אורי אדום בנשמה כתב:
טוב, יש מי שבקשר למציאות מעולם לא ניחן בהצטיינות יתרה..
מי ששם לב - שם לב שלמעט מכבי ת"א, בשאר משחקי הפלייאוף התרחש כמעט ההיפך הגמור מהצפי הלאומי...
נו טוב , יש כאלו שלעולם לא יהיה להם הרבה שכל , הצמדות לעובדות יבשות זה כבר משימה כבדה בשבילם , אז הנה אני פה כדי לעשות את העבודה.
אשדוד לא פתחו רגליים נגד חיפה??? מעניין....
פתאום בלי שום התראה מוקדמת יוסי מזרחי עולה נגד חיפה בלי מקרייב (החלוץ הכי טוב שלו)
ובלי שריקי , התירוץ היה ששומרים רגליים לחצי גמר הגביע ...תירוץ עלוב.
נגד הפועל תל אביב פתאום 2 השחקנים האלה כשירים , פתאום לא צריך לשמור רגליים.
טוב שלפחות על ההופעה המבישה של מכבי תל אביב (מועדום פאר שמוזכר בנשימה אחת עם בית שאן...) יש קונצנזוס. היחידה שבאמת הפתיעה זה ביתר ירושלים שנתנה פייט למכבי חיפה.
בלי כל קשר מעניין למה בהפועל תל אביב מרגישים "שכל העולם כולו שונא את הפועל תל אביב"
אולי יש בזה משהו??? אז במקום להגיב כמו ילדים מפגרים ולהגיד "בכיינים" שמישהו פעם אחת ינסה להיות מקצוען , כל אחד ישנא את מי שהוא רוצה , כל אחד יאהב את מי שהוא רוצה , אין עם זה שום בעיה , זה סופר לגיטימי , על המגרש כל קבוצה צריכה לשחק Fair play גם אחרי שכביכול "אין יותר על מה לשחק" , מקצוען זה מקצוען , עד השנייה האחרונה נותנים את הכל , לפחות ככה חינכו אותי , להיות הוגן וישר ולשאוף תמיד בכל תחום לטוב ביותר , אבל אם מישהו חונך לדרך של חוסר יושר והגינות , חוסר מקצוענות , אם הוא חי אם זה בסבבה , אז אחלה שיבושם לכל אותם אנשים , בסופו של דבר זה בא להם בהפוכה כי יש מישהו מלמעלה שמסדר את הכל.