אליק כתב:
תודה לך משה אוחיון היקר שעושה בשבילי את העבודה!! תודה תודה תודה!!
מה הייתי עושה בלעדיך...הרי אם לא אתה הייתי צריך ללכת ברגל לנתניה...
התלוננתי בפניך? נכון. יש הבדל בין להתלונן (אל תחשוב שאני מרוצה מזה שהמשחק בנתניה) לבין ללכלך בצורה מכוערת ולכנות את המועדון בכינויי 'שכונת יוקרה' למיניהם...לכו אתם יחד עם ה'שמעון איפרגן' האידיוט שהמציא את הביטוי ותמצאו מישהו שהוא חצי מאלונה...גיבורים גדולים במילים.
נכון, הרבה פעמים יש לי ביקורת ואני מעדיף אולי להשאיר אותה עמוק עמוק בלב (דעתי על עזורי לדוגמא) ולפעמים יש לי ביקורת ואני מעדיף לברר טוב טוב מה באמת קורה לפני שאני פותח את הדברים (המשחק שישוחק בנתניה לדוגמא).
לא כל דבר צריך להציף ולחפור עליו. יש נזקים שהמלל שלך יכול לגרום ששום דבר אחר לא יחפר עליהם. יש עוד דרכים לפתור בעיות. לזעוק כמה הכל נוראי וכמה שההבדל היחיד הוא שהמשכורות משולמות בזמן זה עלוב ופאתטי.
אתם צריכים להתבייש.
אבל שוב - דווקא אתה לא מאלה שציפיתי מהם, אז זה בסדר. אני יודע שכשאני מגיע לקרוא הודעה שלך אני לא אמצא שום מילה חיובית חלילה. התרגלתי. כל דבר מפריע לך, כל דבר מציק לך, בגלל כל שטות מבחינתך אנחנו לא יונייטד וכמה חבל שאין לנו את פרגוסון שיראה לנו איך מנהלים מועדון. הבנתי.
בקיצור, ואני אצטט: מזל שיש עוד אנשים כמוך...
הרי רק אתה דאגת לי לדרך להגיע לנתניה. אה וגם לכרית לישבן...
1. אל תכליל אותי עם אחרים בבקשה, בטח אל תיחס לי הודעות שאחרים כתבו.
אני לא אכתוב לעולם "שכונת יוקרה", אני לא אומר לעולם "שכלום לא השתנה חוץ מהמשכורות", אני גם לעולם לא אטען "שבדש משקר כשאמר שאין מגרשים מכאן ועד לנתניה".
גם כי אני לא מסכים עם הביטוים הנ"ל וגם כי כשאני מעביר ביקורת אני מעביר אותה בלי ביטוים שנועדו ליצור הגזמה.
אני חושב שהדוגמאות בשטח והמציאות היא החזקה ביותר ולכן אני נמנע (ולמען האמת גם לא כל כך מחבב) שימושים בביטוים קיצונים או פתגים כאלה ואחרים כדי להסביר את דברי.
2. שים לב שהביקורת שלי על המשחק בנתניה היא בהתנהלות הקבוצה. בעובדה שרק היום החליטו לפצות את הקהל (הוצאת הסעה).
אם אתה מאמין שקם לו בדש היום בבוקר ופתאום החליט שנעשה עוול לקהל על דעת עצמו אתה מתנהג בתמימות.
גם אלונה, גם שכטר, גם בדש הם אנשים בשר ודם. הם רואים ושומעים דברים. הם יודעים היטב את רחשי הקהל. וכן גם אם ניצן ואתה תזלזלו בפורום הזה ובכוח שלו, הקולות כאן נשמעים.
אלונה קוראת כאן וכך גם יתר עובדי המועדון. גיא לוי בכבודו ובעצמו רצה להגיש תלונה נגד אחד מאוהדי הקבוצה על סמך דברים שנכתבו בפורום הזה.
אז כן, לפורום יש כוח ולאוהדים יש כוח, וברגע שקמה צעקה (כמו בנושא המשחק של נתניה) הדברים מגיעים גם להנהלה.
3. אולי אם היו עוד אוהדים שיודעים לבקר כשצריך, שלא שומרים בפנים דברים שמפריעים להם, שמאמינים שאפשר לעשות שינוי, אז אנשים כמוני היו מציפים את הדברים הרבה פחות.
אבל לא, האוהדים שלנו יציפו את הדברים רק שנוח להם.
כשמדובר בדרך של מועדון, בחוסר בזהות, בחוסר בשחקני בית, אולי אפילו במאמן, דברים שלא מפריעים להם, הם ישתקו. אדון "זה שי" אמר שנמאס לו ממני רק לפני שבוע, אבל השבוע, כשפוגעים בו, כשהנהלה עושה פתאום משהו שמפריע לו, "בושה וחרפה פעם 2000", פתאום מדובר במשהו שחוזר על עצמו, פתאום הוא היה שותף לכל דברי הביקורת שהועלו בעבר.
4. בוא נקבע את הדבר הבא, אתה תמשיך לחיות בפחד בכל תגובה שאתה כותב שאלונה תקרא ותפגע, שאלונה תעזוב, שנחזור לימי זינו, ואני בכל תגובה שאני אכתוב אחשוב איך מועדון שיצא לדרך חדשה ומתיימר להיות "גאוות הנגב" צריך להתנהג.
כפי שכבר אמרתי בעבר, גם אם לא תודה בזה, יש הרבה פעמים שאני כותב את מה שאתה פוחד או לא רוצה לכתוב.