המאמן הבא
- ForeverRed
Re: המאמן הבא
אני לא סותר את עצמי כלל.ReDo כתב: ↑02 יוני 2024, 10:06גם הכישלון הוא יחסי. בסוף הכישלון שאתה מדבר עליו הוא הפסד אליפות לקבוצה שהיא לכל הפחות שווה לחיפה במשאבים.
אתה קצת סותר את עצמך, מצד אחד בובה, מצד שני סבע נחתך בגלל שלא הסתדר איתו.
מצד אחד לא רוצה פה בובה, מצד שני טוען בין השורות שברדה לא באמת זה שבנה לעצמו את הסגל ובחר את השחקנים, אז אולי ברדה גם היה בובה?
רק מדבר איתכם בשפה שלכם.
דגו התמודד עם המון קשיים במכבי חיפה.
ברדה התמודד עם המון קשיים בהפועל באר שבע.
שניהם נאלצו לבלוע רוק ולהיות לויאלים למערכת.
אי אפשר לשפוט אותם במשקפיים שונים רק בגלל הפוזיציה שלכם.
אם נרצה את קוז'וק הוא יגיע. פ"ת סתם מוציאים לתקשורת שהוא אמור לחתום ככה שאם זה לא יקרה הם לא אשמים.
מבחינתו אני חושב שעדיף לו להעביר עונה שלמה כמו שצריך לפני שהוא שוב מהמר על הקריירה שלו.
אני מאוד מעריך את העבודה שלו בנתניה ובמיוחד פ"ת שהוא עושה איתם קסמים + איך שהוא למד מהטעויות שלו בגמר גביע או כשהגיע לבלומפילד עם קו הגנה גבוה וקיבל 4, ועדיין מעבר כזה מוקדם לו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- Melikson24
אני לא חושב שעשה עבודה טובה בנתניה.הפועלעולה כתב: ↑02 יוני 2024, 12:29אם נרצה את קוז'וק הוא יגיע. פ"ת סתם מוציאים לתקשורת שהוא אמור לחתום ככה שאם זה לא יקרה הם לא אשמים.
מבחינתו אני חושב שעדיף לו להעביר עונה שלמה כמו שצריך לפני שהוא שוב מהמר על הקריירה שלו.
אני מאוד מעריך את העבודה שלו בנתניה ובמיוחד פ"ת שהוא עושה איתם קסמים + איך שהוא למד מהטעויות שלו בגמר גביע או כשהגיע לבלומפילד עם קו הגנה גבוה וקיבל 4, ועדיין מעבר כזה מוקדם לו.
אני לא יודע אם להאשים אותו בעיקר או את אלמוג כהן שבנה את הסגל, אבל עצם הכישלון שם הופך אותו לחשוד כרגע כמו שאר המאמנים.
כן, הוא מביא כדורגל יותר מודרני וזה אבל השאלה איך זה יעבוד בקבוצה עם ציפיות ומטרות.
אולי בזכות הפוטנציאל הזה אני כנראה מעדיף אותו על פני שאר המועמדים.
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 02 יוני 2024, 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
ועדיין לא הצליח להתמודד (לפתוח פלייאוף ב8-10 פער זה לא נקרא להתמודד) מול קבוצה שבנויה מרז שלמה בלטקסה ושות'. עם כל הכבוד למילסון וזהבי.yossi כתב: ↑02 יוני 2024, 05:57"נהג על מרצדס"
בחייאת, על מה אתם מדברים.
הסגל של חיפה עבר פירוק והרכבה, איזה רכש כבר הביאו לו?
קינדה אחרי שלקחו לו את שרי וסבע? ממש חיזוק מפוצץ.
אולי סייף?
אולי אתם מתכוונים לקאסה שהוא רכש עתידי ולא תרם כלום העונה.
אולי שואו שאם היה נוחת כאן, עוזב בצד את הביקורות על החיסכון בלהביא שחקן כזה, היה ביקורת ארסית על איך לא משחררים אותו בינואר כדי להיות תחרותיים ואיפה הרעב של אלונה.
דגו השתמש בכמה וכמה שחקני נוער שהיו עד העונה בלי דקה אחת של בוגרים, לא שחקן אחד, לא שניים ולא שלוש, כי פשוט אין שחקנים. וזה במועדון שיש לו ארגזים של כסף.
אפשר להגיד מה שרוצים על העבודה של דגו, לפחות תשימו את זה במציאות ראויה שהוא קיבל סגל שעבר פירוק והרכבה וממש לא הוציאו עליו כסף גדול.
להפך. חיפה הרוויחה כסף בחיסכון משכורות ובנטו מהעברות.
עונה מכובדת, מצד שני גם לדגו עושים יותר מדי הנחות
מכונת התעמולה של חיפה הפכה את דגו ליותר ממה שהוא כמו שגרמו לאנשים להאמין שבלבול מועמד ראוי לכל הגדולות.
בסך הכל הוא עשה עבודה לא רעה, אפילו טובה ביחס לנסיבות וביחס למעמד האפסי שלו, אבל היו לו המון נפילות תוך כדי העונה שאף אחד לא מדבר עליהם.
מה גם במשחקי נוקאאוט הוא נוטה להסריח את הדשא בצורה דומה לברדה.
בין רשימת המועמדים העלובה הוא וקוז'וק כנראה הכי נורמליים כי אפשר לבנות עליהם לשנים הבאות וזה כרגע מה שאנחנו צריכים.
בסך הכל הוא עשה עבודה לא רעה, אפילו טובה ביחס לנסיבות וביחס למעמד האפסי שלו, אבל היו לו המון נפילות תוך כדי העונה שאף אחד לא מדבר עליהם.
מה גם במשחקי נוקאאוט הוא נוטה להסריח את הדשא בצורה דומה לברדה.
בין רשימת המועמדים העלובה הוא וקוז'וק כנראה הכי נורמליים כי אפשר לבנות עליהם לשנים הבאות וזה כרגע מה שאנחנו צריכים.
מה הציפייה מדגו אם יחתום?
- Melikson24
לזכות בליגת האלופות.
מה זה מה הציפייה?בוא נתחיל ממקום שלישי וכדורגל נורמלי. זה המינימום.
- Melikson24
אגב אני שמעתי שאלונה רוצה את קוז'וק אבל כנראה לא תלך עליו בגלל היחסים הטובים עם לוזון. לא יודע עד כמה זה נכון.הפועלעולה כתב: ↑02 יוני 2024, 12:29אם נרצה את קוז'וק הוא יגיע. פ"ת סתם מוציאים לתקשורת שהוא אמור לחתום ככה שאם זה לא יקרה הם לא אשמים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דגו ומכבי חיפה לא מעניינים אותי.Itay כתב: ↑02 יוני 2024, 12:14די נו עזוב כסף,עזוב רכש,עזוב תארים עזוב הכל, בשורה תחתונה הפועל ב״ש לא שיחקה כדורגל השנה ואין לכך שום נסיבות מקלות.
עונה שכל כולה הבלחות וצבירת ניצחונות בשיניים.
מעבר לכך הניסיונות לעשות הקבלה בין העונה של דגו לבין העונה של ברדה הן בגדר הזיה, אין שום דימיון ולו קטן ביותר, צריך בהחלט להיות חזק בפוזיציה כדי לחשוב בכלל על השוואות.
נכנסתי לדיון רק כי נתנו לו פטור בדברים שעליהם ברדה קיבל ביקורת.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 02 יוני 2024, 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני ביקרתי את חיפה על ההתנהלות שלה בקיץ וכתבתי שזה יעלה לה באליפות.yossi כתב: ↑02 יוני 2024, 12:16כרגיל התעלמות מוחלטת מזה ששוראנוב וקאסה שהיוו חצי מאותה הוצאה בכלל לא רלוונטיים מקצועית. האחד כי נפצע והשני הוא פשוט רכש לעתיד שאף אחד לא ציפה או חשב שהוא ישפיע במשהו על העונה הזו.
ואתה משמיט 600 אלף על בכר בהכנסות.
הישראלים הכי יקרים בשוק זה סיסמא יפה בשביל הנארטיב, עובדתית זה עדיין לא השכר של בכר, אצילי, שרי וסבע שנחסכו.
אצילי 500, סבע 600, שרי 500, בכר 400, השכר של חזיזה שהיה פצוע ונחסך על 380.
המחליפים היקרים: רפאלוב וקינדה 400 כ"א, סייף 200, לוסובוי 200, חלאיילי מהנוער ודגו שהרוויח 150-200. אין ספק שדומה.
עצם ההשוואה היא מופרכת מן היסוד כי דגו לא קובע שום דבר במי יבוא, ברדה הוא שנים מאמן + מנהל מקצועי. כמו להשוות בין עובד זוטר למנהל בכיר בהשפעה.
שפכתי פה יותר מדי זמן ומילים, עייפתי בדיונים המיותרים האלה, אתה במילא משוכנע כל כך באמונה עצמית שזה לא ישנה שום דבר.
אין בך אפילו יושרה להודות שאם המצב בחיפה היה קורה פה, היית כותב עשרות תגובות על איפה הרעב של אלונה אחרי שהכניסה ככ הרבה כסף מהאלופות, מהאירופית, ממכירת שחקנים ומחיסכון משכורות.
זה עדין לא אומר שדגו עשה עבודה טובה או שהעונה שלו בחיפה אמורה להפוך אותו למועמד המוביל אלינו.
זאת דעתי לפחות.
למרות ששוב, אפשר לחשוב מי השמות שיש היום בשוק, זה לא שיש ברק בכר או אפילו איזה רן בן שמעון, סתם מאמנים שנתנו עונה טובה או חצי עונה טובה וזה מזכה אותם להיות מועמדים אצלנו.
אם השמות שעולים היום היו מועמדים אלינו בקיץ שעבר אז היינו או חושבים שזה המצאה או צוחקים על השמות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא שלךMelikson24 כתב: ↑02 יוני 2024, 12:46לזכות בליגת האלופות.
של אלונה
אני מצפה למקום שלישי ולכדורגל כמו שברדה הציג שנה שעברה
דגו זה להעביר עונה דרדלה,אם יגמור את העונה נגיד תודה.
שבאים לבחור מאמן צריך לקחת מישהו שאתה חושב שיכול לגשר על הפער מהאחרות בעיקר במחשבה.
ומה זה אומר? כבר מעל חמש שנים אנחנו רואים קבוצה עייפה,מסתגרת ועם כדורגל מגעיל ברוב הפעמים.
היו כמה הבלחות אבל הם היו הבלחות לצערי שום דבר יציב.
המאמן הבא צריך להיות כזה שיעביד אותם בפרך,שישפר את הכושר הגופני ושיחזיר את חדוות המשחק לאוהדים.
ביננו לבין עצמנו אם זה לא ברדה הראש שלו כבר היה תלוי מזמן בכיכר לאור רמת הכדורגל.
המאמן הבא צריך להיות אחד עם מוטיבצית שיא,רעב להצלחה ואחד שיסחוף אחריו את הקבוצה לכדורגל איכותי.
אם אני מהמר,אלונה רוצה מאוד את קוזוך,בעיניי הוא אחד שהתקרה שלו מאוד גבוהה.
קשה לי להאמין שהיא תיכנס לחזית עם הלוזונים בגללו בגלל מקרה שרצקי ובכר, אבל אם אני הבעלים אני לוקח את הסיכון ונותן לו את המושכות.
שבאים לבחור מאמן צריך לקחת מישהו שאתה חושב שיכול לגשר על הפער מהאחרות בעיקר במחשבה.
ומה זה אומר? כבר מעל חמש שנים אנחנו רואים קבוצה עייפה,מסתגרת ועם כדורגל מגעיל ברוב הפעמים.
היו כמה הבלחות אבל הם היו הבלחות לצערי שום דבר יציב.
המאמן הבא צריך להיות כזה שיעביד אותם בפרך,שישפר את הכושר הגופני ושיחזיר את חדוות המשחק לאוהדים.
ביננו לבין עצמנו אם זה לא ברדה הראש שלו כבר היה תלוי מזמן בכיכר לאור רמת הכדורגל.
המאמן הבא צריך להיות אחד עם מוטיבצית שיא,רעב להצלחה ואחד שיסחוף אחריו את הקבוצה לכדורגל איכותי.
אם אני מהמר,אלונה רוצה מאוד את קוזוך,בעיניי הוא אחד שהתקרה שלו מאוד גבוהה.
קשה לי להאמין שהיא תיכנס לחזית עם הלוזונים בגללו בגלל מקרה שרצקי ובכר, אבל אם אני הבעלים אני לוקח את הסיכון ונותן לו את המושכות.
נעביר עונה עם דגו ואם קוז'וק יהיה טוב ויסיים מעלינו נביא אותו