גם עם קישור אחורי נוכחי אנחנו לא עוברים עם שום הגנה...yedidel כתב:
עם מרכז ההגנה הנוכחי לא היינו עוברים עם שום שוער
אוגו לא יכול לבד
גם עם קישור אחורי נוכחי אנחנו לא עוברים עם שום הגנה...yedidel כתב:
עם מרכז ההגנה הנוכחי לא היינו עוברים עם שום שוער
לא רק שוער.CrazyRed7 כתב:מצחיק אותי שאנשים עדיין חושבים שהשוער היה ההבדל בינינו לבין זאגרב.
אחרי שבעטו באסטנה, אתמול הם הוציאו 1-1 בחוץ מול אלול
שוויץ.
חוץ מהופעה בלתי רגילה של שוער, אני חושב שהגישה הייתה צריכה להיות הגנתית ולא לחפש את הנעת הכדור ולא לתת להם שטחים.The red one כתב:לא חושב שהבעיה הייתה בגישה. דווקא פתחנו לא רע. אבל אין מה לעשות, כשכל כדור שבועטים לשוער שלך הוא משמיט לשחקן התקפה, אי אפשר להצליח.
מבטיח לך שאף אחד מהשחקנים לא הקשיב להללי ("זאגרב ברמה של חדרה") וחשב שהוא בא לטייל כמו מול פלורה
סבבה. כמו שאמרתי בעמוד הקודם, אני באמת לא חושב שהיינו עוברים אותם עם שטקוס או חיימוב.REDZED כתב:
חוץ מהופעה בלתי רגילה של שוער, אני חושב שהגישה הייתה צריכה להיות הגנתית ולא לחפש את הנעת הכדור ולא לתת להם שטחים.
https://www.one.co.il/Article/335985.html" onclick="window.open(this.href);return false;South Boy כתב:מצחיק שהחיצים מופנים דווקא למישהי אמביציונרית ישרה ומקצועית כמו אלונה כי היא מעיזה בשיא חוצפתה לנסות לחזק את הקבוצה שלה ובעלים קפריזי וחסר כבוד כמו יואב כץ שמשנה סעיפים אחרי שסוכמה עסקה לא מקבל אפילו גרם של ביקורת.
אני לא איש עסקים ומאידך יואב כץ מתיימר להיות אחד כזה ואפילו אני יודע שאין דבר יותר בזוי מלשנות סעיפים בעסקה שסוכמה, בנאדם מגוחך.
נו ו..?שמעון א כתב:חודשיים לפני קיבל הצעה מב"ש, ואצלנו לא יכלו להגיד לחיימוב שהוא לא בתכניות, חיכו למחנה אימונים כדי להביא עלינו את הקארמה הרעה הזאת
מותר הכל.CrazyRed7 כתב: נו ו..?
די להיות יפה נפש. מזכיר לך הוא שחקן מקצוען שמקבל המון כסף וזכותו של המועדון לחפש לו מחליף בלי לעדכן אותו עד לרגע האחרון.
משום מה לשחקן מותר לגשש ולחפש הצעות טובות יותר ולהשתמש בהצעות אלה כדי לזכות בחוזה גדול יותר.
לא המקרה הראשון ולא המקרה האחרון. קרה ויקרה פה ובכל העולם.
כן. קרה ויקרה בכל העולם.CrazyRed7 כתב: נו ו..?
די להיות יפה נפש. מזכיר לך הוא שחקן מקצוען שמקבל המון כסף וזכותו של המועדון לחפש לו מחליף בלי לעדכן אותו עד לרגע האחרון.
משום מה לשחקן מותר לגשש ולחפש הצעות טובות יותר ולהשתמש בהצעות אלה כדי לזכות בחוזה גדול יותר.
לא המקרה הראשון ולא המקרה האחרון. קרה ויקרה פה ובכל העולם.
יצא בסוף מכוער, חבל, אבל ככה זה בחיים. כשאתה רוצה להחליף עובד משמעותי (בחיים האמיתיים, כן?) אתה קורא לו ואומר לו שיחפש מקום אחר (ואז אתה עלול להישאר לזמן מה בלי עובד בכלל) או ראשית מכין את החלופה ורק אז מודיע לעובד הקיים שהוא לא בתוכניות? בדיוק בשביל זה קיימת בחוקי העבודה תקופת ההודעה המוקדמת או פיצוי שמשולם עבורה. ובכדורגל? מקבלים מן הסתם פיצוי על הפרת החוזה. קר? מנוכר? הכל נכון. היה צריך לגעת בעמדת השוער? לדעתי לא, חשבו אחרת והתחילו את שרשרת הטעויות הבלתי נגמרת, חבל.שמעון א כתב: כן. קרה ויקרה בכל העולם.
גם אי כיבוד חוזים קרה יקרה בכל העולם. אז גם אם זה יקרה אצלנו תגיד "נו ו..?"
ההנהלה והצוות עשו מהלך מכוער לשוער ששיחק פה שנתיים.
לא יקרה כלום אם פעם אחת תעביר ביקורת עליו. זה מותר אחי. לא אמרתי עכשיו בוא נארגן חרם מנויים. כולה ביקורת.
ברור. באמצע מאבק האליפות יעדכנו את השוער הראשון שמחפשים שוער זר. (כשהתחילו לחפש שוער)bs war כתב:
מותר הכל.
ועדיין מה היה כל כך נורא אם היו מעדכנים אותו בסוף העונה שהוא לא בתכניות?