מנויים לעונת 2018/19.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: מנויים לעונת 2018/19.

שליחה על ידי אריק »

אז הנה הגיע הרגע שידענו שיגיע כי מה לעשות ש "לא לעולם חוסן". אנשים כבר לא עומדים בתור ומחפשים כרטיס לטרנר וכל גישת התמחור ה "אירופית" מתפוצצת בפנים. מצד אחד צריך למשוך קהל ומצד שני זו בעיה לפגוע במנויים ולתמחר בזול. במערבי ובמזרחי אבא צריך לשלם על הילד 105 ש"ח כדי לראות משחק בגארבג' טיים נגד אשדוד. בדרומי כבר חטאו ו "פגעו" במנויים כי המחיר שם כבר לא אחיד וניתן לקנות כרטיסי ילד. חייב לומר שאין לי בעיה שיתמחרו 80/40 או 50 אחיד את כל האיצטדיון אבל מישהו צריך להתעורר ולרדת מהעץ. כפי שז נראה אנחנו הולכים לתקופה לא קלה שלא בטוח שתהיה רק עונה אחת ומישהו במועדון צריך להתפכח, לשים את האגו בצד ולחשב מסלול מחדש.
התהפכו היוצרות ובמקום שאוהדים ירדפו אחרי כרטיסים עכשיו המועדון רודף אחרי האוהדים בכל המדיות האפשריות ורק משווק את המשחקים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

בהחלט צודק, אבל אין מה לעשות עם זה העונה. בקיץ יצטרכו לעשות חושבים מחדש בכל הנוגע לסיטואציה הזו. עכשיו אי אפשר לתקן.

כמו שכתבת, בדרומי כן פגעו בזה, וזה עובר בשקט, אבל אם 'יעזו' לעשות את זה גם למזרחי/מערבי זה יתפוס יותר ביקורת (ובצדק).

סמל אישי של משתמש
YAKOZA

שליחה על ידי YAKOZA »

לגבי המנוים אני חושב שאלונה תוריד בתחילת עונה הבאה בטיפה את המחירים
ותהיה בשפע מכירה , אני בטוח לצערי שישנן המון אוהדי הצלחות בטרנר ויהיו מנוים למכירה בשפע.
ופה תימדד האהדה של האוהד, לראות כמה מנוים ימכרו .

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אריק כתב:אז הנה הגיע הרגע שידענו שיגיע כי מה לעשות ש "לא לעולם חוסן". אנשים כבר לא עומדים בתור ומחפשים כרטיס לטרנר וכל גישת התמחור ה "אירופית" מתפוצצת בפנים. מצד אחד צריך למשוך קהל ומצד שני זו בעיה לפגוע במנויים ולתמחר בזול. במערבי ובמזרחי אבא צריך לשלם על הילד 105 ש"ח כדי לראות משחק בגארבג' טיים נגד אשדוד. בדרומי כבר חטאו ו "פגעו" במנויים כי המחיר שם כבר לא אחיד וניתן לקנות כרטיסי ילד. חייב לומר שאין לי בעיה שיתמחרו 80/40 או 50 אחיד את כל האיצטדיון אבל מישהו צריך להתעורר ולרדת מהעץ. כפי שז נראה אנחנו הולכים לתקופה לא קלה שלא בטוח שתהיה רק עונה אחת ומישהו במועדון צריך להתפכח, לשים את האגו בצד ולחשב מסלול מחדש.
התהפכו היוצרות ובמקום שאוהדים ירדפו אחרי כרטיסים עכשיו המועדון רודף אחרי האוהדים בכל המדיות האפשריות ורק משווק את המשחקים.
את האמת? אין זמן טוב יותר מלנקות את האורות בטרנר....

תן לי את טרנר מלא ב9-10 אלף אוהדים תומכים מאשר ב16 שמדביקים את כולם בגישה חרא. הם עוד יבכו בפייסבוק כשיהיה משחק עונה למה אין כרטיסים.

זה תהליך טבעי שכל קבוצה עוברת. גם מכבי (הם תרצו את הפקקים, היום אין פקקים פתאום)

היה ידוע שיקרה, אין צורך להתרגש.

סמל אישי של משתמש
The red one

השאלה, אלדר, אם יחזרו בעונה הבאה למתכונת של כרטיסים מוזלים

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

The red one כתב:השאלה, אלדר, אם יחזרו בעונה הבאה למתכונת של כרטיסים מוזלים
אני יודע שהמועדון חילק לצפוני כרטיסים לילדים מהבית ספר לכדורגל. שזה ניצול הזדמנויות מצוין.
לא חסר מי שימלא את החלל.

מה שכן היתי מצפה מהמועדון לתת עונה הבאה הטבות לאוהדים הנאמנים... לא בהכרח במחירי המנוים..

100 שח זה מחיר ששילמנו תמיד לאורך השנים גם כשהינו קטנים במשחקי חוץ נגד המועדונים בגדולים. ואנחנו מועדון גדול. אנחנו לא צריכים להתחנן לאנשים שיגיעו.

יש מתקן ראוי, יש אווירה, זה בילוי לכל דבר ועניין. מי שחושב שלא שווה לו הסכום שלא יגיע. שוב, המועדון צריך לחשוב על דרך לצ׳פר את האוהדים הנאמנים כדי לייצר מאזן שהוא לא שווה כוחות. לתת לנאמנים להרגיש הערכה בכל מיני הטבות מיוחדות.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

מה ההתרגשות? כל משחק שאנחנו מביאים מעל 10 אלף אוהדים זה נס גלוי עבור כל אלה שרגילים לימי וסרמיל. זה הכדורגל בארץ, ולא מעט בגלל התקשורת הרדודה שלנו (פרימו לדוג). ההצלחה פה לפני הכל, לפני קהילתיות וספורטיביות.

הלוואי שאיכשהו הקבוצה תדע למצוא את הדרך לשלב בין השגיות ובין לשמור על מחירים סבירים שמתאימים לקהילה המזוהה עם הקבוצה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לא מבין למה אתם חושבים שכל כך מהר אנשים יוותרו על המנויים שלהם. יבוא רכש טוב בקיץ, יחזרו התקוות לקראת עונה טובה ושוב לא יהיו מנויים למכירה בכלל. אולי 1000 מקסימום.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yakar כתב:לא מבין למה אתם חושבים שכל כך מהר אנשים יוותרו על המנויים שלהם. יבוא רכש טוב בקיץ, יחזרו התקוות לקראת עונה טובה ושוב לא יהיו מנויים למכירה בכלל. אולי 1000 מקסימום.
ואת המנןיים שיהיו למכירה שיתנו למי שרכש כרטיסים כשלא היה לו מנוי

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב: את האמת? אין זמן טוב יותר מלנקות את האורות בטרנר....

תן לי את טרנר מלא ב9-10 אלף אוהדים תומכים מאשר ב16 שמדביקים את כולם בגישה חרא. הם עוד יבכו בפייסבוק כשיהיה משחק עונה למה אין כרטיסים.

זה תהליך טבעי שכל קבוצה עוברת. גם מכבי (הם תרצו את הפקקים, היום אין פקקים פתאום)

היה ידוע שיקרה, אין צורך להתרגש.
תהיה רגוע,זה לא יקרה.
סוף העונה כולם יחדשו מנויים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ויש תור מספיק ארוך לחטוף את המנויים שיתפנו.
בקיצור גם שנה הבאה אנחנו סולד אווט
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
The red one

נוטה שלא להסכים איתכם. תראו את מצבנו היום - מקום שלישי עם נגיעה למקום השני (בסדר, גם למטה צפוף) ובכל זאת במשחקים האחרונים ירידה חדה מאוד בכמות הצופים (אתמול קרחות רבות, כמות הקהל 10,979)

מספיק שלא נסיים מקום שני ובקיץ שוב תסתמן קבוצה בינונית (ובינינו, כרגע זה לא נראה שיהיה משהו אחר, גם אין ישראלים משהו בשוק, זה רק לקוות לשדרוג מהזרים) ואנשם פשוט יוותרו על התענוג. כמה יקפצו עליו? לא בטוח שהרבה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב:נוטה שלא להסכים איתכם. תראו את מצבנו היום - מקום שלישי עם נגיעה למקום השני (בסדר, גם למטה צפוף) ובכל זאת במשחקים האחרונים ירידה חדה מאוד בכמות הצופים (אתמול קרחות רבות, כמות הקהל 10,979)

מספיק שלא נסיים מקום שני ובקיץ שוב תסתמן קבוצה בינונית (ובינינו, כרגע זה לא נראה שיהיה משהו אחר, גם אין ישראלים משהו בשוק, זה רק לקוות לשדרוג מהזרים) ואנשם פשוט יוותרו על התענוג. כמה יקפצו עליו? לא בטוח שהרבה.
11000 זה המון ביחס לתצוגות הכדורגל שאנחנו רואים,אל תזלזל בנתון הזה.
ב. מוכן להתערב ששנה הבאה סולד אאוט?

לא צריך לעשות מהמצב קקה.
עונה לא טובה,קורה.
להפועל בש יש זמן חסד של לפחות 3 שנים לפני שאנשים יתייאשו.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: 11000 זה המון ביחס לתצוגות הכדורגל שאנחנו רואים,אל תזלזל בנתון הזה.
ב. מוכן להתערב ששנה הבאה סולד אאוט?

לא צריך לעשות מהמצב קקה.
עונה לא טובה,קורה.
להפועל בש יש זמן חסד של לפחות 3 שנים לפני שאנשים יתייאשו.
לא מוכן להתערב, רק מעלה פה נקודה.

אתה לא צריך להסביר לי ש'לא צריך לעשות מהמצב קקה'. שורה תחתונה אנחנו כולה נקודה ממקום שני. אבל עובדה שהקהל מצביע ברגליים

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: לא מוכן להתערב, רק מעלה פה נקודה.

אתה לא צריך להסביר לי ש'לא צריך לעשות מהמצב קקה'. שורה תחתונה אנחנו כולה נקודה ממקום שני. אבל עובדה שהקהל מצביע ברגליים
הקהל לא מצביע בשום רגליים.
אני מבין את הרצון שלך לעשות דרמות,מה גם שתמיד הגישה שלך הייתה שטרנר ברובו זה אוהדי הצלחות,עובדתית הטענות שלך קורסות.
להביא במזג האוויר של אתמול,בתוספת האכזבה הגדולה מאוד מהיכולת 11,000 זה המון.

שלח תגובה