה כל כולו איתנו, ולפחות עד ינואר. לא רוצה לעשות את הטעות שעשיתי עם אלחסן קייטה: חמישה משחקים אחרי שהוא התחיל פה הגיעה הצעה מקבוצה בלגית על חצי מיליון יורו, ואני כמו אידיוט אמרתי לא, אבל מאותו רגע הוא נגמר לי. יש פה איזה משחק שחייבים להבין. לא לכל הצעה אומרים לא, אחרת אתה קורע את השחקן".

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:מתוך ראיון עם אייל סגל:

תכננתם שדיא סבע נמכר וערן לוי נשאר. עכשיו אתם עלולים להישאר בלי שניהם.
"אני מעריך שתוך כמה ימים נדע לכאן או לכאן. אני צריך שסבע יגיד לי שהוא מחויב לי במאה אחוז לפחות עד ינואר. כלומר, גם אם אקבל הצעה דקה לאחר הפגישה, אני אפילו לא אסכים לפתוח אותה. זה נקרא מחויב".

למה הוא רוצה לעזוב?
"כי הוא מבין שהוא תיכף בן 26 ושיש לו הזדמנות להגשים את עצמו. ראיתי את ההצעות המטורפות שהוא קיבל מקבוצות בחו"ל, בין 600 אלף למיליון יורו בעונה, מהליגה השנייה בסין. לא אהרוס לו בגלל 100 או 150 אלף יורו למועדון. אנחנו יכולים ורוצים לשדרג לו את השכר, בתנאי שדיא יהיה כל כולו איתנו, ולפחות עד ינואר. לא רוצה לעשות את הטעות שעשיתי עם אלחסן קייטה: חמישה משחקים אחרי שהוא התחיל פה הגיעה הצעה מקבוצה בלגית על חצי מיליון יורו, ואני כמו אידיוט אמרתי לא, אבל מאותו רגע הוא נגמר לי. יש פה איזה משחק שחייבים להבין. לא לכל הצעה אומרים לא, אחרת אתה קורע את השחקן".
אז יש משו בקופסא

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

ענבל מנור מעלה ספקולציה בטוויטר:
"מוגרבי לא חגג נגד נתניה? יש לי בראש משחק מלפני שנתיים שבו הוא כבש ורץ להתגרות. מסיק שהוא סגור בנתניה(וסבע בב"ש)"

שלח תגובה