כל כך לא מגיע להם

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: כל כך לא מגיע להם

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דורון כהן כתב:כל אלו שטוענים על שיטת הקיזוז שוכחים רק פרט אחד 'קטן'
בפלייאוף בשביל למזער נזקים משיטת הקיזוז , כל הקבוצות פתחו רגליים נגד מכבי חיפה (חוץ מבני יהודה)
נגד הפועל תל אביב לעומת זאת כל קבוצה עלתה כאילו מדובר במלחמת עולם.

טוב, יש מי שבקשר למציאות מעולם לא ניחן בהצטיינות יתרה..

מי ששם לב - שם לב שלמעט מכבי ת"א, בשאר משחקי הפלייאוף התרחש כמעט ההיפך הגמור מהצפי הלאומי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אורי אדום בנשמה כתב:

טוב, יש מי שבקשר למציאות מעולם לא ניחן בהצטיינות יתרה..

מי ששם לב - שם לב שלמעט מכבי ת"א, בשאר משחקי הפלייאוף התרחש כמעט ההיפך הגמור מהצפי הלאומי...
נו טוב , יש כאלו שלעולם לא יהיה להם הרבה שכל , הצמדות לעובדות יבשות זה כבר משימה כבדה בשבילם , אז הנה אני פה כדי לעשות את העבודה.
אשדוד לא פתחו רגליים נגד חיפה??? מעניין....
פתאום בלי שום התראה מוקדמת יוסי מזרחי עולה נגד חיפה בלי מקרייב (החלוץ הכי טוב שלו)
ובלי שריקי , התירוץ היה ששומרים רגליים לחצי גמר הגביע ...תירוץ עלוב.
נגד הפועל תל אביב פתאום 2 השחקנים האלה כשירים , פתאום לא צריך לשמור רגליים.
טוב שלפחות על ההופעה המבישה של מכבי תל אביב (מועדום פאר שמוזכר בנשימה אחת עם בית שאן...) יש קונצנזוס. היחידה שבאמת הפתיעה זה ביתר ירושלים שנתנה פייט למכבי חיפה.
בלי כל קשר מעניין למה בהפועל תל אביב מרגישים "שכל העולם כולו שונא את הפועל תל אביב"
אולי יש בזה משהו??? אז במקום להגיב כמו ילדים מפגרים ולהגיד "בכיינים" שמישהו פעם אחת ינסה להיות מקצוען , כל אחד ישנא את מי שהוא רוצה , כל אחד יאהב את מי שהוא רוצה , אין עם זה שום בעיה , זה סופר לגיטימי , על המגרש כל קבוצה צריכה לשחק Fair play גם אחרי שכביכול "אין יותר על מה לשחק" , מקצוען זה מקצוען , עד השנייה האחרונה נותנים את הכל , לפחות ככה חינכו אותי , להיות הוגן וישר ולשאוף תמיד בכל תחום לטוב ביותר , אבל אם מישהו חונך לדרך של חוסר יושר והגינות , חוסר מקצוענות , אם הוא חי אם זה בסבבה , אז אחלה שיבושם לכל אותם אנשים , בסופו של דבר זה בא להם בהפוכה כי יש מישהו מלמעלה שמסדר את הכל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

כפאו שד, השם ירחם...

נעבור קבוצה קבוצה:

מ.ס אשדוד - כמעט מחקה פיגור שני שערים בקריית אליעזר וכפתה שיוויון, רק בזמן פציעות חיפה ביססו ניצחון. מול הפועל ת"א לעומת זאת......ירדו על ארבע

בני יהודה - על מה שעשתה לחיפה מיותר להרחיב. מול הפועל? כמובן, ירדו על ארבע

בית"ר - לא היו רחוקים מלנצח בקריית אליעזר, כמעט כפו שיוויון שהיה מבטיח מעשית אליפות להפועל שבוע לפני

עובדות.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אורי אדום בנשמה כתב:כפאו שד, השם ירחם...

נעבור קבוצה קבוצה:

מ.ס אשדוד - כמעט מחקה פיגור שני שערים בקריית אליעזר וכפתה שיוויון, רק בזמן פציעות חיפה ביססו ניצחון. מול הפועל ת"א לעומת זאת......ירדו על ארבע

בני יהודה - על מה שעשתה לחיפה מיותר להרחיב. מול הפועל? כמובן, ירדו על ארבע

בית"ר - לא היו רחוקים מלנצח בקריית אליעזר, כמעט כפו שיוויון שהיה מבטיח מעשית אליפות להפועל שבוע לפני

עובדות.
לא ממש מדויק.
אשדוד לא היתה קרובה למחוק פיגור בקרית אליעזר, אשליה אופטית. הם לא התנהגו כספורטאים בכל הפלייאוף.
בני יהודה שיחקה מול הפועל הרבה יותר טוב מאשר נגד חיפה. אם חיפה היו מרוכזים בשבת היה 4:0 במחצית- לוזריות נטו.
בית"ר- אומנם נתנו פייט בקרית אליעזר אבל רחוקים מאוד מלנצח. מחצית שנייה היה חצי מגרש להשכרה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אריק כתב:
לא ממש מדויק.
אשדוד לא היתה קרובה למחוק פיגור בקרית אליעזר, אשליה אופטית. הם לא התנהגו כספורטאים בכל הפלייאוף.
בני יהודה שיחקה מול הפועל הרבה יותר טוב מאשר נגד חיפה. אם חיפה היו מרוכזים בשבת היה 4:0 במחצית- לוזריות נטו.
בית"ר- אומנם נתנו פייט בקרית אליעזר אבל רחוקים מאוד מלנצח. מחצית שנייה היה חצי מגרש להשכרה.

אשדוד צמצמה ל 2-1 3 דקות לסוף, ובכלל לכל אורך המשחק אי אפשר היה לומר שהתבטלה מול חיפה. לפחות לא כמו מול הפועל ת"א...

לגבי בני יהודה - שוער חלק אינטגרלי מהקבוצה, ורן קדוש העלה פלאשבקים מרן (אבי ז"ל) אחר בהופעה הירואית. ובכלל, אי אפשר לדרוש מהשחקנים לתת הצגת כדורגל מול יריבה שעולה עליה בארבע דרגות וחייבת ניצחון לאליפות. מעל ומעבר עשו את שלהם בנחישות ובמלחמה על כל כדור.

בית"ר - כנ"ל: לא ציפית תסריט אחר במצב 1-1 מלבד שחיפה תשכב על שערה, ועדיין היו בחצי השני הזדמנויות לא רעות לבית"ר לסגור עניין עם 1-2

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אתם יכולים להמשיך ולטחון מיים, אבל יש אלופה בהחלט ראויה, עם מסורת באירופה ועם סגל שאם יישמר יכול להביא אותה רחוק מכל קבוצה ישראלית אחרת שהשתתפה במפעל הכי יוקרתי בעולם.
כוכבית או לא - זה כבר לא מעניין. חיפה היו תלויים בעצמם לאורך כל העונה ועד לדקה ה-96 בשבת בבלומפילד - אז אני לא מבין על מה יש להם לבכות ולהאשים את לוזון ואת כל העולם (בכלל התהפכו היוצרות - חיפה הפכו להיות בכיינים...) - כשהאשמה היא אך ורק עליהם.
אורי, אם ראית את המשחק יכלת לראות שהם פשוט ציפו מבני יהודה להתנהג כמו מכבי ת"א ולהגיש להם את האליפות על מגש של כסף. רק בגלל זה לא היה מגיע להם לזכות.

אליק - מזל טוב יש לך בינתיים 4 מ-5 אפשריות. בשבת ניראה אם תביא את כל החמישייה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

עזבו אותכם קיזוז. אין ספק שהפועל ת"א בכלל לא היתה רצה לאליפות בלי ידין ודה-סילבה + שניהם הגיעו להפועל ת"א באחד המהלכים המפוקפקים של הכדורגל הישראלי + חלק לא קטן מהתקציב של הפועל ת"א מגיע מבעלים שבעצם אסור לו להיות בעלים + דאבל של הפועל ת"א = תעודת כשרות לשחיתות.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

8red כתב:אליק - מזל טוב יש לך בינתיים 4 מ-5 אפשריות. בשבת ניראה אם תביא את כל החמישייה.
טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה...

ותוסיף לזה חצי נחמה שלפחות יונייטד לא עברה את ליברפול באליפויות...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

וואללה אם יש משהו שכן מנחם אותי בעונת הבלהות הזאת של הקבוצות שאני אוהד - זה זה.
ובתקווה שלפחות במונדיאל ה"אזורי" :גביע: לא יראו כמו עזורי :חמור: ....
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

בני יהודה חוץ מרן קדוש וכמה שחקנים לא שיחקה הוגן.אלירן עטר כנראה רצה "לסדר" לעצמו חוזה בחיפה לעונה הבאה-הוא יכול להבקיע שלישייה בלי להתאמץ אבל זה היה כל כך שקוף שהוא לא ניסה אפילו להבקיע.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

הפובלציסט הגדול מכולם אראל סגל - https://www.nrg.co.il/online/1/ART2/106/209.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אליק כתב:
טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה...

ותוסיף לזה חצי נחמה שלפחות יונייטד לא עברה את ליברפול באליפויות...
מזל טוב אליק... יש לך 5/5 עם אופציה ל - 8/8 (הסופר קאפ האיטלקי האירופאי והעולמי) - למרות שבעונה הבאה הולכת להיות לכם עונה לא פשוטה בחזית הפנים איטלקית...בטח ובטח אחרי שה"ספיישל וואן" עוזב.
וכמובן הדבדבן שבקצפת - ה"אזורי" זוכים שוב במונדיאל...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

8red כתב:
מזל טוב אליק... יש לך 5/5 עם אופציה ל - 8/8 (הסופר קאפ האיטלקי האירופאי והעולמי) - למרות שבעונה הבאה הולכת להיות לכם עונה לא פשוטה בחזית הפנים איטלקית...בטח ובטח אחרי שה"ספיישל וואן" עוזב.

אחרי כזו עונה חלומית חייבת להגיע הנפילה, חייבת!! :)

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

8red כתב:
בחזית האיטלקית?? למה?? בגלל יובה??
:מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק:

יהיה קשה, קשה מאוד...מוריניו ייזכר לדורי דורות. מאמן אדיר.

זכינו באיטליה לפניו, נדע לזכות גם אחריו...

בטח ובטח אם יבוא הדור הבא שלו (מיכאילוביץ'...)

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

תצחק תצחק, אבל אם השנה לקחתם אליפות רק בפוטו פיניש בעונה גרועה של מילאן ויובה - בעונה הבאה הקרב על הסקודטו יהיה הרבה יותר קשה, בטח לאור תקציב הרכש של יובה ולאור הניסיון של מוריניו לקחת איתו לריאל כמה מהשחקנים היותר משפיעים באינטר.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה