nitsande כתב:קשה מאוד להגדיר את זה....
אני לא הייתי רוצה לשחרר בשום אופן אסירים עם דם על הידיים, אבל באנחה שזה תנאי יסוד יכול להיות שהייתי מוכן לשחרר מדגמית גם אסירים עם דם אבל לא מהבולטים.
אז בשורה התחתונה גם אתה נגד ביצוע העסקה המתעתדת..
nitsande כתב:קשה מאוד להגדיר את זה....
אני לא הייתי רוצה לשחרר בשום אופן אסירים עם דם על הידיים, אבל באנחה שזה תנאי יסוד יכול להיות שהייתי מוכן לשחרר מדגמית גם אסירים עם דם אבל לא מהבולטים.
על פניו, אם זה שחור או לבן אז אפשר להגיד שכן. אבל אני מוכן להתפשר במידה כזאת או אחרת.אורי אדום בנשמה כתב:
אז בשורה התחתונה גם אתה נגד ביצוע העסקה המתעתדת..
אני מאוד מתקשה לנסח את עצמי, ואולי אפילו אני בעצמי לא יודע להגדיר בדיוק מה אני חושב.אורי אדום בנשמה כתב:כן או לא דם על הידיים, הגם שמדובר בסוגייה ערכית ראשונה במעלה, היא מינורית לעומת הסוגייה האמיתית, והיא פוטנציאל הנזק העתידי שלהם. על זה בדיוק אני מדבר כשאני שואל מה זה בשבילך "יקר". קח לדוג' אסיר אחד ספציפי, עבדאללה ברגותי שמו, שהיה המהנדס הראשי של חמאס. שחרור אסיר שכזה, יכול לעלות במאות הרוגים בטווח הרחוק. מדובר במומחה עולמי בהרכבת מטעני חבלה וחגורות נפץ, עד כדי כך שאפילו בין כותלי הכלא הוא מוחזק בבידוד מוחלט, ללא טלפון אפילו, בכדי שלא ינחיל מהידע העצום שיש לו ויכשיר "מהנדסים" נוספים. האם מאות אזרחים הרוגים זה מחיר שאתה מוכן לשלם? חייבים לשים קלפים על השולחן ולקרוא לילד בשמו!