המאמן הבא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: המאמן הבא

שליחה על ידי ReDo »

שיש כתב:
02 יוני 2024, 09:25
היה לו סגל טוב יותר ממה שיהיה לו פה ופחות לחץ כי הם אחרי 3 אליפויות ומבינים שארבע רצוף קשה עד בלתי אפשרי אצלנו

בכל מקרה לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן ברמת האימון, עשה עונה יפה והפתיע אותי אבל כאן זה לא יחזיק מים
ומברדה ראית משהו יוצא דופן ברמת האימון?
מבין אתכם, התאהבתם בקונספט של אגדת מועדון שיהיה הפרגוסון שלנו, כולנו קיווינו שזה מה שיהיה , בפועל זה לא קרה ואתם מחפשים את כל הצידוקים למה זה כן יכול לעבוד.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
02 יוני 2024, 09:44
אני עונה לכם באותם טיעונים מטומטמים שאתם הצגתם.
דגו קיבל רכש בהרבה מאוד כסף. זה שלא פגעו זה סיפור אחר. בשורה התחתונה שני המאמנים נאלצו להתפשר על שחקנים ועברו עונה מטלטלת, מלאת תהפוכות, שינויים ופציעות כל אחד מסיבותיו. לאחד עושים הנחות ואת השני חותכים כאילו הוא עובד בתנאי מעבדה ואין לו מועדון שכונה להתמודד איתו. אז אם כבר דגו, שהוא טירון לכל דבר ועניין בעיניי, בחיפה הייתה לו מעטפת מקצועית מטורפת לעומת מה שהוא יקבל פה. ועדיין הוא לא הצליח. לא אגיד נכשל כי כמו במקרה של ברדה, היו לו הרבה נסיבות מקלות העונה.
יחי ההבדל הקטן בין הכשלונות...
הלוואי עלינו הכשלונות של חיפה העונה.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

כמובן שהוא לא בנה את הסגל של חיפה, דוגמה טובה לכך היא העזבת סבע, לא שאלו בכלל את דגו כן או לא אלא פשוט שחררו לו אותו על הראש בתירוץ של איזה אמירה כנגד המלחמה.

פתאום כשבכר חוזר ורוצה את סבע אז לפתע כל ההנהלה של חיפה נהיו דמנטיים ושכחו את מה שסבע אמר.
ככה זה כשיש מאמן עם סיי מול הבעלים ומהצד השני יש מאמן שגרמו לו לנשק להם את הנעליים על עצם קבלת אישור כניסה למתחם קצף.

הסיבה שלדעתי דגו אמור לקבל עדיפות היא בעיקר הגישה, תמיד עלה במטרה לנצח ולא הסתגר מאחורי הכדור גם כשבאו יריבות בפרופיל גבוה כמו פיורנטינה ויאנג בויז, גם במסגרת הליגה תמיד שידר אמונה בקבוצה שאפשר ללכת עד הסוף גם כשזה היה נראה תלוש.

סביר להניח שיקבל פה קרקע הרבה פחות טובה ממה שקיבל בחיפה וזה בהחלט סיכון, אך אני מאמין שהוא הכי בעל פוטנציאל מבין המועמדים להיות האלישע שלנו או הבלבול של חיפה, המאמן שיבנה את השלד ויכין את הקרקע לקראת השנים הבאות.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 02 יוני 2024, 09:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
02 יוני 2024, 09:45
מבין אתכם, התאהבתם בקונספט של אגדת מועדון שיהיה הפרגוסון שלנו, כולנו קיווינו שזה מה שיהיה , בפועל זה לא קרה ואתם מחפשים את כל הצידוקים למה זה כן יכול לעבוד.
אתה אוהד כדורגל ויש לך זיכרון קצר.
בשתי העונות הקודמות ברדה הראה דברים שאף מאמן אחר בארץ חוץ מבכר לא הראה. העונה הוא נכשל אבל יש גם נסיבות מקלות.

אולי השנתיים הקודמות היו פוקס. אולי לא.
אבל זה יותר ממה שאני יכול להגיד על כל האפסים שמועמדים אלינו, וזה משלנו.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

יש להרבה פה זכרון קצר , שברדה מונע לרוני לוי חלק המליכו אותו פה למאמן הטוב ביותר בארץ משתווה לבכר אפילו.
עונה אחת רעה שלו והפכו אותו לשרון מימר או זיו אריה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

ReDo כתב:
02 יוני 2024, 09:47
כשיהיה לך את התקציב של חיפה, את המעטפת של חיפה ואת חומר השחקנים של חיפה - נדבר. הכל יחסי בחיים האלה.

איתי, אתה מדבר שטויות כהרגלך.
דגו לא הסתדר עם סבע מהרגע הראשון.
הוא הסיבה האמיתית שהחליטו לחתוך אותו.

אפשר לסכם במילים שלכם - ״אף שחקן לא הגיע לחיפה בלי האישור של דגו״. ואם כן אז הוא בובה, ובובות לא יתקבלו כאן באהבה יתרה.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אבל בחיפה ומכבי המאמנים לא בונים את הסגל
יש מנהל מקצועי

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
02 יוני 2024, 09:51
כשיהיה לך את התקציב של חיפה, את המעטפת של חיפה ואת חומר השחקנים של חיפה - נדבר. הכל יחסי בחיים האלה.

אפשר לסכם במילים שלכם - ״אף שחקן לא הגיע לחיפה בלי האישור של דגו״. ואם כן אז הוא בובה, ובובות לא יתקבלו כאן באהבה יתרה.
הסיבה שחתכו את סבע היא כי הבינו את גודל הטעות הכלכלית.
ממש יענקל׳ה ואלברמן היו חותכים את סבע חודשיים אחרי שחתם על חוזה מפלצתי רק בגלל שדגו שעוד לא הספיק לדרוך על הקווים לא הסתדר איתו .

וכן דגו היה בובה מבחינת רכש...

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
02 יוני 2024, 09:44
אני עונה לכם באותם טיעונים מטומטמים שאתם הצגתם.
דגו קיבל רכש בהרבה מאוד כסף. זה שלא פגעו זה סיפור אחר. בשורה התחתונה שני המאמנים נאלצו להתפשר על שחקנים ועברו עונה מטלטלת, מלאת תהפוכות, שינויים ופציעות כל אחד מסיבותיו. לאחד עושים הנחות ואת השני חותכים כאילו הוא עובד בתנאי מעבדה ואין לו מועדון שכונה להתמודד איתו. אז אם כבר דגו, שהוא טירון לכל דבר ועניין בעיניי, בחיפה הייתה לו מעטפת מקצועית מטורפת לעומת מה שהוא יקבל פה. ועדיין הוא לא הצליח. לא אגיד נכשל כי כמו במקרה של ברדה, היו לו הרבה נסיבות מקלות העונה.
זה שתגיד שהוא קיבל רכש בהרבה מאוד כסף לא יהפוך את זה לנכון.
הוציאו כסף על שוראנוב וקאסה, 2 ישראלים צעירים. האחד קרע רצועה ולא היה רלוונטי כל העונה, והשני שיחק רק כי האמצע שלהם קצר להחריד והוא לא באמת תרם שום דבר.
לצייר את זה כאילו הביאו 2 שחקנים משמעותיים בכסף גדול..
עיוות.

רואה כדורגל לא מאתמול ומניח שיודע גם לשקלל פרמטרים שהם מעבר לתוצאה, מקום בטבלה וכו', העונה הזו של ברדה כמאמן רעה בכל קנה מידה.
אם לא היו קוראים לו ברדה גם אתה היית רושם את זה.
בגלל אותה עונה וחצי שהוא כן הראה דברים טובים אני לא הייתי מפטר אותו, רשמתי את זה המון פעמים.
כמו שרשמתי גם המון פעמים שהתהליך שהוא עובר כמאמן מדאיג אותי, כי הניצנים של מה שראינו העונה התחילו בעונה שעברה. רשמתי גם בזמנו בקיץ שאם הייתי ברדה הייתי מנתח מה קרה לקבוצה שלי אחרי ה6-0 על הפועל ת"א, כי דווקא לאחר תוצאת שיא שבאה בתקופת יכולת טובה מאוד, הלכנו המון אחורה ומאותה נקודה הסרחנו את הדשא עד הסוף והמשכנו העונה מאותה נקודה בדיוק.
חושב שפה אפשר לסיים את הדיון כי הוא לא מוביל לשום מקום.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
02 יוני 2024, 09:51

גם הכישלון הוא יחסי. בסוף הכישלון שאתה מדבר עליו הוא הפסד אליפות לקבוצה שהיא לכל הפחות שווה לחיפה במשאבים.

אתה קצת סותר את עצמך, מצד אחד בובה, מצד שני סבע נחתך בגלל שלא הסתדר איתו.
מצד אחד לא רוצה פה בובה, מצד שני טוען בין השורות שברדה לא באמת זה שבנה לעצמו את הסגל ובחר את השחקנים, אז אולי ברדה גם היה בובה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ReDo כתב:
ראיתי מאמן ששנתיים לקח אותך להכי קרוב שאפשר למאבק אליפות כשהוא עדין עם חלב על השפתיים ולפני מכבי בטבלה עם תקציב עודף ולזכייה בגביע כשהוא מדיח את מכבי בבלומפילד ומנצח את חיפה בטדי וגם זוכה בשנה שעברה במאמן העונה.
מאמן שגם ניצח את חיפה בסמי באלוף האלופים וגם לקח אותך לשלב בתים באירופה.
אז אותו מאמן שהיה שנה שעברה מאמן העונה ולפני שנתיים תגלית העונה פתאום בגלל השנה הנוכחית לא הראה שום דבר יוצא דופן (חוץ מלקחת את הסגל הבינוני שלנו לרצף ניצחונות שהיה רק בעונה של בכר).
לך תראה את כמות השערים במשחקים שלו ואת אחוזי ההצלחה שלו, הכי קרוב לבכר שהיה לך גם אחרי השנה הנוכחית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ReDo כתב:
02 יוני 2024, 09:47
אתה עושה צחוק?
למה מכבי חיפה עם 120 מיליון שקל תקציב יש את אותם ציפיות כמו הפועל באר שבע עם 60 מיליון?
אצל מכבי חיפה המטרה היא כל שנה אליפות אם לא אתה מקבל בעיטה בתחת כבר לפני סוף העונה כמו שעשו לדגו.

יש במכבי חיפה 10 שחקנים שמשתכרים יותר מהמשתכר הבכיר שלך, מחלקת נוער אדירה שמייצרת קבוע שחקנים לסגל, מעטפת מקצועית ותנאים שמאמן כאן רק יכול לחלום עליהם.
רוצה לדבר על הסגל שיש להם? על העומק?

בלי הקמפיין באירופה העונה שלו הייתה נחשבת כישלון כי הודח מהגביע על ידי נתניה בבית וסיים דו ספרתי ממכבי מאוד בינונית.
בגלל הקמפיין באירופה והאפס ציפיות הוא יצא משם עם שם טוב, למרות שאוהדי חיפה טוענים שהוא עלה להם באליפות במאני טיים בהחלטות שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ReDo כתב:
מן הסתם ראיתי יותר באר שבע מחיפה וכן ראיתי משהו אחר בברדה לפחות בהתחלה , השנה זה הלך אחורה ונראה רע מאוד אבל לעומת האחרים שמציעים במקום הוא הכי טירון אולי חוץ מקוז'וק
וכן מעדיף שהסמל יתגלח על הקבוצה ויביא מקום שלישי והפוטנציאל יהיה גדול יותר

אבל זה מים מתחת לגשר , הוא פוטר ונראה מי יבוא במקום

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
02 יוני 2024, 10:04
זה שתגיד שהוא קיבל רכש בהרבה מאוד כסף לא יהפוך את זה לנכון.
הוציאו כסף על שוראנוב וקאסה, 2 ישראלים צעירים. האחד קרע רצועה ולא היה רלוונטי כל העונה, והשני שיחק רק כי האמצע שלהם קצר להחריד והוא לא באמת תרם שום דבר.
לצייר את זה כאילו הביאו 2 שחקנים משמעותיים בכסף גדול..
עיוות.

רואה כדורגל לא מאתמול ומניח שיודע גם לשקלל פרמטרים שהם מעבר לתוצאה, מקום בטבלה וכו', העונה הזו של ברדה כמאמן רעה בכל קנה מידה.
אם לא היו קוראים לו ברדה גם אתה היית רושם את זה.
בגלל אותה עונה וחצי שהוא כן הראה דברים טובים אני לא הייתי מפטר אותו, רשמתי את זה המון פעמים.
כמו שרשמתי גם המון פעמים שהתהליך שהוא עובר כמאמן מדאיג אותי, כי הניצנים של מה שראינו העונה התחילו בעונה שעברה. רשמתי גם בזמנו בקיץ שאם הייתי ברדה הייתי מנתח מה קרה לקבוצה שלי אחרי ה6-0 על הפועל ת"א, כי דווקא לאחר תוצאת שיא שבאה בתקופת יכולת טובה מאוד, הלכנו המון אחורה ומאותה נקודה הסרחנו את הדשא עד הסוף והמשכנו העונה מאותה נקודה בדיוק.
חושב שפה אפשר לסיים את הדיון כי הוא לא מוביל לשום מקום.
מכבי חיפה הוציאה בקיץ כ-4 מיליון יורו על רכש.
שואו, שימיץ, שוראנוב.
שלא לדבר על שכר שחקנים, למשל רפאלוב בשכר עתק.

בינואר הגיעו שורה של שחקנים - לסובוי, סייף, קאסה, חמד, קינדה.

מה הייתם אומרים לו זה היה ברדה ולא דגו?
תהיו קצת הוגנים.

איתי, אם תמשיך לחזור על שקר זה לא יהפוך לאמת.
דגו לא הסתדר עם סבע. זה ידוע ודובר גם בראיון בצורה גלויה. הוא לא רצה אותו במכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 10:17
אתה עושה צחוק?
למה מכבי חיפה עם 120 מיליון שקל תקציב יש את אותם ציפיות כמו הפועל באר שבע עם 60 מיליון?
אצל מכבי חיפה המטרה היא כל שנה אליפות אם לא אתה מקבל בעיטה בתחת כבר לפני סוף העונה כמו שעשו לדגו.

יש במכבי חיפה 10 שחקנים שמשתכרים יותר מהמשתכר הבכיר שלך, מחלקת נוער אדירה שמייצרת קבוע שחקנים לסגל, מעטפת מקצועית ותנאים שמאמן כאן רק יכול לחלום עליהם.
רוצה לדבר על הסגל שיש להם? על העומק?

בלי הקמפיין באירופה העונה שלו הייתה נחשבת כישלון כי הודח מהגביע על ידי נתניה בבית וסיים דו ספרתי ממכבי מאוד בינונית.
בגלל הקמפיין באירופה והאפס ציפיות הוא יצא משם עם שם טוב, למרות שאוהדי חיפה טוענים שהוא עלה להם באליפות במאני טיים בהחלטות שלו.
מול מי הם הפסידו עם 120 מליון תקציב??
מול קבוצה עם אותו תקציב ואפילו יותר.

שלח תגובה