ארנסט שטקוס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maxkid22

Re: ארנסט שטקוס

שליחה על ידי maxkid22 »

yedidel כתב:
עם מרכז ההגנה הנוכחי לא היינו עוברים עם שום שוער
גם עם קישור אחורי נוכחי אנחנו לא עוברים עם שום הגנה...
אוגו לא יכול לבד

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא היינו עוברים את זאגרב.
אבל התבוסה בזאגרב עשתה נזק עצום.
זה טילטל את כל המערכת, פגע בביטחון של השחקנים, ופגע באמון של הקהל בקבוצה הנוחכית.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

זאגרב קבוצה רוצחת שקטה
הינו עפים בכל מקרה. הבעיה שבאירופית קרסנו

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב:מצחיק אותי שאנשים עדיין חושבים שהשוער היה ההבדל בינינו לבין זאגרב.
אחרי שבעטו באסטנה, אתמול הם הוציאו 1-1 בחוץ מול אלול
שוויץ.
לא רק שוער.
עם קיץ נורמלי, היינו יכולים לעבור.

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

הבעיה הייתה בגישה נגד זאגרב, אני זוכר עוד אמרו בתקשורת לפני המשחק שאנחנו טובים מהם, היינו צריכים לבוא בגישה שבאנו מול אולימפיאקוס,אינטר,סאותאמפטון
שפחדנו לקבל תבוסה ובסוף עברנו אותם.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא חושב שהבעיה הייתה בגישה. דווקא פתחנו לא רע. אבל אין מה לעשות, כשכל כדור שבועטים לשוער שלך הוא משמיט לשחקן התקפה, אי אפשר להצליח.

מבטיח לך שאף אחד מהשחקנים לא הקשיב להללי ("זאגרב ברמה של חדרה") וחשב שהוא בא לטייל כמו מול פלורה

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

The red one כתב:לא חושב שהבעיה הייתה בגישה. דווקא פתחנו לא רע. אבל אין מה לעשות, כשכל כדור שבועטים לשוער שלך הוא משמיט לשחקן התקפה, אי אפשר להצליח.

מבטיח לך שאף אחד מהשחקנים לא הקשיב להללי ("זאגרב ברמה של חדרה") וחשב שהוא בא לטייל כמו מול פלורה
חוץ מהופעה בלתי רגילה של שוער, אני חושב שהגישה הייתה צריכה להיות הגנתית ולא לחפש את הנעת הכדור ולא לתת להם שטחים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

REDZED כתב:
חוץ מהופעה בלתי רגילה של שוער, אני חושב שהגישה הייתה צריכה להיות הגנתית ולא לחפש את הנעת הכדור ולא לתת להם שטחים.
סבבה. כמו שאמרתי בעמוד הקודם, אני באמת לא חושב שהיינו עוברים אותם עם שטקוס או חיימוב.

אבל התחלנו את המשחק בצורה טובה, למרות שהאורנטציה יכלה להיות יותר הגנתית. ככה שלא חושב שהבעיה הייתה בגישה.

בכלל, ראיתי גם את המשחק של זאגרב בקזחסטן וגם חלקים מהמשחק בשוויץ השבוע, בהחלט נראה שהם עוקצים במתפרצות בצורה קטלנית. מאוד יכול להיות שאם היינו פוגשים אותם אחרי שכבר היה ממה להתרשם, בכר היה עולה באמת ככה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

South Boy כתב:מצחיק שהחיצים מופנים דווקא למישהי אמביציונרית ישרה ומקצועית כמו אלונה כי היא מעיזה בשיא חוצפתה לנסות לחזק את הקבוצה שלה ובעלים קפריזי וחסר כבוד כמו יואב כץ שמשנה סעיפים אחרי שסוכמה עסקה לא מקבל אפילו גרם של ביקורת.
אני לא איש עסקים ומאידך יואב כץ מתיימר להיות אחד כזה ואפילו אני יודע שאין דבר יותר בזוי מלשנות סעיפים בעסקה שסוכמה, בנאדם מגוחך.
https://www.one.co.il/Article/335985.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"בוא נחזור לקיץ שעבר. כמה מאוכזב היית בעקבות המעבר שלא צלח להפועל ב"ש?
"הייתי מאוד מאוכזב, כי באר שבע הייתה אלופה וזה יכול היה להיות צעד גדול לקריירה שלי. זה לא קרה וזה מאוד אכזב אותי. לא בגלל שלא רציתי להישאר בהפועל חיפה, אלא רק משיקולים מקצועיים. זו הייתה אלופת ישראל שעמדה לשחק בליגת האלופות, אז מאוד רציתי להגיע לשם. זה לא קרה, התאכזבתי מאוד והתחלתי את העונה בתחושת אכזבה. אבל לדעתי התמודדתי עם זה היטב ושיחקתי כרגיל".

למעשה כבר עברת את הבדיקות הרפואיות.
"כן, הכל היה סגור, אבל יואב כץ הוסיף כמה אופציות בחוזה וזה כבר היה מסובך מדי. בסוף המעבר לא יצא לפועל".

כעסת על יואב כץ? התאכזבת ממנו?
"כן, כי זה לא שהוא לא רצה למכור אותי. בסופו של דבר הוא כן רצה. הוא כבר הסכים, וזה לקח הרבה מאוד זמן. קיבלתי את ההצעה מבאר שבע חודשיים לפני כן, לקח לו חודשיים להחליט. בסופו של דבר שנינו יצאנו מאוכזבים כי גם הוא רצה שהעסקה תצא לפועל, וזה לא קרה. אבל היה לי חוזה בהפועל חיפה לעונה נוספת ולכן עליי היה לנהוג כמקצוען ולא לעשות בעיות. השארתי את זה מאחור והמשכתי הלאה".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

חודשיים לפני קיבל הצעה מב"ש, ואצלנו לא יכלו להגיד לחיימוב שהוא לא בתכניות, חיכו למחנה אימונים כדי להביא עלינו את הקארמה הרעה הזאת

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב:חודשיים לפני קיבל הצעה מב"ש, ואצלנו לא יכלו להגיד לחיימוב שהוא לא בתכניות, חיכו למחנה אימונים כדי להביא עלינו את הקארמה הרעה הזאת
נו ו..?
די להיות יפה נפש. מזכיר לך הוא שחקן מקצוען שמקבל המון כסף וזכותו של המועדון לחפש לו מחליף בלי לעדכן אותו עד לרגע האחרון.
משום מה לשחקן מותר לגשש ולחפש הצעות טובות יותר ולהשתמש בהצעות אלה כדי לזכות בחוזה גדול יותר.

לא המקרה הראשון ולא המקרה האחרון. קרה ויקרה פה ובכל העולם.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

CrazyRed7 כתב: נו ו..?
די להיות יפה נפש. מזכיר לך הוא שחקן מקצוען שמקבל המון כסף וזכותו של המועדון לחפש לו מחליף בלי לעדכן אותו עד לרגע האחרון.
משום מה לשחקן מותר לגשש ולחפש הצעות טובות יותר ולהשתמש בהצעות אלה כדי לזכות בחוזה גדול יותר.

מותר הכל.
ועדיין מה היה כל כך נורא אם היו מעדכנים אותו בסוף העונה שהוא לא בתכניות?

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

CrazyRed7 כתב: נו ו..?

כן. קרה ויקרה בכל העולם.
גם אי כיבוד חוזים קרה יקרה בכל העולם. אז גם אם זה יקרה אצלנו תגיד "נו ו..?"
ההנהלה והצוות עשו מהלך מכוער לשוער ששיחק פה שנתיים.
לא יקרה כלום אם פעם אחת תעביר ביקורת עליו. זה מותר אחי. לא אמרתי עכשיו בוא נארגן חרם מנויים. כולה ביקורת.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שמעון א כתב: כן. קרה ויקרה בכל העולם.
גם אי כיבוד חוזים קרה יקרה בכל העולם. אז גם אם זה יקרה אצלנו תגיד "נו ו..?"
ההנהלה והצוות עשו מהלך מכוער לשוער ששיחק פה שנתיים.
לא יקרה כלום אם פעם אחת תעביר ביקורת עליו. זה מותר אחי. לא אמרתי עכשיו בוא נארגן חרם מנויים. כולה ביקורת.
יצא בסוף מכוער, חבל, אבל ככה זה בחיים. כשאתה רוצה להחליף עובד משמעותי (בחיים האמיתיים, כן?) אתה קורא לו ואומר לו שיחפש מקום אחר (ואז אתה עלול להישאר לזמן מה בלי עובד בכלל) או ראשית מכין את החלופה ורק אז מודיע לעובד הקיים שהוא לא בתוכניות? בדיוק בשביל זה קיימת בחוקי העבודה תקופת ההודעה המוקדמת או פיצוי שמשולם עבורה. ובכדורגל? מקבלים מן הסתם פיצוי על הפרת החוזה. קר? מנוכר? הכל נכון. היה צריך לגעת בעמדת השוער? לדעתי לא, חשבו אחרת והתחילו את שרשרת הטעויות הבלתי נגמרת, חבל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:
מותר הכל.
ועדיין מה היה כל כך נורא אם היו מעדכנים אותו בסוף העונה שהוא לא בתכניות?
ברור. באמצע מאבק האליפות יעדכנו את השוער הראשון שמחפשים שוער זר. (כשהתחילו לחפש שוער)
עדכנו אותו ברגע שמצאו שוער אחר. זה היה בשלב מוקדם של הקיץ והיה לו המון זמן לחפש קבוצה אחרת.

שלח תגובה