אלונה
Re: אלונה
המצב מורכב מאוד. אלונה לא מפטרת מאמנים אז אחד שנמצא במקום השני?
נצטרך לקבל פה כדור שלג קצת יותר רציני כדי שזה יקרה.
נצטרך לקבל פה כדור שלג קצת יותר רציני כדי שזה יקרה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה מסתכל על תאכלס בנקודת הפתיחה,אחר כך אתה כבר רוצה לראות דרך.
עניין התדמית הוא חשוב אבל הקהל חשוב לא פחות ובסוף הוא זה שנותן לך כבעלים את הדרייב.
החלטה לא פשוטה אבל די קלה למען האמת.
לא שאלתי מצד הדרך שאלתי תאכלס איזה בעלים בכדורגל יפטר מאמן שנמצא במצב כזה אמצע העונה בצדק או בפוקס?
לא חושב שיש כזה
אולי אם הפער יגדל(והוא יגדל כי חיפה הרבה יותר טובה) זה יקרה
כרגע אתם מתאבקים ברעיון לחינם.
לא יקרה לדעתי
לא חושב שיש כזה
אולי אם הפער יגדל(והוא יגדל כי חיפה הרבה יותר טובה) זה יקרה
כרגע אתם מתאבקים ברעיון לחינם.
לא יקרה לדעתי
את מי מעניין מקום 2 כשבחלק לא קטן מהמשחקים אנחנו לא בועטים לשער?
כל בעלים נורמלי צריך לשאול את עצמו אם זה הכדורגל שהוא רוצה לראות, בטח כשהלקוחות שלו לא מרוצים מזה.
אנשים מסתכלים על בעלים של קבוצת כדורגל לפעמים כקדושים, כן הם נותנים כסף והרבה גם מהכיס הפרטי, זה לא אומר שאסור לבקר או שצריך לפחד לבקר.
יש פה קהל אוהדים שהרבה יותר ותיק מכל בעלים כזה או אחר ולפעמים גם מבין טוב יותר מהם מה הקבוצה צריכה. צריך לכבד את החלטת הקהל, זה קונצנזוס אדיר
של 11 אלף אוהדים שפעם שנייה צועקים למאמן להתפטר גם כשהיה במקום ה-1.
הוא גרם לקהל פה להקיא מהסגנון הזה, אין שום טירוף על הקבוצה, היינו מקום 1 ובאים 500 אוהדים למשחקי חוץ, ובואו כולנו או רוב מי שנמצא כאן בפורום היה בתקופות הכי מגעילות של המועדון,
אנחנו מקום 1 ויש 4000 כרטיסים פנויים בטרנר בכל משחק, אין חשק אפילו לעודד ושוב, רובנו כאן לא אוהדי הצלחות ואני מאמין שרובכם יזדהו עם הדברים שאני אומר פה.
כדורגל זה הנאה, אם אתה לא נהנה מהקבוצה שלך, לא מתחבר אליה בכלל, איך תדחוף אותה? איך תבוא ברעל כל משחק להטריף אותם?
כל בעלים נורמלי צריך לשאול את עצמו אם זה הכדורגל שהוא רוצה לראות, בטח כשהלקוחות שלו לא מרוצים מזה.
אנשים מסתכלים על בעלים של קבוצת כדורגל לפעמים כקדושים, כן הם נותנים כסף והרבה גם מהכיס הפרטי, זה לא אומר שאסור לבקר או שצריך לפחד לבקר.
יש פה קהל אוהדים שהרבה יותר ותיק מכל בעלים כזה או אחר ולפעמים גם מבין טוב יותר מהם מה הקבוצה צריכה. צריך לכבד את החלטת הקהל, זה קונצנזוס אדיר
הוא גרם לקהל פה להקיא מהסגנון הזה, אין שום טירוף על הקבוצה, היינו מקום 1 ובאים 500 אוהדים למשחקי חוץ, ובואו כולנו או רוב מי שנמצא כאן בפורום היה בתקופות הכי מגעילות של המועדון,
אנחנו מקום 1 ויש 4000 כרטיסים פנויים בטרנר בכל משחק, אין חשק אפילו לעודד ושוב, רובנו כאן לא אוהדי הצלחות ואני מאמין שרובכם יזדהו עם הדברים שאני אומר פה.
כדורגל זה הנאה, אם אתה לא נהנה מהקבוצה שלך, לא מתחבר אליה בכלל, איך תדחוף אותה? איך תבוא ברעל כל משחק להטריף אותם?
אלונה צריכה לקחת בחשבון את האווירה שתהיה סביב הקבוצה מעכשיו ועד סוף העונה כשרוני לוי על הקווים, זה הולך להיות לא נעים, בגלל זה אני חושב שכדאי לחתוך את זה כבר עכשיו.
1+ran כתב: ↑06 פברואר 2022, 00:33את מי מעניין מקום 2 כשבחלק לא קטן מהמשחקים אנחנו לא בועטים לשער?
השחיקה במספר האוהדים שלנו במשחקי הבית והחוץ נובעת אך ורק בגלל הרמה הירודה שאנחנו רואים על הדשא, ושלא יספרו סיפורים על קורונה,בידודים,מזג אוויר,שעות מאוחרות בימים לא נוחים… כל ההמצאות האלו נופצו, לוי מצליח להשאיר לפחות 4,000-5,000 אוהדים בבית במשחקי בית ולפחות 1,000-2,000 במשחקי חוץ.
כמו שכתבתי לאחרונה, לצערנו בכדורגל הישראלי כמות הקהל מאוד מאוד מושפעת מהאטרקטיביות של הקבוצה. כיום יותר מרתק לראות עץ עף ברוח מאשר את הכדורגל של לוי.
- ForeverRed
ההחלטה אכן קשה וכפי שכתבתי אני לא רואה אותה מתבצעת, לפחות לא בשלב הזה.
פיטורים יביעו אמירה נחרצת - אנחנו מאמינים בסגל הקיים, לא מסתפקים במקום השני ולא ביכולת המבישה שהקבוצה מציגה. ידע כל מאמן עתידי שעליו להתיישר עם עקרונות המועדון או שימצא את עצמו בבית.
כל החלטה אחרת תעביר בדיוק את המסר ההפוך - המאמן מוציא מים מן הסלע, אין מקום לבוא אליו בטענות.
פיטורים יביעו אמירה נחרצת - אנחנו מאמינים בסגל הקיים, לא מסתפקים במקום השני ולא ביכולת המבישה שהקבוצה מציגה. ידע כל מאמן עתידי שעליו להתיישר עם עקרונות המועדון או שימצא את עצמו בבית.
כל החלטה אחרת תעביר בדיוק את המסר ההפוך - המאמן מוציא מים מן הסלע, אין מקום לבוא אליו בטענות.
מדוייק.ran כתב: ↑06 פברואר 2022, 00:33את מי מעניין מקום 2 כשבחלק לא קטן מהמשחקים אנחנו לא בועטים לשער?
כל הנסיעה בחזרה למרכז שאלתי את עצמי שאלה פשוטה, ״למה לי?״, למה אני צריך לנסוע שלוש שעות בדרכים (הלוך וחזור), לוותר על היום החופשי היחיד בשבוע, בשביל לבוא לראות קבוצה שהולכת על המגרש כמו כבשים ללא רועה צאן?
אני סביר להניח אמשיך ללכת עד סוף העונה כי זה חזק ממני, גם אם רוני יישאר (והלוואי שלא כמובן), אבל לפחות 40% מהקהל פשוט יפסיק להגיע.
היום הייתה לי הרגשה רעה לפני המשחק, כמו בטח להרבה מהאוהדים. התלבטתי עם לנסוע חצי שעה לאצטדיון מה שלא קרה לי שנים!!!! העונה, בניגוד לשנים קודמות, גם לא הייתי במשחק חוץ עדיין. קבוצה שפשוט קשה לצפייהגיא חניה כתב: ↑06 פברואר 2022, 00:58מדוייק.
כל הנסיעה בחזרה למרכז שאלתי את עצמי שאלה פשוטה, ״למה לי?״, למה אני צריך לנסוע שלוש שעות בדרכים (הלוך וחזור), לוותר על היום החופשי היחיד בשבוע, בשביל לבוא לראות קבוצה שהולכת על המגרש כמו כבשים ללא רועה צאן?
אני סביר להניח אמשיך ללכת עד סוף העונה כי זה חזק ממני, גם אם רוני יישאר (והלוואי שלא כמובן), אבל לפחות 40% מהקהל פשוט יפסיק להגיע.