שמעון א כתב:אל תשכחו שגם נבחרת ברזיל בקושי עלתה למונדיאל ב 2002... הם היו גרועים ביותר במוקדמות. ולבסוף זכו בגביע העולמי!
מוקדם מידי להספיד את מארדונה וארגנטינה!
כן, רק שאז עמד על הקווים פיגורה בדמותו של סקולארי ולא....
קורה שנקלעים לקמפיין כושל שלא בהכרח משקף את היכולת האמיתית של הנבחרת, זה בדיוק מה שקרה לגבי ברזיל ב-2002. רק שלגבי ארגנטינה, אני די נוטה לקשר בין זהות המאמן לקמפיין ה"מוצלח" במוקדמות. אבל לך תדע...יתכן ואני טועה ובסוף מראדונה יתן לכולנו לאכול את הכובע...נחיה ונראה
כן כן ניב ראינו מה הדוקטורים לכדורגל שמדברים יפה ועדין עשו פה בנתיים מי שהגיע הכי רחוק עם הנבחרת מהמונדיאל לפני 40 שנה זה שלמה שרף שיש לו פה לא פחות חרא מברקוביץ
מספיק כבר עם היפות נפש הזאת כולם רוצים אותו השחקנים רוצים אותו לא חבל לשיים 20 מיליון שקל על מאמן זר שלא בטוח שנעלה איתו? נוו באמת זה כבר קישקוש
מה שנבחרת צריכה זה מישהו עם ביצים מישהו ווינר וברקוביץ הוא כזה
זה שי !
זה שי ! כתב:כן כן ניב ראינו מה הדוקטורים לכדורגל שמדברים יפה ועדין עשו פה בנתיים מי שהגיע הכי רחוק עם הנבחרת מהמונדיאל לפני 40 שנה זה שלמה שרף שיש לו פה לא פחות חרא מברקוביץ
מספיק כבר עם היפות נפש הזאת כולם רוצים אותו השחקנים רוצים אותו לא חבל לשיים 20 מיליון שקל על מאמן זר שלא בטוח שנעלה איתו? נוו באמת זה כבר קישקוש
זה שי !
כן כן, כנראה שהכל נכון...
אבל אני לא מכיר מאמן בשם אייל ברקוביץ'...
זה שי ! כתב:כן כן ניב ראינו מה הדוקטורים לכדורגל שמדברים יפה ועדין עשו פה בנתיים מי שהגיע הכי רחוק עם הנבחרת מהמונדיאל לפני 40 שנה זה שלמה שרף שיש לו פה לא פחות חרא מברקוביץ
זה שי !
אתה יודע מה?
אגיד לך ת'כלס? רק על הקמפיין הדוחה שעשה לא הייתי לוקח אותו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
זה שי !
יודע, שי? לעיתים, למרות הסגנון, אתה באמת עושה רושם של אחד שמבין ומדבר לעניין..עד שמגיעה יציאה שכזו.
יכול רק לתאר את המבוכה והבושה שחשו כל אות עדת יחצ"ניו של מושא חלומותיך נוכח מופע הסטנד אפ שנתן שם. אשכרה לקוח מארץ נהדרת