בושה וחרפה פעם 2000

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
danielys

Re: בושה וחרפה פעם 2000

שליחה על ידי danielys »

שמעון א כתב:אני חושב שאנשים פה מגזימים עם התגובות שלהם. בסה"כ משחק גביע הטוטו בודד. אני מאמין שאם היה אפשר לשחק פה באיזור היו עושים את זה.
שוב, אני מאמין שההנהלה תפצה את כל האוהדים ואת בעלי המנויים בפרט בגלל העתקת המשחק לנתניה. אין צורך להתרגז חבר'ה.
צודק, אתם באמת יוצאים יותר מדי מפרופורציות.
משחק גביע טוטו בודד, שאיבדנו בו סיכוי מזמן.
ואם זה בגלל המנוי אז אני מאמין שההנהלה תפצה, השיזרוע נפל במשחק הבית שלנו, קורה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

העלאת מחירי המנויים בצורה מוגזמת וללא כל הצדקה - עזוב , קורה.
אי השקעה בשיווק ובקשר עם האוהדים הנאמנים - עזוב, קורה.
גביית עמלות של שוק שחור לכרטיסים - עזוב, קורה.
אינפורמציה שגויה או הסתרת מידע - עזוב, קורה.
העברת משחק בית כדי שלאוהדי הקבוצה היריבה יהיה נוח יותר להגיע - עזוב, קורה.
חוסר מקצועיות ומקצועניות בדוברות, בשיווק ובניהול - עזוב, קורה.
אז איך אמר קוקי? העיקר שהמשכורות בזמן.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הסניגור האדום כתב:ואל תנסה למצוא את ההתנהלות בקטנות הללו.
בטח בקטנה. משחק בית (ששילמנו עליו כן?) שמועבר מחוץ לבאר שבע (יותר קרוב לחיפה מאשר לבאר שבע כן?) וההנהלה עד היום לא מצאה לנכון להוציא הסעה לטובת בעלי המנוים שנפגעו (אלה שהראו נאמנות בצורה שההנהלה דרשה בקיץ כן?) או פיצוי אחר (אפילו התחייבות לכניסה חינם למשחק כמו משחק בית בגביע המדינה).

הראה את מי באמת עניין לראות את מכבי חיפה (עם ההרכב החזק לפי אלישע לוי) מול הפועל באר שבע (עם שילוב של צעירים כן)?

אז זהו, שכן מעניין אותנו וכן מדובר בנושא מרתיח.

מצד אחד הפועל באר שבע מבקשת שנתחשב בה, שנפעל לפי הרגש והאהבה שכולנו מרגישים אליה ולא נפעל על פי הצד הכלכלי שלנו שנפגע, בטח ובטח מי שיצטרך לבזבז דלק ואולי זמן עבודה על נסיעה לנתניה.
אבל מצד שני בכל ההתנהלות שלה השנה, גם כלפי הקהל, הקבוצה מתנהגת בצורה חסרת רגשות וקרה.

אתה לא רואה את הניגוד כאן? אתה לא רואה את הניגוד בין הציפיות של הקבוצה מהאוהדים לאיך שהיא בעצמה מתנהגת לאותם אוהדים ולגורמים אחרים?

לסיום, אני נאלץ להסכים עם קוקי וניר, הטעויות של ההנהלה, כפי שטענתי עוד לפני השבוע האחרון וקיבלתי על כך המון תגובות שליליות שאני ממציא דברים ושאני סתם שלילי, הם מגמתיוות והם מצביעות על ניהול לקוי של קבוצה בלי דרך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

משה אוחיון כתב: בטח בקטנה. משחק בית (ששילמנו עליו כן?) שמועבר מחוץ לבאר שבע (יותר קרוב לחיפה מאשר לבאר שבע כן?) וההנהלה עד היום לא מצאה לנכון להוציא הסעה לטובת בעלי המנוים שנפגעו (אלה שהראו נאמנות בצורה שההנהלה דרשה בקיץ כן?) או פיצוי אחר (אפילו התחייבות לכניסה חינם למשחק כמו משחק בית בגביע המדינה).

