הפועל "תנו כבר גול" באר שבע - מכבי פ"ת, שבת 20:30

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל "תנו כבר גול" באר שבע - מכבי פ"ת, שבת 20:30

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב: אפשר גם לקרוא את כל השירשור מבלי לדבר אליי כאילו אני הבן שלך הקטן.
החילוף הטקטי שלעצמו היה מוצדק,בן היה צריך להישאר לפחות עוד רבע שעה,הוא היה חם מאוד אתמול.
אם היה יוצא דקה 75 כלום לא היה קורה ואולי אם היה מקבל את הכדור מעזרא במקום נייג'ל היה גומר עם שלושער.
זכותו של הקהל להביע את דעתו פעם במליון שנה,לא קרה כלום.
"מקטין ראש",מת שתסביר לי מה הקשר.
לא מסכים איתך, לא זכותו של הקהל לפגוע בזמן המשחק בקבוצה ובמאמן שלו.
אפשר לעשות את זה אחריי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: אפשר גם לקרוא את כל השירשור מבלי לדבר אליי כאילו אני הבן שלך הקטן.
החילוף הטקטי שלעצמו היה מוצדק,בן היה צריך להישאר לפחות עוד רבע שעה,הוא היה חם מאוד אתמול.
אם היה יוצא דקה 75 כלום לא היה קורה ואולי אם היה מקבל את הכדור מעזרא במקום נייג'ל היה גומר עם שלושער.
זכותו של הקהל להביע את דעתו פעם במליון שנה,לא קרה כלום.
"מקטין ראש",מת שתסביר לי מה הקשר.
אתה מקטין ראש ומתעלם מהעובדה שאם היה ממשיך לשחק היה גם יכול להיפצע לפי המדדים שנמדדים בזמן אמת ואז מה היינו כותבים? שוב ביקורת על הצוות הרפואי? על מאמן הכושר? אולי ביקורת על ברק שלמרות שהמדדים הראו שצריך להוציא אותו השאיר אותו במשחק כשהמשחק היה למעשה גמור?
הקהל התנהג אתמול כאילו החליפו את שהר בדקה 30 כשאנחנו בפיגור. קצת קרדיט לברק ולמערכת מסביבו שכוללת נותנים ומדדים אובייקטיביים שבזמן אמת ביציע אין לנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב: שום קו גבר.
יש כאן קמפיין יפה שמנהלים כאן כמה משתמשים שבאה להסביר לנו כמה הקהל שלנו חרא,פח אשפה.
מדתמשים שחלקם אפילו לא בני 20 ולא ידעו את פרעה ומשתמשים שמתיימרים להיקרא ותיקים עם עקיצות ציניות שמחממות כאן את כולם.
אין קהל בארץ שעבר מהפך כמו הקהל שלנו,אין!!
אז בכר קיבל בוז על חילוף,מה קרה? מת העולם?
שער 2,וסרמיל ובילבולי מוח.
כאילו יש למישהו כאן זכויות בקרקע על אהדה לקבוצה.
אחשלי בוא נפתח את זה. אני עושה רצח אופי לקהל? אני?
אני רק מדבר על מה שהיה. אם אתה חושב שזה לגיטימי אז בטוח שלא היתה בסמי עופר, שם זה היה התנקזות של חרא שבא לפרוק תסכול.

בשער 2 אני מגיע למשחק ומסביר לאנשים (מבוגרים) כמה צריך לעודד אחרי שהם מספרים לי שהם באו חמים על המאמן ושבכר הוא לא מאמן ואלישע מאמן ענק שלא רואה אותו. ״אלישע בנה לבכר את הקבוצה״ (היתם מאמינים? אלישע המושמץ הפך ליקיר האוהדים)

אז תקשיב אחשלי, אני לא רוצח אופי לאף אחד. אני מדבר בדיוק את מה שקורה. ומה שקורה זה שהגן של ההרס עצמי של 50 אחוז מהקהל התפרץ שוב, זה שד שמוחבא כבר 3-5 שנים אז השד בדרך החוצה. אם אתה לא מזהה את המגמה הזאת אז אתה לא שונה מאמא שמאוהבת בבן שלה שמגנה עליו בכל מחיר.

