messiah כתב:אם אחרי שהובהר לשחקן שכרגע הוא לא אופציה ראשונה או שנייה להרכב ובכל זאת הוא העדיף לא להילחם אלא לברוח,אז שיהיה לו
לבריאות ואני מאחל לו המון בהצלחה.
שלא ישכח שהוא שחקן צעיר ושלא יחשוב שיש לנו קהל של אידיוטים (אף על פי שעושה רושם שכן) שיילחם בשבילו רק בגלל שהוא מקומי.
בואו לא נשכח שאלקיים רק חזר מפציעה ועל הדרך שחקנים טובים ממנו כבר קנו את מקומם (מליקסון מן הסתם,רביבו,נאסר,אסולין).
תוסיפו לכל זה את העובדה שעד היום אלקיים ממש לא הוכיח את עצמו כליאו מסי מס' 2 , כמו שמשה אוחיון מנסה לצייר פה ולגנוב דעה של אנשים.
אני חושב שהדבר הכי טוב בשבילו ובשביל הפועל ב"ש יהיה להשאיל את השחקן למכבי ב"ש ולתת לו להתחשל שם ובמידה והשחקן יוכיח שהוא ראוי
להימנות בסגל של הפועל ב"ש אז יחזירו אותו.
1. תן לי להבין, המאמן אומר לשחקן אתה לא בתוכניות שלי, אתה לא תשחק השנה, לא משנה אם תהיה טוב באימונים או לא, אז מה אלקיים אמור לעשות?
לשרוף עונה כמו אלירן אמזלג בשנה שעברה?
לשרוף עונה כמו דנדי אוקוגו השנה?
גיא עזורי מעדיף השנה בצורה ניכרת את שחקני הרכש שהוא הביא. כמו שלא משנה כמה דנדי יהיה טוב באימונים וכמה אופיר/שן יהיו חלשים במגרש דנדי לא יראה דקות ככה לא באמת משנה כמה רביבו יהיה חלש השנה הוא לא ירד לספסל, וגם אם הוא יצא כחילוף מי שכנס זה נאסר או בלומינשטיין, אז איפה אלקיים אמור להשתלב כאן?
2. איזה קטע שבכל פעם שמדברים על אלקיים מזכירים את מסי. שכחתי שמורירה, גולרסה, הרוש, שן, אופיר ורביבו, כולם שחקני הרכב קבועים, הם ליאו מסי 2.
הפועל באר שבע השנה היא קבוצה בינונית ומטה, שחקני הרכש בהפועל באר שבע הם בינונים ומטה, ככה שלטעון שיוסי אלקיים לא ברמה הנדרשת, על סמך מה? על סמך היכולת "הנהדרת" של שאר שחקני ההרכב? היית אתמול ברעננה שאתה אומר שיוסי אלקיים לא היה יכול לתרום יותר משאר השחקנים שפתחו אתמול בהרכב?
3. אלקיים, למרות הדברים שלך, לקח את הנוער על הגב בשנה שעברה. מלך השערים בפער ניכר, מלך הבישולים בפער ניכר, כמעט לבד השאיר את השלושה בליגה הראשונה לנוער.
גם שעלה בבוגרים, בטח יחסית לגילו, הראה המון כישרון וביטחון והציג יכולת מעולה. שער בבכורה בגביע הטוטו, שער בכורה בליגה, בישול במשחק לאחר מכן בליגה, 2 משחקים טובים מול אחי נצרת ברגעי האמת. הלוואי והיה מקבל חצי מהדקות שקוסטרוב וזולו הבינונים קיבלו בשנה שעברה.
4. ושוב אני אומר, הנושא כאן הוא לא מהו הכישרון של אלקיים והאם הוא טוב או פחות טוב מהשחקנים הקיימים. יכול להיות שזה נתון לויכוח, אני חושב שהוא טוב יותר משחקני "הרכש" שהובאו לכאן, אתה טוען שלא, יכול להיות שגם הכישרון שלו נתון לויכוח.
מה שלא נתון לויכוח זה שגיא עזורי אמר לו שהוא לא בונה עליו ושיש לפחות עוד 5 שחקנים לפניו ברוטציה.
לא משנה איך תהפכו את זה, בטח עם סוג מאמן כמו גיא עזורי שהוא מקובע בדעתו, אם זה אכן המצב, יוסי אלקיים חייב לעזוב ולקבל השאלה לקבוצה אחרת שם יוכל לקבל דקות ולהתפתח.