הראה את מי באמת עניין לראות את מכבי חיפה (עם ההרכב החזק לפי אלישע לוי) מול הפועל באר שבע (עם שילוב של צעירים כן)?

אז זהו, שכן מעניין אותנו וכן מדובר בנושא מרתיח.

מצד אחד הפועל באר שבע מבקשת שנתחשב בה, שנפעל לפי הרגש והאהבה שכולנו מרגישים אליה ולא נפעל על פי הצד הכלכלי שלנו שנפגע, בטח ובטח מי שיצטרך לבזבז דלק ואולי זמן עבודה על נסיעה לנתניה.
אבל מצד שני בכל ההתנהלות שלה השנה, גם כלפי הקהל, הקבוצה מתנהגת בצורה חסרת רגשות וקרה.

אתה לא רואה את הניגוד כאן? אתה לא רואה את הניגוד בין הציפיות של הקבוצה מהאוהדים לאיך שהיא בעצמה מתנהגת לאותם אוהדים ולגורמים אחרים?

לסיום, אני נאלץ להסכים עם קוקי וניר, הטעויות של ההנהלה, כפי שטענתי עוד לפני השבוע האחרון וקיבלתי על כך המון תגובות שליליות שאני ממציא דברים ושאני סתם שלילי, הם מגמתיוות והם מצביעות על ניהול לקוי של קבוצה בלי דרך.
אזעקת הרגעה משה. ההסעות בחינם.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ארז בדש, רדיו דרום (לא ציטוט, עיקרי הדברים):

ניסינו בכל המאמצים למצוא מגרש פה באיזור. נתיבות, אופקים ודימונה אין אישור של ההתאחדות לקיים משחקים.
האגרונום של עיריית אשדוד לא נתן אישור.
ניסינו בלוד, ראשל"צ, וינטר והכי קרוב שהצלחנו למצוא זה נתניה. זה נסגר לפני יומיים כי ניסינו עד הרגע האחרון למצוא מגרש יותר קרוב.

אנחנו רוצים לפצות את האוהדים, ההסעות יהיו חינם.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

לא להיות מרוצים מX זה בסדר
גם לא להיות מרוצים מY זה בסדר
הכל בסדר - גם להעביר ביקורת זה בסדר...

אבל אני חייב לציין שחלק מכם פשוט נוראיים. אין לכם שום גבולות. יש פה כמה חבר'ה שאני כבר לא ציפיתי למשהו אחר - אבל אחרים ממש איכזבו.

נשבע לכם שכשאוהדי נתניה התחילו לפני שנה וחצי להתלונן על יאמר בגלל שטויות אמרתי לעצמי שלפחות כאן זה לא יקרה, אחרי כל מה שעברנו - האוהדים שלנו לא יהיו כפויי טובה.
אבל וואו - כמה שטעיתי.

צדק אריק בזמנו כשהמליץ לאלונה לברוח בטור מיוחד.
מגיע לכם ז*נו.

לכו לעשות משמרות בצהלה.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

כל אחד והאינטרסים הצרים שלו, כל אחד פה בטוח שהוא היה מנהל את הקבוצה יותר טוב ויש לו הצעות מכאן ועד הירח, אתם בטח הייתם מצעידים את ב"ש עם 15000 אוהדים בכל משחק, נכון? רק את עצמכם אתם לא יודעים לבקר.

פה בחיים לא תהייה קבוצה גדולה, בחיים!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אליק כתב:לא להיות מרוצים מX זה בסדר
גם לא להיות מרוצים מY זה בסדר
הכל בסדר - גם להעביר ביקורת זה בסדר...

אבל אני חייב לציין שחלק מכם פשוט נוראיים. אין לכם שום גבולות. יש פה כמה חבר'ה שאני כבר לא ציפיתי למשהו אחר - אבל אחרים ממש איכזבו.

נשבע לכם שכשאוהדי נתניה התחילו לפני שנה וחצי להתלונן על יאמר בגלל שטויות אמרתי לעצמי שלפחות כאן זה לא יקרה, אחרי כל מה שעברנו - האוהדים שלנו לא יהיו כפויי טובה.
אבל וואו - כמה שטעיתי.

צדק אריק בזמנו כשהמליץ לאלונה לברוח בטור מיוחד.
מגיע לכם ז*נו.

לכו לעשות משמרות בצהלה.
1. באותה מידה היה יכול להיות כתוב כאן אליק ולא ניצן -
משה אוחיון כתב:
סלח לי ניצן, באמת בלי לפגוע, אבל בגלל אנשים כמוך הפועל באר שבע לעולם לא תהיה קבוצה גדולה באמת.
תמיד מסתכלים על העבר או ההווה הקרוב, לעולם לא לעתיד, ככה גם עוד 20 שנה נשאר בבינוניות.
2. מאוד קל אליק כשאחרים עושים בשבילך את העבודה.
הפסקתי לספור את הפעמים שאתה התלוננת בפני על דברים שקורים בקבוצה.
אבל אתה מעדיף (מהסיבות שלך) לשמור את הביקורת בפנים. זכותך.
מזל שיש עוד אנשים כמוני וכמו אחרים שמציפים את הדברים ומספרים להנהלה את רחש הקהל, אחרת הקבוצה בחיים לא הייתה חושבת מחוץ לקופסא ומשנה גישה.
זה מתחיל בדברים קטנים כמו ההסעה שיוצאת למשחק גביע הטוטו לאור הדברים שנרשמו כאן וימשך בעתיד בדברים גדולים יותר ומהותים יותר.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב: 1. באותה מידה היה יכול להיות כתוב כאן אליק ולא ניצן -

2. מאוד קל אליק כשאחרים עושים בשבילך את העבודה.
הפסקתי לספור את הפעמים שאתה התלוננת בפני על דברים שקורים בקבוצה.
אבל אתה מעדיף (מהסיבות שלך) לשמור את הביקורת בפנים. זכותך.
מזל שיש עוד אנשים כמוני וכמו אחרים שמציפים את הדברים ומספרים להנהלה את רחש הקהל, אחרת הקבוצה בחיים לא הייתה חושבת מחוץ לקופסא ומשנה גישה.
זה מתחיל בדברים קטנים כמו ההסעה שיוצאת למשחק גביע הטוטו לאור הדברים שנרשמו כאן וימשך בעתיד בדברים גדולים יותר ומהותים יותר.
תודה לך משה אוחיון היקר שעושה בשבילי את העבודה!! תודה תודה תודה!!
מה הייתי עושה בלעדיך...הרי אם לא אתה הייתי צריך ללכת ברגל לנתניה...

התלוננתי בפניך? נכון. יש הבדל בין להתלונן (אל תחשוב שאני מרוצה מזה שהמשחק בנתניה) לבין ללכלך בצורה מכוערת ולכנות את המועדון בכינויי 'שכונת יוקרה' למיניהם...לכו אתם יחד עם ה'שמעון איפרגן' האידיוט שהמציא את הביטוי ותמצאו מישהו שהוא חצי מאלונה...גיבורים גדולים במילים.

נכון, הרבה פעמים יש לי ביקורת ואני מעדיף אולי להשאיר אותה עמוק עמוק בלב (דעתי על עזורי לדוגמא) ולפעמים יש לי ביקורת ואני מעדיף לברר טוב טוב מה באמת קורה לפני שאני פותח את הדברים (המשחק שישוחק בנתניה לדוגמא).

לא כל דבר צריך להציף ולחפור עליו. יש נזקים שהמלל שלך יכול לגרום ששום דבר אחר לא יחפר עליהם. יש עוד דרכים לפתור בעיות. לזעוק כמה הכל נוראי וכמה שההבדל היחיד הוא שהמשכורות משולמות בזמן זה עלוב ופאתטי.
אתם צריכים להתבייש.

