אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: אלונה

שליחה על ידי CrazyRed7 »

המצב מורכב מאוד. אלונה לא מפטרת מאמנים אז אחד שנמצא במקום השני?

נצטרך לקבל פה כדור שלג קצת יותר רציני כדי שזה יקרה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Redbull כתב:
06 פברואר 2022, 00:11
אם תסתכלו על זה רגע מהצד המסקנה תישאר אותה מסקנה?
גולדהאר או שחר מפטר מאמן שנמצא במקום השני מרחק 3 נק' מהמקום הראשון?
לא בטוח בכלל
לא חושב שהיה אי פעם פער כזה בין הטבלה למציאות.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

CrazyRed7 כתב:
06 פברואר 2022, 00:14
המצב מורכב מאוד. אלונה לא מפטרת מאמנים אז אחד שנמצא במקום השני?

נצטרך לקבל פה כדור שלג קצת יותר רציני כדי שזה יקרה.
שלא יאשימו אותך שאתה מעודד אלימות....

סמל אישי של משתמש
Redbull
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Redbull »

אדום זקן כתב:
06 פברואר 2022, 00:14
לא חושב שהיה אי פעם פער כזה בין הטבלה למציאות.
ועדיין רוב העולם מסתכל על תאכלס.
זה לא נראה טוב לפטר מאמן במצב כזה ולדעתי גם לא יקרה.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

Redbull כתב:
לא בטוח בכלל
למה זה אמור לעניין אותנו?
חוץ מזה הפער בנקודות הוא ממש לא ריאלי, אני בטוח שגם לך אין ספק שזה יהיה דו ספרתי בסוף העונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Redbull כתב:
לא בטוח בכלל
גולדהאר פיטר/לא המשיך עם מאמן שדקה לפני הביא לו טראבל…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Redbull כתב:
06 פברואר 2022, 00:17
ועדיין רוב העולם מסתכל על תאכלס.
זה לא נראה טוב לפטר מאמן במצב כזה ולדעתי גם לא יקרה.
אתה מסתכל על תאכלס בנקודת הפתיחה,אחר כך אתה כבר רוצה לראות דרך.
עניין התדמית הוא חשוב אבל הקהל חשוב לא פחות ובסוף הוא זה שנותן לך כבעלים את הדרייב.
החלטה לא פשוטה אבל די קלה למען האמת.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

eitam כתב:
06 פברואר 2022, 00:15
שלא יאשימו אותך שאתה מעודד אלימות....
התכוונתי לכדור שלג מקצועי(הפסדים) ;)

סמל אישי של משתמש
Redbull
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Redbull »

לא שאלתי מצד הדרך שאלתי תאכלס איזה בעלים בכדורגל יפטר מאמן שנמצא במצב כזה אמצע העונה בצדק או בפוקס?
לא חושב שיש כזה
אולי אם הפער יגדל(והוא יגדל כי חיפה הרבה יותר טובה) זה יקרה
כרגע אתם מתאבקים ברעיון לחינם.
לא יקרה לדעתי

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

את מי מעניין מקום 2 כשבחלק לא קטן מהמשחקים אנחנו לא בועטים לשער?
כל בעלים נורמלי צריך לשאול את עצמו אם זה הכדורגל שהוא רוצה לראות, בטח כשהלקוחות שלו לא מרוצים מזה.
אנשים מסתכלים על בעלים של קבוצת כדורגל לפעמים כקדושים, כן הם נותנים כסף והרבה גם מהכיס הפרטי, זה לא אומר שאסור לבקר או שצריך לפחד לבקר.
יש פה קהל אוהדים שהרבה יותר ותיק מכל בעלים כזה או אחר ולפעמים גם מבין טוב יותר מהם מה הקבוצה צריכה. צריך לכבד את החלטת הקהל, זה קונצנזוס אדיר
של 11 אלף אוהדים שפעם שנייה צועקים למאמן להתפטר גם כשהיה במקום ה-1.
הוא גרם לקהל פה להקיא מהסגנון הזה, אין שום טירוף על הקבוצה, היינו מקום 1 ובאים 500 אוהדים למשחקי חוץ, ובואו כולנו או רוב מי שנמצא כאן בפורום היה בתקופות הכי מגעילות של המועדון,
אנחנו מקום 1 ויש 4000 כרטיסים פנויים בטרנר בכל משחק, אין חשק אפילו לעודד ושוב, רובנו כאן לא אוהדי הצלחות ואני מאמין שרובכם יזדהו עם הדברים שאני אומר פה.
כדורגל זה הנאה, אם אתה לא נהנה מהקבוצה שלך, לא מתחבר אליה בכלל, איך תדחוף אותה? איך תבוא ברעל כל משחק להטריף אותם?

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

Redbull כתב:
06 פברואר 2022, 00:29
לא שאלתי מצד הדרך שאלתי תאכלס איזה בעלים בכדורגל יפטר מאמן שנמצא במצב כזה אמצע העונה בצדק או בפוקס?
לא חושב שיש כזה
אולי אם הפער יגדל(והוא יגדל כי חיפה הרבה יותר טובה) זה יקרה
כרגע אתם מתאבקים ברעיון לחינם.
לא יקרה לדעתי
אלונה צריכה לקחת בחשבון את האווירה שתהיה סביב הקבוצה מעכשיו ועד סוף העונה כשרוני לוי על הקווים, זה הולך להיות לא נעים, בגלל זה אני חושב שכדאי לחתוך את זה כבר עכשיו.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

ran כתב:
06 פברואר 2022, 00:33
כל בעלים נורמלי צריך לשאול את עצמו אם זה הכדורגל שהוא רוצה לראות, בטח כשהלקוחות שלו לא מרוצים מזה.
אנשים מסתכלים על בעלים של קבוצת כדורגל לפעמים כקדושים, כן הם נותנים כסף והרבה גם מהכיס הפרטי, זה לא אומר שאסור לבקר או שצריך לפחד לבקר.
יש פה קהל אוהדים שהרבה יותר ותיק מכל בעלים כזה או אחר ולפעמים גם מבין טוב יותר מהם מה הקבוצה צריכה. צריך לכבד את החלטת הקהל, זה קונצנזוס אדיר
הוא גרם לקהל פה להקיא מהסגנון הזה, אין שום טירוף על הקבוצה, היינו מקום 1 ובאים 500 אוהדים למשחקי חוץ, ובואו כולנו או רוב מי שנמצא כאן בפורום היה בתקופות הכי מגעילות של המועדון,
אנחנו מקום 1 ויש 4000 כרטיסים פנויים בטרנר בכל משחק, אין חשק אפילו לעודד ושוב, רובנו כאן לא אוהדי הצלחות ואני מאמין שרובכם יזדהו עם הדברים שאני אומר פה.
כדורגל זה הנאה, אם אתה לא נהנה מהקבוצה שלך, לא מתחבר אליה בכלל, איך תדחוף אותה? איך תבוא ברעל כל משחק להטריף אותם?
1+
השחיקה במספר האוהדים שלנו במשחקי הבית והחוץ נובעת אך ורק בגלל הרמה הירודה שאנחנו רואים על הדשא, ושלא יספרו סיפורים על קורונה,בידודים,מזג אוויר,שעות מאוחרות בימים לא נוחים… כל ההמצאות האלו נופצו, לוי מצליח להשאיר לפחות 4,000-5,000 אוהדים בבית במשחקי בית ולפחות 1,000-2,000 במשחקי חוץ.
כמו שכתבתי לאחרונה, לצערנו בכדורגל הישראלי כמות הקהל מאוד מאוד מושפעת מהאטרקטיביות של הקבוצה. כיום יותר מרתק לראות עץ עף ברוח מאשר את הכדורגל של לוי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ההחלטה אכן קשה וכפי שכתבתי אני לא רואה אותה מתבצעת, לפחות לא בשלב הזה.

פיטורים יביעו אמירה נחרצת - אנחנו מאמינים בסגל הקיים, לא מסתפקים במקום השני ולא ביכולת המבישה שהקבוצה מציגה. ידע כל מאמן עתידי שעליו להתיישר עם עקרונות המועדון או שימצא את עצמו בבית.

כל החלטה אחרת תעביר בדיוק את המסר ההפוך - המאמן מוציא מים מן הסלע, אין מקום לבוא אליו בטענות.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

ran כתב:
06 פברואר 2022, 00:33
מדוייק.
כל הנסיעה בחזרה למרכז שאלתי את עצמי שאלה פשוטה, ״למה לי?״, למה אני צריך לנסוע שלוש שעות בדרכים (הלוך וחזור), לוותר על היום החופשי היחיד בשבוע, בשביל לבוא לראות קבוצה שהולכת על המגרש כמו כבשים ללא רועה צאן?
אני סביר להניח אמשיך ללכת עד סוף העונה כי זה חזק ממני, גם אם רוני יישאר (והלוואי שלא כמובן), אבל לפחות 40% מהקהל פשוט יפסיק להגיע.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

גיא חניה כתב:
06 פברואר 2022, 00:58
מדוייק.
כל הנסיעה בחזרה למרכז שאלתי את עצמי שאלה פשוטה, ״למה לי?״, למה אני צריך לנסוע שלוש שעות בדרכים (הלוך וחזור), לוותר על היום החופשי היחיד בשבוע, בשביל לבוא לראות קבוצה שהולכת על המגרש כמו כבשים ללא רועה צאן?
אני סביר להניח אמשיך ללכת עד סוף העונה כי זה חזק ממני, גם אם רוני יישאר (והלוואי שלא כמובן), אבל לפחות 40% מהקהל פשוט יפסיק להגיע.
היום הייתה לי הרגשה רעה לפני המשחק, כמו בטח להרבה מהאוהדים. התלבטתי עם לנסוע חצי שעה לאצטדיון מה שלא קרה לי שנים!!!! העונה, בניגוד לשנים קודמות, גם לא הייתי במשחק חוץ עדיין. קבוצה שפשוט קשה לצפייה

שלח תגובה