מנויים לעונת 2018/19.
Re: מנויים לעונת 2018/19.
אז הנה הגיע הרגע שידענו שיגיע כי מה לעשות ש "לא לעולם חוסן". אנשים כבר לא עומדים בתור ומחפשים כרטיס לטרנר וכל גישת התמחור ה "אירופית" מתפוצצת בפנים. מצד אחד צריך למשוך קהל ומצד שני זו בעיה לפגוע במנויים ולתמחר בזול. במערבי ובמזרחי אבא צריך לשלם על הילד 105 ש"ח כדי לראות משחק בגארבג' טיים נגד אשדוד. בדרומי כבר חטאו ו "פגעו" במנויים כי המחיר שם כבר לא אחיד וניתן לקנות כרטיסי ילד. חייב לומר שאין לי בעיה שיתמחרו 80/40 או 50 אחיד את כל האיצטדיון אבל מישהו צריך להתעורר ולרדת מהעץ. כפי שז נראה אנחנו הולכים לתקופה לא קלה שלא בטוח שתהיה רק עונה אחת ומישהו במועדון צריך להתפכח, לשים את האגו בצד ולחשב מסלול מחדש.
התהפכו היוצרות ובמקום שאוהדים ירדפו אחרי כרטיסים עכשיו המועדון רודף אחרי האוהדים בכל המדיות האפשריות ורק משווק את המשחקים.
התהפכו היוצרות ובמקום שאוהדים ירדפו אחרי כרטיסים עכשיו המועדון רודף אחרי האוהדים בכל המדיות האפשריות ורק משווק את המשחקים.
- The red one
בהחלט צודק, אבל אין מה לעשות עם זה העונה. בקיץ יצטרכו לעשות חושבים מחדש בכל הנוגע לסיטואציה הזו. עכשיו אי אפשר לתקן.
כמו שכתבת, בדרומי כן פגעו בזה, וזה עובר בשקט, אבל אם 'יעזו' לעשות את זה גם למזרחי/מערבי זה יתפוס יותר ביקורת (ובצדק).
כמו שכתבת, בדרומי כן פגעו בזה, וזה עובר בשקט, אבל אם 'יעזו' לעשות את זה גם למזרחי/מערבי זה יתפוס יותר ביקורת (ובצדק).
לגבי המנוים אני חושב שאלונה תוריד בתחילת עונה הבאה בטיפה את המחירים
ותהיה בשפע מכירה , אני בטוח לצערי שישנן המון אוהדי הצלחות בטרנר ויהיו מנוים למכירה בשפע.
ופה תימדד האהדה של האוהד, לראות כמה מנוים ימכרו .
ותהיה בשפע מכירה , אני בטוח לצערי שישנן המון אוהדי הצלחות בטרנר ויהיו מנוים למכירה בשפע.
ופה תימדד האהדה של האוהד, לראות כמה מנוים ימכרו .
את האמת? אין זמן טוב יותר מלנקות את האורות בטרנר....אריק כתב:אז הנה הגיע הרגע שידענו שיגיע כי מה לעשות ש "לא לעולם חוסן". אנשים כבר לא עומדים בתור ומחפשים כרטיס לטרנר וכל גישת התמחור ה "אירופית" מתפוצצת בפנים. מצד אחד צריך למשוך קהל ומצד שני זו בעיה לפגוע במנויים ולתמחר בזול. במערבי ובמזרחי אבא צריך לשלם על הילד 105 ש"ח כדי לראות משחק בגארבג' טיים נגד אשדוד. בדרומי כבר חטאו ו "פגעו" במנויים כי המחיר שם כבר לא אחיד וניתן לקנות כרטיסי ילד. חייב לומר שאין לי בעיה שיתמחרו 80/40 או 50 אחיד את כל האיצטדיון אבל מישהו צריך להתעורר ולרדת מהעץ. כפי שז נראה אנחנו הולכים לתקופה לא קלה שלא בטוח שתהיה רק עונה אחת ומישהו במועדון צריך להתפכח, לשים את האגו בצד ולחשב מסלול מחדש.
תן לי את טרנר מלא ב9-10 אלף אוהדים תומכים מאשר ב16 שמדביקים את כולם בגישה חרא. הם עוד יבכו בפייסבוק כשיהיה משחק עונה למה אין כרטיסים.
זה תהליך טבעי שכל קבוצה עוברת. גם מכבי (הם תרצו את הפקקים, היום אין פקקים פתאום)
היה ידוע שיקרה, אין צורך להתרגש.
- The red one
השאלה, אלדר, אם יחזרו בעונה הבאה למתכונת של כרטיסים מוזלים
אני יודע שהמועדון חילק לצפוני כרטיסים לילדים מהבית ספר לכדורגל. שזה ניצול הזדמנויות מצוין.The red one כתב:השאלה, אלדר, אם יחזרו בעונה הבאה למתכונת של כרטיסים מוזלים
לא חסר מי שימלא את החלל.
מה שכן היתי מצפה מהמועדון לתת עונה הבאה הטבות לאוהדים הנאמנים... לא בהכרח במחירי המנוים..
100 שח זה מחיר ששילמנו תמיד לאורך השנים גם כשהינו קטנים במשחקי חוץ נגד המועדונים בגדולים. ואנחנו מועדון גדול. אנחנו לא צריכים להתחנן לאנשים שיגיעו.
יש מתקן ראוי, יש אווירה, זה בילוי לכל דבר ועניין. מי שחושב שלא שווה לו הסכום שלא יגיע. שוב, המועדון צריך לחשוב על דרך לצ׳פר את האוהדים הנאמנים כדי לייצר מאזן שהוא לא שווה כוחות. לתת לנאמנים להרגיש הערכה בכל מיני הטבות מיוחדות.
מה ההתרגשות? כל משחק שאנחנו מביאים מעל 10 אלף אוהדים זה נס גלוי עבור כל אלה שרגילים לימי וסרמיל. זה הכדורגל בארץ, ולא מעט בגלל התקשורת הרדודה שלנו (פרימו לדוג). ההצלחה פה לפני הכל, לפני קהילתיות וספורטיביות.
הלוואי שאיכשהו הקבוצה תדע למצוא את הדרך לשלב בין השגיות ובין לשמור על מחירים סבירים שמתאימים לקהילה המזוהה עם הקבוצה.
הלוואי שאיכשהו הקבוצה תדע למצוא את הדרך לשלב בין השגיות ובין לשמור על מחירים סבירים שמתאימים לקהילה המזוהה עם הקבוצה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לא מבין למה אתם חושבים שכל כך מהר אנשים יוותרו על המנויים שלהם. יבוא רכש טוב בקיץ, יחזרו התקוות לקראת עונה טובה ושוב לא יהיו מנויים למכירה בכלל. אולי 1000 מקסימום.
ואת המנןיים שיהיו למכירה שיתנו למי שרכש כרטיסים כשלא היה לו מנויyakar כתב:לא מבין למה אתם חושבים שכל כך מהר אנשים יוותרו על המנויים שלהם. יבוא רכש טוב בקיץ, יחזרו התקוות לקראת עונה טובה ושוב לא יהיו מנויים למכירה בכלל. אולי 1000 מקסימום.
תהיה רגוע,זה לא יקרה.אלדר כתב: את האמת? אין זמן טוב יותר מלנקות את האורות בטרנר....
תן לי את טרנר מלא ב9-10 אלף אוהדים תומכים מאשר ב16 שמדביקים את כולם בגישה חרא. הם עוד יבכו בפייסבוק כשיהיה משחק עונה למה אין כרטיסים.
זה תהליך טבעי שכל קבוצה עוברת. גם מכבי (הם תרצו את הפקקים, היום אין פקקים פתאום)
היה ידוע שיקרה, אין צורך להתרגש.
סוף העונה כולם יחדשו מנויים.
ויש תור מספיק ארוך לחטוף את המנויים שיתפנו.
בקיצור גם שנה הבאה אנחנו סולד אווט
בקיצור גם שנה הבאה אנחנו סולד אווט
רק אהבה תנצח...
- The red one
נוטה שלא להסכים איתכם. תראו את מצבנו היום - מקום שלישי עם נגיעה למקום השני (בסדר, גם למטה צפוף) ובכל זאת במשחקים האחרונים ירידה חדה מאוד בכמות הצופים (אתמול קרחות רבות, כמות הקהל 10,979)
מספיק שלא נסיים מקום שני ובקיץ שוב תסתמן קבוצה בינונית (ובינינו, כרגע זה לא נראה שיהיה משהו אחר, גם אין ישראלים משהו בשוק, זה רק לקוות לשדרוג מהזרים) ואנשם פשוט יוותרו על התענוג. כמה יקפצו עליו? לא בטוח שהרבה.
מספיק שלא נסיים מקום שני ובקיץ שוב תסתמן קבוצה בינונית (ובינינו, כרגע זה לא נראה שיהיה משהו אחר, גם אין ישראלים משהו בשוק, זה רק לקוות לשדרוג מהזרים) ואנשם פשוט יוותרו על התענוג. כמה יקפצו עליו? לא בטוח שהרבה.
11000 זה המון ביחס לתצוגות הכדורגל שאנחנו רואים,אל תזלזל בנתון הזה.The red one כתב:נוטה שלא להסכים איתכם. תראו את מצבנו היום - מקום שלישי עם נגיעה למקום השני (בסדר, גם למטה צפוף) ובכל זאת במשחקים האחרונים ירידה חדה מאוד בכמות הצופים (אתמול קרחות רבות, כמות הקהל 10,979)
ב. מוכן להתערב ששנה הבאה סולד אאוט?
לא צריך לעשות מהמצב קקה.
עונה לא טובה,קורה.
להפועל בש יש זמן חסד של לפחות 3 שנים לפני שאנשים יתייאשו.
- The red one
לא מוכן להתערב, רק מעלה פה נקודה.אדום זקן כתב: 11000 זה המון ביחס לתצוגות הכדורגל שאנחנו רואים,אל תזלזל בנתון הזה.
ב. מוכן להתערב ששנה הבאה סולד אאוט?
לא צריך לעשות מהמצב קקה.
עונה לא טובה,קורה.
להפועל בש יש זמן חסד של לפחות 3 שנים לפני שאנשים יתייאשו.
אתה לא צריך להסביר לי ש'לא צריך לעשות מהמצב קקה'. שורה תחתונה אנחנו כולה נקודה ממקום שני. אבל עובדה שהקהל מצביע ברגליים
הקהל לא מצביע בשום רגליים.The red one כתב: לא מוכן להתערב, רק מעלה פה נקודה.
אתה לא צריך להסביר לי ש'לא צריך לעשות מהמצב קקה'. שורה תחתונה אנחנו כולה נקודה ממקום שני. אבל עובדה שהקהל מצביע ברגליים
אני מבין את הרצון שלך לעשות דרמות,מה גם שתמיד הגישה שלך הייתה שטרנר ברובו זה אוהדי הצלחות,עובדתית הטענות שלך קורסות.
להביא במזג האוויר של אתמול,בתוספת האכזבה הגדולה מאוד מהיכולת 11,000 זה המון.