אבל שוב - דווקא אתה לא מאלה שציפיתי מהם, אז זה בסדר. אני יודע שכשאני מגיע לקרוא הודעה שלך אני לא אמצא שום מילה חיובית חלילה. התרגלתי. כל דבר מפריע לך, כל דבר מציק לך, בגלל כל שטות מבחינתך אנחנו לא יונייטד וכמה חבל שאין לנו את פרגוסון שיראה לנו איך מנהלים מועדון. הבנתי.
בקיצור, ואני אצטט: מזל שיש עוד אנשים כמוך...
הרי רק אתה דאגת לי לדרך להגיע לנתניה. אה וגם לכרית לישבן...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אליק כתב:
תודה לך משה אוחיון היקר שעושה בשבילי את העבודה!! תודה תודה תודה!!
מה הייתי עושה בלעדיך...הרי אם לא אתה הייתי צריך ללכת ברגל לנתניה...

התלוננתי בפניך? נכון. יש הבדל בין להתלונן (אל תחשוב שאני מרוצה מזה שהמשחק בנתניה) לבין ללכלך בצורה מכוערת ולכנות את המועדון בכינויי 'שכונת יוקרה' למיניהם...לכו אתם יחד עם ה'שמעון איפרגן' האידיוט שהמציא את הביטוי ותמצאו מישהו שהוא חצי מאלונה...גיבורים גדולים במילים.

נכון, הרבה פעמים יש לי ביקורת ואני מעדיף אולי להשאיר אותה עמוק עמוק בלב (דעתי על עזורי לדוגמא) ולפעמים יש לי ביקורת ואני מעדיף לברר טוב טוב מה באמת קורה לפני שאני פותח את הדברים (המשחק שישוחק בנתניה לדוגמא).

לא כל דבר צריך להציף ולחפור עליו. יש נזקים שהמלל שלך יכול לגרום ששום דבר אחר לא יחפר עליהם. יש עוד דרכים לפתור בעיות. לזעוק כמה הכל נוראי וכמה שההבדל היחיד הוא שהמשכורות משולמות בזמן זה עלוב ופאתטי.
אתם צריכים להתבייש.

אבל שוב - דווקא אתה לא מאלה שציפיתי מהם, אז זה בסדר. אני יודע שכשאני מגיע לקרוא הודעה שלך אני לא אמצא שום מילה חיובית חלילה. התרגלתי. כל דבר מפריע לך, כל דבר מציק לך, בגלל כל שטות מבחינתך אנחנו לא יונייטד וכמה חבל שאין לנו את פרגוסון שיראה לנו איך מנהלים מועדון. הבנתי.
בקיצור, ואני אצטט: מזל שיש עוד אנשים כמוך...
הרי רק אתה דאגת לי לדרך להגיע לנתניה. אה וגם לכרית לישבן...
1. אל תכליל אותי עם אחרים בבקשה, בטח אל תיחס לי הודעות שאחרים כתבו.
אני לא אכתוב לעולם "שכונת יוקרה", אני לא אומר לעולם "שכלום לא השתנה חוץ מהמשכורות", אני גם לעולם לא אטען "שבדש משקר כשאמר שאין מגרשים מכאן ועד לנתניה".
גם כי אני לא מסכים עם הביטוים הנ"ל וגם כי כשאני מעביר ביקורת אני מעביר אותה בלי ביטוים שנועדו ליצור הגזמה.
אני חושב שהדוגמאות בשטח והמציאות היא החזקה ביותר ולכן אני נמנע (ולמען האמת גם לא כל כך מחבב) שימושים בביטוים קיצונים או פתגים כאלה ואחרים כדי להסביר את דברי.

