חדשות לא טובות : חשש שאסולין גמר את העונה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: חדשות לא טובות : חשש שאסולין גמר את העונה.

שליחה על ידי ניב »

bs war כתב:ובכל זאת, למרות השער לדעתי אסולין גם הלך הרבה פעמים עם הראש בקיר, התעקש לכדרר לבד ולא למסור ואיבד המון כדורים, לא רץ ולא התאמץ, בנוסף לכמה וכמה החמצות.
אז הוא כבש שער אז מה? לדעתי משחק פושר שלו ולא יותר. לא אומר שקדוסי היה יותר טוב אבל בהחלט היה מקום לשלב אותו ליד אסולין.
א.כן, לא מהמשחקי השיא של אסולין.

ב.כן, קדוסי לידו יכול לתרום ולעשות בלגן.

ג.לא, אין שום הצדק להתנהגות המבישה של הקהל אחרי הגול.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

עוד אני אוסיף, אני מאמין שאם שחקנים כמו ערן לוי ומליקסון מקבלים בעיניים עצומות את הצ'אנס בליגת העל בגלל היכולת שלהם בלאומית, אין שום סיבה ש- 18 שערים בעונה שעברה לא יעניקו לקדוסי את אותה זכות...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הילה חדד כתב:בתור אחת שהשתוללה על ההחתמה של אסולין אני מהר מאוד שיניתי את דעתי עליו. שחקן מצויין, שחקן שרעב לגולים (גם אם זה בשביל מאזן אישי ולאו דווקא קבוצתי) יודע ליהיות במקום הנכון, שחקן שנותן תפוקה מצויינת. עם כל האהבה שלי לקדוסי, הוא לא יותר טוב מאסולין, מה שכן, בעיניי שניהם צריכים לשחק יחד. עד עכשיו זה הביא תוצאות.

החלמה מהירה לאסולין, גם לי קשה להאמין שזו פציעה כ"כ חמורה- לפעמים האתרים מחפשים את הכותרת הדרמטית, ומנצלים את החוסר וודאות. שימו לב שזה כתוב רק בYNET. כמו שאריק אמר, מחר ניהיה חכמים יותר. החלמה מהירה, אנחנו צריכים אותו.

מה שהילה אמרה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

זה שי ! כתב:
צודק גם אותי זה עיצבן רצח קהל של טיפשים [ לא רוצה להיכנס לזה כן אבל העלק " גרעין שער 5 "]זה שי !
לא, אז לקלל 90 דקות+תוספת זמן את גיא עזורי. זה בכלל לא טיפשי, העלק גרעין שער 2.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 32&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
עכשיו אפשר להתחיל לחשוב שאולי זה נכון...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

איזה נאחס...
אבדה גדולה מאוד של חלוץ טוב שהביא לקבוצה הזאת את הדבר הכי חשוב שהיה חסר בה וזה רוע.
מאחל לו החלמה ורפואה שלימה בקרוב.
הדבר היחיד הטוב שיצא מזה זה שאם לעזורי הייתה מחשבה לשחרר את קדוסי בינואר - אז עכשיו סביר להניח שהוא יירד מזה. רק שלא יביא לנו איזה חלוץ נכה... עדיף, כמו שאמרו לפני לתת צ'אנס לחגי יצחק מהנוער.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 81&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

אפשר קצת לנשום לרווחה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

שבועיים שקדוסי חייב להוכיח שמקומו ב11
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

קדוסי כבר הוכיח שמקומו בהרכב בלי קשר להעדרות של אסולין.
ששניהם נמצאים על המגרש יש הרבה יותר לחץ על היריבה - כי שניהם רצים המון על המגרש, בניגוד לשני פדלאות אשדודיות שני מכיר....
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אגב, בניגוד לפרסומים של אמש, היום מפרסם נדב דייג בידיעות שאסולין כנראה גמר
את העונה וביום חמישי תהיה תשובה סופית לאחר שיעבור M.R.I

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

חומרת הפציעה עדיין לא ידועה אבל בכל מקרה הוא יעדר מהמשחקים מול הקבוצות שעלו ליגה וזה אבידה גדולה
משום שדווקא במשחקים האלה מול הגנות יחסית חלשות הוא היה יכול לעזור לנו מאוד לקחת את הנקודות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

קודם כל החלמה מהירה
לא מתה על השחקן אבל גם לא מאחלת לאף אחד להיפצע, במיוחד שזה נשמע כואב.

שבועיים לקדוסי להוכיח שמגיע לו לפתוח????????? כמה עוד הוכחות צריך הבחור לתת?
זה הרי ברור שעכשיו עזורי יפתח פתאום עם פדידה\נאסר\בלומשטיין\דור דוידי ולו רק להמשיך להושיב את קדוסי על הספסל. לצערי זה כבר די שקוף שהוא יעזוב בינואר, אלא אם כן יקרה פה נס חנוכה.

רגע, אז מה נסגר עם אסולין? חודש או עונה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ניב כתב:
זה ממש לא ככה.
אני כל הזמן שומע קללות לעבר אסולין, כשקדוסי הוא בבחינת קדוש מעונה ולא שמעתי מילה רעה אחת עליו.
היום הגדיל לעשות הקהל המשובח שלנו שאחריי השער של אסולין התחיל לשיר לקדוסי, איכס, מגעיל.
נו באמת ניב. הקהל שר לקדוסי כי אלה היו דקות של פאניקה מצד בני יהודה והיה מתבקש ללחוץ על הגז ולהכניס עוד חלוץ.
כשאסולין ירד בסוף המשחק צולע החוצה הקהל נעמד ומחא לו כפיים.

לעצם הדיון:

1. התנגדתי להבאת אסולין בגלל האופי הבעייתי, בגלל שהוא נזרק מכל קבוצה שהיה בה, בגלל השמועות על הימורים. לא חשבתי ששחקן כזה ראוי ללבוש את המדים של באר שבע.
במציאות, הגיע לכאן שחקן אחר. לא יודע אם בגלל שאסולין הפך לאיש משפחה עם אישה וילדה, אבל הוא מחויב וזה מילת המפתח. הוא רץ, משקיע, נלחם, צועק ומעל הכל יש לו רוע חיובי שחסר מאוד בקבוצה שלנו.
6 שערים ב13 משחקים זה מאזן מעולה. החלוץ החמישי בטיבו בליגה. בליגה של 16 קבוצות, 2 חלוצים בכל קבוצה, כלומר 32 חלוצים זה מאוד מרשים. במיוחד כשהוא לא לוקח משבצת של זר.
בכלל התרומה של אסולין כוללת גם 2 בישולים, לא צריך לבקש יותר.

2. למה צריך להכניס לדיון כאן את אוהד קדוסי? למה אוהד קדוסי צריך לבוא על חשבון ליאור אסולין?
מדובר ב2 חלוצים שהשיתוף פעולה בינהם רק התחיל וכבר הוא מהמשובחים בליגה.
כשהם ביחד יש לנו התקפת סילון שלוחצת על ההגנות של היריבות וחונקת אותם.
בלי קדוסי ואסולין היינו עכשיו נאבקים חזק בתחתית כי החלק החזק שלנו השנה הוא ההתקפה ולא ההגנה.

3. לסיום, נקווה מחר שתוצאות הבדיקות של אסולין יקבעו שהוא חוזר למגרש תוך זמן קצר.
לא רוצה את בדש במקומו ולא רוצה את יבוריאן במקומו.
תנו לי אסולין בריא ואת קדוסי לידו בהרכב ואני אדם מאושר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב:
נו באמת ניב. הקהל שר לקדוסי כי אלה היו דקות של פאניקה מצד בני יהודה והיה מתבקש ללחוץ על הגז ולהכניס עוד חלוץ.
כשאסולין ירד בסוף המשחק צולע החוצה הקהל נעמד ומחא לו כפיים.

.
לא משה, אתה לא מבין כנראה.
איך שהכדור נכנס לשער אחרי אחריי שאגות השמחה השיר הראשון היה "או-אוהד קדוסי" לא היה זמזום או התחלה של זמזום לשיר כלפי ליאור אסולין (קבל הארה: הוא היה כובש השער).
כל ניסיון לתארץ את זה בפאניקה או שטות אחרת, מגוחך.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ניב כתב:
לא משה, אתה לא מבין כנראה.
איך שהכדור נכנס לשער אחרי אחריי שאגות השמחה השיר הראשון היה "או-אוהד קדוסי" לא היה זמזום או התחלה של זמזום לשיר כלפי ליאור אסולין (קבל הארה: הוא היה כובש השער).
כל ניסיון לתארץ את זה בפאניקה או שטות אחרת, מגוחך.
האוהדים בבאר שבע אוהבים את אסולין ניב. בדיוק כמו שהם אוהבים את נאסר.
האוהדים בבאר שבע מרגישים שגיא עזורי עושה דווקא ומגיבים בהתאם.
לדעתי היה מקום אחרי הגול להכניס עוד חלוץ, זכותך לחשוב אחרת, אבל זה לא אומר שהדעה שלי היא לא רלוונטית או שזה בושה שאחרי הגול הקהל דרש עוד חלוץ.
כפי שכבר אמרתי, אסולין קיבל המון תשואות כשירד צולע, אתה מוזמן לדפדף כאן בטופיק ולראות מה אוהדי באר שבע חושבים על ליאור אסולין.

הגיע הזמן שתחשבו בצורה בוגרת ומציאותית. קהל של כדורגל מרגיש את המשחק ואת הקבוצה שלו. קהל של כדורגל שואב אנרגיות מהקבוצה והוא מרגיש גם יותר מהמאמן כשהקבוצה במומנטום או מסתגרת. אנחנו תופסים את הראש על כל החמצה בהתקפה ועל כל שער שכמעט סופגים בהגנה.
אז אם הקהל רואה את באר שבע לוחצת על בני יהודה, את אסולין מגיע פעמיים אחד מול אחד מול אינוגבה, את פדידה מחטיא מול שער ריק, את מליקסון ורביבו מגיעים פעם אחר פעם לרחבה, ואת שחקני בני יהודה מרחיקים בפאניקה ליציע, אז כניראה שהקהל מרגיש שעוד חלוץ יכול לנצל את הפאניקה ולהביא את השיווין כי מכים בברזל בעודו חם.

עובדה שאחרי המחצית, כשהשחקנים נרגעו, כשבני יהודה נרגעו, עלינו למחצית השנייה עם הרכב נכון בהרבה אבל היינו צריכים לסמוך על הברקה של מליקסון כדי לצאת עם שערים כי ההתלהבות עברה והמשחק נרגע.
כדורגל, במיוחד במגרש כמו בלומפילד שמרגישים את הקהל, הוא משחק של אמוציות.
מי שהיה בנתניה יודע שרק אנחנו החזרנו את ההקבוצה מפיגור 2-0 כשהם תוקפים לשער שלנו ואנחנו מטריפים אותם.

אתה רוצה לקחת את זה לכיוון של אנטי אסולין, עוד פעם להאשים את הקהל, זכותך.
אני לוקח 1500 איש שהרגישו שהקבוצה צריכה עוד חלוץ, 1500 איש שאמרו תודה לאסולין כשיצא החוצה צולע מה שכניראה אומר שאף אחד לא שונא את אסולין.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה