מסתבר שזה לא יעזור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
sumsum

מסתבר שזה לא יעזור

שליחה על ידי sumsum »

למרות שחשבנו שהוכחנו משהו בשבת האחרונה, מסתבר שזה לא מרשים את מדושני העונג במרכז, רק 'כאילו' הם מגנים אלימות בקבוצות אחרות, אבל אצלנו? זה בון טון, אנחנו הכי גרועים לטענתם, מצד שני הוא לא קורא לאלונה להשאר, מעניין אם גם ליעקב שחר 'לא היו קוראים להשאר' כמו שהם מעודדים את אלונה לעזוב, עכשיו אלונה לא נכנסה למועדון שח-מט או מועדון בלט, ואני די תמהה על התממותם של עיתונאים מכלי תקשורת זה או אחר, הרי אם תקח את כפותה, אילן השועל ושאר המטורפים מקבוצות אחרות, תקבל סידור יפה של מקללים, כנראה שאוהדי הפועל תל אביב צריכים אזכור מגיא לוזון, הרי קל מאוד לעודד שאתה במקום השני ושורף את הדשא...אבל אל תפריעו למציאות של ב"ש להפריע לכם, בכל מקרה אנחנו בעבורכם חיות, הרי גיא עזורי וגיא לוי לקחו אליפויות חופן, וגביעים אין ספור, אבל למה להתפס לקטנות
אנחנו נחותים וככה נשאר בעיניהם
תבלו, או בעצם תסבלו
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 47,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: מסתבר שזה לא יעזור

שליחה על ידי ג'וני »

לא שווה לקרוא, חומר ממוחזר.

השבוע הכינו קליפ בערוץ הספורט על חלק מהאירועי האלימות השים בכדורגל הישראלי וראה איזה פלא ב"ש לא הופיע ולו פעם אחת. נכון שיש לנו חלק בקהל שהוא מאוד לא סבלני אבל ככל שהקהל גדול יש לו הרבה צדדים זה הכדורגל בארץ אין שום דבר חריג בב"ש.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ג'וני גם אני ראיתי את הקליפ וגם לי זה ישר קפץ לראש.
הקליפ בנוי על אירועי האלימות המכוערים ביותר שקרו בכדורגל הישראלי ואנחנו לא הופעו אפילו לשנייה.
"בתל אביב החל תהליך שכזה, של התבגרות, לרקום עור וגידים בשנתיים האחרונות. כיום אפשר לראות את היציעים האדומים בבלומפילד, מעודדים ושרים גם אחרי פיגור"
הקהל של הפועל ת"א הוא ללא ספק הקהל הטוב והתרבותי בארץ ע"פ כתבי ישראל הראשונה (ת"א),הרי לשיר שירי נאצה ולאחל שואה למכבי זה מקובל ולא גובל באלימות כלל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

sumsum כתב:למרות שחשבנו שהוכחנו משהו בשבת האחרונה, מסתבר שזה לא מרשים את מדושני העונג במרכז, רק 'כאילו' הם מגנים אלימות בקבוצות אחרות, אבל אצלנו? זה בון טון, אנחנו הכי גרועים לטענתם, מצד שני הוא לא קורא לאלונה להשאר, מעניין אם גם ליעקב שחר 'לא היו קוראים להשאר' כמו שהם מעודדים את אלונה לעזוב, עכשיו אלונה לא נכנסה למועדון שח-מט או מועדון בלט, ואני די תמהה על התממותם של עיתונאים מכלי תקשורת זה או אחר, הרי אם תקח את כפותה, אילן השועל ושאר המטורפים מקבוצות אחרות, תקבל סידור יפה של מקללים, כנראה שאוהדי הפועל תל אביב צריכים אזכור מגיא לוזון, הרי קל מאוד לעודד שאתה במקום השני ושורף את הדשא...אבל אל תפריעו למציאות של ב"ש להפריע לכם, בכל מקרה אנחנו בעבורכם חיות, הרי גיא עזורי וגיא לוי לקחו אליפויות חופן, וגביעים אין ספור, אבל למה להתפס לקטנות
אנחנו נחותים וככה נשאר בעיניהם
תבלו, או בעצם תסבלו
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 47,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

עוד מיני מופע בקרקס הצביעות.

כמה שהיית חסר בגולת כותרתו של אותו קרקס בדמות "פאנל למניעת אלימות וגזענות" בהדרכת זיו אברג'ל..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אורי, תודה על המחמאה, אבל אביב סרוסי רצה את הבמה ואורות הניאון הזרקורים כלפיו (יודעי דבר מדווחים על איפור טלוויזיוני שנמרח על פניו ושעות אצל הקוסמטיקאית לעיצוב הגבות) לעצמו:) אז הוא לא הזמין אותי!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

יאללה יאללה , מה אתה צריך הזמנה אישית ?

וחוץ מזה אתה סתם קנאי, אנחנו על אביב לא מוותרים !!! מספר 1 :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הילה חדד כתב:יאללה יאללה , מה אתה צריך הזמנה אישית ?

וחוץ מזה אתה סתם קנאי, אנחנו על אביב לא מוותרים !!! מספר 1 :)
האמא והאבא של מספר 1!!! :השתחוות:

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

sumsum כתב:אורי, תודה על המחמאה, אבל אביב סרוסי רצה את הבמה ואורות הניאון הזרקורים כלפיו (יודעי דבר מדווחים על איפור טלוויזיוני שנמרח על פניו ושעות אצל הקוסמטיקאית לעיצוב הגבות) לעצמו:) אז הוא לא הזמין אותי!
חבוב אתה כל היום מסיר שערות מהבטן ומעביר למצח התקרח.
תפנה לנו קצת זמן ותכבד אותנו בנוכחותך.
עלמות באר שבע יסתדרו בלעדיך ערב אחד , לא ?

אליק , הילה
מת עליכם ! :מאוהב:
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

טוב בשיחות סגורות אליק מדבר אחרת...אבל הקנוניה בעיצומה, אביב ככה זה שניה לפני ההפלה מהשלטון..כולם מרדימים אותך...מפליגים בשבחך,נופת צופים...אני לא הייתי סומך על הדבש שנוטף מדבריהם, אני שומע דברים אחרים, השטח בוער, האדמה רועדת! :קופץ: :השתחוות:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הלו, סומסום! עד אביבוש! :כרטיס אדום:

שלא נפזר אותך כמו סומסום :יריות:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה