יוסי אלקיים צפוי לקבל הודעת שחרור מהקבוצה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: יוסי אלקיים צפוי לקבל הודעת שחרור מהקבוצה.

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:
שמעת אותי אומר שצריך לשחרר אותו? צריך לזרוק אותו מחוץ לסגל לחודש כדי שיתאמן ויעבוד קשה.
אני אומר (מידיעה) שמדובר בפישר שמרגיש שהוא סוג של כוכב או טאלנט מקומי. אני מציע לאדון
אלקיים להנמיך פרופיל ולעבוד קשה במקום לדבר עם חברים/מקורבים וליצור לחץ מבחוץ שבסופו
של דבר רק פוגע בקבוצה.
כניראה שהוא לא פישר אריק ושהוא ביקש להשתחרר מסיבות מובנת-
דודו כתב:ממה שאני מבין בשבוע שיעבר נאמר ליוסי שהוא לא ישחק הרבה העונה.
מרגע שזה המצב ברור לחלוטין למה הוא ירצה לעזוב.
אין פה עניין של פישר או לא פישר, כשאתה קולט שלא מחזיקים ממך וכשאתה מבין שאתה הולך לבזבז עוד עונה כדאי לך (בטח בגיל כזה) לחפש את מקומך.
די עצוב ששחקן שבאמת אוהב את המועדון ולפחות כששיחק הוכיח שהוא שחקן ברמה נאותה לכל הפחות מגיע לסיטואציה שבה הוא מבין שהוא לא יראה דשא ושזה לא עניין של מלחמה אמיתית על ההרכב.
מצד שני? מוטב מבחינתו לעשות את הצעד הזה עכשיו ולא בעוד שנה שנתיים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

התקשורת על הזין גיא עזורי בן זונה
חסר לו והוא משחרר אותו הוא יסבול ממני
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

משל למה הדבר דומה? לאדם שנפצע ברגלו. תוך כדי החלמתה, לוקח אותו אדם אקדח ויורה לעצמו שוב ברגל.

והנמשל: עד שיש פה כשרון (בתהליכי טיפוח), "יורים" בו ושולחים אותו לקבוצה אחרת.

ואח"כ אנחנו מתלוננים למה אין בהרכב ילידי סורוקה.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

גיא עזורי מתחיל לעבור כל גבול עם החוצפה שלו!!!! אתה לא יכול לצאת לתקשורת (כל רבע שעה) ולהגיד שהקהל צריך לחכות בסבלנות כי העונה אין שחקני בית ומצד שני לראויים שעוד נשארו הוא גורם לעזוב.????
גיא לא מעניין אותי האגו שלך והכבוד שלך מבחינת הקהל אלקיים אמור להיות ברוטציה הרבה לפני כלומשטיין/יוסי אופיר/אייל שן/מסיקה/ גלארסה/ מוריירה או פרגל. ואם בסופו של דבר אלקיים כבר לא יהיה שחקן הפועל ב"ש באשמת המאמן זו תהיה עילה (ומי שרוצה לקרוא לזה תירוץ שיקרא איך שבא לו) להעיף את עזורי מפה לאלף עזאזל כשכ-ל אבל אני מתכוון כ-ל האמצעים כשרים!!!

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

לדעתי העובודת מאוד פשוטות.
יוסי אלקיים לא הוכיח את עצמו בשום שלב גם כשנכנס לשחק.
הוא גדל במחלקת נוער בושה.
הוא חייב לשחק ולבנות את עצמו כמה שנים וברורו שבהפועל באר שבע הוא לא יוכל לעשות זאת כי הוא לא תורם מספיק כרגע.
מסקנה?
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אם אחרי שהובהר לשחקן שכרגע הוא לא אופציה ראשונה או שנייה להרכב ובכל זאת הוא העדיף לא להילחם אלא לברוח,אז שיהיה לו
לבריאות ואני מאחל לו המון בהצלחה.
שלא ישכח שהוא שחקן צעיר ושלא יחשוב שיש לנו קהל של אידיוטים (אף על פי שעושה רושם שכן) שיילחם בשבילו רק בגלל שהוא מקומי.
בואו לא נשכח שאלקיים רק חזר מפציעה ועל הדרך שחקנים טובים ממנו כבר קנו את מקומם (מליקסון מן הסתם,רביבו,נאסר,אסולין).
תוסיפו לכל זה את העובדה שעד היום אלקיים ממש לא הוכיח את עצמו כליאו מסי מס' 2 , כמו שמשה אוחיון מנסה לצייר פה ולגנוב דעה של אנשים.
אני חושב שהדבר הכי טוב בשבילו ובשביל הפועל ב"ש יהיה להשאיל את השחקן למכבי ב"ש ולתת לו להתחשל שם ובמידה והשחקן יוכיח שהוא ראוי
להימנות בסגל של הפועל ב"ש אז יחזירו אותו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

messiah כתב:אם אחרי שהובהר לשחקן שכרגע הוא לא אופציה ראשונה או שנייה להרכב ובכל זאת הוא העדיף לא להילחם אלא לברוח,אז שיהיה לו
שלא ישכח שהוא שחקן צעיר ושלא יחשוב שיש לנו קהל של אידיוטים (אף על פי שעושה רושם שכן) שיילחם בשבילו רק בגלל שהוא מקומי.
בואו לא נשכח שאלקיים רק חזר מפציעה ועל הדרך שחקנים טובים ממנו כבר קנו את מקומם (מליקסון מן הסתם,רביבו,נאסר,אסולין).
תוסיפו לכל זה את העובדה שעד היום אלקיים ממש לא הוכיח את עצמו כליאו מסי מס' 2 , כמו שמשה אוחיון מנסה לצייר פה ולגנוב דעה של אנשים.
אני חושב שהדבר הכי טוב בשבילו ובשביל הפועל ב"ש יהיה להשאיל את השחקן למכבי ב"ש ולתת לו להתחשל שם ובמידה והשחקן יוכיח שהוא ראוי

שנה שעברה שהוא קיבל דקות הוא הוכיח יפה מאוד מה הוא שווה ואז שוב גיא לוי עצר אותו במקום להמשיך ולתת לו דקות משחק
מי ישמע מה רביבו עשה מאז שהוא בא לפה
עם בלומשטין ומשה אסולין מקבלים הזדמנות לשחק גם אלקיים צריך לקבל כי תאמת הוא לא נופל מאף שחקן ב11 פרט למליקסון
עם בברצלונה משתפים שחקנים צעירים אז מה זה הפועל ב"ש עם בחיפה משתפים צעירים אז מה זה ב"ש
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

שי,יכול להיות שכל מי שנתן לאלקיים הזדמנות הוא אידיוט ורק האוהדים הם החכמים?
אני אוהב שאתה משווה אותנו לברצלונה ולמכבי חיפה,רק שאתה לרגע שוכח שבברצלונה ובחיפה נהנים מפירות של השקעה
ארוכת טווח בתשתיות ובנוער שהתחילה לא אתמול ולא שלשום.
אלקיים (בלי לזלזל בו כמובן) מגיע משנתון מבזה של הנוער של הפועל ב"ש ורק עכשיו מתחילים להשקיע בנוער בצורה יעילה
וחכמה.
ברגע שנגיע למצב שכל ההשקעה בנוער תישא פירות,אז אתה תראה פה יותר שחקני בית.
עם כל הכבוד לאלקיים,לא יתכן שגיא לוי וגיא עזורי כאלה אידיוטים שלא נותנים לו יותר מדי הזדמנויות.
זה שהוא מנשק את הסמל זה יפה וזה נחמד,אבל זה לא מה שצריך לתת לשחקן מקום בהרכב או בסגל אם הוא לא מתאים!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

messiah כתב:שי,יכול להיות שכל מי שנתן לאלקיים הזדמנות הוא אידיוט ורק האוהדים הם החכמים?
אני אוהב שאתה משווה אותנו לברצלונה ולמכבי חיפה,רק שאתה לרגע שוכח שבברצלונה ובחיפה נהנים מפירות של השקעה
ארוכת טווח בתשתיות ובנוער שהתחילה לא אתמול ולא שלשום.
אלקיים (בלי לזלזל בו כמובן) מגיע משנתון מבזה של הנוער של הפועל ב"ש ורק עכשיו מתחילים להשקיע בנוער בצורה יעילה
וחכמה.
ברגע שנגיע למצב שכל ההשקעה בנוער תישא פירות,אז אתה תראה פה יותר שחקני בית.
עם כל הכבוד לאלקיים,לא יתכן שגיא לוי וגיא עזורי כאלה אידיוטים שלא נותנים לו יותר מדי הזדמנויות.
זה שהוא מנשק את הסמל זה יפה וזה נחמד,אבל זה לא מה שצריך לתת לשחקן מקום בהרכב או בסגל אם הוא לא מתאים!

מי קבע שהוא לא מתאים מאמנים כמו גיא לוי וגיא עזורי ?
מה זה קשור לשנתון שהוא גדל בו אולי הוא השחקן הכי טוב שהיה בשנתון הזה והוא באמת שחקן טוב ממה שאני ראיתי אותו משחק הוא לא נופל מאף שחקן ב11 שוב פרט למליקסון
לא אמרתי לזרוק אותו ישר להרכב אבל מגיע לו צאנס להראות מה הוא יודע כמו כל אחד מהשחקים בהפועל ב"ש פשוט גיא עזורי מקובע על ה11 שלו ועל החילופים שלו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

גם אם הוא היה שחקן מס' 1 בליגה גיא עזורי לא היה נותן לו לשחק כי לא הכלב הביא אותו!
ולגבי גיא לוי אני כמעט בטוח שאמר עליו לא פעם שיהיה שחקן גדול

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

messiah כתב:אם אחרי שהובהר לשחקן שכרגע הוא לא אופציה ראשונה או שנייה להרכב ובכל זאת הוא העדיף לא להילחם אלא לברוח,אז שיהיה לו
1. תן לי להבין, המאמן אומר לשחקן אתה לא בתוכניות שלי, אתה לא תשחק השנה, לא משנה אם תהיה טוב באימונים או לא, אז מה אלקיים אמור לעשות?
לשרוף עונה כמו אלירן אמזלג בשנה שעברה?
לשרוף עונה כמו דנדי אוקוגו השנה?
גיא עזורי מעדיף השנה בצורה ניכרת את שחקני הרכש שהוא הביא. כמו שלא משנה כמה דנדי יהיה טוב באימונים וכמה אופיר/שן יהיו חלשים במגרש דנדי לא יראה דקות ככה לא באמת משנה כמה רביבו יהיה חלש השנה הוא לא ירד לספסל, וגם אם הוא יצא כחילוף מי שכנס זה נאסר או בלומינשטיין, אז איפה אלקיים אמור להשתלב כאן?

2. איזה קטע שבכל פעם שמדברים על אלקיים מזכירים את מסי. שכחתי שמורירה, גולרסה, הרוש, שן, אופיר ורביבו, כולם שחקני הרכב קבועים, הם ליאו מסי 2.
הפועל באר שבע השנה היא קבוצה בינונית ומטה, שחקני הרכש בהפועל באר שבע הם בינונים ומטה, ככה שלטעון שיוסי אלקיים לא ברמה הנדרשת, על סמך מה? על סמך היכולת "הנהדרת" של שאר שחקני ההרכב? היית אתמול ברעננה שאתה אומר שיוסי אלקיים לא היה יכול לתרום יותר משאר השחקנים שפתחו אתמול בהרכב?

3. אלקיים, למרות הדברים שלך, לקח את הנוער על הגב בשנה שעברה. מלך השערים בפער ניכר, מלך הבישולים בפער ניכר, כמעט לבד השאיר את השלושה בליגה הראשונה לנוער.
גם שעלה בבוגרים, בטח יחסית לגילו, הראה המון כישרון וביטחון והציג יכולת מעולה. שער בבכורה בגביע הטוטו, שער בכורה בליגה, בישול במשחק לאחר מכן בליגה, 2 משחקים טובים מול אחי נצרת ברגעי האמת. הלוואי והיה מקבל חצי מהדקות שקוסטרוב וזולו הבינונים קיבלו בשנה שעברה.

4. ושוב אני אומר, הנושא כאן הוא לא מהו הכישרון של אלקיים והאם הוא טוב או פחות טוב מהשחקנים הקיימים. יכול להיות שזה נתון לויכוח, אני חושב שהוא טוב יותר משחקני "הרכש" שהובאו לכאן, אתה טוען שלא, יכול להיות שגם הכישרון שלו נתון לויכוח.
מה שלא נתון לויכוח זה שגיא עזורי אמר לו שהוא לא בונה עליו ושיש לפחות עוד 5 שחקנים לפניו ברוטציה.
לא משנה איך תהפכו את זה, בטח עם סוג מאמן כמו גיא עזורי שהוא מקובע בדעתו, אם זה אכן המצב, יוסי אלקיים חייב לעזוב ולקבל השאלה לקבוצה אחרת שם יוכל לקבל דקות ולהתפתח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אם אלקיים חושב שעזורי לא סופר אותו אז עדיף שיושאל לקבוצה אחרת עד סוף העונה, ויקבל דקות משחק. הוא חייב לחשוב קודם כל על הקריירה שלו. אבל רק ליגה לאומית, לא פחות מזה. ולא מכבי ב"ש!

סמל אישי של משתמש
שלו עזרן

שליחה על ידי שלו עזרן »

כמה תיקונים:
זה לא עפ"י ספורט 5 אני פרסמתי את זה ראשון בקאמלס (LFC)

אם הם דוגלים בהעתקת תכנים, שיבושם להם.

הוא לא צפוי לקבל הודעת שחרור מהקבוצה, הוא רוצה להשתחרר.
יוסי אמר לי את זה אישית, הוא לא מרוצה מהמעמד שלו בקבוצה וממיעוט הדקות שלו, הוא מאוד אוהב את הקבוצה והחלום שלו זה להצעיד אותה קדימה ולהצליח איתה אבל הוא לא מוכן לבזבז את הקריירה שלו על הספסל.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

שלו עזרן כתב:כמה תיקונים:
זה לא עפ"י ספורט 5 אני פרסמתי את זה ראשון בקאמלס (LFC)

אם הם דוגלים בהעתקת תכנים, שיבושם להם.

הוא לא צפוי לקבל הודעת שחרור מהקבוצה, הוא רוצה להשתחרר.
יוסי אמר לי את זה אישית, הוא לא מרוצה מהמעמד שלו בקבוצה וממיעוט הדקות שלו, הוא מאוד אוהב את הקבוצה והחלום שלו זה להצעיד אותה קדימה ולהצליח איתה אבל הוא לא מוכן לבזבז את הקריירה שלו על הספסל.
הוא היה אבל פצוע עד לפני שבועיים!!

סמל אישי של משתמש
שלו עזרן

שליחה על ידי שלו עזרן »

niv1 כתב:
הוא היה אבל פצוע עד לפני שבועיים!!
אין קשר...
גם לפני הפציעה הוא לא קיבל דקות

שלח תגובה