בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי ns75 »

oranu כתב: חלאס עם החרטה הזאת די אחי באמת, ביבי לא אשם יותר מגבאי, הרצוג, לבני או זנדברג.
כל אחד מהם עושה מה שצריך לעשות ונכנס בצד השני בוקר ולילה די לעבוד על עצמך.

אני אתחיל עם מה שאמרת לידידאל שיגיד לך איזה ראש ממשלה שיסע כמו ביבי, אז סתם דוגמא שאני זוכר:
בן גוריון קרא לזבוטינסקי נאצי ולא חזר בו מהאמרה הזו אפילו.
הוא ניסה למנוע את מילוי צוואתו (להביא את עצמותיו לקבורה במדינה יהודית בארץ הקודש, נפטר ב 1940) מרוב שנאה אליו.
בגין פורסם כ"מבוקש" והוצג כ"מסוכן לציבור" בכרזות בשנות ה 70 וה 80.
אותו בגין שהוא היום קונצנזוס בעיני כולם.

אני אגלה לך סוד - כשהשלטון בסכנה אלו הנמצאים בשלטון יעשו הכל כדי לשמור אותו ויציגו את המאתגרים אותם כמסוכנים למדינה וכו וכו. זה היה מאז ומתמיד בכל מערכת בחירות וביבי לא חידש שום דבר, גם לא כחול לבן, מרצ, עבודה וכו'.
כולם מטנפים על כולם מימין ומשמאל וכל צד מסתכל רק על החרא בצד השני.

לגבי המושג שמאלני, אני מסכים עם העניין שהקונטציה שעולה עם המושג היא בלתי נסבלת וחייב,להוקיע את התופעה.
אבל,בשיא הכנות אני מאמין בלב שלם שהמושג הזה הפך להיות עם משמעות של "בוגד" בקרב חלק גדול מהאוכלוסייה אך ורק בגללנו (כולנו כחברה, פוליטיקאים ואזרחים כאחד) ובעיקר בגלל הטכנולוגיה והרשתות החברתיות.

אם בעבר מי שכתב והכתיב את סדר היום זה המדיה המסורתיים, הממלכתיים וכו' עם התפתחות הטכנולוגיה והפלטפורמות השיח כבר שייך לכולם.
כל וולוגר הפך להיות מוביל דעת קהל.
כוכבי אינסטגרם, אושיות פייסבוק, כל יוזר מגיב ומגיב למגיבים והשיח מהרחוב עבר לרשת ויחד איתו השפה והביטויים וכל הגועל נפש.

השמאל מוצג כבוגדני גם הרבה בגלל עצמו, יותר מדי פעמים בכירי השמאל לא מגנים ולא פועלים כמצופה מאנשים ציוניים.
ראשי מפלגת מרצ לדורותיהם, מירב מיכאלי וסתיו שפיר ועוד המון דוגמאות שאין לי כח להביא תרמו המון למצב הנוכחי.

יחד עם זאת גם בימין הרוויחו ביושר את הכינויים שהודבקו להם, אורן חזן ומירי רגב לא תורמים לסטיגמה שנוצרה עלינו בימין עם ההתלהמות והגישה שלהם גם אם הם צודקים לטעמם (ולטעמי) במהות, בגישה ובדרך הם טעו וטועים יותר מדי וזה חבל.

בשורה התחתונה -
שמאלני הוא "בוגד עוכר ישראל" בדיוק כפי שימני הוא "פרימיטיב חשוך וטיפש שלא מסוגל להבין מה קורה ומצביע כמו עדר".

הסטיגמות האלה נוצרו בגלל השוליים של החברה הישראלית משמאל ומימין ובגלל הרשת החברתית שנתנה במה מאוד גדולה לכל אותם קיצוניים ודווקא אמרות ופוסטים שלהם מקבלים הרבה יותר חשיפה מהמתונים משני הצדדים, לא ביבי ולא אף פוליטיקאי אחר יצרו את המצב הזה.
מאז ומעולם מאבק הגושים היה קיים והיה מלוכלך ומכוער, משנות ה 70 ועד היום ללא יוצא מן הכלל ואתה מוזמן לבדוק כל מערכת בחירות שהייתה בדרך, הנוכחית לא שברה שום תקרה זכוכית, זה אנחנו.
דוגמאות של שיסוע משמאל השבוע האחרון?
יעל אבקסיס.
מבחירות קודמות? גרבוז.
כן, יש גם דוגמאות של אנשי ימין ואינני מתכחש לכך, אבל,מההודעה שלך אתה משליך הכל על אדם אחד כשהוא לא האשם המרכזי ואפילו לא קרוב.

הוא לא עשה שום דבר שקודמיו מימין ומשמאל לא עשו והוא לא אשם שאנחנו כחברה נותנים במה לקיצוניים משני הצדדים.
הסטיגמות והקונטציות של קללות לא קיימות רק לשמאל, גם לימין
מסכים לכל מה שאתה כותב

אבל אתה מתעלם מדבר אחד קטן, יעל אבקסיס, גרבוז, העיתונות וגם המשטרה, הפרקליטות והיועץ המשפטי לממשלה מדיונים קודמים, כולל כולל כולם הם לא ראש הממשלה

אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שמדובר פה בפאקינג ראש ממשלה

מראש ממשלה אני מצפה להתנהגות אחרת

בעיניי ראש ממשלה אמור להיות מורם מעם, דמות מלכדת, ממלכתית שמנהיגה את העם הזה קדימה

מי התחיל את כל העניין הזה של ״הם״ ואנחנו ? ( הם מפחדים, הם ימכרו את המדינה, הם, הם , הם, הם)

אתה מכיר ראש ממשלה שדיבר במונחים כאלו של הם ואנחנו לגבי העם שלו?

אני מבין שאתה מעריץ את הבנאדם, אבל וואלה אח שלי, קצת אובייקטיביות, קצת ביקורת עצמית

לא מדובר פה בשה תמים, טלית שכולה תכלת שנשכב על הגדר עבור העם שלו

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ns75 כתב:
בני גנץ, בוגי יעלון וגבי אשכנזי עמדו במחסומים והצטרפו ל BDS או שלא שמעת את ביבי אומר שהם שמאל?
אתה רציני?
השיסוע המדובר התחיל רק לפני חודש וחצי?

איך עם שלם נחתך לשניים בזמן כזה קצר?

זה נקרא קמפיין בחירות אחי. ביבי לא משסע ולא מפלג.
מי שאחרי לשסוע זה השמאל בעצמו שדאג להמאיס את עצמו בכל הזדמנות מחדש. הרבה קודם... כבר כמעט עשור.

ועכשיו עברו לשיטת הקיפוח ורותם סלע פתחה דלת לכל המסכנים שמפחדים להביע את דעתם... מספיק אחי.

אין כאן בסיס של אמת. דמעות תנין

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אלדר כתב: אתה רציני?
השיסוע המדובר התחיל רק לפני חודש וחצי?

איך עם שלם נחתך לשניים בזמן כזה קצר?

זה נקרא קמפיין בחירות אחי. ביבי לא משסע ולא מפלג.
מי שאחרי לשסוע זה השמאל בעצמו שדאג להמאיס את עצמו בכל הזדמנות מחדש. הרבה קודם... כבר כמעט עשור.

ועכשיו עברו לשיטת הקיפוח ורותם סלע פתחה דלת לכל המסכנים שמפחדים להביע את דעתם... מספיק אחי.

אין כאן בסיס של אמת. דמעות תנין

לא הבנתי מה הקשר רותם סלע, חודש וחצי, קמפיין בחירות ודמעות תנין

יש כפתור קטן כזה בצד של המכשיר שלך, תן לו בלחיצה ארוכה תקום מחר בבוקר רענן תדליק אותו מחדש

לילה טוב אח שלי

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ns75 כתב:
מסכים לכל מה שאתה כותב

אבל אתה מתעלם מדבר אחד קטן, יעל אבקסיס, גרבוז, העיתונות וגם המשטרה, הפרקליטות והיועץ המשפטי לממשלה מדיונים קודמים, כולל כולל כולם הם לא ראש הממשלה

אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שמדובר פה בפאקינג ראש ממשלה

מראש ממשלה אני מצפה להתנהגות אחרת

בעיניי ראש ממשלה אמור להיות מורם מעם, דמות מלכדת, ממלכתית שמנהיגה את העם הזה קדימה

מי התחיל את כל העניין הזה של ״הם״ ואנחנו ? ( הם מפחדים, הם ימכרו את המדינה, הם, הם , הם, הם)

אתה מכיר ראש ממשלה שדיבר במונחים כאלו של הם ואנחנו לגבי העם שלו?

אני מבין שאתה מעריץ את הבנאדם, אבל וואלה אח שלי, קצת אובייקטיביות, קצת ביקורת עצמית

לא מדובר פה בשה תמים, טלית שכולה תכלת שנשכב על הגדר עבור העם שלו
ועזוב את זה שמה שגרבוז אמר בכלל לא היה גזעני אלא אם לדעת אנשים מי שמנשק קמעות ומזוזות הם רק מזרחים ולא אשכנזים.
לעומת זאת ראש הממשלה מסית.
זה התחיל מ"אנשי השמאל שכחו מה זה להיות יהודים" וממשיך בכל האמירות שלו.
מנהיג אמור לאחד ולא לפלג.
אף ראש ממשלה אחר לפניי ביבי לא דיבר על ימין ושמאל כעל איזה אויבים.
כן היו מחלוקות והיו גם טעויות בתחילת שנות קיומה של המדינה בין ימין לשמאל אבל מעולם לא היה כזה פילוג בגלל ראש ממשלה מכהן.
בגין למשל גם שאף לאחד את העם.
ביבי רק משסע ביננו.
הערבים נוהרים לקלפיות באוטובוסים של השמאל, והתיקים נגד ראש הממשלה הם תיקים שהתקשורת.השמאלנית המציאה.
הכל שמאל או ימין בזמן שראש הממשלה לא פועל באידיאולוגיה ימנית או שמאלנית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

"אנחנו לא מפחדים מכם. לא מהפשיזם, ולא מהחומייניזם, ולא מהתנועות המזרחיות שלכם. בוז... בוז לך. זה עם תרבותי, עם תנועות מזרחיות מתווכחים?! תתביישו לכם! אל תקלקלו את שם בית שמש! ככה נראה העם של בגין. שיכורים... אל תצעק אתה. כזה עם אתם רוצים, או עם מתורבת?! תפסיק עם השנאה שלך. אין לך שום זכות לשנוא. אתה לא יודע שום דבר. שנאה וריב אחים, שנאה וחוסר תרבות. עם תנועות מזרחיות תנצחו בבחירות?! עם תנועות מזרחיות, ככה?! מי שלא רוצה שישראל תיהפך למדינה ערבית, אל יצביע בעד החבר'ה הנלהבים האלה!" ~ שמעון פרס לתומכי ליכוד בבית שמש, 1981

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אלדר כתב:למה להגיד שביבי יצר קרע בעם?

למה לא להגיד שפעילי השמאל בראשות סורוס הביאו את זה על עצמם??
במחסומים, בתקשורת הארצית/זרה, בארגונים, בכנסת, בהאג בדוח גולדסטון ועודד מאות דוגמאות שאני יכול לשלוף מהמותן.

השמאל הפך מילת גנאי כי הוא בעצמו הכשיר את הקיצוניים ללכלך על החיילים והמדינה שלנו בעולם ואירופה בפרט.
ליצר משוואה שכל מה שהוא יהודי זה רע.

בתקופת אובמה היה כאן מתח מטורף!!! פחד בלתי נשלט וביבי עמד איתן מול הלחצים.

זיכרון קצר מאוד לאנשים. ביבי יצר את הקרע.. מצחיק מאוד.
השמאל יצר את הקרע במו ידיו!!!! חוצפה.
בדיוק

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yedidel כתב:"אנחנו לא מפחדים מכם. לא מהפשיזם, ולא מהחומייניזם, ולא מהתנועות המזרחיות שלכם. בוז... בוז לך. זה עם תרבותי, עם תנועות מזרחיות מתווכחים?! תתביישו לכם! אל תקלקלו את שם בית שמש! ככה נראה העם של בגין. שיכורים... אל תצעק אתה. כזה עם אתם רוצים, או עם מתורבת?! תפסיק עם השנאה שלך. אין לך שום זכות לשנוא. אתה לא יודע שום דבר. שנאה וריב אחים, שנאה וחוסר תרבות. עם תנועות מזרחיות תנצחו בבחירות?! עם תנועות מזרחיות, ככה?! מי שלא רוצה שישראל תיהפך למדינה ערבית, אל יצביע בעד החבר'ה הנלהבים האלה!" ~ שמעון פרס לתומכי ליכוד בבית שמש, 1981
שהגיע למרכז גילת בב''ש ב-77 טרום המהפך, אכל עגבניות רקובות לפרצוף
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מילא עגבניות, למה רקובות?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב:כנראה שפספסתי את קריעת ים סוף המדוברת.

מי שיש לו בעיה עם האמירות של ביבי על גנץ, שילך לבדוק מה גנץ אמר על ביבי, זה הרבה יותר מביך.
אנחנו בעיצומה של מערכת בחירות, בוקר טוב לכם.
מוסר כפול וזה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מה גנץ אמר על ביבי? שהוא היה במסיבות קוקטיילים בארה"ב בזמן שהוא שכב במארבים?

כן, אולי זה מביך (יש כל כך הרבה דרכים "להלחם" בביבי, דווקא בקטע הצבאי בחרת?), אבל בטח לא כמו לשייך לו אהדה מאיראן על סמך משפט שבכלל הופיע ברדיו תעמולה איזוטרי וממש לא כמו באיזה "גל'צ האיראני" כמו שנתניהו מנסה לצייר.
https://twitter.com/RZimmt/status/1107043525617696775" onclick="window.open(this.href);return false;

השיח הוא שיח ביבים, משני הצדדים, אבל בעיקר מהימין. מפחד לדעת מה נותר לנו ב-23 הימים עד ליום הבוחר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

קצת מצחיק אותי השיח פה.
המדינה הזאת נבנתה טלאי על טלאי.
הגזענות, הניכור והסטיגמתיות מושרשים בה.
רבים מההורים והסבים שלנו הגיעו לכאן על תקן של פועלים שחורים, זכויותיהם נלקחו מהם ומנהגיהם נתפסו כבזויים.
כל זה תחת תווית יפה של כור היתוך ובחסות ראש ממשלה שנתפס כאחד הגדולים שהיו כאן.
רק שאז זה היה בשם הנאורות המתנשאת של האליטות האשכנזיות, לא גזענות חלילה, הם פשוט יודעים טוב יותר.
בדיוק כמו ההוא מלמעלה שמדבר על פילוג ושסעים ובאותה נשימה מתייחס אלינו כעדר של כסילים רק בשם הבחירה שלנו להצביע ימין.
זה תמיד היה המוסר הכפול של השמאל.
ביבי הוא היחיד שפילג? תחשבו שוב.
פופוליסטים בשקל וחצי.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 17 מרץ 2019, 12:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:קצת מצחיק אותי השיח פה.
רבים מההורים והסבים שלנו הגיעו לכאן על תקן של פועלים שחורים, זכויותיהם נלקחו מהם ומנהגיהם נתפסו כבזויים.
רק שאז זה היה בשם הנהורות המתנשאת של האליטות האשכנזיות, לא גזענות חלילה, הם פשוט יודעים טוב יותר.
בדיוק כמו ההוא מלמעלה שמדבר על פילוג ושסעים ובאותה נשימה מתייחס אלינו כעדר של כסילים רק בשם הבחירה שלנו להצביע ימין.
פופוליסטים בשקל וחצי.
ואין מה להוסיף.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

רק שאז זה היה בשם הנאורות המתנשאת של האליטות האשכנזיות, לא גזענות חלילה, הם פשוט יודעים טוב יותר.
פופוליסטים בשקל וחצי.
תודה רבה

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

yedidel כתב:"אנחנו לא מפחדים מכם. לא מהפשיזם, ולא מהחומייניזם, ולא מהתנועות המזרחיות שלכם. בוז... בוז לך. זה עם תרבותי, עם תנועות מזרחיות מתווכחים?! תתביישו לכם! אל תקלקלו את שם בית שמש! ככה נראה העם של בגין. שיכורים... אל תצעק אתה. כזה עם אתם רוצים, או עם מתורבת?! תפסיק עם השנאה שלך. אין לך שום זכות לשנוא. אתה לא יודע שום דבר. שנאה וריב אחים, שנאה וחוסר תרבות. עם תנועות מזרחיות תנצחו בבחירות?! עם תנועות מזרחיות, ככה?! מי שלא רוצה שישראל תיהפך למדינה ערבית, אל יצביע בעד החבר'ה הנלהבים האלה!" ~ שמעון פרס לתומכי ליכוד בבית שמש, 1981
פרס בקבר. לראש הממשלה הנוכחי יבדל לחיים ארוכים קוראים נתניהו.
תנועה מזרחיות זה דבר מגונה.
תרבות זה דבר מבורך.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

פופוליסטים בשקל וחצי.
כור ההיתוך פעל לכל הכיוונים. גם יהודים אשכנזים דתיים ואשכנזים פחות נחשבים (רומנים נניח) סבלו ממנו.
עובדתית האליטה בקום המדינה ורוב ראשי הציונים היו אשכנזים חילונים.
רוב ראשי הממשלה המפלגים מתו. בן גוריון, בגין, רבין. פילגו ומתו.
השנה 2019 וראש הממשלה הנוכחי מפלג את העם. ימין ושמאל. יהודים וערבים. ליכוד וכל היתר.

שלח תגובה