מנויים לשערים - בשביל מה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

Re: מנויים לשערים - בשביל מה?

שליחה על ידי AS1 »

משה אוחיון כתב:השאלה האמיתית היא כמה מנוים נמכרו וכמה הזמנות אם בכלל מחולקות לשער 5. קשה לי להאמין שעם המנוים + ההזמנות אנחנו מגיעים ליותר מ1500 איש.
מסכים לחלוטין עם המספרים.
מלבד זאת כל כרטיס שאפשר למכור בהתאם לקיבולת והנחיות המשטרה - למה לא למכור ???
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:
1. אורי, היחידי שזרק האשמות וקבע באופן חד משמעי על מי האשמה בלי לדעת את הפרטים זה אתה.
לצערי יותר מידי פעמים בתקופה האחרונה אני מרגיש שאתה מנסה בכוח להסיט את הביקורת מהקבוצה.
ולא, אם הסכמת בנוגע לדברים שנאמרו על ידי דודו חפר בקשר למשחק הוותיקים, לא אומר שאין אצלך מגמה בחלק מהמקרים לנסות להסיט את האחריות מההנהלה.
לא בטוח שהקבוצה אשמה במקרה הזה, אבל לקבוע דברים בלי ביסוס כשהאשמה יכולה ליפול לכאן ולכאן, לדעתי זה לא במקום.

2. אני, בניגוד אלייך, לא הפלתי את האשמה על אחד מהצדדים, אלא רשמתי שמדובר בביזיון ושמעניין אותי לדעת מי בדיוק אשם במחדל.

3. העובדה ששמוליק נכנס לשער אחרי שהוא נסגר מלמדת שלשמוליק יש קשרים. אני מניח שכל אוהד אחר שהגיע אחרי הזמן ולא הכיר את מישל, נשאר בחוץ.

4. יתכן שעקב העובדה שהמשטרה יודעת שבטריבונה אחרי העמוד איש לא יושב, היא החליטה לסגור את השער ברגע שהיא הגיעה לכמות מסוימת של אנשים.

בניגוד אליך, חביבי, דווקא לא זרקתי אשמה בלי לדעת פרטים...כי במקרה דעסקינן, אפילו לא צריך לברר פרטים בשביל לדעת מי אחראי למחדל. ניסיון לטפול אשמה בנידון על הנהלת הקבוצה (או כל גורם אחר מלבד המשטרה) מעורר גיחוך ופתאטי, וגם תגובה הולמת בנידון קיבלת באתר השני ('אהרוני').

מרגיש שאני מנסה להסיט ביקורת מהנהלת הקבוצה? גם אני מרגיש שאתה מנצח על הטרנד החדש לאחרונה ברשת של "לחפש בנרות".. :כרטיס צהוב:

אוהב את העובדה שהחלטת לתבוע את עלבונה של משטרת ישראל, גם כאשר ברור לכל בר דעת כי בה האשמה הבלעדית, ועוד יותר את העובדה שאתה ממשיך בשלך, גם לאחר האינפורמציה המהימנה של אריק בדבר ההסכם בין המועדון למשטרה, מה שמחזק עוד יותר את ההתרשמות שאתה מונע מרצון על גבול האובססיבי להתמתג כאנה עארף מה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אורי אדום בנשמה כתב:

בניגוד אליך, חביבי, דווקא לא זרקתי אשמה בלי לדעת פרטים...כי במקרה דעסקינן, אפילו לא צריך לברר פרטים בשביל לדעת מי אחראי למחדל. ניסיון לטפול אשמה בנידון על הנהלת הקבוצה (או כל גורם אחר מלבד המשטרה) מעורר גיחוך ופתאטי, וגם תגובה הולמת בנידון קיבלת באתר השני ('אהרוני').

מרגיש שאני מנסה להסיט ביקורת מהנהלת הקבוצה? גם אני מרגיש שאתה מנצח על הטרנד החדש לאחרונה ברשת של "לחפש בנרות".. :כרטיס צהוב:

אוהב את העובדה שהחלטת לתבוע את עלבונה של משטרת ישראל, גם כאשר ברור לכל בר דעת כי בה האשמה הבלעדית, ועוד יותר את העובדה שאתה ממשיך בשלך, גם לאחר האינפורמציה המהימנה של אריק בדבר ההסכם בין המועדון למשטרה, מה שמחזק עוד יותר את ההתרשמות שאתה מונע מרצון על גבול האובססיבי להתמתג כאנה עארף מה...
אורי, כניראה שאתה לא מבין, אני ניסיתי להסביר לך, שוב, שכדי להאשים את משטרת ישראל בצורה חד משמעית, צריך הוכחות.
לקבוע בצורה נחרצת כמוך על פי תחושת בטן או בגלל סלידה מהמשטרה בצורה חד משמעית שהם עשו זאת מעצלנות, זה לא רציני.

אני, ולא משנה כמה תסובב את זה, לא הפלתי את האשמה על אף צד. אני, בניגוד אלייך, לא כתבתי עדיין משטרת ישראל ביזיון או הפועל באר שבע ביזיון, כי אני לא יודע מי נתן את ההוראה או מה הסיבה המדויקת לסגירת השער.

אני לא מחפש את אלונה, כמו שאני לא מגן בחירוף נפש על משטרת ישראל, האמת היא שהדעה שלי על משטרת ישראל היא מאוד שלילית בהרבה נושאים, אבל אני עדיין נותן למשטרת ישראל, ולהפועל באר שבע, להנות מהספק שהיא אינה אשמה, עד שיתבררו העובדות.

אני מבין שקשה לך לקבל ביקורת, אבל באמת שלא רציני לקבוע, בלי לדעת מה הסיבה במקרה הספציפי מולנו, שמשטרת ישראל היא האשמה בצורה חד משמעית.

ואולי בכלל ההחלטה התקבלה על ידי משטרת ישראל באמת, אבל בנסיבות מוצדקות, של מכירת יתר של כרטיסים כמו שאמרתי?
עד שאני לא אדע את העובדות המדויקות, אני לא אקח צד בצורה חד משמעית, לא לכאן ולא לכאן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

בעיה נוספת שהתעוררה בעקבות השוטרים -
נסעתי באוטו עם אבא שלי לכיוון המשחק, כשהגענו לכיכר השוטר לא נתן להיכנס, אבא שלי שאל אם גם לנכים אין כניסה והוא אמר לו שהוא יכול לבוא מהצד השני שם יאפשרו להכינס והלחנות.
נסענו לצד השני, ומה הפלא - הכניסה לחניה משם "לאחמ"ים בלבד" .
תגידו שאי אפשר להיכנס, עוד מילא... אבל סתם לטרטר בנאדם שלא בריא במיוחד ?
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

מה זה אשמה של המשטרה?? הגיע הזמן שיהיה נציג של הקבוצה שדואג שהמשטרה עושה את העבודה שלה.

מדובר באחריות מלאה של הקבוצה, ויותר מזה, גם עילה לתביעה נגד הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

yedidel כתב:מה זה אשמה של המשטרה?? הגיע הזמן שיהיה נציג של הקבוצה שדואג שהמשטרה עושה את העבודה שלה.

מדובר באחריות מלאה של הקבוצה, ויותר מזה, גם עילה לתביעה נגד הקבוצה.
זה בדיוק מה שאני טוען !
האגודה היא זו שנפגעת בסופו של דבר.המשטרה היא קבלן של האגודה והיא מקבלת את הלקוחות של האגודה.
נכון , זאת סוגיה מאוד בעייתית מהסיבה שאין אפשרות להחליף את הקבלן במידה והוא לא טוב.אין כדורגל בלי משטרה.זאת סוג של מלכודת אך למועדון צריך שיהיה הכי אכפת מהלקוחות שלו.הם מקור הכנסתו !
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני רק יכול להוסיף את הסיפור שלי שוב עם הבקבוק מיים שאני צריך שיהיה איתי ביחד עם הכדורים שאני סוחב איתי בתיק.
ניגשתי לקצין המשטרה שאחראי על שער חמש במשחק נגד רעננה - בחור בשם חיים שכבר מכיר אותי ואת הבעיה שלי משנה שעברה וביקשתי לאשר לי שוב להכניס את הבקבוק ביחד עם הפקק. הוא טען שהשנה אי אפשר לאשר לי דבר כזה - למה? כי יש עליהם ביקורות וזה ליגת העל עכשיו ושבבלומפילד לא היו מאשרים לי בחיים להכנס ככה (עזבו את זה שהסברתי לו ששם יש גם בירזיות נגישות ונורמליות) ועוד שלל תירוצים.
לא מבין מה בדיוק השתנה משנה שעברה ואיפה השיקול דעת של אותו קצין - אבל לי, כמו שציינתי בהודעה הקודמת שלי בנושא הזה , כבר נמאס והתייאשתי מלהתווכח או לנסות לשכנע את השוטרים הטיפשים לגבי הצורך שלי בבקבוק מים שישאר סגור ושישמש אותי במשך כל המשחק במידת הצורך, אז מה שאני עושה כעת זה פשוט מסליק את הפקק ונכנס עם בקבוק פתוח ושניה אחרי שאני נכנס לשער- סוגר אותו ושם בתיק. פשוט עושים אותי עבריין בעל כורחי. כנראה שעליית הליגה שלנו הפכה אותי למחבל מתאבד ומסוכן של אל קעידה....לך תבין...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

8red כתב:אני רק יכול להוסיף את הסיפור שלי שוב עם הבקבוק מיים שאני צריך שיהיה איתי ביחד עם הכדורים שאני סוחב איתי בתיק.
ניגשתי לקצין המשטרה שאחראי על שער חמש במשחק נגד רעננה - בחור בשם חיים שכבר מכיר אותי ואת הבעיה שלי משנה שעברה וביקשתי לאשר לי שוב להכניס את הבקבוק ביחד עם הפקק. הוא טען שהשנה אי אפשר לאשר לי דבר כזה - למה? כי יש עליהם ביקורות וזה ליגת העל עכשיו ושבבלומפילד לא היו מאשרים לי בחיים להכנס ככה (עזבו את זה שהסברתי לו ששם יש גם בירזיות נגישות ונורמליות) ועוד שלל תירוצים.
לא מבין מה בדיוק השתנה משנה שעברה ואיפה השיקול דעת של אותו קצין - אבל לי, כמו שציינתי בהודעה הקודמת שלי בנושא הזה , כבר נמאס והתייאשתי מלהתווכח או לנסות לשכנע את השוטרים הטיפשים לגבי הצורך שלי בבקבוק מים שישאר סגור ושישמש אותי במשך כל המשחק במידת הצורך, אז מה שאני עושה כעת זה פשוט מסליק את הפקק ונכנס עם בקבוק פתוח ושניה אחרי שאני נכנס לשער- סוגר אותו ושם בתיק. פשוט עושים אותי עבריין בעל כורחי. כנראה שעליית הליגה שלנו הפכה אותי למחבל מתאבד ומסוכן של אל קעידה....לך תבין...
למה אי אפשר להכניס בקבוק עם פקק?! :חיוך גדול:

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

dudi2002 כתב:
למה אי אפשר להכניס בקבוק עם פקק?! :חיוך גדול:
ניר רק שוכח להזכיר שזה בקבוק מולוטוב... :דופק את הראש בקיר:
ובואו לא נזכיר את אותו עבריין בכיר ממשפחת פשע ידוע שמסליק את הפקק..

שלח תגובה