ומברדה ראית משהו יוצא דופן ברמת האימון?
מבין אתכם, התאהבתם בקונספט של אגדת מועדון שיהיה הפרגוסון שלנו, כולנו קיווינו שזה מה שיהיה , בפועל זה לא קרה ואתם מחפשים את כל הצידוקים למה זה כן יכול לעבוד.
ומברדה ראית משהו יוצא דופן ברמת האימון?
יחי ההבדל הקטן בין הכשלונות...ForeverRed כתב: ↑02 יוני 2024, 09:44אני עונה לכם באותם טיעונים מטומטמים שאתם הצגתם.
דגו קיבל רכש בהרבה מאוד כסף. זה שלא פגעו זה סיפור אחר. בשורה התחתונה שני המאמנים נאלצו להתפשר על שחקנים ועברו עונה מטלטלת, מלאת תהפוכות, שינויים ופציעות כל אחד מסיבותיו. לאחד עושים הנחות ואת השני חותכים כאילו הוא עובד בתנאי מעבדה ואין לו מועדון שכונה להתמודד איתו. אז אם כבר דגו, שהוא טירון לכל דבר ועניין בעיניי, בחיפה הייתה לו מעטפת מקצועית מטורפת לעומת מה שהוא יקבל פה. ועדיין הוא לא הצליח. לא אגיד נכשל כי כמו במקרה של ברדה, היו לו הרבה נסיבות מקלות העונה.
אתה אוהד כדורגל ויש לך זיכרון קצר.
כשיהיה לך את התקציב של חיפה, את המעטפת של חיפה ואת חומר השחקנים של חיפה - נדבר. הכל יחסי בחיים האלה.
הסיבה שחתכו את סבע היא כי הבינו את גודל הטעות הכלכלית.ForeverRed כתב: ↑02 יוני 2024, 09:51כשיהיה לך את התקציב של חיפה, את המעטפת של חיפה ואת חומר השחקנים של חיפה - נדבר. הכל יחסי בחיים האלה.
איתי, אתה מדבר שטויות כהרגלך.
דגו לא הסתדר עם סבע מהרגע הראשון.
הוא הסיבה האמיתית שהחליטו לחתוך אותו.
אפשר לסכם במילים שלכם - ״אף שחקן לא הגיע לחיפה בלי האישור של דגו״. ואם כן אז הוא בובה, ובובות לא יתקבלו כאן באהבה יתרה.
זה שתגיד שהוא קיבל רכש בהרבה מאוד כסף לא יהפוך את זה לנכון.ForeverRed כתב: ↑02 יוני 2024, 09:44אני עונה לכם באותם טיעונים מטומטמים שאתם הצגתם.
דגו קיבל רכש בהרבה מאוד כסף. זה שלא פגעו זה סיפור אחר. בשורה התחתונה שני המאמנים נאלצו להתפשר על שחקנים ועברו עונה מטלטלת, מלאת תהפוכות, שינויים ופציעות כל אחד מסיבותיו. לאחד עושים הנחות ואת השני חותכים כאילו הוא עובד בתנאי מעבדה ואין לו מועדון שכונה להתמודד איתו. אז אם כבר דגו, שהוא טירון לכל דבר ועניין בעיניי, בחיפה הייתה לו מעטפת מקצועית מטורפת לעומת מה שהוא יקבל פה. ועדיין הוא לא הצליח. לא אגיד נכשל כי כמו במקרה של ברדה, היו לו הרבה נסיבות מקלות העונה.
גם הכישלון הוא יחסי. בסוף הכישלון שאתה מדבר עליו הוא הפסד אליפות לקבוצה שהיא לכל הפחות שווה לחיפה במשאבים.ForeverRed כתב: ↑02 יוני 2024, 09:51כשיהיה לך את התקציב של חיפה, את המעטפת של חיפה ואת חומר השחקנים של חיפה - נדבר. הכל יחסי בחיים האלה.
איתי, אתה מדבר שטויות כהרגלך.
דגו לא הסתדר עם סבע מהרגע הראשון.
