למרות שחשבנו שהוכחנו משהו בשבת האחרונה, מסתבר שזה לא מרשים את מדושני העונג במרכז, רק 'כאילו' הם מגנים אלימות בקבוצות אחרות, אבל אצלנו? זה בון טון, אנחנו הכי גרועים לטענתם, מצד שני הוא לא קורא לאלונה להשאר, מעניין אם גם ליעקב שחר 'לא היו קוראים להשאר' כמו שהם מעודדים את אלונה לעזוב, עכשיו אלונה לא נכנסה למועדון שח-מט או מועדון בלט, ואני די תמהה על התממותם של עיתונאים מכלי תקשורת זה או אחר, הרי אם תקח את כפותה, אילן השועל ושאר המטורפים מקבוצות אחרות, תקבל סידור יפה של מקללים, כנראה שאוהדי הפועל תל אביב צריכים אזכור מגיא לוזון, הרי קל מאוד לעודד שאתה במקום השני ושורף את הדשא...אבל אל תפריעו למציאות של ב"ש להפריע לכם, בכל מקרה אנחנו בעבורכם חיות, הרי גיא עזורי וגיא לוי לקחו אליפויות חופן, וגביעים אין ספור, אבל למה להתפס לקטנות
אנחנו נחותים וככה נשאר בעיניהם
תבלו, או בעצם תסבלו
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 47,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מסתבר שזה לא יעזור
Re: מסתבר שזה לא יעזור
לא שווה לקרוא, חומר ממוחזר.
השבוע הכינו קליפ בערוץ הספורט על חלק מהאירועי האלימות השים בכדורגל הישראלי וראה איזה פלא ב"ש לא הופיע ולו פעם אחת. נכון שיש לנו חלק בקהל שהוא מאוד לא סבלני אבל ככל שהקהל גדול יש לו הרבה צדדים זה הכדורגל בארץ אין שום דבר חריג בב"ש.
השבוע הכינו קליפ בערוץ הספורט על חלק מהאירועי האלימות השים בכדורגל הישראלי וראה איזה פלא ב"ש לא הופיע ולו פעם אחת. נכון שיש לנו חלק בקהל שהוא מאוד לא סבלני אבל ככל שהקהל גדול יש לו הרבה צדדים זה הכדורגל בארץ אין שום דבר חריג בב"ש.
בס"ד
ג'וני גם אני ראיתי את הקליפ וגם לי זה ישר קפץ לראש.
הקליפ בנוי על אירועי האלימות המכוערים ביותר שקרו בכדורגל הישראלי ואנחנו לא הופעו אפילו לשנייה.
"בתל אביב החל תהליך שכזה, של התבגרות, לרקום עור וגידים בשנתיים האחרונות. כיום אפשר לראות את היציעים האדומים בבלומפילד, מעודדים ושרים גם אחרי פיגור"
הקהל של הפועל ת"א הוא ללא ספק הקהל הטוב והתרבותי בארץ ע"פ כתבי ישראל הראשונה (ת"א),הרי לשיר שירי נאצה ולאחל שואה למכבי זה מקובל ולא גובל באלימות כלל.
ג'וני גם אני ראיתי את הקליפ וגם לי זה ישר קפץ לראש.
הקליפ בנוי על אירועי האלימות המכוערים ביותר שקרו בכדורגל הישראלי ואנחנו לא הופעו אפילו לשנייה.
"בתל אביב החל תהליך שכזה, של התבגרות, לרקום עור וגידים בשנתיים האחרונות. כיום אפשר לראות את היציעים האדומים בבלומפילד, מעודדים ושרים גם אחרי פיגור"
הקהל של הפועל ת"א הוא ללא ספק הקהל הטוב והתרבותי בארץ ע"פ כתבי ישראל הראשונה (ת"א),הרי לשיר שירי נאצה ולאחל שואה למכבי זה מקובל ולא גובל באלימות כלל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
sumsum כתב:למרות שחשבנו שהוכחנו משהו בשבת האחרונה, מסתבר שזה לא מרשים את מדושני העונג במרכז, רק 'כאילו' הם מגנים אלימות בקבוצות אחרות, אבל אצלנו? זה בון טון, אנחנו הכי גרועים לטענתם, מצד שני הוא לא קורא לאלונה להשאר, מעניין אם גם ליעקב שחר 'לא היו קוראים להשאר' כמו שהם מעודדים את אלונה לעזוב, עכשיו אלונה לא נכנסה למועדון שח-מט או מועדון בלט, ואני די תמהה על התממותם של עיתונאים מכלי תקשורת זה או אחר, הרי אם תקח את כפותה, אילן השועל ושאר המטורפים מקבוצות אחרות, תקבל סידור יפה של מקללים, כנראה שאוהדי הפועל תל אביב צריכים אזכור מגיא לוזון, הרי קל מאוד לעודד שאתה במקום השני ושורף את הדשא...אבל אל תפריעו למציאות של ב"ש להפריע לכם, בכל מקרה אנחנו בעבורכם חיות, הרי גיא עזורי וגיא לוי לקחו אליפויות חופן, וגביעים אין ספור, אבל למה להתפס לקטנות
אנחנו נחותים וככה נשאר בעיניהם
תבלו, או בעצם תסבלו
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 47,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עוד מיני מופע בקרקס הצביעות.
כמה שהיית חסר בגולת כותרתו של אותו קרקס בדמות "פאנל למניעת אלימות וגזענות" בהדרכת זיו אברג'ל..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי, תודה על המחמאה, אבל אביב סרוסי רצה את הבמה ואורות הניאון הזרקורים כלפיו (יודעי דבר מדווחים על איפור טלוויזיוני שנמרח על פניו ושעות אצל הקוסמטיקאית לעיצוב הגבות) לעצמו:) אז הוא לא הזמין אותי!
יאללה יאללה , מה אתה צריך הזמנה אישית ?
וחוץ מזה אתה סתם קנאי, אנחנו על אביב לא מוותרים !!! מספר 1

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
האמא והאבא של מספר 1!!!הילה חדד כתב:יאללה יאללה , מה אתה צריך הזמנה אישית ?

חבוב אתה כל היום מסיר שערות מהבטן ומעביר למצח התקרח.sumsum כתב:אורי, תודה על המחמאה, אבל אביב סרוסי רצה את הבמה ואורות הניאון הזרקורים כלפיו (יודעי דבר מדווחים על איפור טלוויזיוני שנמרח על פניו ושעות אצל הקוסמטיקאית לעיצוב הגבות) לעצמו:) אז הוא לא הזמין אותי!
תפנה לנו קצת זמן ותכבד אותנו בנוכחותך.
עלמות באר שבע יסתדרו בלעדיך ערב אחד , לא ?
אליק , הילה
מת עליכם !

[align=center]
GIFSoup[/align]

טוב בשיחות סגורות אליק מדבר אחרת...אבל הקנוניה בעיצומה, אביב ככה זה שניה לפני ההפלה מהשלטון..כולם מרדימים אותך...מפליגים בשבחך,נופת צופים...אני לא הייתי סומך על הדבש שנוטף מדבריהם, אני שומע דברים אחרים, השטח בוער, האדמה רועדת!

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הלו, סומסום! עד אביבוש!
שלא נפזר אותך כמו סומסום

שלא נפזר אותך כמו סומסום

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר