מק' ליגה אירופית : הפועל ב"ש - לבסקי סופיה, חמישי, 17.7, 21:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: מק' ליגה אירופית : הפועל ב"ש - לבסקי סופיה, חמישי, 17.7, 21:00

שליחה על ידי ReDo »

הפועלעולה כתב:
18 יולי 2025, 13:31
אתם מאוד דרמטיים ומה שנראה כרגע כקללה עלול להתברר כברכה באוקטובר.
תנסו להיזכר בקמפיין המתיש ב22/23 כשהכל היה צפוף בגלל פגרת המונדיאל, תוסיפו עוד 3 טיסות ובכל משחק שני סאגה של האם יהיה קהל והאם זה בטוח לישראלים להגיע ליעד, ככה היה אמור להראות קמפיין בקונפרנס.
ואין לי נתונים רשמיים אבל לא יודע כמה ההכנסות ממפעל שולי כמו הקונפרנס באמת משמעותיות לצד כל ההוצאות.

צריך ללכת על כל התארים בישראל ונקווה שבעונה הבאה יהיה אירופה בטרנר אחרת זה ימשיך להיות משמעותי בעיקר לבעלים ולשחקנים שמאבדים חשיפה ופחות לאוהדים.
מאוד אהבתי ונהניתי מהמשחקים שלנו באירופה בעבר. זה המדד הכי טוב לראות עד כמה אנחנו איכותיים ואיפה צריך להשתפר.
אבל במציאות הנוכחית, זה הופך לנטל כל עוד זה לא באירופית ובצ'מפיונס איפה שיש הכנסות שיכולות להיות גיים צ'יינג'ר למועדון בטווח הקצר.
ההכנסות בקונפרנס ליג לא שונות בהרבה מהליגה האירופית.
בהתחשב בזה שסביר להניח שבקונפרנס משיגים תוצאות טובות יותר, יש מצב שיכולות אפילו עולות עליהן.

סמל אישי של משתמש
elia
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי elia »

אם תחפשו בגוגל תראו שמכבי עשתה בקונפרנס ליג איזה שלושים מיליון שקל

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
18 יולי 2025, 11:57
לאבד דירוג זה מבאס, אבל גם לא צריך לקחת את זה לקיצון.
שתהיה פה קבוצה טובה שבאה מוכנה ליולי, אז זה גם יקרה.
אנחנו כבר שנים מגיעים עם זר וחצי ואז אוכלים אותה נגד לא מדורגות.

עם בלם זר במקום בלוריאן אתמול אנינו כנראה עוברים.
לא ברור לי מה זה הליווי הזה לשחקן המרים, למזרחי ולוי יש חוש התמצאות מזעזע הגנתית ואני לא מופתע שהם משאירים שחקן 2 מטר חופשי לגמרי, אין לי מהם ציפיות.
מהרגע שבלטקסה יצא כל מרכז ההגנה התערער, וזה אומר גם על ויטור.

לוי אולי יתאים כמגן מול קבוצות מתבטלות, הוא שחקן קו ולא מגן.
לא חושב שהבעיה הייתה בהגנה
קיבלנו מהם גול אחרי 204 דקות בגלל שאין חמצן במוח ואין ונטורה
כן היינו צריכים פשוט להעיף על כדור ולהחזיר מעמד עוד 6 דקות

לא נורא , המטרה צריכה להיות אליפות כדי לעשות בתים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

elia כתב:
18 יולי 2025, 14:43
אם תחפשו בגוגל תראו שמכבי עשתה בקונפרנס ליג איזה שלושים מיליון שקל
תגיע לשמינית גמר אחרי 5 ניצחונות בשלב הבתים (ליגה היום) ותעשה גם אתה 30 מיליון שקל. בכל קמפיין שסביר שנעשה זה סדר גודל של 15-20 מיליון

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ReDo כתב:
18 יולי 2025, 14:28
קרה גם לברצלונה הגדולה בחצי גמר האלופות לא יכול לקרות להפועל באר שבע?
זה שלפני חמש שנים פיתחנו ניסיון אירופי ועברנו קבוצות כאלה באהלן אהלן זה לא רלוונטי כשכל הסגל התחלף.
להוציא ויטור אין לנו כמעט אף אחד בסגל עם ניסיון במעמדים האלה.
מה?
ויטור, בלטקסה, לופס, דוידזאדה, קנגוואה,תורגמן,דן ביטון - רק מהראש כל אלה עם ניסיון אירופאי כולל שלב בתים רובם

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

אין מה להוריד מהחשיבות של הדחה מוקדמת מאירופה, גם אם זה ״רק״ קונפרנס. ההשלכות הכלכליות והמקצועיות הן קשות.

אלונה אמרה לא פעם ולא פעמיים בקיץ שמבחינתה היא תשמור על השחקנים המרכזיים קודם כל כי היא רוצה קמפיין אירופי העונה.
מלבד מנויים אין למועדון אף מקור הכנסה רציני העונה, המשמעות היא או חיתוך בבשר החי או שאלונה תיאלץ שוב להביא מיליונים מהבית.

חוזרים למטרה הראשונה של הקיץ וזה לשמור את קאנגווה וונטורה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

yedidel כתב:
18 יולי 2025, 13:42
הקבוצה שמגיעה ליולי זאת הקבוצה שסיימה את מאי, שהשנה היתה קבוצה טובה מאוד שלקחה דאבל בכדורגל.
אף אחד מההרכב לא עזב ואף הגיעו 3 שחקנים חדשים.