הוא הסיבה האמיתית שהחליטו לחתוך אותו.
אפשר לסכם במילים שלכם - ״אף שחקן לא הגיע לחיפה בלי האישור של דגו״. ואם כן אז הוא בובה, ובובות לא יתקבלו כאן באהבה יתרה.
ראיתי מאמן ששנתיים לקח אותך להכי קרוב שאפשר למאבק אליפות כשהוא עדין עם חלב על השפתיים ולפני מכבי בטבלה עם תקציב עודף ולזכייה בגביע כשהוא מדיח את מכבי בבלומפילד ומנצח את חיפה בטדי וגם זוכה בשנה שעברה במאמן העונה.
אתה עושה צחוק?
מן הסתם ראיתי יותר באר שבע מחיפה וכן ראיתי משהו אחר בברדה לפחות בהתחלה , השנה זה הלך אחורה ונראה רע מאוד אבל לעומת האחרים שמציעים במקום הוא הכי טירון אולי חוץ מקוז'וק
מכבי חיפה הוציאה בקיץ כ-4 מיליון יורו על רכש.yossi כתב: ↑02 יוני 2024, 10:04זה שתגיד שהוא קיבל רכש בהרבה מאוד כסף לא יהפוך את זה לנכון.
הוציאו כסף על שוראנוב וקאסה, 2 ישראלים צעירים. האחד קרע רצועה ולא היה רלוונטי כל העונה, והשני שיחק רק כי האמצע שלהם קצר להחריד והוא לא באמת תרם שום דבר.
לצייר את זה כאילו הביאו 2 שחקנים משמעותיים בכסף גדול..
עיוות.
רואה כדורגל לא מאתמול ומניח שיודע גם לשקלל פרמטרים שהם מעבר לתוצאה, מקום בטבלה וכו', העונה הזו של ברדה כמאמן רעה בכל קנה מידה.
אם לא היו קוראים לו ברדה גם אתה היית רושם את זה.
בגלל אותה עונה וחצי שהוא כן הראה דברים טובים אני לא הייתי מפטר אותו, רשמתי את זה המון פעמים.
כמו שרשמתי גם המון פעמים שהתהליך שהוא עובר כמאמן מדאיג אותי, כי הניצנים של מה שראינו העונה התחילו בעונה שעברה. רשמתי גם בזמנו בקיץ שאם הייתי ברדה הייתי מנתח מה קרה לקבוצה שלי אחרי ה6-0 על הפועל ת"א, כי דווקא לאחר תוצאת שיא שבאה בתקופת יכולת טובה מאוד, הלכנו המון אחורה ומאותה נקודה הסרחנו את הדשא עד הסוף והמשכנו העונה מאותה נקודה בדיוק.
חושב שפה אפשר לסיים את הדיון כי הוא לא מוביל לשום מקום.
מול מי הם הפסידו עם 120 מליון תקציב??Sir Alex Ferguson כתב: ↑02 יוני 2024, 10:17אתה עושה צחוק?
למה מכבי חיפה עם 120 מיליון שקל תקציב יש את אותם ציפיות כמו הפועל באר שבע עם 60 מיליון?
אצל מכבי חיפה המטרה היא כל שנה אליפות אם לא אתה מקבל בעיטה בתחת כבר לפני סוף העונה כמו שעשו לדגו.
יש במכבי חיפה 10 שחקנים שמשתכרים יותר מהמשתכר הבכיר שלך, מחלקת נוער אדירה שמייצרת קבוע שחקנים לסגל, מעטפת מקצועית ותנאים שמאמן כאן רק יכול לחלום עליהם.
רוצה לדבר על הסגל שיש להם? על העומק?
בלי הקמפיין באירופה העונה שלו הייתה נחשבת כישלון כי הודח מהגביע על ידי נתניה בבית וסיים דו ספרתי ממכבי מאוד בינונית.
בגלל הקמפיין באירופה והאפס ציפיות הוא יצא משם עם שם טוב, למרות שאוהדי חיפה טוענים שהוא עלה להם באליפות במאני טיים בהחלטות שלו.