חייב לדעת אחת ולתמיד מה עשה גיא צרפתי? באמת אני שואל.dardasmiley כתב:
בזעת
אז אם ככה המאמן שמאפשר להם להתנהג ככה לקהל והעוזרי מאמן שלו (שאחד מהם הוא אלוהים) צריכים להתפטר אתמול.
כי אני שומע הרבה שמקללים אותו
חייב לדעת אחת ולתמיד מה עשה גיא צרפתי? באמת אני שואל.dardasmiley כתב:
בזעת
אז אם ככה המאמן שמאפשר להם להתנהג ככה לקהל והעוזרי מאמן שלו (שאחד מהם הוא אלוהים) צריכים להתפטר אתמול.
תגובה מצויינת.red ultras כתב:באמא שלי אתם חבורה של הזויים.
כדורגל זה משחק של שחקנים. יהיו לך שחקנים טובים תצליח, לא יהיו תיכשל. השחקנים בסגל שלנו הם שחקני כדורגל חלשים שלא שווים יותר ממה שהם מציגים. בטח ובטח כשהם משחקים במערכים הזויים, בציוותים הזויים ולא בעמדות המוצא שלהם. במקום לדרוש מהבעלים שינוי בדמות רכש איכותי שיצדיקת מחירי המנויים הגבוהים בליגה במקום לדרוש זעזוע בעמדת המאמן והצוות המקצועי.. במקום לדרוש זעזוע בהנהלה (כי גם שם הח׳ברה מיצו זה פשוט לא נמצא בעין הסערה כמו הצוות המקצועי אז מעלימים מזה עין) מה אתם דורשים? שבירו ודדיה להרכב?
ולחשוב שיש מועדונים בעולם הנאור שאצלם זה בדיוק הפוך, אין מזומן, נקודה.dor69 כתב:איך בישראל שנת 2020 אין אפשרות לשלם על כרטיס למשחק בליגת העל באשראי? מרתיח הקטע הזה
אז תשחק עם שני בלמים.ForeverRed כתב: אין בלם יותר טוב על הספסל.
תפסיקו כבר להכניס מילים לפה של אנשים.gooner כתב:זה תגובות יותר גרועות מהמשחק שלנו.
הבעלים אשמים שאנחנו נראים ככה, כי התקציב הוא רק 65-70 מיליון?
הרמה של הקבוצה משקפת שליש מהתקציב שלה?
אז מה הטענה?bs war כתב:
תפסיקו כבר להכניס מילים לפה של אנשים.
אין שום טענה לגבי גובה התקציב בפני עצמו, לקחנו פה אליפות עם 60 מיליון.
תקציב זה לא הכל.
ככה זה נראה לצערי.gooner כתב: אז מה הטענה?
דיברו פה על בעלים אחרים שמשקיעים ורוצים,
אז אצלינו הבעלים משקיעים אבל לא רוצים?
כל זה מאכזב באמת וכואב מאוד.bs war כתב:
ככה זה נראה לצערי.
חיפוש קיצורי דרך, זלזול בפרטים הקטנים, שחצנות, חוסר חזון, חוסר רצון להפיק לקחים ולשנות את דרכי ההתנהלות בכל מיני תחומים.
אלה בגדול הטענות ותאמין לי שכואב לי לטעון אותן.
המועדון הזה איבד את הדרך שלו לחלוטין, וכן זה כולל כמובן את הצוות המקצועי אבל לא רק.
גם אם כל זה נכון ויותר,bs war כתב:
ככה זה נראה לצערי.
חיפוש קיצורי דרך, זלזול בפרטים הקטנים, שחצנות, חוסר חזון, חוסר רצון להפיק לקחים ולשנות את דרכי ההתנהלות בכל מיני תחומים.
המועדון הזה איבד את הדרך שלו לחלוטין, וכן זה כולל כמובן את הצוות המקצועי אבל לא רק.
אח יקר בשביל לנצח את הפועל תא שהיא באמת קבוצת צמרת לאומית אולי לא צריך דרך,לא חזון ולא יותר מדי כסף פשוט קצת יכולת אפילו 50% ממה שהסגל הזה יכול לתת.bs war כתב:
ככה זה נראה לצערי.
אתם מסתכלים על המיקרו, אני על המאקרו.gooner כתב: גם אם כל זה נכון ויותר,
לא רואה איך בעלים שמעמידים תקציב ראוי ביותר יכולים להיות אחראים לרמת משחק כל כך ירודה.
הבעיות הן היא מקצועיות יסודיות, ועל זה אחראי אך ורק הצוות המקצועי.
לדעתי, אף שחקן "לא מתאים" שהביאו או מכשור שנחסך לא יכול להסביר יכולת חלשה מקבוצה ברבע תקציב.
גם אם תחזור על שקר מסוים שוב ושוב זה לא יהפוך אותו לאמת.אדום זקן כתב: להגיד סבוטאז זה לתת הנחות למאמן.
כל דביל שמבין קצת רואה שאין שום קשר בין הציוות לשחקן.
בן ביטון בלם,נייגל חלוץ חוד,ספורי באגף ויטור שלא שיחק חודש כמעט נכנס למשחק של 3 בלמים שדורש תיאום,קהבא בלם בזמן שעמית ביטון על הספסל.
שום שינוי מערך,מכניס לי ילד מהנוער שיציל את המולדת,תפס שיטה להוציא את דדיה במקום את ממן שלא עשה כלום היום.
תאמין לי אם אלונה מוציאה שקל בחלון ההעברות הזה היא פראיירית.
צריך לתת לעונה הזאת להיגמר ולקבל החלטות מכריעות,המאמן הזה קיבל את הכלים שביקש ולתת לו עוד זה יהיה מחדל גדול.