אלדר כתב:
אחשלי בוא נפתח את זה. אני עושה רצח אופי לקהל? אני?
אני רק מדבר על מה שהיה. אם אתה חושב שזה לגיטימי אז בטוח שלא היתה בסמי עופר, שם זה היה התנקזות של חרא שבא לפרוק תסכול.
בשער 2 אני מגיע למשחק ומסביר לאנשים (מבוגרים) כמה צריך לעודד אחרי שהם מספרים לי שהם באו חמים על המאמן ושבכר הוא לא מאמן ואלישע מאמן ענק שלא רואה אותו. ״אלישע בנה לבכר את הקבוצה״ (היתם מאמינים? אלישע המושמץ הפך ליקיר האוהדים)
אז תקשיב אחשלי, אני לא רוצח אופי לאף אחד. אני מדבר בדיוק את מה שקורה. ומה שקורה זה שהגן של ההרס עצמי של 50 אחוז מהקהל התפרץ שוב, זה שד שמוחבא כבר 3-5 שנים אז השד בדרך החוצה. אם אתה לא מזהה את המגמה הזאת אז אתה לא שונה מאמא שמאוהבת בבן שלה שמגנה עליו בכל מחיר.
אתמול התבאסתי, משחק כל כך טוב, תענוג לעיניים. אנשים עסוקים בלבלבל תמוח על חילוף כזה או האחר. תתקדמו
1.בטח שאתה עושה וגם חייב לציין שאתה מקפיד לעשות את זה כל שבוע בלי קשר לנושא.
2.לא יודע איפה אתם יושבים,לא שמעתי קללות לבכר ואני יושב בהארד קור של הקהל וגם בסמי עופר לא שמעתי כלום.
3.אין שום מגמה,הקהל של בש הניגוד למה שאתה חושב ומפמפם דווקא הפתיע לטובה על אף התוצאות הלא טובות,ההחלטות הגרועות והכדורגל הלא ראוי שראינו.
גם אתמול מי שהרים את הקבוצה היה הקהל.
4.הקהל הזה בניגוד לדעה הכללית כאן,מאוד אוהב את בן שהר ובניגוד לסטייקים כאן,גם זוכר לו מה הוא עשה ב3 השנים האחרונות.
קרה מה שקרה עם בן,חלק מזה גם באשמתו,אבל דבר אחד הקהל מעריך וזה שבן לא פצה פיו ולא לכלך ולא דיבר ולא שלח מקורבים.
ובהשוואה למקרים אחרים,הקהל מכבד את זה.
אתמול הקהל נעלב בשביל בן.
אפשר להמשיך ולתרץ את זה כמו שעושים כאן כמה גונבי דעת בנתוני gps ואפשר פשוט להגיד שהוא יצא בדקה ה60 כשלפניו היו צריכים לצאת לפחות 2 שעולים לי בראש.
5.או שאתם חייבים בחרדות או בסוג של עולם אוטופי משלכם.
זה הקהל,זו התרבות,לא יהיה מצב כזה שכולם יעודדו,שכולם יצעקו "כיפאק היי" לקבוצה.
אין כאן זכרון וזמן חסד,ואל תנסה לשנות את זה כי זה לא יצליח.
יחד עם זאת השינוי שהקהל הזה עבר הוא ברמה היסטורית.