2. שים לב שהביקורת שלי על המשחק בנתניה היא בהתנהלות הקבוצה. בעובדה שרק היום החליטו לפצות את הקהל (הוצאת הסעה).
אם אתה מאמין שקם לו בדש היום בבוקר ופתאום החליט שנעשה עוול לקהל על דעת עצמו אתה מתנהג בתמימות.
גם אלונה, גם שכטר, גם בדש הם אנשים בשר ודם. הם רואים ושומעים דברים. הם יודעים היטב את רחשי הקהל. וכן גם אם ניצן ואתה תזלזלו בפורום הזה ובכוח שלו, הקולות כאן נשמעים.
אלונה קוראת כאן וכך גם יתר עובדי המועדון. גיא לוי בכבודו ובעצמו רצה להגיש תלונה נגד אחד מאוהדי הקבוצה על סמך דברים שנכתבו בפורום הזה.

אז כן, לפורום יש כוח ולאוהדים יש כוח, וברגע שקמה צעקה (כמו בנושא המשחק של נתניה) הדברים מגיעים גם להנהלה.

3. אולי אם היו עוד אוהדים שיודעים לבקר כשצריך, שלא שומרים בפנים דברים שמפריעים להם, שמאמינים שאפשר לעשות שינוי, אז אנשים כמוני היו מציפים את הדברים הרבה פחות.
אבל לא, האוהדים שלנו יציפו את הדברים רק שנוח להם.
כשמדובר בדרך של מועדון, בחוסר בזהות, בחוסר בשחקני בית, אולי אפילו במאמן, דברים שלא מפריעים להם, הם ישתקו. אדון "זה שי" אמר שנמאס לו ממני רק לפני שבוע, אבל השבוע, כשפוגעים בו, כשהנהלה עושה פתאום משהו שמפריע לו, "בושה וחרפה פעם 2000", פתאום מדובר במשהו שחוזר על עצמו, פתאום הוא היה שותף לכל דברי הביקורת שהועלו בעבר.

4. בוא נקבע את הדבר הבא, אתה תמשיך לחיות בפחד בכל תגובה שאתה כותב שאלונה תקרא ותפגע, שאלונה תעזוב, שנחזור לימי זינו, ואני בכל תגובה שאני אכתוב אחשוב איך מועדון שיצא לדרך חדשה ומתיימר להיות "גאוות הנגב" צריך להתנהג.
כפי שכבר אמרתי בעבר, גם אם לא תודה בזה, יש הרבה פעמים שאני כותב את מה שאתה פוחד או לא רוצה לכתוב.

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

משה אתה דמגוג!
לכתוב שהקבוצה העבירה את המשחק לנתניה כדי למשוך קהל של חיפה זה עלוב
אפילו אם רק העלת ספקולציה בא לי להקיא מימנה
בכל אופן שאתה כול הזמן שלילי ומחפש רק מה לא טוב בחיים אנשים לא יקחו אותך ברצינות
התקליט הזה כבר נמאס!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אהרוני כתב:משה אתה דמגוג!
לכתוב שהקבוצה העבירה את המשחק לנתניה כדי למשוך קהל של חיפה זה עלוב
אפילו אם רק העלת ספקולציה בא לי להקיא מימנה
בכל אופן שאתה כול הזמן שלילי ומחפש רק מה לא טוב בחיים אנשים לא יקחו אותך ברצינות
התקליט הזה כבר נמאס!
1. תלמד לכבד אחרים ולא לקטול ללא סיבה -
משה אוחיון כתב:אבי בנושא הזה אני מסכים עם הדברים שנאמרו מעלי (בעיקר דבריו של ידידאל).
ברגע שבדש אמר שאין מגרש עד נתניה אני מאמין לו ב100%.
מגיע לו להנות מהספק, הוא לא עשה כלום כדי שנפקפק בכך.
2. אני עומד בפני עצמי. כל הניסיונות האלה לייחס לי הודעות של אחרים או להפוך אותי לראש קבוצה מסויימת הם לא ראוים.
אני תמיד מדבר את אשר על ליבי. גם בשבוע שעבר כשהייתי בודד הרבה יותר במערכה.
תלמדו לעשות הפרדה בין דברים של אנשים שונים ובין דעות שונות.

3. אהרוני, אני חוזר למה שאמרתי לאליק, ברגע שכולם רואים משהו שחייבים לשנות ומעדיפים לשתוק, כל אחד מהסיבה שלו, אז אנשים כמוני צריכים להציף יותר דברים.
ואני שוב חוזר ואומר, הרוב כאן מעדיפים כמעט תמיד לשתוק עד שמגיעים למשהו שבאמת מפריע להם, שפוגע במשהו שהם מאמינים בו אישית ואז פתאום הם מתעוררים ומעבירים ביקורת.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

פשוט להקיא!!!!!!!
כן אין לי בעיה לא להיות חיפה ויודעים מה אחרי 7 שנים מתוך 10 בלאומית אני אפילו מוכן בחמש שנים הקרובות להיות אשדוד או פתח תקווה רחמנא ליצלן.

אני לא מגן ולא שום דבר יש דברים שהם לא בסדר, וכן גם ימשיכן להיות דברים שהם לא בסדר כי אף אחד לא מושלם, אבל לא צריך להקים קול צעקה על כל פיפס (ואת זה משה אתה לא מפסיק לעשות).

אני מודה על כל שניה שיש לי כאן את אלונה כי כן בלעדיה אין הפועל!!!! ראינו כולנו איך בעלי עסקים מהדרום רצים להציל אותה באמת שכדאי שתעריכו (אפילו אם לא ניקח אליפות)
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

משה אוחיון כתב:
יותר גרוע קוקי.
לפי מה שאני הבנתי חוץ מהמגרש בנס ציונה שאפשר לשחק בו גם המגרשים באשדוד ואפילו קרוב יותר - קריית גת עברו כבר את השזרוע ואפשר לשחק בהם.
ושוב, אם אני מבין נכונה, בקבוצה קבעו את המשחק בנתניה בגלל הקירבה לחיפה והרצון למשוך קהל של מכבי חיפה למשחק.

אם הדברים האלה אכן נכונים, ובקבוצה מעדיפים את אוהדי מכבי חיפה על האוהדים שלנו שכאמור כבר שילמו על המשחק במסגרת המנוי ולכן לא יתקבל מהם רווח, אז מדובר בביזיון.
לא צריך יותר מהציטוט הנ"ל כדי להוכיח מה אתה מנסה לעשות כאן (דמגוגיה זולה והסקת מסקנות שערורייתית).
הציטוט הזה אכן מחזק את דבריו של אהרוני.
כשרוצים להאמין במשהו אז אונסים את כל העובדות בשטח שיתאימו לטענות , מוסיפים קצת מסקנות מתסיסות ויצא תבשיל ביקורת חותכת נהדר.
בתיאבון
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אביב כתב:
לא צריך יותר מהציטוט הנ"ל כדי להוכיח מה אתה מנסה לעשות כאן (דמגוגיה זולה והסקת מסקנות שערורייתית).
הציטוט הזה אכן מחזק את דבריו של אהרוני.
כשרוצים להאמין במשהו אז אונסים את כל העובדות בשטח שיתאימו לטענות , מוסיפים קצת מסקנות מתסיסות ויצא תבשיל ביקורת חותכת נהדר.
בתיאבון
אביב, ממך אני מתפלא, שים לב טוב למילים הבאות:
"לפי מה שאני הבנתי", "אם אני מבין נכונה", וכמובן בסיכום הדברים "אם הדברים האלה אכן נכונים". שים לב שאני לא קובע עובדות בשטח אלא אומר שאם הדברים נכונים, מדובר בדברים חמורים.
ברגע שבדש יצא לתקשורת וטען שהם לא מצאו מגרש ישר כתבתי:
"ברגע שבדש אמר שאין מגרש עד נתניה אני מאמין לו ב100%.
מגיע לו להנות מהספק, הוא לא עשה כלום כדי שנפקפק בכך".

ואני שוב מבקש ממכם להתייחס עניינית לדברים שלי, לא להמציא דברים ולא לנסות להוציא אותי דמגוג כדי להוציא את הטענות שלכם כנכונות.

שלח תגובה