אתמול התבאסתי, משחק כל כך טוב, תענוג לעיניים. אנשים עסוקים בלבלבל תמוח על חילוף כזה או האחר. תתקדמו

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אנשים חיפשו אתמול את בכר. זה כבר התחיל נגד מכבי ונמשך מאז והתגבר.

אותם אלו שקיללו את בן שהר נגד מכבי קיללו אתמול את בכר כאדר הוציא את בן שהר.

לא הבנתי את החילוף. הייתי בטוח שיוציא את מליקסון בשביל לחזק את האמצע כי פ"ת הייתה מסוכנת. עכשיו מסתבר שהמדדים של בן שהר הראו שהוא כבר לא יכול לתרום. אם במצב כזה לא בכר היה משאיר אותו אז זה חוסר אחריות משווע. עד דקה 75 אפשר היה לספוג שער ומשם לתיקו ופיצוף המרחק קצר.

כתבתי פה בתחילת השבוע שאין סיכוי שבן שהר יוצנח להרכב. כמו שחשבתי פעם שבוזגלו גמר אחרי הפוסט נגד בכר וכך גם מיכאל אוחנה. בכל הפעמים האלו אכלתי את הכובע שלי. מה עוד צריך הן אדם להוכיח שהוא לא רואה דבר מלבד טובת הקבוצה?

בסופו של יום אנחנו קהל ככל הקהלים. כולנו חיים באותה מדינה כך שלצפות למשהו אחר זה סתם להתעצבן. אני קודם כל מדבר על עצמי.

מעבר לזה תענוג לראות את אלונה עומדת על הרגליים ומריעה לשהר. אותו דבר לחיבוק שבכר נתן לו גם כשיצא וגם אחרי המשחק.

כדורגל זה דבר כל כך דינאמי. מה שנכון לאתמול נראה הזוי היום.

היה אחלה עידוד אתמול והקהל היה חלק חשוב מהמהפך. ואני גם לא חושב שהיה רוב לשריקות בוז. רחוק מאוד מזה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב: אחשלי בוא נפתח את זה. אני עושה רצח אופי לקהל? אני?
אני רק מדבר על מה שהיה. אם אתה חושב שזה לגיטימי אז בטוח שלא היתה בסמי עופר, שם זה היה התנקזות של חרא שבא לפרוק תסכול.

בשער 2 אני מגיע למשחק ומסביר לאנשים (מבוגרים) כמה צריך לעודד אחרי שהם מספרים לי שהם באו חמים על המאמן ושבכר הוא לא מאמן ואלישע מאמן ענק שלא רואה אותו. ״אלישע בנה לבכר את הקבוצה״ (היתם מאמינים? אלישע המושמץ הפך ליקיר האוהדים)

אז תקשיב אחשלי, אני לא רוצח אופי לאף אחד. אני מדבר בדיוק את מה שקורה. ומה שקורה זה שהגן של ההרס עצמי של 50 אחוז מהקהל התפרץ שוב, זה שד שמוחבא כבר 3-5 שנים אז השד בדרך החוצה. אם אתה לא מזהה את המגמה הזאת אז אתה לא שונה מאמא שמאוהבת בבן שלה שמגנה עליו בכל מחיר.

אתמול התבאסתי, משחק כל כך טוב, תענוג לעיניים. אנשים עסוקים בלבלבל תמוח על חילוף כזה או האחר. תתקדמו
1.בטח שאתה עושה וגם חייב לציין שאתה מקפיד לעשות את זה כל שבוע בלי קשר לנושא.
2.לא יודע איפה אתם יושבים,לא שמעתי קללות לבכר ואני יושב בהארד קור של הקהל וגם בסמי עופר לא שמעתי כלום.
3.אין שום מגמה,הקהל של בש הניגוד למה שאתה חושב ומפמפם דווקא הפתיע לטובה על אף התוצאות הלא טובות,ההחלטות הגרועות והכדורגל הלא ראוי שראינו.
גם אתמול מי שהרים את הקבוצה היה הקהל.
4.הקהל הזה בניגוד לדעה הכללית כאן,מאוד אוהב את בן שהר ובניגוד לסטייקים כאן,גם זוכר לו מה הוא עשה ב3 השנים האחרונות.
קרה מה שקרה עם בן,חלק מזה גם באשמתו,אבל דבר אחד הקהל מעריך וזה שבן לא פצה פיו ולא לכלך ולא דיבר ולא שלח מקורבים.
ובהשוואה למקרים אחרים,הקהל מכבד את זה.
אתמול הקהל נעלב בשביל בן.
אפשר להמשיך ולתרץ את זה כמו שעושים כאן כמה גונבי דעת בנתוני gps ואפשר פשוט להגיד שהוא יצא בדקה ה60 כשלפניו היו צריכים לצאת לפחות 2 שעולים לי בראש.
5.או שאתם חייבים בחרדות או בסוג של עולם אוטופי משלכם.
זה הקהל,זו התרבות,לא יהיה מצב כזה שכולם יעודדו,שכולם יצעקו "כיפאק היי" לקבוצה.
אין כאן זכרון וזמן חסד,ואל תנסה לשנות את זה כי זה לא יצליח.
יחד עם זאת השינוי שהקהל הזה עבר הוא ברמה היסטורית.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: 1.בטח שאתה עושה וגם חייב לציין שאתה מקפיד לעשות את זה כל שבוע בלי קשר לנושא.
2.לא יודע איפה אתם יושבים,לא שמעתי קללות לבכר ואני יושב בהארד קור של הקהל וגם בסמי עופר לא שמעתי כלום.
3.אין שום מגמה,הקהל של בש הניגוד למה שאתה חושב ומפמפם דווקא הפתיע לטובה על אף התוצאות הלא טובות,ההחלטות הגרועות והכדורגל הלא ראוי שראינו.
4.הקהל הזה בניגוד לדעה הכללית כאן,מאוד אוהב את בן שהר ובניגוד לסטייקים כאן,גם זוכר לו מה הוא עשה ב3 השנים האחרונות.
קרה מה שקרה עם בן,חלק מזה גם באשמתו,אבל דבר אחד הקהל מעריך וזה שבן לא פצה פיו ולא לכלך ולא דיבר ולא שלח מקורבים.
אפשר להמשיך ולתרץ את זה כמו שעושים כאן כמה גונבי דעת בנתוני gps ואפשר פשוט להגיד שהוא יצא בדקה ה60 כשלפניו היו צריכים לצאת לפחות 2 שעולים לי בראש.

אז למה לדעתך הוא הוציא את בן שהר? נקמנות? חוסר הבנה?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב: 1.בטח שאתה עושה וגם חייב לציין שאתה מקפיד לעשות את זה כל שבוע בלי קשר לנושא.
אלדר כתב:ועכשיו בצד המשמח:
שאפו גדול לשחקנים. נתנו תצוגה אדירה.
שאפו גדול לבכר, עם מאמן אחר הינו שומעים על ״תהליכים״
שאפו גדול לקהל, עידוד מדהים אחרי ספיגת השער.
למה התעלמת מההודעה הזו?
אני אמרתי שהקהל שלנו לא הרים את הקבוצה?

הקהל נתן תצוגה יפה אתמול. ואז הגיע החילוף והוציאו את הכיף מהמשחק המטורף הזה...

אחי, השריקות לא התחילו היום כמחאה, אל תגיד סתם.
השריקות התחילו הרבה לפני, השיא היה סמי עופר ועכשיו שברו שיא עם טרנר. איך אתה אומר שאני כותב את זה סתם? ועוד בלי קשר? אתה טומן את הראש בחול?

הקהל לא שרק בוז כי נפגע בשביל בן שהר, הקהל שרק בוז כמחאה לבכר. כמו ששרק בוז בסמי עופר.

עזוב אותך, צריך להגיד את הדברים. הקהל התחיל למרוד בבכר ובהחלטות שלו. אין קשר לבן שהר.

אסור לתת לזה לגיטימציה. רוב הקהל הוא עדר כבשים ולא מובילי דעת קהל. יצא לי לדבר עם כמה כאלה ששרקו אתמול. וואללה? לרובם אין עמוד שדרה בלי קשר להפועל בש. אז קשה לי לקבל שנותנים לגיטימציה לשריקות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:

אז למה לדעתך הוא הוציא את בן שהר? נקמנות? חוסר הבנה?
מטיפשות.
וזה הכי לא מתאים לו.
אתה מבין את הרגישות,שומע את הלך הרוח,מה היה קורה אם היית מוציא אותו דקה 70? מה? המדדים היו קופצים? מה היה קורה?
אתה בעצמך רשמת שלא הבנת את החילוף.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב:

למה התעלמת מההודעה הזו?
אני אמרתי שהקהל שלנו לא הרים את הקבוצה?

הקהל נתן תצוגה יפה אתמול. ואז הגיע החילוף והוציאו את הכיף מהמשחק המטורף הזה...

אחי, השריקות לא התחילו היום כמחאה, אל תגיד סתם.
השריקות התחילו הרבה לפני, השיא היה סמי עופר ועכשיו שברו שיא עם טרנר. איך אתה אומר שאני כותב את זה סתם? ועוד בלי קשר? אתה טומן את הראש בחול?

הקהל לא שרק בוז כי נפגע בשביל בן שהר, הקהל שרק בוז כמחאה לבכר. כמו ששרק בוז בסמי עופר.

עזוב אותך, צריך להגיד את הדברים. הקהל התחיל למרוד בבכר ובהחלטות שלו. אין קשר לבן שהר.

אסור לתת לזה לגיטימציה. רוב הקהל הוא עדר כבשים ולא מובילי דעת קהל. יצא לי לדבר עם כמה כאלה ששרקו אתמול. וואללה? לרובם אין עמוד שדרה בלי קשר להפועל בש. אז קשה לי לקבל שנותנים לגיטימציה לשריקות
אתה נורא היסטרי.
עצתי לך שתחליף מקום ישיבה.
בטח התרכזו לידך כל המוגבלים.
אתה גם מתחיל לפתח תיאוריות מאוד מוזרות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: מטיפשות.
וזה הכי לא מתאים לו.
אתה מבין את הרגישות,שומע את הלך הרוח,מה היה קורה אם היית מוציא אותו דקה 70? מה? המדדים היו קופצים? מה היה קורה?
ברור שלא הבנתי. בשביל זה אני לא מאמן. לא הבנתי למה אוחנה פותח נגד מכבי שנה שעברה.
ואם אתה חושב שלא היו שריקות בדקה 70 אז מי שנאיבי כאן זה אתה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: מטיפשות.
וזה הכי לא מתאים לו.
כל מי שלא הבין את החילוף היה ביציע.
אם בטלוויזיה אמרו שהמדדים הראו עומס, אז החליוף סופר הגיוני. כנראה היה צריך לכתוב על המסכים "בן שהר יצא בגלל עייפות" ואז אולי זה היה מרגיע את הקהל כפוי הטובה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
ברור שלא הבנתי. בשביל זה אני לא מאמן. לא הבנתי למה אוחנה פותח נגד מכבי שנה שעברה.
ואם אתה חושב שלא היו שריקות בדקה 70 אז מי שנאיבי כאן זה אתה.
הכל בסדר,הדעות שלך ידועות.
אני בטח לא הנאיבי כאן.
בן שהר הוא שחקן שאני אוהב,מעריך ובין הבודדים כאן שהמשיך להגן עליו לראות אותו מוחלף דקה 60 שהוא הכי טוב במגרש זה אני לא מבין ולא יבין.
אתמול הבחור דפק צמד וגם יסיים באחריות כמלך השערים.
זה שחקן שלפני חודש כמעט ונתנו במתנה למכבי חיפה.
אז כן המערכת עושה טעויות לפעמים וייאמר לזכותה שיודעת גם לתקן.
אמרתי את שלי ומבחינתי הדיון הזה כבר לא רלוונטי.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

אני נכנס לפייסבוק ורואה שגם שם יש דיון סביב הלגיטימיות של "זכותו של הקהל להביע את דעתו". אבירי חופש הביטוי נהיו.
אנשים שם לא מפסיקים להפתיע כי מסתבר ויש הרבה אנשים (על הנייר נורמטיבים לחלוטין, את השלוכים מזהים מיד), שבאמת לא מבינים למה לשרוק בוז זה מחלה.

האמת? גם לא מבין למה נתפסו ככה על החילוף, זה לא היה חילוף מוזר בכלל.
שחקן שכבש צמד כבר קיבל את האימפקט החיובי לבטחון ומה שנקרא "הרווחת אותו" ואתה יכול להוציא כדי לתת לאחרים לקבל כמה שיותר מהאימפקט הזה.

הסלביינק שממש רוצים שיכבוש וישתחרר, מליקסון שכרגע בתפוקה פחות חדה מהרגיל, קבהא (אני במקומו בעמדת החילוף לא יודע מה לחשוב בסיטואציה כזו) עזרא זריהן... כל כך הרבה שחקנים שאין זמן יותר טוב להרוויח אותם בדקות של גארבג' טיים כמו אתמול. אז הוציא את בן שהר אחרי 65 ביג פאקינג דיל

השאלה היא עקרונית, האם שריקות בוז לקבוצה\מאמן\שחקנים היא משהו שנסבל בטרנר.
מעבר לעניין של אם שהר יכול לסחוב או לא מעבר לכל שאר השיקולים המערכתיים שבוודאי קיימים... הרי לא הטילו מטבע וככה קבעו מי יוחלף, בכל זאת. השקיעו מחשבה מתוך היכרות עם כל מערך השיקולים הקיימים.
העניין הוא עקרוני, בטרנר נעמוד על הרגליים האחוריות כדי שלא ידרדרו אותנו למטה גם אם זה פעם במיליון שנה. מגיני הגלקסיה וכו'

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

יש חלקים בקהל אצלנו, לא קטנים לצערי, שתמיד ימצאו על מה ועל מי להתלונן.
לפני חודש בן היה השעיר לעזאזל של אותם אנשים שאתמול שרקו בוז כשהוחלף.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

זה מאוד פשוט, בלי קשר כרגע להאם החילוף היה בגלל עומס או בגלל רצון לחזק את הקישור, יש לקבוצה שלנו מאמן שבשלוש השנים האחרונות הביא אותנו להישגים שלא הגענו אליהם מאז היום שבו המועדון הזה נוסד. ההצלחות האלה צריכות לתת לו קרדיט עצום ומעמד כזה שלא שורקים בוז לחילוף שהוא מבצע גם אם לא מסכימים איתו.
אני לא אהבתי את החילוף של קורוהוט מול בני יהודה, וגם חשבתי אתמול שכדי להכניס את בן בסט במקום שהר כי ביום כמו אתמול היינו יכולים גם להחזיר לו את הביטחון עם שער.
אבל אני לא ברק בכר, לא הגעתי להישגים שלו אז לא חשבתי אפילו על לשרוק בוז, והמקסימום שעשיתי היה להגיד לחבר שלידי שאני לא מבין את החילוף של מישי בזמנו/להגיד שחבל שבן בסט לא נכנס.
מי שלא מבין את הפגיעה במעמד המאמן בשריקות הבוז שבוצע הוא או מקטין ראש או יהיר או משהו אחר שאני מעדיף לא לכתוב כאן כדי לשמור על הכבוד של אותם אוהדים ששרקו בוז.

נ.ב
בלי דמגוגיה. אל תנסו להפוך את הביקורת על אותם אוהדים ששרקו בוז לביקורת על התצוגה של הקהל שלנו במשחק אתמול.
למעט אותו אירוע, הקהל שלנו היה מצוין אתמול ובכלל הוא מצוין מתחילת העונה הנוכחית למרות פתיחת העונה הלא טובה.
אחת הסיבות ליכולת במחצית הראשונה הייתה הדחיפה של הקהל גם אחרי שספגנו גול.
זה לא קשור לשריקות הבוז לחילוף של ברק לאחר מכן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה