אורי אדום בנשמה כתב:
בניגוד אליך, חביבי, דווקא לא זרקתי אשמה בלי לדעת פרטים...כי במקרה דעסקינן, אפילו לא צריך לברר פרטים בשביל לדעת מי אחראי למחדל. ניסיון לטפול אשמה בנידון על הנהלת הקבוצה (או כל גורם אחר מלבד המשטרה) מעורר גיחוך ופתאטי, וגם תגובה הולמת בנידון קיבלת באתר השני ('אהרוני').
מרגיש שאני מנסה להסיט ביקורת מהנהלת הקבוצה? גם אני מרגיש שאתה מנצח על הטרנד החדש לאחרונה ברשת של "לחפש בנרות"..
אוהב את העובדה שהחלטת לתבוע את עלבונה של משטרת ישראל, גם כאשר ברור לכל בר דעת כי בה האשמה הבלעדית, ועוד יותר את העובדה שאתה ממשיך בשלך, גם לאחר האינפורמציה המהימנה של אריק בדבר ההסכם בין המועדון למשטרה, מה שמחזק עוד יותר את ההתרשמות שאתה מונע מרצון על גבול האובססיבי להתמתג כאנה עארף מה...
אורי, כניראה שאתה לא מבין, אני ניסיתי להסביר לך, שוב, שכדי להאשים את משטרת ישראל בצורה חד משמעית, צריך הוכחות.
לקבוע בצורה נחרצת כמוך על פי תחושת בטן או בגלל סלידה מהמשטרה בצורה חד משמעית שהם עשו זאת מעצלנות, זה לא רציני.
אני, ולא משנה כמה תסובב את זה, לא הפלתי את האשמה על אף צד. אני, בניגוד אלייך, לא כתבתי עדיין משטרת ישראל ביזיון או הפועל באר שבע ביזיון, כי אני לא יודע מי נתן את ההוראה או מה הסיבה המדויקת לסגירת השער.
אני לא מחפש את אלונה, כמו שאני לא מגן בחירוף נפש על משטרת ישראל, האמת היא שהדעה שלי על משטרת ישראל היא מאוד שלילית בהרבה נושאים, אבל אני עדיין נותן למשטרת ישראל, ולהפועל באר שבע, להנות מהספק שהיא אינה אשמה, עד שיתבררו העובדות.
אני מבין שקשה לך לקבל ביקורת, אבל באמת שלא רציני לקבוע, בלי לדעת מה הסיבה במקרה הספציפי מולנו, שמשטרת ישראל היא האשמה בצורה חד משמעית.
ואולי בכלל ההחלטה התקבלה על ידי משטרת ישראל באמת, אבל בנסיבות מוצדקות, של מכירת יתר של כרטיסים כמו שאמרתי?
עד שאני לא אדע את העובדות המדויקות, אני לא אקח צד בצורה חד משמעית, לא לכאן ולא לכאן.