באירופה בטח בשלבים האלה צריך לדעת לשחק על תוצאה. זה בלתי נתפס ש7 דקות לסיום ההארכה, ב 10 שחקנים, אנחנו חוטפים מהתקפה שמתחילה ב4 על 4
הקבוצה שסיימה את מאי הייתה בעיקר תלויה מקצועית באמצע שלה ובדן ביטון.
אז אליאל לא היה, קינגס רק חזר מפציעה וטבעי שלא היה במיטבו, ונטורה בדקות שהיה לו חמצן במוח היה נפלא כרגיל, ודן ביטון לא התניע.
ולאותה קבוצה היה חסרון הגנתי ברור, ותלות התקפית בדן.

צמד משחקים לא טוב, איטי וסטטי שלנו.
יכולנו לעבור אם היינו עומדים הגנתית טוב, אבל מבלוריאן, מזרחי ולוי הגנתית אין לי ציפיות גדולות.

בדיעבד היה עדיף שאחמד יסיים את המשחק. היה לפחות רגליים ומישהו שעובד. בפתיחה שהיה דרוש טכניקה וכשרון, הוא פחות תורם.
אני ממש עצבני על אלמוג ותורגמן, עלו כמו פנסיונרים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
18 יולי 2025, 17:05
הקבוצה שסיימה את מאי הייתה בעיקר תלויה מקצועית באמצע שלה ובדן ביטון.
אז אליאל לא היה, קינגס רק חזר מפציעה וטבעי שלא היה במיטבו, ונטורה בדקות שהיה לו חמצן במוח היה נפלא כרגיל, ודן ביטון לא התניע.
ולאותה קבוצה היה חסרון הגנתי ברור, ותלות התקפית בדן.

צמד משחקים לא טוב, איטי וסטטי שלנו.
יכולנו לעבור אם היינו עומדים הגנתית טוב, אבל מבלוריאן, מזרחי ולוי הגנתית אין לי ציפיות גדולות.

בדיעבד היה עדיף שאחמד יסיים את המשחק. היה לפחות רגליים ומישהו שעובד. בפתיחה שהיה דרוש טכניקה וכשרון, הוא פחות תורם.
אני ממש עצבני על אלמוג ותורגמן, עלו כמו פנסיונרים.
אין לי טענות לאף שחקן.
מי שהכין את תכנית המשחק זה המאמן, והוא כשל בענק.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הכעס העיקרי על קוזוק יותר מההכנה זה דווקא על הדקות שאחרי האדום, השחקנים גם ככה לא מסוגלים לנשום אז למה לבסקי מגיעה למצבים שההגנה חשופה? איך בשער שלהם היינו במצב של 4 על 4? למה לא כולם שוכבים על הרחבה?
זה מעבר לשחקני הגנה לא טובים, אנחנו פשוט לא יודעים לחנוק משחקים ולהיות אבוקסיס כשצריך.

היה נראה שאפילו להרחיק כדור לא היה לנו מושג, לא הפסקנו להחזיר להם כדורים ולהזמין מהם לחץ.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

עברו 24 שעות ומעבר לכל הבכי, הנהי וההאשמות , רוצה לנתח מקצועית את המשחק מזוית הראיה שלי:
1. המאמן הבולגרי למד אותנו מצוין והשוער ידע ליישם בדייקנות את הבעיטות שעוקפות את הלחץ שלנו. התמודדנו עם זה לא רע, אבל הם ידעו לאן הם באים.
2. בלוריאן היה לא רע בכלל וידע גם להעביר את הכדור קדימה בעיקר בצד ימין. לעומתו, בלטקסה משום מה, לא מזרים שמאלה, גם כשלופז וגנאח יתומים בצ שמאל. הוא כל הזמן החזיר כדורים ימינה לבלוריאן ולשוער.
3. המגינים היו לא רעים, אבל סיפקו כמה רגעי חרדה כששחקנים הגיעו מהאגף, בעיקר מספר 99 שלהם שבא משמאל.
4. ביטון ניסה וניסה, אבל שיתוף הפעולה איתו לא מספק. כאשר בסביבות מהדקה ה 25 ועד סוף המחצית קאנגווה חבר אליו- ראינו התקפות מסוכנות
5. זלטאנוביץ לא רע, אבל לא מקבל מספיק הזדמנויות של מסירות מהקשרים.
6. קאנגווה הפציע מעט מדי בחלקים קטנים של המשחק, זה לא מספיק!
7. הרגשתי כל הזמן שאליאל היה חסר . זאהי הוא לא המחליף שלו, למרות שבניגוד לאחרים אני דוקא מחבב אותו .
8. אליאסי הציל אותנו כשהיה צריך. חבל שבפנדלים לא התעלה, אבל זה סתם- ברור שזה לא עליו.
9. התגעגעתי למהירות של דוידזאדה בשמאל- כאילו לא עברו השנים!
10. היו משהו כמו 8 צעירים מהאירגון שידעו לגרום ליציע שלנו לשיר כל המשחק, במיוחד נער הגדר שהושקה בהרבה בירה... חבל שבסוף נתנו לו לרדת לדשא ולשאת נאום בפני השחקנים שהרכינו את ראשם. אין לי מושג מה זיבל להם שם, אבל אנחנו לא לה פמיליה!
11. יש לנו קבוצה של פייטרים! לא מסכים עם מי שאמר שהמחליפים או מי שלא יהיה הסריחו את הדשא. אני עומד על דעתי שאם לא היינו חוטפים את האדום האידיוטי, המשחק הזה שלנו!
12. איך אמר גליליאו? ואף על פי כן נוע תנוע!!!! לצערי אני בחתונה חשובה ב 24.7 ולא יכול להגיע לאתונה. ממליץ למי שיכול, לשלב כדורגל עם יעד אטרקטיבי וזול- לכו על זה!

שלח תגובה